10. listopadu 2013

Tajfun Haiyan byl vytvořen uměle

Jeden z nejsilnějších tajfunů všech dob zabil nejméně 10 000 lidí a byl plně v režii a pod kontrolou klimateroristů. 

Příznaky umělého tvoření tajfunu Haiyan (moje pozorování dle internetových zdrojů)

1. Kruhové mikrovlnné pulsy v Pacifiku, (zřejmě k zahřívání vody,viz šipky).






Pulsy na animaci:
http://youtu.be/Rct4kOPlLpg


2. Ohromný, nepřirozený potenciál tepla v oblasti tvoření tajfunu v rovných rozvětvených liniích:

Fialová barva na grafu znázorňuje tzv. potenciál tepla - teplotu vody v oceánu, která je hlavním faktorem pro vznik tlakových níží a bouří. Rovné rozvětvené linie těchto oblastí napovídají, že onen potenciál tepla byl vytvořen uměle, a stejně tak i jejich rozsah (

 Zdroj snímku: http://www.nnvl.noaa.gov/MediaDetail2.php?MediaID=1452&MediaTypeID=1


3. Chemtrailsová vláknitost tajfunové oblačnosti



4. Šlehací komíny/díry/bouřkové koláče:

Viz snímek níže (screenshot z animace http://cimss.ssec.wisc.edu/goes/blog/wp-content/uploads/2013/11/131106-07_coms1_vis_haiyan_eye_anim.gif)
Po celém obvodu systému jsou uměle, zřejmě radiací vyvolané výbuchy oblačnosti, které slouží k roztáčení gigantického víru.
To je technologie používaná běžně pro výrobu bouří, i u nás, viz články o bouřkových koláčích či bouřkových explozích, viz třeba zde.
Umělý šlehací komín je i uprostřed. Na animaci (níže pod snímkem) můžete zřetelně vidět, čtyři "poddíry" ve středu systému (čili čtyři zdroje radiace), které se postupně spojily do kulatého oka tajfunu.


Animace zde:



5. Velké mikrovlnné pulsy v Pacifiku 19. a 24. 10. 2013,
zřejmě k ohřívání vody v té oblasti. (Bylo jich pravděpodobně více, ale pořád to nesleduju..)
Více v článku Orgonetu Tajfuny a radiační pulsy v Pacifiku, http://orgo-net.blogspot.cz/2013/10/tajfuny-radiacni-pulsy-v-pacifiku.html



Další informace: Video z kanálu Duchsinse http://www.youtube.com/watch?v=LzxTXk1JCFw



Obsah videa:
Tajfun Haiyan, v Pacifiku zvaný Yolanda, je nepochybně umělým výtvorem, jakožto i řada tajfunů nedávno vytvořených v té oblasti. V poslední době Dutchsinse zaznamenal řadu pulsů v Pacifiku, pocházejích zjevně z různých "radarových" zařízení v oblasti (sledováno na mapě radarových zařízení na Google Earth - neuvěřitelné, co toho všude je!). Pulsy zřejmě slouží k ohřívání vody v oceánu.
Zdá se, že americká armáda, hodlající vlastnit počasi do roku 2025, už svůj cíl nejméně ze 3/4 naplnila ...






28 komentářů:

  1. nic se neděje jen tak, ani bouřka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgo, tady nenápadně píší, proč ty tajfuny vznikají, díky čemuž víme, proč uměle ohřívají klimouši vody moří a oceánů !!!
      "Odborníci po filipínském pekle: Připravte se na čím dál tím silnější bouře
      Meteorologové zatím formálně nespojili globální oteplování s tajfuny, jako byl ten, který minulý týden zničil Filipíny. Očekávají ale čím dál extrémnější klimatické jevy kvůli stoupající teplotě oceánů, napsala v úterý agentura AFP." (celý článek zde : http://www.novinky.cz/veda-skoly/318926-odbornici-po-filipinskem-pekle-pripravte-se-na-cim-dal-tim-silnejsi-boure.html)

      Vymazat
  2. chování a myšlení lidí má velký vliv nejen na počasí..., nic se neděje náhodně , nelze vše připisovat kl.teroristům !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. již jsem psal jednou..v roce 90 přes zelenou hranici z Bavor na Svaroh a Chcíplý pták..Klasická bouřka na Šumavě..slejvák...blesky...ale naše trojice pohromadě,žena,desetiletá dcera a moje maličkost..Na nás ani kapka,jak jsme natáhli ruce do strany...dále prutrž mračen..no,shrnuji to..všechny orgie politicko,počasové se VYHNOU...Nepřenositelné osobní zkušenosti by vydaly na desítky mastných,finančně rejžovaných seminářu.....

      Vymazat
    2. Karle, tak máš možnost se zde nezištně vydat.
      Dita

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 10. listopadu 2013 10:50
      To je poněkud zavádějící tvrzení (chování a myšlení lidí má velký vliv nejen na počasí). Důkazy máte ? Nebo je to zase jenom váš neodbytný pocit ?

      Vymazat
  3. to se dalo čakat..jak jinak. Zničíme stát válkou, nebo "přírodní " katastrofou a pak jim velkoryse nabídneme pomoc z MFF...čípak je to asi politika...:-) ? Je to už pořád dokola a strašně průhledné. Už by si mohli vymyslet něco jiného, nového..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ty taky , pořád meleš něco o tom že za to může někdo z venku...

      Vymazat
    2. A kdo asi, ty chytráku ? Filipínci si budou ničit vlastní zemi tsunami a tjfunem na objednávku ? Lidi, nenechte si tolik kvokat na mozek, nebo z toho ještě začnete snášet vejce !

      Vymazat
  4. Žijú tam tí ľudia preto, lebo si to vybrali ako školu ? B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přečti si knihu : Co bude po roce 2012 od Diana Cooper , je tam vše popsané..., a vy taky milí Harpisté !

      Vymazat
    2. sna knihy nemám peniaze, napíš sem čo pani Diana hovorí....

      Vymazat
    3. A na kuřivo a chlast se peníze vždycky najdou, že ?

      Vymazat
  5. zadejte si http://www.accuweather.com/it/cn/national/satellite kursorem pohubujte na ameriku a uvidítě co vytváří, to samé jde i z ruska, jen daleko horší

    OdpovědětVymazat
  6. Jaderné zbraně jsou už přežité, toto je zcela jiná zbraň a útočníci navíc zůstávají v anonymitě. Chybou je, že si značná část lidstva myslí, že se jedná o přirozený přírodní proces.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to je cíl, chápete ? Rozbouřit živly, aby ničily, a lidé nebudou proklínat klimouše, ale Boha, že to dopustil. A o to klimoušům jde, aby byl lidmi proklínán Nejvyšší za jejich uměle způsobené ničení a utrpení !

      Vymazat
  7. Vartujú severný pól ? Vstupy do dutiny Zeme ?

    OdpovědětVymazat
  8. Filipíny dne 15.10.2013 postihlo zemětřesení o síle magnitury 7,2 a to provincii BOHOL asi 640km jížně od hlavního města MANILA.. Teď to byl tajfun co dokonal dílo...co bude dál? co provedli Filipíny, co komu odřekli, že na ně poslaliu takové neštěstí?
    PROSÍM, ZAPALTE SVÍČKU A VĚNUJTE JÍ OBĚTEM, KTEŘÍ ZEMŘELI V TÉTO KLIMOVÁLCE, prosím, zavzpomínejte na duše, co násilně opustili své tělesné schránky

    OdpovědětVymazat
  9. Připojme se společně k modlitbě za pomoc lidem, kteří zemřeli i těm, co prožívají bolest při této události, za prosvětlení celé oblasti, jak bude shůry dovoleno..kéž lidé, kteří stojí za těmito událostmi prohlédnou a pochopí dopad svých činů..

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za odkaz na předcházející zemětřesení. Mým předpokladem, hraničícím s jistotou je, že vznik zemětřesení a následně onoho anomálního tajfunu je následkem manipulací s planetární energetickou mřížkou ze strany predátorských metatronických vesmírných kolektivů. Už to tu bylo dříve. Zemětřesení na Haiti, při němž zahynulo obrovské množství lidských bytostí bylo také důsledkem propojení parazitických energetických sítí, vytvořených a do planetární energetické mřížky implantovaných dvěma takovými kolektivy, stjně jako v jiných případech včetně většiny těch nejničivějších. Stejné to bylo i s nedávným zemětřesením v Japonsku(Fukušima). Jsou to vesmírní předátoři a jejich nesmiřitelná nenávist k lidské rase je prastará. Mějte hezký den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta planetární mřížka má vícero vrstev, takže se dá vyvolat něco jako synergie těch vrstev nebo naopak jejich zkraty. Obojí vede k extrémnímu nárůstu sil, které se pak ničivě manifestují na předem vypočítaných souřadnicích !

      Vymazat
  11. Vzpomínáte na legendární film Vynález zlázy ? Tak podobně experimentují a hazardují s planetou i současní klimateroristi s globalisty. Musejí být opravdu šílení, když chtějí zničit jedinou pro nás obyvatelnou planetu široko daleko !

    OdpovědětVymazat
  12. zabránil by tomu power wand? prý je účinný proti tornádům a harpikánům
    http://orgo-net.blogspot.cz/2008/10/power-wand-orgonitov-kouzeln-hlka.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby byl účinný, tak by tam musel být orgonit v celé té oblasti, celé ty tisíce km oceánu ogiftované, pak by možná velký powewand pomohl to zmírnit či odklonit. Sám o sobě by možná taky něco zmohl, ale moc asi ne, je tam obrovská síla klimatických zbraní.

      Vymazat
  13. Pozreli ste si zemetrasenia počas Mesiaca v nove? Sčítanie síl a navyše v perigeu? Možno tam bude riešenie a ak dodajú HAARpové dodatky, tak z toho môže vzniknúť riadna mela!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víte, že ti parch.anti toto všechno ví, sledují to, a těžce proti nám lidem zneužívají !

      Vymazat
  14. Vážený Orgonete, vážení přátelé, disktutuje se zde na aktuální témata vesmírného dění, skládají se kousky mozaiky do celkového obrazu a to je dobře. A co tento kousek: za pár dní má ve sluneční soustavě a snad dokonce i v mléčné dráze nastat výjimečná konstelace. Píše se o tom v angličtině na: www.2012portal.blogspot.cz. Je tam celá řada článků, ta konstelace je nakreslená v příspěvku ze dne 24.10.2013. Uvádí se tam, že jde o nejvýznamnější astrologický aspekt našich časů. Tento aspekt je nazván revoluce Světla. Česky je o tom psáno na: www.inner-light.ning.com, konkrétně v příspěvku Iva Maya ze dne 26.10.2013.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No něco přijde, a pohlazení to nebude.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.