23. května 2012

Přesně zaměřené ničivé počasí

Tento příspěvek je inspirován Aolianovým článkem Tornádo v mladém borovém lese, v němž píše, jak klimateroristé trénují zaměření zkázonosného počasí na konkrétní cíle.

To je naprosto pravdivé. Vedle globálního klimateroru (řízení velkých vzduchových mas, které se projevuje dlouhými pásy oblačnosti) klimouši s oblibou a téměř nepřetržitě provozují lokální klimateror. Ten spočívá v přesném zaměření ničivého počasí na určité souřadnice. Takže pak z toho vzniknou např. místní přívalové srážky/kroupy/vichřice, kdy se například potok rozvodní na pět metrů, smete vesnici, a o kilometr dál ani kapka. Nebo vichřice povalí úzký proužek lesa, a vedle nic. Atd. atd. Šílení vědci si zřejmě u toho vyhrají tak, jako my u počítačové hry ...

V neděli 6. května navečer, když jsme jeli z Moravy, jsme mohli sledovat velké klimateroristické manévry, které by se daly nazvat Každých 10 km jiné počasí. Na 150 km jsme projeli opravdu různorodými povětrnostními podmínkami, např:

  • Silný déšť v podobě sloupu - snad to mělo být tornádo - a za pár set metrů úplné sucho. 
  • Před Telčí pole splavené na silnici - úspěšná akce - masu vody zvednutou/vypařenou z blízkého okolí spustili na malý svah a spláchli ho - oblíbená zábava.
  • Z lesů v blízkosti Javořice (silný vysílač) se intenzívně uměle vypařovalo - sbírali vodní munici, aby ji shodili o kousek dál. Ač chladno, nad lesy stoupala hustá mlha, a v lese, kterým vede silnice, se tato mlha se různě valila a válela při zemi. Navíc tam byla nehoda, auto převrácené ve struze, kolem policisté, všechno v mlze - přízračná scéna jako z Harryho Pottera.
  • U Jarošova ležely v lese pořádné závěje čerstvě napadaných krup. 
  • Střídavě déšť se silným větrem a naprosté sucho s bezvětřím.
Lokální srážky se většinou vyrábějí ve formě vybuchujících bouřkových koláčů. Mohou mít různý dosah - od pár km do několika set km.
Byly vyráběny například včera - na vlastnoručním videu z družice jsmsg vidíte, jak bouřkové kruhy "vybuchnou" téměř současně a exploze se šíří obrovskou rychlostí - počítám ke 100km/h. 



Video ze dneška (detekce blesků Meteox) ukazuje zřejmě podpůrnou technologii pro výrobu výbušných bouří. Náhle a současně se zapnou "blesky" nad obrovským územím. Myslím, že si takto ionizují atmosféru, aby se lépe vyráběly bouřkové exploze (ty následovaly).




Lze soudit, že všechny ty kruhové bouřkové exploze jsou přesně naplánovány a zaměřeny. A můžeme se spolehnout, že se klimateroristé v rámci tréninku dokážou zaměřit naprosto přesně, myslím v řádu metrů i přesněji. Příklad jejich úspěšné akce - zásah Kyjova - můžete vidět v následujícím videu.

Bouřka v Kyjově http://www.youtube.com/watch?v=-Bvh-vIXTwA


Pokud máte kolem sebe a v širokém okolí dostatek orgonitu, jste proti podobnému lokálnímu ničivému počasí chráněni. Pokud nemáte, škodám můžete snadno zabránit včasným zaoctováním
Stačí sledovat předpovědi počasí, to znamená co klimouši plánují, a jakmile slyšíte o přívalových srážkách, mějte po ruce ocet a sledujte oblohu. Když začne tmavět, vypařte/rozprašte do vzduchu něco octa (preventivně taky můžete, ale zábavnější je při prvních příznacích). Oni si ho už sami vcucnou do své technologie a tím si ji rozloži (:-)). Snadné a účinné. Místo přívalového deště budete mít příjemný zalejvák.



19 komentářů:

  1. k těm blesků se hodí tohle video v kterém pan vědec říká že to znamená předpověď velkého zemětřesení:
    http://www.youtube.com/watch?v=zIefEr8G-lA

    OdpovědětVymazat
  2. :( k videu z kyjova - je to smutné ach jo a může to potkat kohokoliv a kdekoliv... jak říká orgonet orgonit a octování

    1) no pojištění... to vám květínáče nezachrání

    2) mulčovat kůrou... další zajímavá propaganda co teď všichni chtějí... kde pak se asi vzala? K čemu má sloužit? Rozhodně vím že růstu plevele to nezabrání. Že to okyselí vaši půdu. Že to zvýší teplotu. A že to tahá peníze z kapes.
    Proč se to asi lidem líbí? Že by to bylo těma fotkama co jsou od Bédy "pouště" Trávníčka a ostatních zahrádkářských veličin? A kde se ta kůra asi bere? ... a spousta dalších otázek.

    3) 00:01 už jen to pole co mají nad sebou je orané špatně... neb jsou pruhy směrem ze svahu a ne napříč tak aby zadržovaly vodu a bránily odnosu drahocenných jemných částeček půdy.
    BPEJka jedou dolu:
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=704573
    Mě vždy zajímá jestli je to nevědomostí majitele pole a nebo tím, že traktorista bere tak málo, pracuje tak hodně a pole zkrátka oře a seje tím nejrychlejším způsobem (nejkratším pojezdem).

    OdpovědětVymazat
  3. pročpak je tak slunečno nad Prahou? Že by Štrougal čekal návštěvu Fidela Castra,jako v roce 85? A jakpak je to s radioaktivitou při jasném počasí? Zapněte si večer toto http://www.czechnewstv.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud je v tom kopci kukuřice, tak to docela dáva vědět. Odkud se vzalo to bahno.

    OdpovědětVymazat
  5. tú vybuchujúcu oblačnosť som si včera všimla na SHMU nad celou Európou. Nesledujem to, nevyznám sa až tak, ale včera to bolo okaté až príliš!

    OdpovědětVymazat
  6. Tech zmen pocasi bude vice a vite proc? Protoze je narusena rovnovaha fauna/beton. Na polich se nepestuje spravne, voda se spatne vsakuje. Mesta jsou od slunce rozpalena a pri vykyvu teplot jsou bourky, ve mestech kdyz naprsi na 50°C asfalt, pak se nema cim dychat, vse se vyparuje a jede se dale. Ve meste se spatne vsakne voda. Neni proste rovnovaha.

    Neni to klimateror - nicime si prirodu a lepsi uz to nikdy nebude a ani ocet a ni orgonig nikomu nepomuze. Musime investovat do vzdelani a budovat si technologie, ktere nam umozni osidlovat okolni vesmir. Tato planeta uz nikdy nebude pro nas takova jaka byla kdysi.

    Jen si uvedomte kolik zvorat a kolik lidi vypousti plynu do ovzdusi? Prijdevam to vtipne? Ne, je to skutecnost. Malo lesu a malo zeleni - malo kysliku. KOlik lidi a kolik zvirat, kolik aut a kolik jkinych tepelnych zdroju zahriva okolni vzduch? Proc je vzdy v praze tepleji, v zime o nekolik stupnu nebo kolem prahy? Protoze proto jak to pisi.

    Takze ano, za globalni zmeny pocasi muzou lide, zvirata a vsechno co neefektivne zahriva planetu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevěřím ani na chvíli, že to je přírodního původu...

      Vymazat
    2. a vam nic jineho nezbyde delat, protoze to tak je. je lepsi verit realite nez stracet cas snenim o letajicich pratelich ve svetle.

      Vymazat
    3. to by chtelo zpatky do skoly, kde by vam objasnili kdo kolik ceho produkuje. lidska a prumyslova cinnost je prd proti nakymu vybuchu sopky . za prvy namerene hodnoty jsou zfalsovany, za druhe vedci sami tvrdi nesmysl ktery nemuzou dokazat, pokud by se melo oteplovat kazdy rok lidskou cinnosti , tak prum. teplota samozrejme nestoupa.
      za treti uz tomu nerikaj ani oteplovani ale extremni vykyvy pocasi. pokud tady nebyly do 90. let tak je jasne jak se tyto extremy vyrabeji .
      lidska cinnost a nakej automoto prumysl je prd proti prdum skotu a ovci co se tyce tech kravin typu "sklenikove plyny".
      vsechno je to podvod za ucelem obchodu s emisnimi povolenkami , stanoveni dani na todle, na tamto, na vse co souvisi s uhlikem, autem ....
      dal snete o tom ze za teplym pocasim v dubnu z Afriky stoji prumysl ci zvirata, ze za velkou zimu muze naka priroda, ze prsi 3 dny na stejnym miste tak ze za to muze fabrika a vice aut .

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  7. skoukněte toto zajímavé krátké video o UFO:
    http://www.youtube.com/watch?v=U2eWLNdHYQ0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo..jo.. Takéto videá som už videla.... A vždy keď niečo podobné vidím znovu mám pocit, že ten obraz, správanie dôverne odniekiaľ poznám... :) V prvom rade mi to pripomína vodu, a nejaké "živočíchy" v nej.. malé, takmer neviditeľné živočíchy alebo iné živé stvorenia...... :)

      Človek by očakával, že si predstaví, nejaké ťažké techologie v chladnom priestore, riadené nejakou inteligenciu... :) Ale opak je pravdou.. :) Pripadá mi to ako nahliadnutie do hlbín mora plného života vo svete ktorý takmer nepoznáme...

      Vymazat
  8. Príroda sa snaží do istej miery udržať si rovnovážny stav. Preto je dobré neštuchať do nej a nechať nech sa sama usporiada.... Z tohoto hľadiska netreba dobré do dejov, ktorým aj tak málokto rozumie, aktívne zasahovať. Mám na mysli rôzne "octovanie" a "orgonitovanie", ktoré tu tak vehementne niektorí propagujete. Uvedomujete si, že prebiehajúce anomálie spôsobujete takouto nezodpovednou činnosťou sami?!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si taky jista, jak je to s tím orgonitem a octováním. V každém případě ale ráda občas experimentuji a tak jsem si dala ocet do rozprašovače a vyšla s ním na zahrádku. Tam jsem si řekla, že když je ten ocet takový zázrak, tak ho nebudu zbůhdarma rozprašovat jen tak do ovzduší, ale rovnou jím postříkám stromky, neb jim to jistě nějakým způsobem prospěje a zbaví se třeba parazitních housenek a tak podobně. Jenže výsledek byl takový, že ten ocet spálil listy zejména na jablůňkách. Naštěstí ho nebylo moc, takže škoda není až zas tak velká. Ale teď už vím, že postřik octa na rostliny jim nesvědčí.

      Ale tomu člověku co nahoře v diskusním příspěvku tvrdí, že zde nemáme klimateror, prý si ničíme přírodu sami, bych chtěla vzkázat, že rozhodně nemá pravdu a to ani náhodou. Dneska už věřím i tomu, čemu jsme se kdysi smáli, když komunisti tvrdili, že jim tu Američani shodili mandelinku bramborovou, aby nám poškodili zemědělství. Tenkrát tahle tvrzení byla k smíchu, ale dneska už nás smích dávno přešel, když vidíme, co se všechno náhle děje.

      To že si lidi sami ničí planetu je jen sprostá propaganda, stačí jet letadlem jen 6 hodin, aby člověk pochopil, že většina planety je neobydlená, pustá, čistá od lidí a jen semtam koláč nějakého města. Letěli jsme například nad Irákem a to byly nekonečné hory pokryté sněhem, bez jediné lidské duše. To je to samé, jako by někdo tvrdil, že mravenci se svými mraveništi ničí planetu. Lidi jsou z výšky také jen takovými mravenci, kteří na fungování obrovské zeměkoule nemají takový vliv, jaký se jim připisuje.
      Jarmila

      Vymazat
    2. ocet neboli 8 procentni kyselina octova . tak se nemuzete divit ze to ten uhlik v listech rozezralo . proto se pousti do vzduchu aby to reagovalo

      Vymazat
  9. Až prestanú SPREJOVAŤ CHEMTRAILS prestaneme octovať a vyrábať orgonity.Ako to môže byť prírodného charakteru keď kazdý boží deň nám rozprašujú nad hlavou chemikálie.Iste je to prírodného charakteru ale to je len reakcia na akciu ktorú predvádzajú kazdý deň na oblohe.Treba ZAKÁZAŤ PRÁŠKOVANIE OBLOHY!!!STOP CHEMTRAILS!!!
    POďme s tým už niečo urobiť!

    OdpovědětVymazat
  10. A dobré je do země zapíchat stovky hřebíky, do rohů zahrady kovové tyče a udělat nějaký ten kýblbustr. A nechat běžet pořád. Pozor na mobily! Můžou vás odposlouchávat, i když nevoláte. Nechávejte ho zavřený radši v almaře nebo šuplíku pokud možno v jiné místnosti než jste a minimálně tento nesmysl používat. Mějte v kapse nějaký magnet. Stačí malý. A o předpovědi počasí vědět předem třech dnů. Plánují a vyrábí to tři dny předem. S těmi třemi dny se žel musí počítat, to tak na týhle planetě je. A vysílat spoustu myšlenek, že o těch klimatických svinstvech víme a viníci budou stejně rázně potrestáni a zaplatí ty škody.

    OdpovědětVymazat
  11. jinak kdo chce důkaz tak torcha teslovy práce a důkaz o pokřivení času na 666 machne by Tesla Research Group
    http://www.youtube.com/watch?v=uakJJKGf-mM

    Omlouvám se, jsem trochu línej a nejsem fyzik to přeložit z AJ do češtiny tak sem dávam anglický originál o čem to video je:
    "Nventor of the 666 machine, a special torsional device that can either expand or compress the time periods acting between the three phases of a three phase power source. This utilyses a higher dimensional vector expressed in the 3D space, whereas the vectors of ordinary three phase machines will show their resultant voltages plotted as vectors in time as a 2D flat diagram. 3 dimensional representation of voltage vectors in time are necessary to show the results of the 666 machine's operation. If we try to represent them in the conventional manner employed with a 2D vector diagram; we wind up with the quandary of a 3rd resultant vector solution appearing to exist as two different vectors on that 2D vector diagram. By cutting out the piece of pie between these two vector solutions: and then folding the entire diagram into a 3D cone shape by connecting the two solutions into a single solution; we now have a 3D vector system to show the actions of the machine by its plotted vectors. This vector translation becomes necessary to describe a machine whereby the normal 360 degrees of separation in time are compressed to an amount shown by the (missing) portion of time cut out of the 2D diagram as a pie shape into a 3D cone shape; in order to make all the quantities "fit" together as a coherant vector solution showing the actions of the machine. A space-time "curvature" will now exist between resonant voltage rises of all three phases involved as inputs. From our perspective however the full 360 degrees of a time circle will no longer exist on the resonated outputs. This measurement is the most important measurement ever made regarding relativity, besides that of the eclipse of the sun verifying Einstein's concepts. It furthermore shows that it is not necessary to make astronomical measurements to show the principles involved with relativity, and that machines exhibiting a "localized" time space curvature are indeed possible."

    OdpovědětVymazat
  12. dneees nad SR a CR chemtrails ktore sa napriek vetru nehybali, stali na mieste a rozptylovali sa plus vybuchujuca oblacnost nad severom Talianska. Staci pozriem SHMU/CHMU teraz ... humus ... v KE to bolo dost vidiet, dlhy "mliecny" pás ktorý sa tiahol oblohou

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.