22. března 2015

Antonín Baudyš: Bude dobře

Díky čtenáři za odkaz na zajímavý rozhovor.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tlaci-nas-do-kouta-propagandou-Ale-TV-a-noviny-jsou-uz-mrtve-kravicky-Brzy-muze-prijit-raj-na-zemi-rika-astrolog-Baudys-366869?nocache=1

Tlačí nás do kouta propagandou. Ale TV a noviny jsou už mrtvé kravičky. Brzy může přijít ráj na zemi, říká astrolog Baudyš

19. 3. 2015 12:30
JINÝMA OČIMA Televize, rádio i tisk jsou již mrtvá média. Kravičky, které už nebude možné dojit ani živit. Odstřiháváme se od takzvaných vnějších zdrojů, protože už nám nemají co dát. A jediný, kdo nám může něco dát, jsme my sami – to jsou slova Antonína Baudyše, člena Pirátů, filozofa, teologa i astrologa. Podle něj je realistický i projekt 'ráje na Zemi'. Nejen o tom si povídal s ParlamentnímiListy.cz.

Nedávno jste se zmínil například i na sociální síti, že bude za čas dobře. V době, kdy se ze všech stran na nás řítí spíše katastrofické vize, to nešlo přehlédnout. Dobře má být podle vás jak v Čechách, tak i na jiných místech Země. Dá se představit  o jak dlouhý časový horizont může jít? V současnosti okolnosti totiž napovídají spíš to, že může být velice lehce špatně  a to též na řadě míst planety. 
Protože je pro mne velmi těžké přihlížet současnému dění, nepřihlížím mu. Jsem rozhodnutý dívat se obloukem přes současnou fázi veřejné manipulace. Dívat se do vzdálenější budoucnosti. Dlouho jsem avizoval, co se dalo, teď už nevím, zda má smysl se o něco snažit. Negace se rozmohla a rozbujela do takové šíře, že jejím příštím stadiem bude vyčerpání a zhroucení. Nemusíme s ní bojovat. Nemusíme agitovat. Nemusíme vůbec nic. Stačí zůstat sám sebou a počkat, až se to přežene. Nositelé negace o svoji sílu přijdou. Všichni, kdo hlásají nerovnost a povyšují svá práva nad práva ostatních, skončí. Zmizí z planety. To, co je nesmyslné, si nemůže dlouhodobě udržet sílu. Energie chodí jenom tam, kde je pravda. Tj.: překryv mezi skutečností a jejím obrazem. 

Otázkou ale samozřejmě také je, co si asi lze představit pod tím, že bude dobře. Každý z nás má priority někde jinde a pro každého to tudíž může znamenat něco jiného. Nebo se ty naše potřeby sjednotí?
Jsme jako veřejnost tak moc tlačeni do kouta propagandou, že nás to nutí k tomu, od všech informačních toků se odstřihnout. Kontakt s nimi je nesnesitelný, bolestivý. Televize, rádio i tisk jsou již mrtvá média. Kravičky, které už nebude možné dojit ani živit. Odstřiháváme se od takzvaných vnějších zdrojů, protože už nám nemají co dát. A jediný, kdo nám může něco dát, jsme my sami. Naše mysl, náš vnitřní mír. Jediné co mi může být poskytnuto, je to, co sám sobě poskytnu. Ve formě pozornosti, lásky k sobě a neztotožňování se s čímkoliv okolo. Tímto způsobem však vzniká uvnitř každého z nás rovnováha. Čím více lidí bude ve stavu rovnováhy, tím budeme blíže rozvoji a spolupráci mezi národy. Korporátní fašismus svým tlakem na obyvatele dosahuje pravý opak toho, co zamýšlel: bereme si svoji svobodu zpět do vlastních rukou. Nebudeme vás číst, nebudeme vás poslouchat. Nenecháme učit naše děti ve vašich školách. Nebudeme používat vaše léky. Nebudeme jíst vaše potraviny. A hlavně s vámi nebudeme komunikovat. Dokud nás nepřijmete jako rovnocenné partnery.
Pokud se tedy budeme držet toho, že někde již brzy bude dobře, a to dokonce podle vás velmi dobře; stále to může ale znamenat, že jinde to zas nebude k žití... Lidé proto zatím dělají vše. Nebo i to se podle vás změní?
Nejde zde o jednotlivá místa, lépe tam či hůře onde. Jde o vzestup celé planety, který se děje, protože dochází k prokazatelnému vzestupu lidského vědomí. Lidé byli chytří vždycky, ale to, co si uvědomujeme v posledních desetiletích, je něco, co na planetě nikdy dříve nebylo. A nemyslím tím vzestup technologií a technologické inteligence. Roste v každém člověku cit, intuice a schopnost rozpoznávat pravdu. Dříve nebo později to přinese obrat celému lidskému společenství. Už dnes bychom byli schopni na celé planetě pracovat jen 4 hodiny denně. Už dnes bychom byli schopni vymýtit chudobu a nemoci. Projekt ‚ráj na zemi‘ je realistický. Dříve nebo později o tom začneme  mluvit. A pak projekt ‚ráj‘ i uskutečníme. A že v minulosti nic takového nebylo, není argument. Nemluvě o tom, že o minulosti skoro nic nevíme.
Máme zde ale reálnou hrozbu války, výjimečnou ekonomickou nestabilitu, skoro to vypadá, že ten poměr míst k životu a míst, na kterých to bude znamenat spíš opak  nebude asi rovnoměrný... Pokud se mnou nesouhlasíte, co myslíte, že by se muselo stát, aby se to stalo přáním i záměrem pro většinu lidí? Aby se dalo dobře žít – i třeba v tom ráji, o kterém vy hovoříte – co nejvíce lidem?
Pokud devět amerických ekonomů z deseti doporučuje válku jako nejlepší řešení na podporu upadající ekonomie, ještě to nic neznamená. Američané zvítězili naposledy ve druhé světové. Vietnam, Irák a Afghánistán prohráli. Chápu, že nepotřebují vítězit, stačí jim, když budou svět kolem sebe ničit. Aby se dalo obnovovat a vytvářet půjčky. Jenomže – může si vzít Ukrajina půjčku od MMF na nákup zbraní? Chce ručit nerostným bohatstvím území, které nemá pod kontrolou? Nic jiného Ukrajina k dispozici nemá. Ať si půjčku klidně vezme. Naší zemi stačí, abychom věděli, že se do jejich procesů nemáme zapojovat. Nebýt spolupachateli. Stát a tvrdohlavě zůstávat na své značce. To, jak nás média hecují do války, jak nám vnucují problém a následně i zaručené řešení, je hra pro nedospělé občany. My ale potřebujeme dospět.
Je šance, že k tomu všemu pomohou (ať v dobrém, tak i špatném) i nějakým způsobem politické kroky a politická reprezentace?
Ani politická reprezentace není nic jiného než součást celku. Jaký je celek, takoví jsou naši zastupitelé. Máme proto každý zodpovědnost jenom za to, jaký jsme každý jeden. Jakou kvalitou každý obohacujeme celek. To stačí. Pokud budeme jako společnost vůči možnosti války apatičtí, bude i politická reprezentace lhostejně souhlasit s tím, abychom se na násilí vůči zemím nerostného bohatství podíleli. Věřím, že si budeme víc a víc uvědomovat, co je ve hře, a že to doteče i naší reprezentaci. Všichni vidíme, kam vede, když teritoriálně obklíčíme naše rovnocenné partnery. Navíc majitele jaderného arzenálu. A pak je tlačíme do rohu provokacemi. Máme, co jsme zaseli a budeme to mít i nadále. Nevím, co si Česko slibuje od tak agresivní rétoriky.


27 komentářů:

  1. při výrazu v PŘÍTOMNOSTI to ZVLÁDNEME https://www.youtube.com/watch?v=lpTxGAFPR2A

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pán to má dobře v hlavě srovnané a doufám a nejen já, že na jeho slova dojde, lidé probuďte se.

    OdpovědětVymazat
  3. Na světě existuje pár věcí, které neutajíte. Například pravdu – nebo těhotenství !
    Je to téměř nemožné, pořád to roste a roste a roste … :-))

    Základní právo člověka je být sám sebou. Nikdo se nerovná druhému – ani tělem, ani myšlením. Každý člověk je jedinečný a potřebuje být ve své jedinečnosti respektován, aby mohl také respektovat. Prvořadou věcí v životě je vědět, kdo jsem a kde se nacházím. Dokud nevytvoříme ovzduší plné úcty k životu, nemůžeme uskutečnit svůj cíl, získat základní právo na život.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc hezky receno..

      Vymazat
    2. Hezké, vypíchnu pár DŮLEŽITÝCH detailů:

      /1/ VĚDĚT KÝM JAKO ČLOVĚK JSEM , to je základ

      /2/ vědět co s tím, toť další část

      /3/ na základě svobodné vůle si pak volím zda v tom hnoji chci zůstat, nebo zda chci na sobě zapracovat a tím pak změnit i svět... i pan Baudyš zmiňuje lásku, a to je vážení a milí největší pravda: "Jediné co mi může být poskytnuto, je to, co sám sobě poskytnu. Ve formě pozornosti, lásky k sobě a neztotožňování se s čímkoliv okolo. Tímto způsobem však vzniká uvnitř každého z nás rovnováha."

      SVATÁ PRAVDA! Díky pane Baudyš!

      Nabízím odkaz jakýsi "návod", který mi osobně pomáhá a dává jako jeden z mála smysluplný ukazatel na cestě.

      ANO: Máme svobodnou vůli a NE: není jedno jak ji používáme!

      ANO: Cesta ven z negativity existuje!!! Nevím jak vy lidi, ale já se sem v příštím životě vracet nechci... do těch nízkých vibrací...

      Cestou k dosažení opětovné Jednoty je harmonizace sebe sama se sebou samým... To je ta pravá a jediná možná cesta, cesta bezpodmínečné lásky k sobě, cesta která vede k osvícení.

      ANO, každý je strůjcem svého osudu!!

      S kristovskou láskou, všem kteří nechtějí uvíznout v nízkých vibracích, nabízím něco tak trochu jako "prosté selské vysvětlení" s praktickým návodem co s tím... praktická věc, nic odtrženého od života:

      http://www.ragauian.cz/cestou-k-dosazeni-opetovne-jednoty-je-harmonizace-sebe-sama-se-sebou-samym-2/

      http://www.ragauian.cz/category/dualita-lidskeho-byti/

      Vymazat
  4. Souhlasím s panem Baudyšem. Lidi by si měli uvědomit. že násilí vytváří další násilí, Nechápu, proč musí projíždět američané přes naši republiku? Vždyt je nikdo nezval. Většina občanů z české republiky nesouhlasí s americkou armádoua vláda si dělá, co chce. Lidstvo musí poslouchat. Jsme , jak beránci. Pan Baudýš má pravdu, že jde o vzestup celé planety. Přichází k Nám světelná energie . Musíme změnit myšlení !!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Předpovédí už bylo.Mnoho se jich neuskutečnilo.Nic méně,lidi-probuďme se !!!
    Tato planeta je překrásná.Nemůžeme se dívat,jak ji devastují HAMOUNI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vize pana Baudyše o "ráji na Zemi", je pravdivá, je v budoucnosti, ale jak dlouze k ni půjdeme, po jakých cestách a zda vůbec na ní dosáhne - tato civilizace - to je jen na nás samotných.

      Vymazat
  6. Moc pěkné odpovědi pana Baudyše!

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi správně to Baudyš řekl.

    OdpovědětVymazat
  8. Vím, že má pan Baudyš pravdu. Vím, že to tak je a bude....divadlo prostě dohrává, poslední dějství na pódii, které strhává emoce diváků. Už nás to nebaví tam sedět, představení bylo moc dlouhé, dobře jsme se bavili i nebavili. Někteří to vzdali a šli domů napřed. Až spadne opona, světla se rozsvítí a my všichni prohlédneme kolem sebe a protože budeme vidět i to, co jsme ve tmě neviděli, nebudeme se už nechávat oklamávat bezduchým dějstvím.
    Konec časů má jisté ukazatele. Pak-li, že platí, že všichni jsme jedno. Ten ukazatel je zmíněný i v Bibli. A je tam psáno asi toto: "Pane všemohoucí ! Kdy naplníš slib a potrestáš ty, co prolili naši krev ?! KDY UŽ ?! "
    Což je, řečeno našim jazykem, že z venčí můžeme vypadat šťastně, můžeme se i domnívat, že jsme šťastní, ale uvnitř naprosté většiny z nás to křičí a volá po spravedlnosti ....tedy jednoduše řečeno, toužíme po ráji. A někteří už se probudili...to jsou ty družičky s lampičkami a cítí, že něco velkého se chystá. A mě těší, že pan Baudyš už to cítí také a mluví o tom nahlas. Či to písemně sděluje, jako mnozí- Pěkný večer přeje

    dan.

    OdpovědětVymazat
  9. Na parlamentních listech : DESATERO pro ODPURCE USA KOLONY !
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Internetem-bezi-desatero-pro-odpurce-americke-kolony-Cerne-stuhy-vlajky-na-pul-zerdi-a-jedno-specialni-prekvapeni-367431

    OdpovědětVymazat
  10. Temná strano vzdej to!! My chceme Mír, Lásku a Ráj na Zemi a je nás většina!!
    Pravda vítězí, Láská vítězí, Dobro vítězí!!
    Jsem naplno odhodlanej po těžkých pádech jít dál, splnit si moje krásné cíle, rozvíjet se a pomáhat rozvíjet se ostatním. A vím, že je spousta podobně smýšlejících lidí semnou. Všichni ve skutečnosti prahnou po lásce. Jenom to, že jsou zaslepení a zmanipulovaní způsobuje, že škodí a páchají zlo.
    Takže stop manipulaci, stop utrpení.
    GAME OVER temná strano

    OdpovědětVymazat
  11. Tolik lidí je závislých na dramatech. Ať už osobních nebo okolních nebo filmových ......

    OdpovědětVymazat
  12. Nápis, který se při průjezdu vojsk NATO nikde neobjeví:

    MÁME VÁS RÁDI! JSTE LIDÉ! JSTE SILNÍ, ODVÁŽNÍ A SCHOPNÍ MUŽI!
    Nemáme ale rádi vaše mocipány, kteří zneužívají vaší vojenské poslušnosti pro své geopolitické hry, které začínají false-flag iniciačními událostmi, a končí hospodářsky zlikvidovanou zemí a miliony mrtvých civilistů.
    A když se po letech vrátíte domů a máte nadbytek času si zjistit, koho jste to vlastně zabíjeli a za koho jste ve skutečnosti byli ve válce, pak pácháte "syndromové" sebevraždy.
    Převrat na Ukrajině nebylo přání obyvatel Ukrajiny, ale byl to převrat organizovaný USA a to několik let dopředu a s náklady řádově 5.000.000.000 USD.
    Proto od nás nečekejte podporu a ocenění, až budete plnit úkol provokovat našeho skoro souseda Rusko stavěním vojenských štábů u jeho hranic. Úkol třebaže maskovaný jako ochrana Evropy před Ruskem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla bych ráda, kdyby měl pan Baudyš pravdu, že vše nakonec dobře dopadne. Masáž sdělovacími prostředky je už neúnosná. Ztotožňuji se s Vším diskusním příspěvkem.

      Vymazat
  13. Spousta lidí, učení, channelingů to říká tak jako pan Baudyš, ale jak to proběhne v praxi? Dorazí energie z megaerupce na Slunci a lidstvo se ráno probudí v jiné dimenzi? :) Lusknutím prstu se vše k dobrému obrátí? Lidé, kteří jsou na jiné vlně/frekvenci/dimenzi budou osvíceni zvenčí? Soused neofašista začne pravicí zdravit Slunce? :) Asi ne, to sebeuvědomění musí jistě vyjít zevnitř každého jednotlivce .... mravenčí práce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... vy asi tvrdo spíte, že to nevidíte :-D ZEM a náš Vesmír je bombardovaný nikým nespoznanými energiami už druhý rok. Len časť z nich je viditelná na grafoch bežných sledovateľov slnka, a tď. Časť z nich BOVIS energie merajú na pár miestach , zatiaľ nie sú vedecké týmy, lebo tomu vôbec nedokážu dať nejakú "serióznu" formu, ale sú týmy, ktoré vedia ako na to. - Viackrát som tu spomínala tieto fakty, ale Orgoneti sa nechytla. Akoby bolo lepšie nechávať ľudí sa motať v stálych naprogramovaných vzorcoch. Stále tie isté správy o chemtrais, a stále ľudia opisujú čo vidia na oblohe, kde o koľkej bolo tak či tak, no to už nám ale fakt pomôže akorát tak vypiť si tu kávu pri kompe. BE

      Vymazat
    2. Anonymní23. března 2015 8:57
      No a co udelal dinosaurus, kdyz mu ukazali vedecky vypocet drahy dopadu asteoridu? Vetsinou vyhynul a zbytek se transformoval/adaptoval v jinou formu .... znat cestu a jit po ni je obrovsky rozdil, prestoze vetsina nezna ani tu cestu. Tim ale nerikam nic, jsou to jen slova, jak persky koberce :)

      Vymazat
    3. Tak Tak sebeuvědomění přichází zevnitř každého jednotlivce,i kdyby vedle někoho sedělo tisíc Buddhů a slunce do něj pumpovalo mega erupce,tak pokud je ten člověk zasekanej v egu v mysli,tak je mu to k ničemu :)

      Vymazat
    4. Bohužel je to pravda a práce na sobě je těžká. Zbavit se špatných vlastností. Ale tady to bude možná trochu jiné, bude záležet na přání dotyčného jedince. Komu se tady líbí, tak zůstane a komu ne, tak dostane šanci se odsud dostat.

      Vymazat
  14. https://m.youtube.com/watch?v=3TuNAZlJtcw
    Chla, co ma koule

    OdpovědětVymazat
  15. Proč se vše děje na planetě zemi tímto destruktivním systémem a vše se nám říká opačně, se dozvíte pro mne v nepochopitelném článku, který všechno vysvětluje. Zároveň něco na odlehčení.

    http://prvopodstata.blog.cz/1503/telefon-z-jine-dimenze

    OdpovědětVymazat
  16. V minulém týdnu si řada lidí pochvalovala, jak je pěkně a jak se nesprejuje. Ale ono se sprejovalo. S tímto terraformningem museli přátelé temnoty a jejich dobře zaplacení slouhové zavčas začít, pokud chtěli mít na víkend tradičně zhoršené počasí. Centrální slunce chystá na tranformaci všeho i naše slunce tak činí. Temnáři to nesnesou a rádi dělají zataženo obzvláště o víkendech, když by lidé mohli jít do přírody a dostat se do přímého spojení s transformačními paprsky. Krásnému počasí bylo o víkendu brzy po sobotním poledni konec, nastoupila zatažená obloha až do konce neděle, kdy se ke slovu znovu dostal mráz. "Mráz" nepřichází ani tak z Kremlu, jako mimo jiné z umělých úprav počasí a jiných forem terraformingou od přátel temnoty. Ale čas skutečně zazrál. A ať to temnáři tají sebevíc, už ztrácejí sílu a jejich frakce jdou po sobě navzájem. Definitivně budou odstaveni až v, resp. po Události zásadního významu. Jak uvedl A. Baudyš: Energie chodí tam, kde je pravda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dajte dačo u UDALOSTI , či treba telefonovať do inej dimenzie ? Ja nemôžem, mám nízky kredit ! Nuž, dnes je pondelok , tuším zajtra aby mohol p. Fulford mať týždenný raport.., možno aj z inej dimenzie dačo prihodí.

      Vymazat
    2. Ano, spejovalo se a jak. Poznate to, treba i tak, ze po ranu a pres den je stale lehká mlha.Do bila a slunce neni zluté.

      Vymazat
  17. Děkuji Vám po roce za reakce. Nedomnívám se, že změna proběhne lusknutím prstů nebo rychle, ale stejně mám víc a víc důvěru, že se to podaří. Jediné co je podstatné, uskutečňovat svoje vnitřní ztotožnění se Zdrojem.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.