2. října 2013

"Obrácená duha" - oficiální výklad D. Honsové

Ahoj Orgo,
hlavně, že se to dá pěkně po "Honsovsku" vše vysvětlit.... :-))
Hlavně, že to zní zcela logicky a jsme v klídku ..
http://www.novinky.cz/koktejl/314862-na-slovensku-videli-opacnou-duhu.html
čtenář L



1. 3. 2013

Obyvatelé slovenské obce Bystrička v okresu Martin mohli v pondělí sledovat unikátní přírodní úkaz - duhu „vzhůru nohama”. Tento vzácný jev se podle odborníků objevuje maximálně dvakrát za rok.


„Nic takového jsem ještě neviděla,“ řekla serveru tvnoviny.sk obyvatelka obce Jana, která zaslala zajímavé fotografie.Tento úkaz způsobuje déšť ve větší výšce nad povrchem země. Meteorology však tentokrát překvapilo, že zvláštní duha se objevila ve chvíli, kdy svítilo slunce a nepršelo.

„Jedná se o tzv. vedlejší duhu, která se někdy objevuje současně s duhou klasickou,“ vysvětluje meteoroložka Dagmar Honsová. „Zřídkakdy se však stává, že začne pršet ve vyšších vrstvách atmosféry a déšť vůbec nedopadne na zem. To byl zřejmě i tento případ,“ dodala.


................................................................

P. S. Orgonet:
Díky čtenáři za ukázku příkladné "nevědomosti" z úst oficiální "meteoroložky" k jevu, který nelze meteorologicky za daných podmínek (svítí slunce, neprší) moc dobře vysvětlit, leda představou jakéhosi imaginárního deštěm ve vyšších vrstvách atmosféry. Což není nemožné, avšak vysvětlení je zřejmě prostší: nejde o "přírodní jev", nýbrž o umělý zásah do atmosféry, které nám dnes a denně provádějí klimateroristé.

Tomuto umělému jevu se dostalo od meteurologů vědeckého jména irizace, což neznamená v latině nic jiného než duhové jevy.

Podobný jev vzniká odrazem slunce na kapkách deště, ale spíše na krystalcích ledu. Jak se tam najednou objevily krystalky ledu?
  • Buď tak, že do vzduchu byly letecky nasprejovány chemikálie, které vyvolaly mimořádnou kondenzaci vody a vznik ledu kolem těchto kondenzačních jader. 
  • Anebo tam byly nasypány kovové částice (nejspíše hliník), které vyvolávají tento odraz přímo.
Čím více se sprejuje, tím máte větší šanci podobný jev uvidět. Žádná vzácnost to není. Kdo se kouká občas nahoru, tak ji uvidí. Problém je, že lidi tu duhu ani jiné výrazné jevy na obloze nevnímají, i kdyby byly bůhvíjak nápadné. Kolikrát se mi stalo, že si něco podivného na nebi fotím, ale nikdo jiný na ulici oči nezvedne, maximálně mrkne, co tam fotím a znechuceně se odvrátí, nic zvláštního se na tom lidem nezdá ... Takže je vlastně zázrak, že tu duhu někdo vůbec vyfotil a dal do novin. Tahle včerejší je obzvláště pěkně vybarvená (:-)))

Myslím, že s největší pravděpodobností zrovna v té oblasti sypali hliník a než se rozptýlil, tak to takhle zazářilo ...

Stejná umělá duha nad mou zahrádkou v r. 2011, od té doby pozorována několikrát: http://orgo-net.blogspot.cz/2011/11/nedelni-svatozar-nad-moji-zahradkou.html (byla původně taky tak jasná, ale to se rychle mění, než dojdete pro foťák (:-))


Častější než oblouk je irizace v podobě barevné skvrny, které se říká sundog, často velké jasnosti, viz např. http://orgo-net.blogspot.cz/2013/01/zarici-duha-za-letadlem.html Původ je stejný - částice chemikálií či kovů uměle vpravené do atmosféry ...


Na Orgonetu tyhle jevy byly publikovány už mnohokrát, nechce se mi to všechno hledat. Více pod štítky Duha a Sundog (pod článkem).

30 komentářů:

  1. po roce 1990 jsem byl uchvácen technikou,i zakoupil sobě digitální barometr...po jistém čase AUTOMATICKY,jako cvičená opice odečítám minus dva až tři stupně,nebot Němci na svém vysílači,co koriguje přesný digitální čas,naordinovali v duchu ideologické diverze chýru globálního oteplování a zvedli nastavení teploty o dva až tři stupně plus...Naležitě poučen k krizového vývoje,větřím intuicí jako stavěcí pes.jak bude...NESLEDUJI doktrinu barometru,ani protekční výpotky Dagmar Honsové...Její matinka,toliko ředitelka Zemědělské fakulty v pražském Suchdole,dokopala dcerušku k vystudování tohoto oboru..a jelikož na Václavském nám nemuže milá Dagmar inseminovat,vrhla se na meteorologii,taková podržtaška,co jí dají,to přečte...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně někdo, kdo pozoruje totéž, co tady občas poznamenám, že na domácích meteostanicích je nastavován dálkově nejen čas, ale i teplota (a pozoruju, že i tlak), prostě od toho byly puštěny mezi lidi meteostanice, aby napomáhaly "chýře" oteplování (:-))) a zakrývaly umělé řízení počasí.
      Mobily zase byly puštěny mezi lidi proto, aby se ospravedlnila výstavba "mobilních antén", které slouží především k řízení počasí. (:-)))

      Vymazat
    2. V tom případě dálkově řídí i klasické lihové teploměry, protože, jak právě koukám, tak liháč mi ukazuje 9°C a meteo Huyndai, která má čidlo hned vedle, 8,5°C. :-(

      Vymazat
    3. ... máš pravdu Orgi, i základný príjem môže byť využitý na "sčítanie ľudu" , jj, B

      Vymazat
    4. pro Orgonet 2. října 2013 11:07

      Přesně jsi to Orgo odhalil ! Nyní už víte, proč se to děje, a jaké to má cíle - jako vždy - PROTI NÁM OBČANŮM, LIDEM !

      Vymazat
  2. Na adresu vysvětlení paní Honsové, která celý jev shrnula slovy, pršelo, ale vlastně nepršelo, / kapky nedopadly na zem /, by bylo možné poznamenat. Ale paní Honsová,........pršelo a dopadlo to na zem. Byl to ale hliníkový déšť.

    OdpovědětVymazat
  3. Paní Honsová je na jejich výplatní pásce,zaprodala se Kabalistům mrcha jedna prodejná,moc dobře ví o co tu běží,ve všem je hliník a fluoridy,už to dávaj i do kuchynské soli ten podělanej fluorid.Pak vzniká fluorid hlinitý=demence,lidi jsou přitroublý a to oni potřebují......

    OdpovědětVymazat
  4. Kdepak paní Honsová,ta je za takové vysvětlování jistě dobře placená.
    Lépe už by to vysvětlila snad jen T. Míková.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ty meteorologické carevny se tedy sešly "jedna radost" !

      Vymazat
  5. Ale s tím nezájmem lidí máte pravdu,fotila jsem chemtrails jako kráv... lidi jdou,hloupě čučí,prostě nic,myšlení fakt asi bolí,i kdyby jim padaly na hlavu kusy hliníku ,tak nic... hlavně jaký jsou slevy v Kauflandu,ach jo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni si všimnou...ale až jim ten točený salám, pivo a telku někdo sebere !

      Vymazat
  6. Vzpomněl jsem si na Pana "slunce v duši",mám takový pocit,že tohle oblbování nemohl unést a proto ho už na obrazovce nevidíme , ten by nám mohl leccos osvětlit

    OdpovědětVymazat
  7. Zákopčáník VYSVĚTLOVAL i jiné záležitosti,pak raději zmizel do vnitřní emigrace,nebot to,co sdělil,to se JIŽ NEODVÁŽÍ NIKDO...Viz rozhovor s Přidalem v roce 1995...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zákopčáníků je mezi námi třeba stále více, jinak budeme mít opravdu mezi sebou peklo na Zemi

      Vymazat
  8. Pan Ján Zákopčaník byl POSLEDNÍ,co něco sdělil OPRAVDU,ba něco NAVÍC,viz rozhovor s Antonínem Přidalem v roce 1995..Ostatní to berou jako nutnou LEŽ k zachování místa...Nesledovat počasí přes sdělovadla...a bavit se,koho budou volit,jak si kopou hrob....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pan Zákopčaník jako čtenář Abdrushinova díla nejen věděl, že lhát se nemá, ale také nelhal..

      Vymazat
    2. Může pak existovat něco jako "milosrdná lež" - účelová lež, která má zabránit depresím, bolesti, strachu apod. ?

      Vymazat
  9. Ja to taky videla na ct24, jestli onoho rana presne nevim.. Tam to zduvodnovali ledovymi krystalky mlhy ve vzduchu. Pekne me to rozohnilo :-D potvora jedna.. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to adoptované dcery a synové Otce Lži

      Vymazat
  10. Bohuzel kazdy jedna podle stupne sve nevedomosti ... ale porad je treba mit na pameti, ze kazdy se chova nejlepe, jak v dane situaci umi. Beztrestne kamenovat muze jen par lidi a ty to vubec ani nenapadne delat :)
    B.T.

    OdpovědětVymazat
  11. Za cas budou duhy v noci ;) :D i kdyz je to nemozne, ONI to dokazi, vysvetleni: silny odraz slunce od mesice...

    OdpovědětVymazat
  12. Aneb obrácená duha:
    -náš ústav se vám co nejsrdečněji omlouvá za toto politování hodné opatření k jakému dochází maximálně 2x za 10let
    -to je ignorantství ,to je nezodpovědnost ,ano a já se nebojím použít toho slova ,to je... CHOCHOLOUŠEK :D
    Sluneční pes

    OdpovědětVymazat
  13. To na poslední fotce jsem viděl taky ve 3. exemplářích vedle sebe a něco tak ohavného a nepřirozeného jsem za půl století neviděl.

    OdpovědětVymazat
  14. Je to asi 14 dni bezel na CR Dvojka porad o cistote ovzdusi. Volal tam pan, jak jim na Morave neustale litaji americka letadla, dozadoval se vysvetleni, nenechali ho poradne domluvit. Pak volala pani, ze si americti letci stezuji na zdravi a na youtube jsou videa o protestech techto letcu, at si to lide pusti a kouknou na to. Na to ji oni odbornici odpovedeli, ze o tom nic nevi a ze se jedna o vysku 30 kilometru. Porad ukoncili drive a radeji pustili pisnicu. Docela mi to vytocilo.

    OdpovědětVymazat
  15. Pokud to byl porad o čistotě ovzduší, tak tam asi těžko budou vysvětlovat, proč někde lítaj nějaký letadla. Mimochodem, mě by zase zajímalo, jak ten pán pozná, že to byla americká letadla. Na vzdálenost 10 a více km se imatrikulace čte dost špatně (na to už musí být pořádný dalekohled).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co ty chytrolíne víš, třeba ten teleskop zrovinka měl !

      Vymazat
  16. On mluvil o tom, ze jim startuji primo u nich na Morave, ale netusim, kde to bylo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady na Orgo někdo před čase taky tvrdil, že k ruzyňskému letišti vede železniční vlečka, a že tam viděl přepravovat vagony s jakoby bílým práškem či co to bylo snad jako ten tolik diskutovaný produkt chemtrails.

      Vymazat
    2. Nyní tam už vedou dvě "vlečky" - ta novější je podzemní a je to prodloužení nového úseku trasy A metra(t.č. ve výstavbě).
      Pro doplnění souvislostí jde o přímé podzemní propojení ruzyňského letiště s "nejtajnějším" a nejhlídanějším pražským vládním bunkrem v prokopském údolí, jehož podzemní kolejové propojení s trasou metra B vyšlo mj.nešťastnou náhodou najevo při ražbě tunelu mrázovka(btw.je celá razicí směna, která zde objevila podzemní nádraží o 17ti kolejích dodnes nezvěstná a stavba mrázovky se okamžitě protahla o několik měsíců).
      S ohledem na sledovanost a perzekuci asi nejcenzurovanějšího tématu na českém internetu (tzn.více sem z bezp.důvodů nepřispěji) ještě pro zvídavé doplním, že jde o strategické podzemní propojení gen.štábu, hradu, vládních institucí a vybraných malostranských ambasád se sídly voj. i civilní rozvědky na praze 5 a letmý pohled na mapu a polohu těchto objektů a metra jistě nenechá pozorné na pochybách o podobných souvislostech náhlého ukončení plzeňské dálnice nebo např. nedávného 'záhadného' prodloužení metra C o poslední, 'nejnesmyslnější' a nejméně zatížený úsek kamsi doprostřed polí v letňanech, na dohled druhého technicky nejvyspělejšího letiště v ČR...

      Vymazat
    3. ... ad: na moravě -> to mohlo to být leckde, hádal bych na letiště Ostrava-Mošnov, které má dlouholetý kontrakt na servis armádních letadel spojených států - však tam taky nedávno došlo k významné, civilnímu provozu zcela neadekvátní modenizaci dráhy i navigace a byl v té souvislosti také postaven nejvvyšší hangár v republice

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.