10. května 2012

Dnešní chemooblouky nad východními Čechami

Zdravím Orgonete, 
posílám malou ukázku z klimatického útoku dnešního dne dopoledne, jak se snaží teroristé začmárat i ten malý kousek modré oblohy nad naší obcí. Snad to bude pro ty co věří, že se jedná o běžný letecký provoz dostačující. S pozdravem Oldarthur Východní Čechy.


P. S. Orgonet:
Díky, hezké obloučky! Já tomu říkám, že si pilot asi něco zapomněl, tak to votočil (:-)))
Taky by mě zajímalo, jak nám to vysvětlí zastánci civilního leteckého provozu (:-))) (Poradím jim. Například: - Bomba na palubě, museli se vrátit. - Museli vylítat palivo. - Mamka zavolala k obědu. - Atd....)
Mohl bys, Oldarthure, prosím ještě napsat, jestli je to stejné letadlo nebo různá?
Nad mým bydlištěm je taky oblíbené místo pro nácvik oblouků ...












26 komentářů:

  1. V nejbližší době chystám octovací akci, 10 a víc litrů vypařit do ovzduší.. Celé to budu dokumentovat, jestli bude jev znatelný, nebo se objeví černá helikoptéra nebo cokoli jiného, tak dám vědět. ( i když zatím nevim jak :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, byl bych moc rád, kdyby jste udělal timelapse video. ;)

      Vymazat
    2. V okolí Č.Krumlova už zase černá helikoptérka slídí. Zřejmě mapuje narušitele (octování, cloudbustery aj.) prováděného chemosvinstva !

      Vymazat
  2. nad hradcem kralove dnes letadelka nehorazne blaznila. mam to na mobilu, zel bohu v priserny kvalite

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    zastánci civilního provozu jsou opět s vámi :-)...

    Zase hledáte záhadu tam, kde není. Jednalo se o cvičný let letadla ČSA reg. OK-XGE (http://www.airliners.net/search/photo.search?regsearch=OK-XGE) v prostoru TRA70. Startoval z Prahy (LKPR) a pak se tam vrátil. TRA70 je běžně vyhrazen pro vojenské výcvikové lety, ale proč ho nevyužít, když armáda nelétá, že? Odkaz na známou mapu je zde: http://lis.rlp.cz/ais_data/aip/data/valid/e6-1-3.pdf
    Jsem zvědavej, komu se to zase nebude líbit :-))

    Jenda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to líbí.

      Vymazat
    2. Jendo, kolik ti za ty provokace platěj, třeba je to lepší byznys než podřadná práce u lopaty.

      Vymazat
  4. tento rok i na opavsku začly obloučkovat...dříve nevídané :)... A zrovna dneska jsem se pobavila...letěly dva naproti sobě ...a asi jeden z nich už přetahoval šichtu...protože se "...málem" srazily" ..to soudím podle toho, že těsně před protějším letadlem prudce uhnul :DD ...i když ještě že se probral... trosky by nebyly moc příjemné..ty se nedaj rozoctovat

    OdpovědětVymazat
  5. masakr, to same se delo u nas, viditelne z ceskeho raje, letadlo se otocilo 4x. pozorovali jsme s kamaradem, letadlo se obratilo 4x uplne po stejne draze jakoby bylo rizene pres gps. opravdu lituju ze jsem nemel kameru :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A PAK ŽE NAD NÁMA NELÍTAJÍ CHEMODRONY !!!

      Vymazat
  6. Skoro nad Ústím nad Orlicí, taky krásný oblouček, ještě lepší celý se vyjímal, jen jsem nenafotila, v tu chvíli nebylo čím. Hned jsem si říkala, že jim to není divný takovéhle otočky, no není no, dopravní letadla přece běžně lítají do obloučků, vrací se, asi si pilot zapomněl svačinu.:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nieco podobne bolo aj na strednom Slovensku ale asi 2 tyzdne dozadu aj mne sa to zdalo divne preco robia lietadla take obluky.

    OdpovědětVymazat
  8. Bré ránko, mne to fakt pripadá čudné, raz lietajú čiarami, raz do oblúčkov, možno zajtra začnú do štvorčekov ? Nedbám, keby to bol znak zbláznenia a že nevedia ako ďalej, bol by od nich pokoj.
    Aha, práve si to jeden šinie, vysoko, no počkáme..
    Na miske po octu , sklenenej, po odparení cca 2 cm octa, je dosť belavého nánosu. Vodu tu máme dobrú, vzduch nezaťažený exhalátmi, malý ruch, vegetácia ešte nepeľuje, /to by miska bola do žlta/, .... no nepáči sa mi to .
    Bed

    OdpovědětVymazat
  9. "Obloučky" má na svědomí autopilot, který se naviguje mimo jiné pomocí radiomajáků. U nás na Ostravsku toto můžete pozorovat běžně.

    OdpovědětVymazat
  10. Včera se u nás nad vesnicí objevila černá helikoptéra - letěla dost vysoko, ale dělala hrozný kravál....
    Mám na okně plastový kyblík s cca 15 organity a dvě Al trubky...
    Taky jsem pozorovala jak letadla lítají do obloučku a dneska ráno se snažili o "pěknou" mřížku :o(
    Zdravím z Bečovska Danda

    OdpovědětVymazat
  11. jedine naco to sluzi je to aby ked spravia styri polobluky vedla seba viac krat sa dokazu prekryt a vytvorit silnejsiu mriezky pre usmernovanie mas vzduchu narozdiel od rovnych ciar..ale asi zase vsetko zalezi od umyslu ...asi to len vylepsili o toršku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si už delší dobu myslím, že vyrábějí pomocí chemolajn tvarové zářiče, které mohou být posíleny nebo aktivovány haarpováním nebo obdobnou technologií z vojenských satelitů. Napadlo mě to v souvislosti s těmi čínskými "haarpy", které jsou plošné a vypadají jak tištěné plošné spoje v elektronice. Usilovné provádění chemolajnových mřížek má zcela jistě hodně společného právě s takovými technologiemi. Co je malinkaté v počítači, dá se zřejmě v gigarozměrech použít na globu Země nebo ve vzduchu nad ní stejně dobře !

      Vymazat
  12. Ahoj lidi,
    vidím dobré skušenosti, u nás nad okresem Chrudim, Chrudim, Orel Slatiňany - lítali jak
    zběsilí už od 7:00 ráno, celou oblohu zatáhli chemií, dělali zase mřížku, takže zaclonili
    slunce. Možná bychom měli více octovat a debetovat až večer. Tak mě i napadlo co vyzvat
    obyvatele všech měst - udělat soutěž v octování, možná že by to bavilo i děti a kdo by vystříkal jako první alespoň dva litry octa na černou plochu rozehřátou od slunce a ocenit
    je pak nějakou pěnou cenou, hračkou či sladkostmi? Co vy na to?
    Dens 11.5.2012 , žalostný pohled na oblohu, je mi z toho nan nic, když to řeknu slušně.
    Pro tohle totiž nejsou slušná slova použít jedině ty nejsprostčí co znám.
    Dnes jsem taky octovala, jenže té chemie je moc na jeden litr octa.
    Kdo by našel ještě lepší a ještě více účinější zbraň než je ocet, bylo to moc dobré.
    Taky mě napadlo, nedaly by se ty težké kovy stáhnou z oblohy dolů nějakým velmi silným magnetem??
    Skusze zapřemýšlet. Octujte dál jak to půjde, čím víc tím líp. Eva.

    OdpovědětVymazat
  13. Nad Vrchlabskem také obloučky,až mě to zarazilo,doposud jsem takové ještě neviděla.

    OdpovědětVymazat
  14. Mna by skor zaujimalo, preco to robia len v niektore dni a nie stale. Bolo uz zopar dni, kedy vydrzala cely den obloha krasne modra, nikde ani mracik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TO JE PRÁVĚ TEN DŮKAZ, ŽE CHEMTRAILS JE SKUTEČNOST !!! To, že jsou dni, kdy po chemech není ani stopy, nebe je modré. A pak jsou období, kdy chemují od rána do rána, dělají mřížky, clony, chemodeky, "lepí" ihned zpoůsobené díry v chemodece apod. Nic dobrého to pro nás rozhodně není. A kdo po tolika všemožných důkazech tvrdí opak,je buď notorický blb nebo placený provokatér.

      Vymazat
  15. Napadlo mě, jestli tímto způsobem sprejování (do kruhu) provádí základ pro vývoj a následné roztáčení umělých tornád !!!

    OdpovědětVymazat
  16. jak tady mluvil někdo o autopilotovi.. to je jasné že za to může on když tahle letadla se už jinak skoro ani neřídí než plně automatizovaným systémem.. programovala to dokonce česká univerzita, kdysi to tady bylo, kdyby měl někdo odkaz na to video (na konci je hlavní sponzor us army) tak to sem dejte díky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kdo njinej by si to u nás objednával než všude profláknuté UssA

      Vymazat
  17. Hezký dem.
    Když Vás tak pročítám chtělo by to udělat něco jiného.Co takhle ve volbách vykopat ty naše zasr.... , nenažraný a prodejný politiky.

    OdpovědětVymazat
  18. Jděte do pr....... se schvalováním.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.