23. května 2012

Něco konstruktivního: Jak se čistit od hliníku

Děkuji velice čtenáři za konstruktivní příspěvek, který je reakcí na články o hliníkování - http://orgo-net.blogspot.com/2012/05/vsechny-nadrze-na-pitnou-vodu-jsou.html a http://orgo-net.blogspot.com/2012/05/hlinik-v-koupalistich.html

(Taky díky za pochvalu, která přišla v pravý čas, zrovna už mě to trochu přestávalo bavit ....)


Bylo by dobré umístit něco konstruktivního ...
.....na Vaše stránky, jak se lidé mohou sami poopravit.
Zde máte článek, který jsem na podnět napsal. Dnes se chystám napsat článek o konstruktivním působení orgonitů na lidi a prostředí. Na internetu se vyskytly články o možném naprogramování a opačném působení. Je to totální blbost. Illumináti se snaží  zastavit jejich vyrobu. To co skutečně pomáhá je jim trnem v oku. Děkuji za Váš veb, je vynikající.....


.....s Láskou a úsměvem tomáš marný....


23.05.2012 7:54 Hliník ve vodě.....

....je jenom jednou součástí jejich plánu. Dnes nás chemtrailsují a zároveň nám dávají hliník taky do koupališť a potravin. Systém mají tak dokonale nastavený, málo kdo o tom ví, že lidé se nakonec zničí nevědomě sami. Do většiny dostupných léků bez předpisu dávají spouštěcí prvek PARACETAMOL, který aktivuje hliník usazený v těle a hlavně v mozku. Paracetamol je spouštěcím mechanismem Alzheimerovy choroby.

Děsivé je, že existuje ve všech podobách právě na bolest, a snížení teploty jako paralen ATD. Zlaté časy, kdy mně babička balila do tvarohu a dávala popřípadě cibulové zábaly při horečkách nebo jiných onemocněních.

Rovněž tak je děsivé, že paracetamol se vyskytuje v chemtrailech a to je hlavně pro ty, kteří nepoužívají léky.

Jak jste se zkazili, tak se můžete poopravit. Hliník se usazuje v těle pomocí vazeb s H2O. Z tohoto důvodu je nutné pít hodně vody, třeba někde ze studánky, během dne a proplachovat tělo. Nedoporučuji žádné balené vody, kde se také tenhle sajrajt nachází.....

Naopak doporučuji pít jenom vodu a vodu a opět čistou vodu. Dělá zázraky. Je také dobré dávat do vody ŠUNGIT aspoň na 5 hodin a teprve potom ji vypit. Hornina nacházející se jenom v Karélii v Rusku, naprogramuje vodě zajímavé detoxikační vlastnosti.

Rovněž tak doporučuji si vyrobit (živou a mrtvou vodu) bázickou a alkalickou, kyselou a zásaditou. Po vyrobení vody je nutné slíti obě vody a vypít. Denně 1 litr. Dělá zázraky.

Přístroje si můžete sami vyrobit nebo se dají koupit.


Odkazy: 
PARACETAMOL  vysvětlení: 
http://cs.wikipedia.org/wiki/Paracetamol

ŠUNGIT VYSVĚTLENÍ:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Šungit

30 komentářů:

  1. Zajímavý článek, přidám svou zkušenost. Já myslím, že se tělo dokáže bránit samo. Paralen i jiné léky jsem do jisté doby na nachlazení brávala, i ten ibuprofen, když mne chytly záda, asi jako většina lidí. Ale od jisté doby jsem to všechno přestala snášet, po užití se mi dělá, s odpuštěním, blejno. Nemůžu to a už se o to ani nesnažím, tělo to už zkrátka nechce. A nejhorší jsou takové ty kombinované, jako coldrex a podobné, to je pěkný neřád.

    OdpovědětVymazat
  2. nějaký nápad když není studánka? šungit hliník neodstraní, pouze vodu upraví a hliník ale zůstane ne? na vodní filtry za 40-60.000 nemám zrovna moc finance, prý jsou k dostání i levnější, ale zase skoro neúčiné (nevyznám se v tom). Lepší něco než nic, tak pro začátek šungit, ale co proti tomu hliníku? =o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MMS1 likviduje těžké kovy. Stojí za to si o tom nastudovat podrobnosti jak a proč to dokáže. Pak má člověk přece jen jasno a může do toho jít.
      Zatím se mi jeví jako nejlepší kniha "zásady používání MMS"
      Alfa

      Vymazat
  3. Preventívne môže pomôcť homeopatikum Alumina CH 9 alebo 15.

    OdpovědětVymazat
  4. TĚŽKÉ KOVY VYČISTÍ PITÍ PŘESLIČKY ROLNÍ.

    OdpovědětVymazat
  5. Máme doma takovou tu konvici s filtrem.. Myslím, že jí prodávali jeden čas i v Lidlu.. http://www.britalevne.cz/produkty/filtracni-konvice/ =) Stojí cca. 500-600Kč. Voda se překape a hlavně stojí. Takže se všechny ty humusy usadí voda je poté méně škodlivá.. =) A hlavně chutná 100x lépe, než když si jí natočíte z kohoutku a hned vypijete.. =)

    OdpovědětVymazat
  6. Pan Humble pise, ze provadeli pokusy podlozene rozborem kovu ve vlasech a vyplynulo s nich, ze pravidelne uzivani MMS je rozpustilo.

    OdpovědětVymazat
  7. Pro detox doporučuji preparáty MUDr. Jonáše Joalis MindDren v kombinaci s Joalis Antimetal. Nebo rovnou specificky zaměřený Antimetal AL.

    Iva

    OdpovědětVymazat
  8. No nevim , ale nedávno tu přeci byl článek o znečištění spodních vod , takže je ten sajrajt stejně všade :/

    OdpovědětVymazat
  9. Můžete napsat něco o pití té přesličky rolní? Základní věci znám, to tu bylo probíráno před rokem. Uvařila jsem si ji (2 dcl vypila) a asi za 5 minut mi přišlo středně zle. Musela jsem si sednout a rozdýchat to a hlavně jsem si běžela pořádný krýgl vody, ať se to nějak dostane z těla... Máte prosím podobné zkušenosti???
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, před pár lety mě bavily bylinné koupele dle Jančovy knihy "Co nám chybí".
      Po večerní koupeli v přesličce přišla v noci horečka a třesavka, pár hodin to trvalo, ráno to bylo dobré.
      Podobné se mi stalo s heřmánkem.

      Vymazat
    2. Aha, takže se mi touto odpovědí potvrdila souvislost i s tím, že mi následujíci den nebylo zrovna úžasně...takový ten stav těla chystající se na chřipku ... ale jen jeden den to trvalo. Nu což, detoxikace těla se musí nějak vydržet :)

      Vymazat
  10. Kde kupujete chlororitan sodny a za kolko? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Dobry vecer, nevite nekdo, jak je to s filtry Britta ??? Je po prefiltrovani voda nezavadna???
    Nebo to je jen z dalsich moznosti, jak z lidi tahat penize za neco, co nefunguje.
    Dekuji

    OdpovědětVymazat
  12. Já se přidávám k té pochvale... Orgonete, nevzdávej to! Pochvala od Tomáše Marného, co tu přišel s Láskou a úsměvem...hm,to už stojí za to, aby Tě bavilo pro nás čtenáře dělat dál:-) Jak vidíš, nás to baví a koukám, čím dál víc a moc si toho vážíme :) JaJi (P.S. O očistě pomocí MMS stále uvažuju, nějak mě ale něco stále odpuzuje. Možná si dám raději tu přesličku a šungit, bylinky a kamínky jsou mi sympatické. )

    OdpovědětVymazat
  13. O tom, že se nějakou formou hliníku čistí voda jsme se učili v 8. třídě na základce. Kyseliny hliník rozežírají, nebyla by tady cesta? Nejsem ale chemik.... Nějaká jablečná šťáva, každý den 2dcl nebo citron do vody??
    Jinak Tomáši děkujeme za Tvůj příspěvek a těšíme se na další články. Co se týká pochvaly, tak Tě Orgonete za Tvoji práci chválíme každý den !
    jm

    OdpovědětVymazat
  14. na tezky kovy nenasycené mastné kyseliny avokado mnam
    a dlasi orechy

    OdpovědětVymazat
  15. mms je mozny kdidne kloktat dyz se clovek boji ce mu to spali zaludek :)

    OdpovědětVymazat
  16. Milý Orgonete,připojuji se k pochvale,protože tady se vždy dozvím něco zajímavého a za to moc děkuji:o)to co mě zaujme předávám dál,buďto ústně a nebo zkopírováním článků,samozřejmě i s tím,kdo tento článek vystavil.Děkuji a přeji hezký slunečný den nám všem Marta

    OdpovědětVymazat
  17. Prijte spravne bylinne caje v rozumnym mnozstvi, aby jste se neotravili), jezte ve spravne mire ovoce a zeleninu, varze si doma vlastni jidlo - nekupujte polotovary, priplatte si radsi 10-20 korun za lepsi jidlo/surovinu nez kupovat levjesi odpady, relaxujte, odpocivejte, sportujte, dodrzujte spravne rezim spanku a zadny chemicky sajrajty ve forme vitamin. tablet nebo MMS nebo rabody detoxikacnich preparatu, energetickych kaminku apod. do sebe a ni k sobe nedavejte - za tyto penize si muzete jist ovoce a zeleninu.

    OdpovědětVymazat
  18. cHLORITAN SODNÝ - ROZTOK 24,5% jsem objednal u firmy FICHEMA. l lahev - 1 kg na dobírky za dva dny. Ještě k MMS: používám také na koupele. Když přijde do očí tak nepálí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to bezpečné z této firmy? Monika

      Vymazat
  19. Přidávám se s pochvalou. Orgonet navštěvuji denně a je zde k nalezení nepřeberná studnice informací. Opakovaně děkuji Orgonetovi za nezištné překládání zahraničních článků !

    OdpovědětVymazat
  20. K čištění zaneseného organismu je nejlepší destilovaná voda. Funguje totiž jako rozpouštědlo, které v sobě rozpustí organické i anorganické látky a pak je vyplaví ven z těla. Ideální kombinací je pití destilované vody a půstu. Praktikuji tuto kůru a můžu z vlastní zkušenosti potvrdit nárůst enegie, vitality, tělesné lehkosti a svěžesti ducha. Chce to ovšem silnou disciplínu, ale výsledky za to stojí.
    Rozhodně nepijte destilovanou vodu z benzínky. Ta se vyrábí ve velkých průmyslových kolonách. Buď domácí destilátor, nebo Aqua purificata z lékárny.

    OdpovědětVymazat
  21. přidávám pochvalu,Orgonet je jednička,jen tak dál,je tu spousta zajímavostía rad...

    OdpovědětVymazat
  22. ORGONETE,nevzdávej to,pokračuj,pomáhá to spoustě lidí,drž se...

    OdpovědětVymazat
  23. Jen tak přidám svou zkušenost s přírodní vodou. Více jak dva měsíce piji jen vodu ze studánky a cítím se fyzicky živější. Minulí týden však přítelkyně koupila vodu balenou a přátelé to peklo v útrobách mě opět přesvědčilo. Již nikdy víc!!! :-) Napravil jsem to heřmánkovým čajem. Byl to sice noční boj, ale ráno bylo světlejší. :-) Jinak přidáváme asi do litru vody z kohoutku, kapku MMS, necháme 2 dny odstát v chladu a i květiny si nestěžují. Naopak rostou jako z vody. :-) Jsou krásně zelenější a zdravější. Jen je také nevystavujeme tolik přímému slunci.
    ORGONETE taktéž moc díky za Vaše stránky. Je dobré vědět!!! :-) Paul

    OdpovědětVymazat
  24. Jezte červenou řepu. Je to známý detoxikační prostředek, který zbavuje tělo a mozek těžkých kovů. Má spoustu dalších pro zdraví významných ůčinků, chutná výborně a můžete si ji pěstovat sami. Helena.
    http://www.zelene-zdravicko.cz/cervena-repa.php
    Balená voda je naprostý nesmysl. I ta co teče v kohoutku je mnohem kvalitnější.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.