29. ledna 2015

Mrkvová šťáva vyléčila za 8 měsíců rakovinu

Občas dostávám prosbu o zaslání kontaktu na prodejce zázračných bylinných léků proti rakovině. Je mi líto, ale já bohužel nevím žádný bližší kontakt, než ten, co je uveden v případném článku. A ono se skoro vždycky ukázalo, že zázračný lék, za který pacient zaplatí desetitisíce, je něco velmi obyčejného a neúčinného, za co lidé vydají třeba poslední úspory.
Mrkvová šťáva rozhodně stojí za vyzkoušení... Jednoduchost je síla.
(Nezapomeňme však, proč jsme nemocni.) http://orgo-net.blogspot.cz/2014/05/iva-adamcova-pricina-nemoci.html
=Orgonet=

P.S. Srdečný pozdrav mé statečné kamarádce, která se právě s tímto v rodině potýká. Třeba se ji toto bude hodit.


Mrkvová šťáva vyléčila rakovinu 4. stádia za 8 měsíců
http://stopmensonges.com/le-jus-de-carotte-guerit-le-cancer-en-8-mois/
29. 1. 2015
Překlad: OrgoNet


Ann Cameron, kanadská autorka knih pro děti, vyléčila v r. 2013 svou rakovinu ve 4. stádiu za použití pouhé mrkvové šťávy, bez chemoterapie a bez změny stravy. Byla jí diagnostikována rakovina tlustého střeva. Po chirurgickém zásahu se její zdravotní stav zhoršil a rakovina se rozšířila do plic, tedy do stádia 4.



Lékaři doporučili chemoterapii, aby jí prodloužili život o několik měsíců, ale ona odmítla a začala hledat alternativní metody. Našla údaje, že několika lidem se úspěšně podařilo vyléčit rakovinu pouhou šťávou z mrkve. Začala tedy svou vlastní každodenní léčbu, při níž pila denně šťávu z 5 liber (2,25 kg) mrkve. Jinak na své každodenní výživě nic nezměnila.
Postup léčby:
  • Za dva týdny ještě nedošlo k žádnému zlepšení.
  • Po 8 týdnech bylo zjištěno, že nádory přestaly růst a že lymfatické uzliny zmenšily objem.
  • Za další 3 měsíce lékařská prohlídka zjistila, že se nádory zmenšují, nevytvořily se nové nádory a uzliny nejsou naběhlé, ale dokonce zmenšily svůj objem. 
  • Za další tři měsíce konstatovali lékaři, že nikde v těle nejsou žádné nádory a lymfatické uzliny jsou zcela normální.
Za 8 měsíců léčby mrkvovou šťávou rakovina zcela zmizela. 

Ann vyprávěla svůj příběh v mnoha médiích, aby tak pomohla četným lidem, kteří vedou stejný boj.

"Domnívám se, že každý nově diagnostikovaný člověk, ještě všeobecně v dobrém zdravotním stavu, může bez nebezpečí odložit chemoterapii o 8 týdnů, aby zjistil, zda v jeho případě 5 liber (pounds = 2,25 kg) mrkve denně ve formě šťávy zastaví růst rakoviny. Pokud mrkev funguje, člověk může odkládat chemoterapii, dokud mrkev zastavuje růst, v naději, že ji celkově eliminuje. V mém případě se tak stalo, jak dokazuje CT (2013))."
"Nezměnila jsem stravu, dále jsem jedla maso i zmrzlinu (ne že to doporučuji), takže pití mrkvové šťávy bylo jedinou změnou v mé životosprávě). Používala jsem odšťavňovač Champion Juicer, který vylisuje z uvedené váhy mrkve až 1,5 l  šťávy".
"Tato léčba mrkví je dokonale slučitelná s veškerými již prováděnými terapiemi. Lékařům to ani neříkejte. Já jsem jim to řekla až po posledním CT, stejně nevěřili." 

Poznámka z francouzského článku: 
Mrkvový džus není jediným lékem proti rakovině. Nejlepším zatím známým lékem je vitamín B17, který je obsažen v meruňkových jádrech. Jádra se rozbijí v hmoždíři a přidávají se do každodenní stravy. Laurent

Odkazy (anglicky):

Kniha, kterou Ann napsala o své léčbě:



Články:






17 komentářů:

  1. syrska-rozvedka-zaznamenava-obrovsky-narust-americkych-zbrani-u-isil.htm
    http://www.zvedavec.org/komentare/2015/01/6313-syrska-rozvedka-zaznamenava-obrovsky-narust-americkych-zbrani-u-isil.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se dalo čekat, že "krvavá matka"(usa) bude krmit své krvavé děti (isil) ! Čeká snad někdo něco jiného ?

      Vymazat
  2. Mohu potvrdit, že pomáhá, vlastní zkušenost s maminkou - rakovina prsu (šťáva z 1 kg mrkve denně), avšak netroufaly jsme si odmítnout klasickou léčbu (chemo a ozářky), tak spíše jako podpůrnou léčbu + klasická medicína. Jakmile začala dostávat chemo, které bylo oranžové barvy a způsobovalo nevolnost, nemohla už mrkvovou šťávu pozřít. Přesto si myslím, že to pomohlo, dnes 12 let po vyléčení a drží se.

    OdpovědětVymazat
  3. Mohu potvrdit velice příznivé účinky na zdraví po šestileté, téměř denní konzumaci 0,5 - 1 litru čerstvě odšťavněné zeleninové šťávy (směs se základem mrkve, červ. řepy, okurku, celeru + další dostupné zeleniny z vlastních zdrojů). Došlo téměř k naprosté eliminaci všech běžných sezónních chorob, až na 1 nebo 2 rýmy, a možná 1 lehčího kašle. Úprava trávení, nehrozí něco jako zácpa,.... . Vše s jen s poněkud omezeným přísunem masa, mléka, ale zatom s celkem slušným přísunem alkoholických nápojů, nenavádím samozřejmě :)
    Ta čerstvost je dost zásadní(obsažené enzymy po pár hodinách degradují), mělo by to být před jídlem, alespoň 15 min, mě to vyhovuje místo nebo jako součást snídaně.
    Odšťavňovače podle šetrnosti zpracování zeleniny a výtěžnosti šťávy se dají seřadit od nejlepších dvouhřídelových, přes šnekové, po odstředivé. Ale každá šťáva lepší než nic :)
    Průkopníkem byl Norman Walker, který to dotáhl hodně přes 100 let a jeho knihy v e-podobě se dají snadno najít na netu.
    Za mě velké plus pro zel. šťávy :)
    B.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to jsem si ulevila, bez vina totiz ani ranu. müler thutgau, levne, ale dobre vinecko, doporuceno taktez mnohymi onkology(vycteno z knizek o stolovani)
      Takze rano zacit mrkvickou a vecer zakoncit 2 sklenkami vinkem. takze nazdravi
      mirca

      Vymazat
    2. Perfektné.
      Až na jednu vec - Norman Walker je s najväčšou pravdepodobnosťou (ak nie na 100%) fiktívna postava, čiže naozaj neexistoval. Vymyslel ho nejaký predajca odšťavovačov, aby si spravil reklamu. Ľudia po ňom pátrali, snažili sa o ňom niečo nájsť, no nenašli nič konkrétne.
      Ale je to jedno. V knihách ako "Žiariace zdravie" alebo "Čerstvé ovocné a zeleninové šťavy" sa píše veľa dobrých a poučných vecí ohľadom toho najlepšiho možného stravovania pre človeka. Jednoznačne to písal človek, ktorý sa vyzná vo vitariánstve.
      A tiež sa týmto životným štýlom dá dopracovať k takému veku a byť taký vitálny, akým bol uvádzaný Norman Walker.

      Vymazat
  4. Říká se, že při chemo je člověku zle... a tak když dojde k vyléčení jsou zásluhy neprávem připisovány alternativnímu postupu, který probíhal současně s chemo... Nebezpečí alternativních postupů spočívá v tom, že se člověk může chtít léčit výhradně alternativně, jenomže pak se taky nemusí vyléčit vůbec..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Anonymní29. ledna 2015 14:00
      Kazdy se leci tim, cemu veri, nekdo alternativne, jiny klasicky achemicky a nekdo jen tim uvedomenim si, co dela spatne a napravou tohoto stavu. Samotnou lecbu obstarava organismus sam. Moderni medicina nas velice uspesne presvedcuje o tom, ze bez tezke chemie, predrazenych leku, spousty preventivnich vysetreni(mnohdy zpusobujicich tu nemoc, kterou detekuji), ockovanim proti vsemu moznemu i nemoznemu, a ultradrahymi pristroji, jejichz ultradrahym provozem pharmaparaziti odcerpavaji pres pacienty penize z pojistoven do kapes par lidi, kteri uz penize vubec nepotrebuji ... Pritom clovek je ve sve podstate dokonala bytost a je treba nesmirneho usili (zvaneho vychova), aby si tuhle skutecnost prestal uvedomovat a dal se napospas cizi "pomoci". Tohle je ta nejvetsi konspirace, presvedcit bytost s potencialem Boha, o tom, ze je bezmocny :))
      B.T

      Vymazat
    2. Chemoterapie a ozařování bych zakázal, a postavil je mimo zákon na stejnou úroveň jako eutanazii ! Když je něco svinstvo, tak to mezi lidma nemá co dělat !

      Vymazat
    3. Můžete mě napsat zda s chemoterapii máte osobní zkušenosti? Já ano- není mě po ní zle, nestrašte tady lidi, ano každý věří čemu chce, alternatívní léčba je pouhý doplněk našeho jídleníčku, možná tuhle paní vyléčila její víra a psychika,to je hlavní důvod všech nemocí- stresy, deprese, člověk se neustále něčeho bojí a když ho postihne smrtelná nemoc, teprve pak zastaví a řekne si dost- to je pak pozdě- mě to postihlo a chemoterapii již mám po třetí, ta poslední je do konce než to bude tělo přijímat- šťávu z mrkve piju, pila jsem jí i před tím ... když již člověk tuhle nemoc má musí si říci- přece se z toho neposeru :-) To jediné léčí, hodně onkologických pacientu které potkávám na onkologii odmítalo chemoterapii, věřili v tyto zázraky a pak se rozhodli pro chemoterapii- na netu se povaluje takových věci co vylečí rakovinu bez chemošky až se divým že je nás tolik:-) Jednou je to mrkvová šťáva, pak jedlá soda, pak MMS, pak kořínky s pampelišek a lidé pořád umírají- jak snadné anonime že ano? Jobs byl miliardář, mohl si dovolit co chtěl a přece umřel na rakovinu, asi neznal tyhle alternatívně zaručené recepty :-)

      Vymazat
    4. Naprosto s paní souhlasím, je to přesné vyjádření mých myšlenek a zkušeností.

      Vymazat
  5. Veľa ľudí si začína uvedomovať,že konvenčné lekárstvo nefunguje.V 30. a 40.rokoch to vedel Max Gerson.Liečil ľudí pomocou čerstvých vitamínových džúsov a organickou stravou.
    Bez použitia chemoterapie a radioterapie.
    Lenže ktorý lekár Vám povie,že sa to dá aj inak?Že stačí ak budete jesť 51% organickej stravy v surovom množstve?Pretože sú tam živé enzýmy a živý robotníci ktorí pomáhajú telu s trávením a použitím živin?
    Mám také tušenie,že ani jeden.
    A je dosť možné,že sa to v škole ani neučili.:-)
    Jan


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jest, Gersonova klinika stále funguje v USA, jeho dcera, snad vnučka v tom pokračují a pomáhají stovky lidem, kteří jsou odsouzeni těmu, kterým platíme měsíčně nemalé částky na zdravotní pojištění. Tenhle svět je postaven na hodnotách peněz a mamonu. Pokud v sobě změníme hodnoty života, změní se i význam vědy a životního stylu. Jsme otroky v podstatě. Vemte si kdo si může dnes dovolit marodit v práci ? Většina společnosti žije na hranici chudoby. Protože chudí jsme na duchu. A

      Vymazat
  6. Díky bohu za tebe orgonete a za tvoje stránky! Protože to co je tu popsané o rakovině a účincích zeleninových i ovocných šťávách je pravda! Moje kamarádka se takhle vyléčila z rakoviny. Doktoři ji málem zabili chemoterapií a nakonec jí řekli,že má pár měsíců života. Vzala osud do svých rukou a instiktivně se řídila tím,co samo tělo chtělo a co ne.Přestla jíst bílkoviny(tělo odmítalo) a pila jenom šťávy a čaje na podporu imunity. Jsem v šoku !!! z toho,že jsem se snažila tohle sdělit na jednom fóru v diskusi o rakovině a v tu ránu mne zablokovali. Když jsem snažila to sdělit na jiném fóru stalo se mi to samé. Všechno smazali a zablokovali mi přístup. Nechápu jak je to možné. Lidé umírají a přitom mají lék na dosah a když se to snažím někomu sdělit odstřihnou mne?! A tak ještě jednou díky za tvou práci a svobodu projevu na tvých stránkách :-)

    OdpovědětVymazat
  7. G. P. Malachov e-knihy s jednoduchými metodami léčení včetně rakoviny
    1. Dokonalá očista těla
    2. Totalni-Detoxikace
    3. Hladoveni
    4. Jak se zbavit parazitů
    5 - Urinoterapie a biorytmologie
    6 - Zlatá pravidla očisty a hladovění
    7. - Osud, život, zdraví
    http://www.ulozto.cz/xNZPhCTk/g-p-malachov-zip

    OdpovědětVymazat
  8. Příběh vyléčení rakoviny, díky 21 dennímu půstu
    https://www.youtube.com/watch?v=j8P5krkHAgs

    Rakovina vyhladovena k zivotu
    https://www.youtube.com/watch?v=BQn9cdStPaY

    Milan Moskala - Léčebný půst
    https://www.youtube.com/watch?v=hN0YEbpIMho&index=36&list=WL

    Zákony přísnější než zákony LIDSKÉ! - léčitelka Dr. Eva Moučková, 29. 4. 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=XYU6QRnZgTk

    OdpovědětVymazat
  9. Vitamín D - in články OrgoNet...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.