14. května 2012

Zabezpečte si počítače

Ahoj orgonete,
chci se podělit o informaci a upozornit na místo zla, které ještě v dnešní době snaží lidem odposlouchávat počítače na UDP portu = mikrofon, kamera. A dát řešení.
Četl jsem si na stránkách plejáďanů a můj zabezpečený firewall ( doporučuji nainstalovat do počítače software PEERBLOCK v1.1) zaznamenal pokus o vniknutí do počítače. Zajímavé je ale kým - Arizona state university (IP 129.219.58.91 )   a ve stejný moment Německá universita Manhaim (IP 134.155.147.53) ... O co jim šlo, otevřít port UDP a zapnout odposlech mikrofonu.
 Bohužel spousty lidí netuší že tyto záležitosti jdou a to dosti jednoduchým způsobem.Temnými skrze některé university - mají výhradní privilegia působení na internetu a mohou využívat informace statcounterů serverů, jenž zaznamenávají jaké stránky navštěvujete).
 Našel jsem si jejich stránky a první šok se dostavil, obrovským přísunem temnoty, první co na mě vyběhlo symbol trojzubce s nápisem SUN DEVIL, další šoky jen přicházeli, upoutávka na novinku - ADVANCED GENETIC SCREENING METHOD MAY SPEED VACCINE DEVELOPMENT a další zlo AN ASTEROIDAL WORLD - NEW FINDINGS FROM NASA´s.
Jen jsem si tímto potvrdil, že NASA je opravdu propojena s temnými ilumináty a zlem na naší planetě.
Ještě další sranda přišla, když jsem si nechal najít adresu, která zní Phoenix (kde jsou umístěny i podzemní základny iluminátů a temných vetřelců)
Zkomplikujme jim trochu jejich odposlechy a zabezpečte si počítače softwarem PeerBlock v1.1, ať nemají možnost získávat audiovizuální záznami  a tím Vás ohrožovat.
Je to smutné, že některé University slouží pouze temným na naší planetě.
Posílám i screen z jejich úvodní stránky.
Zaznamenal jsem tento rok, i universitu Washington Universitu.


S přátelským pozdravem,
zorgan

24 komentářů:

  1. Skvělý postřech a poznání ...

    ALE ... jde o to, že již od 80.let, jsou schopni - z tajné vlády - (ale ti jsou jen figurkami, za nimi jsou ještě jiní co to řídí - nejsou to lidé), tak tito mají technologie jak říkam již od 80 let, které umí sejmout pomocí vyzařování elektromagnetické energie z vašeho PC, nebo i MYSLI vše co tam děláte BEZ TOHO ABYSTE SE K VÁM FYZICKY NAPOJILI nebo použili nějaký program...

    Z videa Alexe Colliera z Japonska 2007 se dozvídáme, že mu Andromědané řekli, že tito lidé jsou již technicky 400 let dopředu.... než co máme na očích...

    Takže si dovede představit co vlastní a jaké mají možnosti ....

    Raději bych poslouchal svou intuici a konal na PC v čase kdy to cítím a taky co je prospěšné pro druhé ...

    Když máte vedení Galaktické federace, jsou schopni odstínit jejich špehování. Ale k tomu je třeba se naučit s nimi spolupracovat ...

    Trocha mého poznání ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potvrzuji, když se mi podařilo získat přístupy na portál iluminátů, teď nevím jaké třídy, ale ze zjištěných informací sloužil k předávání informací přímo od šedých. Tak mi elektromagnetickou koulí modré barvy, která sledovala vzduchem i po kabelu data vymazat data s hardisku.

      Zorgan

      Vymazat
    2. To si děláš srandu. To jsi asi na vysoké hackerské úrovní že se nadžogneš na ilumináty co?

      Vymazat
  2. No to víte, když pracujete v systému vytvořeném samotným temným, určitě to mají potom jednoduché ;-)
    Jenom se mi nezdá, že by na to šli tak primitivně.Kdybych se já chtěl někam dostat, určitě bych do toho šel přes několik änonymních proxyn, aby se minimalizovala možnost vystopování.Donedávna jsem na svých serverech zaznamenával desítky pokusů o nabourání se přes ssh.Háček byl v tom, že když jsem je hodil do iptables, přišli s jinou IP.Nakonec jsem to vyřešil povolením portu jen pro mé nejpoužívanější ip adresy.Takže jsou 3 možnosti : Buď jsou univerzity hloupé a neumí se schovat za proxyny, nebo někdo jiný využívá proxyny univerzity a nebo si nějací žáci hrají a zkoušejí ;-)
    Jinak pokud nemáte potřebu hrát nejnovější pc hry, rozhodně jděte do linuxu, kde vás tyto nepříjemnosti nemusí zajímat.Alespoň zkuste live distribuci, určitě se vám zalíbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Takovéto články, zcela nepokrytě mající za úkol pouze propagovat určitý výrobek nebo službu, pouze snižují důvěryhodnost, ba dokonce zesměšňují všechny osotatní informace zde zveřejněné, a to i ty, které mají hodnotu. Doporučuji takové žvásty sem vůbec nedávat, nebo je alespoň označit jako "komerční či propagační článek".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím nemohu souhlasit. Rád bych poděkoval za uveřejnění..mě ta informace velmi pomohla a mohu Vám říci, že do hodiny mi otevřeli port UDP dvě US university. Simon Fraser a Ohio State University. Obě to zkusili třikrát za sebou a otevírali i TCP port. :( ..takže je vidět, že plejáďané s orgonetem jsou hlídaní. :(

      Vymazat
    2. Ten program je zdarma....

      Vymazat
    3. Haha , tak to bychom mohli považovat za propagaci i to, že upozorníme souseda na to že mu zámek značky rorejs klidně zloději odemnkout :) ... a navíc Linux není komerční záležitostí, je free a PeerBlock v1.1 je téže free program .. .takže to s komervcí nemá nic společného ....
      S přátelským srdcem,
      Zorgan

      Vymazat
  4. Orgonet je reklamní blog?

    OdpovědětVymazat
  5. souhlasim s Anonymní14. května 2012 11:57.

    Programek, ktery si stahnete a nainstalujete - sam otevira potencialni riziko pro sledovani vas samotnych, kdo si to dobrovolne nainstaluje - prosim, pak se nedivte, ze svetem se siri ruzna havet a vam mizi citliva data z pocitace.

    Existuje takove masiny, ktere dokazi vas sledovat i kdyz jste pripojeni pres SSL a to v realnem case. Takze mivat nejakou paranoii a instalovat si Buh vi jaky deravy a spehovaci software, ktery se zde uvadi - to je jen vase blbost. A to pracuji v v IT odvetvi jiz dlouho let.

    Pouzivejte radsi aktualizace systemu, kupujte kazdych, alespon 5 let novy operacni system, pouzivejte antiviry zdarma a budete v pohode.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná kdyby sis uvědomil, že PeerBlock si aktualizuje databázi zablokovaných IP adres v současné situaci jich je 1 miliarda a něco stovek milionu a kontroluje zda je dostupná nová verze (dá se vypnout a je to zbytečné protože tento program je od roku 2010 ve stejné verzi bez záplat, takže stačí jen stahovat datové soubory, které obsahují nové blocklé IP adresy) A kdyby sis uvědomil další fakt, že tuto databázi tvoří lidé z celého světa, kteří dohledávají pracně servery potenciálně nebezpečné. A znal by si na jaké úrovni funguje Kaspersky, že pracuje na stejném principu proto je tak dokonalý. A věděl by si že denně přibyde i 10 tisíc nových nebezpečných IP adres, pochopyl by si že i takové společnosti iluminátksé mají omezený počet IP adres který mohou využívat. Pochopyl by si jak je tento systém je jednoduchý a dokonalý. Navíc tento program je ověřený hackary a zkontrolován samotný kod. Tak tu moc nefantazíruj :) ...
      Znám lidi, kteří mají jeden Operační systém více jak 5 let a jede jim stále bezpečně a bez poruch ... takže takhle, pokud umíš víš jak docílit toho aby systém běžel dobře i přez 5 let, pokud neumíš instaluj nový systém.

      Vymazat
  6. Na nějakou Galaktickou federaci začnu já (a možná i spousta dalších lidí) věřit až tehdy, když se nějak projeví - telepatie je pěkná věc, ale pořád jen v rámci "co by, kdyby...". Mají-li takové možnosti, o jakých tu "kontaktéři" často mluví, proč se neobjeví na obloze např. velkých měst tak, aby se to už nedalo ničím ukecat a nijak zatajovat? Vydávat jakousi telepatickou komunikaci za neoddiskutovatelný fakt tak zatím pořád vypadá spíš jako psychiatrická diagnoza než jako rozumný argument.

    OdpovědětVymazat
  7. Zorgane, vytváříte si pořádný kus karmy, tím, že vnášíte na orgo-net energii strachu a paniky před špiclováním, defacto šíříte tuto energii a pak se nedivte, že vám tajní špiclují v počítači :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Taky se k takovým "zaručeným zprávám" stavím zdráhavě. Je to dvousečná zbraň. CO když právě díky tomuto supermegagiga skvělému programu umožním přístup výrobcům do mého PC?
    Důvěřuj, ale ještě více prověřuj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe taky jsem si tohle říkal :) On vlastně samotným virem je celý Microsoft :) takže si myslím, že může odesílat komunikaci, ani o které nevíme...

      Vymazat
    2. Prgm vznikl původně jako ochrana peer-to-peer sítí před nabouráním ze strany různých státních institucí filmových studií a právníků, kteří sledovali a stíhali sdílení. Peerblock lze nastavit, různé ip adresy zakazovat nebo povolovat. je to takový doplňkový firewall

      Vymazat
    3. Pokud máte pochybi, existuje další program - jmenuje se current ports a ten dokáže vypsat aktuální TCP, UDP, atd spojení s vnějším světem internetu. Je také zdarma a lidé, co si myslí že něco je zdarma jen proto aby to užitečně sloužilo a upřednostnují něco co si koupí - nebráním jím v tom. Tímto programem si můžete vysledovat funkčnost tohoto úžasného programu, jenž vytvořili lidé a tvoří komunita lidí z celého světa, stejně jako linux. Tudíž se nedá zneužít jako OS Windows vytvořený iluminátskou korporací.
      Tento prográmek Cports.exe má 60kb , je ověřen a můžete zkrze něj ukončovat a přerušovat navázané otevřené porty na daných IP adresách.
      Ještě bych chtěl tímto ukázat, jak se spousty lidí domnívají o své dokonalosti a přehledu nad tím co píši. Ale přitom si neuvědomují, že se snaží spíše ubránit to čemu věří jejich ego.
      Pracuji v oboru IT od 8smi bytů a můj otec je programátor analitik... jen pro uklidnění pochybností
      S přátelským srdcem,
      Zorgan

      Vymazat
  9. Bonzáctví existuje určitě. Já mám na foxu pověšený plugin GHOSTERY, to by jste koukali, kam všude o Vás jdou údaje. Nejaktivnější je GOOGLE, která sbírá úplně vše. Pak další. Jen tuhle stránku sleduje nejmíň pět bonzáků. Jsou naprogramované i v cockies. Proto pravidelně bednu čistím. Jeden z používaných čističů je Ccleaner. Jsou i další, jako je Tuneup. Tyto čištění se vyplatí.
    Petr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj Petře máš recht, je to také důležité čistit cokies ... já mám pro jistotu nastavený ve svém prohlížeči, že každé cookies na webu povoluji ručně. Někdy by jste se divili kolik cockies jedna stránka nahraje na váš disk.
      Zorgan

      Vymazat
  10. Kameru v notu jsem přelepil už před třemi roky.Ani nevím proč,ale jak se znám,tak pravděpodobně z důvodu mé nekonečné nedůvěry... .A mikrofon nechávám zapnutý,aby "celý svět"slyšel,co si o tomhle absurdistánu myslím.Proboha!Snad mě neodposlouchávají nějaké děti ?? :o))

    OdpovědětVymazat
  11. Nejlepsi zkusenosti mam s OS bez jakehokoliv antiviru nebo firewallu (i defaultniho).Ale uplne nejlepsi je samozrejme linux.Muzete si tam udelat i jednoduche skripty sledujici veskerou komunikaci.Nebo jestli se bojite, ze vas nekdo odposlouchava, vypnete si mikrofon ;-)
    Stejne mi ale nejde do hlavy, proc "univerzita", nebo neco, co se ma tvarit tajne, nepouziva proxyny...Dnes se vam podle jednoduchych navodu, ktere se daji najit na netu, naboura do woken i 10-ti lete decko a i to decko vi, ze se ma za neco schovat, tak proc ne univerzita?

    OdpovědětVymazat
  12. co cookies , horsi jsou lso cookies, dle navodu na netu , jsem si pridal do pc soubor co mi blokuje tak 1000 stranek slidilu , to se clovek divi ktery vsechny stranky to po vas chtej vedet . to je slabej odvar cookies.
    a google ten toho vi dost, stejne jako mrkev asi no. treba jednou vznikne firma co ji tydle data nebudou zajimat a bude si prodavat reklamu na slepo .

    OdpovědětVymazat
  13. Není lepší dělat třeba každý měsíc reinstall? (stačí záloha pomocí Acronis True Image)To je jednodušší, než tu něco řešit jak a co..Mrkněte třeba na Outpost Firewall, nebo Comodo Firewall a je vymalováno ;) ESET Smart Security je na dvě věci. Jen to chce hlídat na co klikáte a všechno nepotvrzovat, nastavit firewall na citlivější reakci a je to;) Pokud máte systém několik měsíců či let je jasné, že tam budete mit spoustu bordelu a virů o kterých ani nevíte..+ dejte si pozor na své sousedy. K čemu je vám antivir a firewall, když o Vás soused ví vše a informace řekne na potkání kde komu, jelikož jste za blbce co věří na tyto věci :) Možná byste se divili, kolik máme všichni (u tajných) tlustých spisů :) Mějte se parádně;)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.