20. srpna 2012

Copak asi vylepšují v Brdech?

Díky čtenáři za snímek, ani mně neušlo, že radar Brdy asi dva dny nepremával, znovu začal až dnes.

Buď tam něco vylepšují, a brzo uvidíme co, anebo - dám opět průchod své paranoie - jeho nečinnost byla součástí klimateroristické akce "40°C v Evropě", viz předchozí článek Žhnoucí moře 3.

8 komentářů:

  1. Kousek od těch radarů jsem byl zrovna od pátku do neděle.

    OdpovědětVymazat
  2. Ako tak pozeram satelitne snimky na shmu.sk tak vyrabaju tym radarom nejaku oblacnost a burky...je 0,40h v noci, a nad severným českom aj v rakusku su velke biele kopule mrakov:))proste klimouši nezahalejí ani vo dne ani v noci:))

    OdpovědětVymazat
  3. Obrázek je z 19:15 20.08.2012. Na severovýchodě Pardubického kraje je zobrazená oblačnost. V tuto dobu ale bylo nebe čisté, bez mráčku. Oblačnost je dle postranních grafů navíc hodně nízká. Co to vlastně bylo?

    OdpovědětVymazat
  4. Stejny vypadek mel i radar Skalka na Morave.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.freepub.comehere.cz/vsechno/vodni-smrst-nad-jezerem-michigan-video?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vodni-smrst-nad-jezerem-michigan-video

    Guess

    OdpovědětVymazat
  6. Žádnej výpadek, je to blbost, vždyť na tom screenu je vidět činnost toho radaru. Cca u Náchoda směr severovýchod přes hranice s Polskem.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.novinky.cz/domaci/276696-v-evrope-hrozi-vyskyt-supercel-jedna-malem-vznikla-i-v-praze.html vzdycky kdyzctu nejakou takovou zpravu vzpomenu si na orgonet...mimochodem, rano tam byl clanek o bourkach a v nahledu byla fotka mracku, jak vystrizena z tohoto videa

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.guardian.co.uk/environment/2011/dec/05/clique-geoengineering-debate

    Na to peniaze majú tu neplatí umelo vytvorená kríza made in bank.
    Tibor

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.