7. května 2012

O cokoliv požádáte, bude vám dáno

Nesmírně pravdivé a inspirující video. Doporučují!

Aktualizace:
Po shlédnutí dalších videí od Abraham, což je manželská dvojice Ester a Jerry Hicksovi, je mi jasné, že mám dalšího duchovního učitele. Ester je úžasná ... nemůžu se od toho odtrhnout. Poskytuje onen krok hlouběji, který mi doplňuje učení Eckharta Tolle.
Ester mluví neuvěřitelně rychle, je to jako vodopád, je to hluboké, prosté, svěží, vtipné ... vynasnažím se něco přeložit z poslední doby.

15 komentářů:

  1. FUNGUJE TO,prakticky vyzkoušeno....najednou se v peněžence objevily třistovky,které se zjevily z ničeho,nebot my duchodci jsme náhle museli cosi doplatit za třistovky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D mne sa zase z ničoho nič stratila 100ka...
      Skúšala som s ňou rituál podľa Inelie a ležala pekne odložená. Až v jeden deň som sa rozhodla ísť na nákupy a zobrala som ju do peňaženky.. Aká som len bola prekvapená keď som po otvorení peňaženky žiadnu 100ku nenašla. Bolo to cca 30 minút po odchode z domu, keď som stála pri pokladni a šla platiť.. :D Som si oči šla vyočiť ale nebola tam...

      "Najlepšie" bolo že som si musela v hlave vymyslieť rôzne scénare ako som asi o ňu /ne/mohla prísť, každá teória nesedela s realitou, ale iné vysvetlenie som nemala a rozum chcel logiku... Dodnes neviem čo sa stalo. Doma som ju dala do peňaženky a 30 minút po tom som peňaženku vytiahla pri pokladni... bez nej...

      Každopádne rituál peniaze znásobil a to som skúšala len raz.. ale nečakala som že prídem o rituálnu bankovku... A už sa asi nikdy nedozviem čo sa skutočne stalo.. A to by MA FAKT ZAUJÍMALO!!! ... iba ak by som sa nechala zhypnotizovať.. :DD

      Vymazat
    2. Zabavna historka :) Ten ritual sa uz dlhsie odhodlavam spravit, nedavno som si na to odlozil 50ku... Skusim
      Martin

      Vymazat
  2. Tak mi to trošku připomnělo ty uřvané meetingy a prezentace firemních akcí a prodejců,kde se lidé agitují pro různé pokoutné obchody pyramidového typu.Tím ale nechci tvrdit,že myšlenka není energie a může ledacos ovlivnit.Nadarmo se ale neříká: "pozor na přání,která si přeješ,přání se plní,ale za jakou cenu"?.Každý jsme se zde inkarnoval s nějakým posláním a když půjdu proti proudu,tak mě to převálcuje...viz.přednášky paní Adamcové.Možná v jiných dimenzích se myšlenka zhmotní ihned,zde mám ještě určitý závazek a karmu a řídím se svojí vlastní intuicí.Věřím,že jednou se od těch "papírků,včetně potřeby mít milence"osvobodíme a všichni a budeme žít v symbióze nejen s přírodou,ale i s celou členitou kosmickou hierarchií a budeme si plně vědomi,že jsme součástí jednoho celku..Boha.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  3. Světlo bude přitahovat radost, lásku a štěstí. Ti co myslí negativně, budou přitahovat "špatné" věci. To je síla myšlenky. K tomu nemusim vidět tohle rádoby poučné video. Bohužel amíci jsou národ fanatiků a k tomuto videu mě napadá jen jedno vtipné video, které z lidí dělá to samé http://www.youtube.com/watch?v=_RYq-KiKjrM
    Nemám z této ženy kladný pocit...lidičky, nenechte se tahat za nos;) Tato žena dle mého názoru není na velké duchovní úrovni..Mě spíš příjde, jako by to jenom někde nastudovala, nic víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano , o cokoliv pozadame...ale,za jakym ucelem se zde rodime znovu a znovu?Abychom SE SJEDNOTILI S BOHEM. A tak nas Jezis a vsichni avatari nabadaji: Hledejte ponejprv Kralovstvi Bozi , a vsechno ostatni vam bude pridano! Do nitra cloveka vidi jenom Buh a stavet na "pisku" je ztrata casu.
    Uvedomuji si,ze vidxeo muze byt vytazene ze souvisle prednasky, kde ono upozorneni na Kralovstvi Bozi muze byt vysvetleno, ale tak jak je prezentovano Toto tajemstvi, je jenom podporovanim nasehio nebozskeho vnitrniho stavu, kde nerozlisujeme co je pro nas podstatne dulezite a cemu venujeme pozornost.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera, díky za uveřejnění, jeden se musí učit celý život :-)). Krásný den všem !

    OdpovědětVymazat
  6. Abraham je skupina entit,které se ,,prezentují" prostřednictvím Esther Hicks. Sami se popsali jako ,,skupina vědomí z nefyzické dimenze" etc.etc. Viz http://en.wikipedia.org/wiki/Esther_Hicks

    OdpovědětVymazat
  7. Je to v háji, keď si sami zablokujeme svoj vlastný "účet". Bed

    OdpovědětVymazat
  8. Trochu mimo téma, ale ►►►důležitost 1. třídy◄◄◄. ♥Video od Féwy♥: http://www.youtube.com/watch?v=bdMu4ctHhDE&feature=youtu.be. Člověk si ani nic extra přát nemusí, stačí žít ve svobodným světě a v souladu s přírodou. Stínová vláda a tajný organizace vpodstatě už rezignovaly.

    OdpovědětVymazat
  9. Mi taky trošku vadilo, jak se na začátku jakoby soustředila a pak řekla dobré ráno, ačkoli před tím řekla dobrý den a nashledanou. Když jsem se podívala na víc videí s touhle ženou, zjistila jsem, že to tak dělá vždycky. No fajn, tak se soustředí. Ale jinak mi to celé přišlo taky trochu jako naučené drmolení téhož dokola, navíc ta osoba opravdu normálně nemluví, ale doslova chrlí, takže není klid na to, aby o tom, co říká, mohl kdokoli popřemýšlet. Fakt je, že moje zkušenost je taková, že to tak opravdu občas funguje, ale ne vždy a ne za všech okolností. Jsme lidé, nikoli astrálové, abychom do detailu věděli jak na to a uměli s tím pracovat. A váhám říct, že tahle paní to kohokoli z přítomných opravdu na té přednášce naučila. Spíš mi to připadalo, jako by to celé chtěla mít co nejrychleji odbyté a fičet pryč. Mj. kolik za tu přednášku bere, když je takový lidumil? :-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Na toto téma Film TAJEMSTVÍ (The-Secret) v českém znění http://www.youtube.com/watch?v=h5hjFrxfPAk

    OdpovědětVymazat
  11. Oba Hicksové jsou "vrcholní" manageři společnosti Amway. Mě tato informace stačí.

    OdpovědětVymazat
  12. Môžem sám o sebe povedať že všetko to funguje XD.
    Chcel som hry do týždna som ich mal.
    Chcel som nového kamoša s ktorým by som sa mohol o tom pozhovárať a naozaj mi niekto napísal.
    Však chcel som niečo a nedostal som to lebo som o tom pochyboval a tu je zádrhel nesmieš pochybovať inak prianie nebude splnené je to ako Chcem auto! chvíľku sa čaká a potom príde ale ked medzi tým poviete si pár krát "Hmm kde je to auto" "ach bože zase sa to nesplní" "je to na nič" tak ta žiadosť pôjde naspeť a nesplní sa. Túto vecičku už používam dlhšie a môžem povedať že ak nabehnete na ten systém váš život sa obráti o 180 stupňov a pritom stačí tak málo dostávať a dakovať lebo ak sa naučíte byť vdační za to čo už máte môžete prímat ostatné.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.