4. května 2012

Něco na detoxikaci a odkyselení: KINOKI a Alkala N

Když si tak různě radíme pod články o nanovláknech, co použít na vyrážky a detoxikaci, tak přispěju taky svou troškou do mlýna.
V poslední době na mě udělaly velký dojem detoxikační náplasti KINOKI.

Info: http://www.lucerny.cz/lucerny/eshop/0/0/5/237-DETOXIKACNI-NAPLASTI-KINOKI

Z letáku:
Jednoduchá a přirozená detoxikace vašeho těla.
Detoxikační náplasti Kinoki revitalizují, očišťují lidské tělo a zvyšují imunitní systém přirozeným způsobem. To má za následek zlepšení cirkulace krve, zvýšený metabolismus, zvýšenou kvalitu spánku, uvolnění svalstva, ustupování různých zdravotních problémů a bolestí.Balení obsahuje 10 kusů aktivních náplastí a 10 kusů samolepících náplastí.

Účinky:
- absorbují toxické látky z těla přes pokožku
- zmírňují bolesti postižených míst
- podporují oběh krve
- zmírňují opuchliny
- podporují imunitní systém člověka
- čistí lymfatický systém
- zlepšují kvalitu spánku

Moje zkušenost:
Všechno je to pravda! Náplasti jsme zakoupili náhodně, bez předchozí informovanosti, ve vietnamském obchodě, za 59,- Kč, a vyzkoušeli. Skvělý výsledek! Za první noc na mých chodidlech přetékaly černou olejovitou hmotou. Každou noc jí trochu ubývalo, za čtrnáct dní už jí byla asi pětina původního množství. Zajímavé, že pravá noha dávala vždycky míň (:-)) Kúra údajně trvá 14 dní až 3 měsíce, pak se pokračuje podle potřeby a chuti.
Nahoře na fotce jsou náplasti mé dcery po prvním dnu kůry (černé přetékající) a dole moje asi po týdnu (mnohem míň černé, spíš šedé):

Pak nám náplasti došly, v obchodě je měli vyprodány, tak si teď dávám pauzu, a mezitím už je mám zase objednané a budu pokračovat. Vše, co praví reklama, se potvrzuje. Navíc je to velmi příjemný LÍNÝ způsob detoxikace - nalepíte, spíte, ráno jste bezpracně o pěkných pár toxinů lehčí. A ten dobrý pocit, že jste se něčeho ošklivého zbavili! Vyrovná se tomu jen snad pocit po použití ušních svíček, když vidíte, jakou hromadu nečistot z vás vytáhly ... Mně se s náplastmi mimo jiné výrazně líp spalo. Takže, vřele doporučuji.
Jo a pozor, někde za ně chtějí až 190Kč, na výše uvedeném odkazu jsou za 45,-, krabička je na 5 dní.

Aktualizováno:
Jestli se vám to fungování zdá nepochopitelné, tak já na tom nic divného nevidím. Důkaz, že to funguje, je to, že "mazutového" výměšku ubývá, až jsou náplasti nakonec čisté!

Jde vlastně o zapařovací obklad, a to je přece starodávná léčivá metoda, mnohdy účinnější než léky! Dejte si na zanícené oko obklad z vařeného brambůrku a žloutku - okamžitě vytáhne zánět. Na průdušky obklad z vařené cibule. Na hemeroidy obklad ze syrové mrkve. Atd atd., všechno tohle i další mám osobně vyzkoušené.

Pokožka je dokonalý orgán umožňující odchod toxinů (nikdo nebude pochybovat, že potem odcházejí toxiny) a zároveň přijímající nedostatkové látky (proto se mažeme mastmi), a obklady dělají obojí zároveň - vytáhnou toxiny a doplní potřebné látky.

Z tohoto hlediska je funkčnost detoxikačních náplastí naprosto pochopitelná. Jen jde o to, že čerstvé obklady jsou náročné na přípravu, kdežto náplasti máte rovnou poruce. Obklady jsou cílené, náplasti působí univerzálněji. Není na tom vůbec nic zázračného ani divného, je to zcela dle zákona přírody ... A je to příjemné a účinek je citelný, máte čistou hlavu, odejdou bolesti svalů z námahy, atd.

A další doporučení pro milovníky odkyselování: léčitelka mi doporučila prášek ALKALA N, a je to skutečně vynikající!
Informace o něm najdete třeba zde: http://www.lekarna.cz/alkala-n-prasek-150g/


Z letáku: "K neutralizaci překyseleného organismu můžeme s výhodou využít přípravek Alkala-N. ALKALA N díky svému složení nepůsobí v lidském organismu pouze lokálně (jako prostředky vyrobené na bázi jedlé sody) - tedy přímo v žaludku, ale proniká stěnou tenkého střeva do krve, kde snižuje pH a následně do tkání, kde zvyšuje pH – vyrovnává tedy rovnováhu pH mezi tkání a krví."

Jsou u toho i papírky, které změří kyselost moči a hned víte, jestli se potřebujete odkyselovat ...
Je to německý výrobek, a prý to používají jako doplněk i němečtí olympionici ...

Taky Alkalu tedy vřele doporučuji a přeji hezký co nejdelší víkend (:-)))

36 komentářů:

  1. PŘÁTELÉ,NA DETOXIKACI STAČÍ VODA ZE STUDÁNKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně,to má každý hned vedle baráku, už tam běžím :DDD

      Vymazat
    2. Asi tak nějak...

      Vymazat
  2. Ähoj, hodně jsem o těch náplastech hledal a na youtube je spousta videí, kde ukazují, že je to podvod. Že i když náplast polejete obyč vodou, hned zčerná a nabobtná, že prostě je to jen pot z chodidel přez noc a jak to časem ubývá, že se prostě chodidla časem přestanou tolik potit. Byl bych rád, kdyby detoxikovali, taky bych je bral,ale nevím nevím...
    a i tady: http://detoxikace.heureka.cz/detoxikacni-naplasti-kiyome-kinoki/poradna-otazka/122662/#question

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem za odporúčanie, uvažujem o týchto náplastiach už dlhšie, práve cena pre mňa u "zaručených" bola vysoká. S tou alkalou n je to tiež prínosné.
    Bed

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsme si mysleli, že obsah sáčku nabobtnal potem, ale jak si vysvětlit, že toho výměšku očividně ubývá a náplasti jsou nakonec úplně čisté? U mě tedy zatím za 14 dní tak ze 3/4 čisté, ale budu ještě pokračovat ...
    Kdo to zkusí, uvidí sám. 45 Kč za krabičku nic není.

    OdpovědětVymazat
  5. ahojte, pridam nieco za seba, ja pouzivam inu znacku, kazdy rok si dam 2-mesacnu kuru a to 2 krat. Funguje to, po dvoch porodoch som uz nevladala stat na nohach, tak ma boleli, bola som zrela na vozik. teraz beham ako lanka.

    OdpovědětVymazat
  6. Nikde nevidím docela důležitou informaci. Jaká látka je v tom sáčku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bambusový ocet - obsahuje více než 200 ingrediencí, všechny jsou přirozené a pro člověka bezpečné. Má dezinfekční efekt, lehce prostupuje do hlubších vrstev. Uvolňuje dermatitidy.Je velice vzácný a cenný. Má výjimečné absorpční a sterilizační vlastnosti. Bývá až třikrát účinnější než dřevný ocet.

      Dřevný ocet - redukuje acidózu, pálení žáhy, problémy s trávením, neutralizuje pachy těla, pomáhá se střevními obtížemi, jako např. kolikami, Krohnova nemoc, syndrom dráždivého střeva, podporuje játra a jejich funkčnost, omezuje průjmy, redukuje zvracení a pocity nevolnosti, mají protiinfekční efekt, protivředový účinek, normalizuje cholesterol a mnohé další.

      Chitosan - se někdy užívá i vnitřně, podporuje imunitu, zachytává a váže nečistoty, zbavuje tělo toxických látek, redukuje cholesterol, zabírá proti ateroskleróze, zlepšuje funkčnost jater, odstraňuje z těla těžké kovy. Je zásaditý. Podporuje hojení ran, popálenin a zánětů. Snižuje a váže LDL cholesterol, je součástí procesů hubnutí, které jsou v podstatě také detoxikací.

      Vitamín C – nejvýznamnější detoxikant,nezbytný k životu a udržení tělesného zdraví. V lidském těle plní vitamín C velmi mnoho důležitých funkcí! Během spánku je tak tímto antioxidantem tělo pozvolna zásobováno.

      Turmalín – černý je nejkvalitnější z těchto krystalů! Uvolňuje záporné ionty, absorbuje teplo a generuje infračervené vlny. Prohřívá plochu chodidla a uvolňuje tak cesty pro lepší účinnost našich náplastí

      Detoxikační bylinný extrakt - působí léčebně na organismus. Obsahuje velmi unikátní složení bylin,které napomáhají k jeho úplné očistě.

      Dextrin - váže všechny absorbované komponenty a bráni jejich opětovnému přechodu zpět do těla. Doslova toxiny uzamkne v náplastech.

      Vymazat
  7. Nejde jen o odkyselení těla, ale je naprosto nutné i dozásobit organismus desítkami minerálů, bez nichž nemůžeme docílit nějakého stabilního "zdravého" stavu.
    Alkalan na to nestačí, nevyhovuje.
    Po dlouhodobých praktických zkušenostech můžu poradit toto: koupit si 1 kg Tepperweinovi odkyselovací směsi a 1 kg Schindeleho minerálů. Tyto dva druhy smíchat ve sklenici, doplnit vodou a šup do sebe. Toto množství vydrží asi tak na tři čtvrtě roku a to je odpovídající doba na to, aby se celý organismus dokázal dostat do acidobazické rovnováhy a navíc díky slušnému množství draslíku dochází i k obnově vlastní tvorby žaludeční kyseliny HCl a tím se spouští další malé zázraky v těle :)a k tomu všemu ještě dochází k mineralizaci i těch nejjemnějších tkání.....
    Na tohle Alkala N v žádném případě nestačí a neřeší nic zásadního.
    Asi tak nějak bych to popsal, ale je to jen můj názor ze zkušeností :)
    Alfa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alfo, díky za tip. Doporučíš to samé i v případě kojení (dvouleté dítě, večer, ráno a sem tam přes den)?
      V.

      Vymazat
    2. Místo odkyselovací směsi a Schindelových minerálů si raději kupte ovoce a zeleninu, třeba z marketu a máte to 100x lepší. Jsou to taháky na peníze. Ty Schindelovy minerály je v podstatě hlína a minerály jsou anorganické a my potřebujeme ORGANICKÉ minerály, které jsou JEN v syrovém ovoci a zelenině. Ale pokud chcete utrácet za blbosti, tak si to kupte...

      Vymazat
    3. Moc toho o skutečné funkci minerálů nevíš, viď? Proč batolata lížou zeď? Protože se jim líbí? Nebo že jim chutná :)
      Nedoporučuji "Odkyselovací směs z lékárny", ale "Tepperweinovu odkyselovací směs", to je jiná třída.
      Bohužel rada jíst kupované ovoce a zeleninu z marketu, to je snad vtip......
      Tělo dovede provádět transmutaci prvků, to je něco zázračného a na tohle vědecká obec prostě nestačí, proto bude kecat a kecat, hlavně aby měla stále dostatek financí k "výzkumu".
      Pro V. - brát tyhle minerály při kojení je to nejlepší, co můžeš udělat pro dvouletého andílka i pro sebe. Brát jednou denně dopoledne nebo odpoledne, mezi 10-14 hodinou je lepší vynechat, protože vstřebávání v těchto hodinách není úplné. Alfa

      Vymazat
    4. Alfo díky, jdu do toho. V.

      Vymazat
    5. Alfo, ještě prosím, a co můj pětiletý andílek. Taky už ochutnává zeď (já sama jsem to dělala) a rád žvýká všemožné druhy papíru... Myslíš, že bych mu taky mohla dát? Je fakt, že s konvenčně pěstovanou zeleninou se minerálů moc nedobereme... V.

      Vymazat
    6. Nechci se s vámi hádat, ale když dítě ochutnává zeď, tak má asi něčeho nedostatek. Kdyby mu ty anorganické prvky z vařené stravy byly ku prospěchu, tak nejí zeď a ty Schindele jsou v podstatě namletá zeď za bratru cca 750,- Kč :-)))

      Děti co jedí syrový ovozel i třeba jen z marketů, tak tyto nedostatky nemají. Ale dělejte si co chcete...

      Vymazat
    7. ano, s tím bych souhlasila, a Tepperweinova kniha Pryč s kyselostí, taky stojí za přečtení

      je v ní recept, směs si nechávám dělat v lékárně a troufnu si říct, že podobných výrobků u nás moc není a pokud ano, vyjdou dráž

      ...pro paní ohledně kojení ano.... je vhodná:-)

      Vymazat
    8. Nojo, tvůj andílek ví, že mu schází vápník! Roste a spotřebuje víc vápníku :)
      Vápník se ale musí podávat s dalšími minerály, aby docházelok vstřebávání a vazbám.
      Tepperweinova směs je na to výborná. Klidně bych mu denně nebo ob den dával asi 2 gramy směsi, což je přibližně
      čtvrt čajové lžičky v slabé decince vody :)
      Alfa

      Vymazat
    9. Diky všem za komentáře a doporučení.
      A krásné slunečné dny přeji!
      V.

      Vymazat
    10. ahojky,ve svém příspěvku.. se zmiňuješ o receptu na odkyselení , věřím moc,že by mi pomohl s mými letitými problémy,ke knize nemám přístup,nemohu si ji ani koupit,bohužel nemám na ni finance.Jestli můžeš,prosím pěkně pošli mi recept a já bych zkusila naši lékárnu,zda by mi ho také neudělala.Předem ti moc děkuji M. Anonymní9. května 2012 6:35
      ano, s tím bych souhlasila, a Tepperweinova kniha Pryč s kyselostí,

      je v ní recept, směs si nechávám dělat v lékárně a troufnu si říct, že podobných výrobků u nás moc není a pokud ano, vyjdou dráž
      ...

      Vymazat
    11. Bohužel, Šindelovo minerály jsou anorganické - "z hlíny", tudíž je tělo nedokáže správně zpracovat/využít a je to pro ně spíš odpad/další zátěž, kterého se chce zbavit. Existují i jednodušší a účinnější metody. Jinak i RAW přípravky pomůžou.

      Vymazat
  8. když se životem stepuje přísně intuitivně,tak netřeba vubec nic.....ani preventivně...

    OdpovědětVymazat
  9. Osobně už jsem vyzkoušela tyto Kinoki,potom stříbrné a i zlaté.Každá z těchto náplastí má různý obsah.Tyhle mi připadaly nejslabší a u stříbrných jsem měla nejlepší pocit a zlaté mě hodně pálily a jsou nejtvrdší.Doporučuji hlavně těm,komu otékají nohy a nebo při lymfodrenážích.Nevím,jestli je to podvod,ale já jsem vždy tak po 3 týdnech cítila příliv energie a lidem se krásně po nich usíná.A na překyselení? V nedávné době proběhla tiskem zpráva o léčení rakoviny javorovým sirupem a sodou bicarbona a stejně tak rychle z nich byla ale potlačena, není třeba vysvětlovat proč...na internetě spousta info.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtela jsem se zeptat mam z tech kinoki.docela strach po tom vsem co tady ctu.koupila jsem si je,nalepila a se nejak divne...nemuzou treba vyvolcitimvinu nebo astavit srdickozsrdicko ci tak neco?

      Vymazat
  10. Ahoj všichni. Po první noci fakt značné výsledky,ale nemůžu se ubránit dojmu,že tam je min. trochu "višňáku-podle odéru.Rozhodně Višňovského mast nikomu neublíží -vytahuje hloubkově z těla infekci.Taky mi k tomu všemu
    sedí i extr. nízká cena. Ale ,jak říkám , mě to fakt pomohlo. Čmerda

    OdpovědětVymazat
  11. je toho mene, protoze do do kuze se vsakuje ruzby bordel z toho obsahu sacku. pory se ucpavaji. je to jako kdyz se namazete tuhym deodorantem - take se mene potite ;) prosim Vas uvazujte racionalne - pisu tuto vetu uz davno zde v prispevcich. jsou mezi nai taci, kteri se snazi na vas vydelavat penize za kazdou cenu!

    OdpovědětVymazat
  12. já bych to taky podpořila...narazila jsem na ty náplasti /nemyslím značku/ před pár lety v jedné astrologické prodejně... Dala jsem si je bez jakýchkoli znalostí co to dělá... a ráno jsem se cítila po velmi dlouhé době vyspaná, spala jsem celou noc...což několik měsíců neexistovalo, a ten den jsem měla dobrou náladu, nepřišla žádná deprese či úzkost (každodenní útrapa) ...a zlepšila se mi pleť

    OdpovědětVymazat
  13. Brouku, máš to tu nějaký zavirovaný, jukni na to.

    OdpovědětVymazat
  14. já si je objednala, tak uvidíme, co to provede a jak se budu cítit...

    OdpovědětVymazat
  15. Lidi , bratia česi, máte to fajn, ja som hľadala včera na nete, kde kúpiť náplasti na Slovákoch a jediný obchod to má za 12 eur .. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. přikládejte na noc čerstvý lopuchový list a převažte gázou. Jestli je tam nějaký bordel, tak list bude hnědý. Opakujte tak dlouho, dokud list nezůstane zelený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, ale s tím se špatně vydělává :-)))

      Vymazat
  17. k té kyselosti.. kyselost si dostáváte do těla i každým vařeným jídlem (a že jich bylo za život hodně) + ještě z dalších zdrojů.. pak můzete brát různě směsi do zblbnutí, ale místo toho je lepší odstranit příčinu, ne jen léčit následek. Mě osobně pomohl tento web : http://vitarian.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj. Já jsme si je také koupil. Od července jsem je nosil a bohužel to mělo na mě negativní vliv. Ze začátku jsem se cítil dobře, ale později jsem byl unavenější a unavenější...šel jsem k osobní lékařce a ta mě udělala testy. Poslala mě hned na hostipitalizaci kvůli hemelitické krizi - hemoglobin šel dolu. Dostal jsem transhůze. Pak co mě řekla, že jsou nějak divné jaterní testy a že takto špatné jsem to nikdy neměl - že to vypadá na nějakou toxickou látku v těle. Naštěstí už je to lepší, ale přestal jsem je nosit. Tak kdo do toho jdete, tak by jste měli být zdraví nebo možná to konzultovat s lékařem.

    OdpovědětVymazat
  19. Na aukru je koupíte už od 13 kč za krabičku!Ja aplikuji pravidelně a cítím se vyrazně líp a rozhodně se i líp spí...takže zkuste a uvidíte...

    OdpovědětVymazat
  20. Záleží také pokud se člověk pak cítí lépe a je mu opravdu dobře. Všechny "placeba"/síla mozku působí skvěle, pokud ten program člověk přijme.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.