9. srpna 2012

Kruhy v obilí u Jihlavy

Díky Iloně za odkaz! Kruhy v obilí u Jihlavy se svou složitostí minimálně vyrovnají všem letos světově publikovaným. Umí je někdo přečíst?

Převzato:
http://zpravy.idnes.cz/na-jihlavsku-pozoroval-pilot-letadla-kruhy-v-obili-f88-/domaci.aspx?c=A120808_144026_jihlava-zpravy_mv


Pilot objevil záhadné kruhy v obilí. Chce nám někdo něco sdělit? dumá

8. srpna 2012 16:46

V polích nedaleko Jihlavy se objevily dva zvláštní kruhové obrazce. Všiml si jich pilot letadla Filip Zejda. Složitější obrazec se nachází u Bílého Kamene, jednodušší se třemi kruhy je u Vyskytné. Zejda by byl rád, kdyby je prozkoumali ufologové.

Letového instruktora Zejdu, který s sebou vzal do letadla ještě fotografa Milana Vilímka Jihlavského, zaujalo, že se obrazce objevily tak blízko u sebe. "Že se takové obrazce čas od času objeví, to není překvapivé, ale tentokrát tak blízko?" říkal si Zejda.

 Zobrazit fotogalerii

"Ten u Vyskytné vypadá obyčejně, druhý od Bílého Kamene je ale komplikovaný a složitý. Že by nám někdo chtěl něco sdělit?" dumá letový instruktor.

Obrazec u Vyskytné tvoří tři různě velké kruhy v obilí těsně u sebe. Zato u Bílého Kamene je kruhových objektů v poli více, pospojované jsou rovnými čárami.

Zejda očekává, že by ho mohl kontaktovat nějaký ufolog, který se podobnými záhadami zabývá. Například UFO Klub Záblesk z Vestce u Jaroměře eviduje letos jen čtyři agrosymboly, tedy obrazce v polích. Třeba v roce 2004 se jich v Česku vyskytlo devatenáct a v roce 2000 dvaatřicet.

"Spousta lidí si říká, že tyhle obrazce udělají prkny nějaká děcka. Ale třeba za tím může být i něco jiného,"doplnil pilot ze Zbilid na Jihlavsku.

P. S. Orgonet:
Viz též článek o jihlavských kruzích na http://www.kruhy-v-obili.cz/

11 komentářů:

  1. zdravím.je to podvod party vtipálků.u toho složitějšího obrazce si všiměte té vyšlapané pěšiny v trávě.je to šišaté až to tluče do očí :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D nebo je cesticka od lidi,kteri se tam byli pred pilotem podivat peso...

      Vymazat
  2. Také zajímavý a nedávný kruh, a rovněž nedeleko od nás: Alien Footprints Captured over Austria July 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=pMG5a4OHnQM&feature=player_detailpage
    Martin

    OdpovědětVymazat
  3. Včera jsem se tam vypravila:Složitější obrazec je v kopcovitém terénu, místy jsou stebla zlomená v půli a lehce zvednutá, dělají tak dojem jakéhosi vlnobytí./jistě je kolem dost ploch s lépe přístupným terénem/ Druhý obrazec tvoří zcela slehlá, jakoby uválcovaná stébla,vše v jednom směru.Vzala jsem si pár klasů domů.
    Procházela jsem se uvnitř, necítila jsem , bohužel, nic mimořádného/ protože to neumím/, ale zároveň žádný neklid. V kruzích běhal pes, očividně byl spokojený, zřejmě jako dva mladící,kteří tam popíjeli pivo.Bylo to moc zvláštní, volala jsem kamarádům, ať tak jedou se podívat, nikdo nechtěl, prý viděli film v TV jak se to vyrábí.Tak to bude fakt mela....když věří TV.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  4. Šišaté? bylo to z kopce dolů,šišaté ani omylem!Možná na záběru se to tak zdá.
    Pěšinka byla vyšlapaná, od lidí, co tam chodí se dívat od cesty.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  5. Miroslav Karnlík : UFO na Slovensku, fotky piktogramov od r. 1998, kniha je vydaná v Čechách, podnetné a určite pravé čítanie od našinca.
    Bed

    OdpovědětVymazat
  6. ted jsem četla na matrixu,že kruhy by mohli být způspbene elektromagnet. vlněním,podobně na principu mikrovlnné trouby odněkud z nitra země...Dita

    OdpovědětVymazat
  7. Jde o dobře promyšlený test "vyšší inteligencí", který jí má poskytnout informaci, jak si momentálně mentálně stojíme. Výsledek: zatím nic moc. Pořád jen batolata.

    OdpovědětVymazat
  8. to dělaj chlapi z domova duchodcuuuu

    OdpovědětVymazat
  9. Je to všechno tady. Jak jednoduché a prosté!

    http://www.cropcirclesonline.com/kruhy-v-obili-sitemap.htm

    http://www.cropcirclesonline.com

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.