4. března 2015

BIS považuje Aeronet za bezpečnostní riziko pro ČR

Díky čtenářům za upozornění na významný článek Aeronetu.

Na stráž! Podle BIS představuje AE News bezpečnostní riziko pro Českou republiku. FBI provedla domovní prohlídku u bývalého majitele naší domény. Jak se plaší demokracie? Skandální hon redaktora Respektu na čarodějníky z Eindhovenu

http://aeronet.cz/news/na-straz-podle-bis-predstavuje-ae-news-bezpecnostni-riziko-pro-ceskou-republiku-fbi-provedla-domovni-prohlidku-u-byvaleho-majitele-nasi-domeny-jak-se-plasi-demokracie-skandalni-hon-redaktora-respe/

3. 3. 2015
Psát v dnešní době svobodně, to je u hubu. Ta svoboda je prý garantována, neboť máme tu demokracii a jak říkal Václav Havel, konečně máme možnost hovořit a psát svobodně. Ale jak vám můžeme my, autoři AE News, dosvědčit, to svobodné psaní je dnes koncipováno způsobem, že jste pořád jednou nohou v kriminále, v teplákách anebo v nějakých svodkách tajných služeb a v bytě máte „ucho“. V posledních týdnech totiž začal doslova hon na náš server a ze všech stran se na nás valí pomluvy, spekulace, špína a varování.
Aby toho nebylo málo, náš hlavní sponzor má obstavený účet. V souvislosti s financováním AE News ho nyní vyšetřují orgány dohlížející na všelidové blaho v ČR. Dotyčný byl ale dotazován ne kvůli svým penězům na účtu, že by byly v nepořádku nebo z nějakých nekalých obchodů, ale kvůli nám. Odkud prý pochází naše financování, proč nás sponzoruje, odkud pochází naši informátoři, odkud jsme se dozvěděli, že americké velvyslanectví ovlivňuje českou politiku a média skrze české neziskové organizace, které odměňuje finančně, nebo studijními pobyty či placenými přednáškami v USA. Odkud máme informace, které má mít k dispozici jen rozvědka a kontrarozvědka. A mnoho dalších otázek. Je tohle ještě demokracie? Nebo jí někomu fakt plašíme?


[FOTO] Nové číslo Respektu z našeho AE News udělalo Putinovo informační server
V souvislosti s tím jsem dostal i upozornění, že bývalý majitel naší domény měl v prosinci minulého roku návštěvu u sebe doma v USA. FBI u něho provedla domovní prohlídku. Prý v souvislosti s podezřením, že pracuje pro ruské obranné zpravodajství, do jehož působnosti spadá i elektronický boj, tedy tzv. propaganda v médiích a na internetu. Zřejmě šlo o náš článek a odhalení toho, že demonstrace proti Miloši Zemanovi v listopadu loňského roku koordinuje americká ambasáda v Praze. Poskytli jsme důkazy o osobách i neziskovkách, které čerpají nebo v nedávné minulosti čerpali dotace od amerického velvyslanectví, uveřejnili jsme i rozhovor s bývalým důstojníkem kontrarozvědky, který odhalil praktiky amerických tajných služeb na území ČR do podrobných detailů, o kterých se nám ani nesnilo. Ale to prostě už bylo na někoho asi moc.

Vláčeni v Respektu tam a sem

Není proto divu, že minulý majitel domény musel hodně vysvětlovat, komu že to doménu a server prodal, ale on přitom nemá s našim AE News naprosto nic společného, server a doménu jsme od něj odkoupili. Ovšem něco se opravdu začalo dít. Začala nás probírat média, Česká Televize a poslední epizoda pochází ze včerejšího dne, kdy časopis Respekt ve svém posledním čísle o nás otiskl mohutný 4-stránkový článek [1] o tom, jak AE News šíří v Česku putinovskou propagandu, a že nejsme dohledatelní.
Panu redaktorovi Ondřeji Kundrovi z Respektu jsem písemně objasnil před vydáním článku, že jsme startupový projekt, finance máme omezené vlastními kapsami a příspěvky od čtenářů a sympatizantů, a že v Eindhovenu si kanceláře pronajímáme u třetí osoby (subleasing, resp. podnájem), konkrétně u mého kolegy a kamaráda, který má v Holandsku rodinu. Kanceláře používáme jen občas, na rozhovory, na posezení s hosty a krajany, no a pochopitelně tak nemáme nikde ceduli nebo tabuli, protože my tam nemáme nájemní smlouvu, ty prostory si od kolegy půjčujeme. Proto je v naší tiráži jasně uvedeno, že před návštěvou je třeba zavolat, abychom se domluvili na datu a poskytli informace, ve které kanceláři se sejdeme. Náš sponzor nemůže oficiálně označit své firemní kanceláře našim logem, protože to nájemní smlouva se správcem budovy neumožňuje, když nejsme oficiální nájemníci. A my nemáme na legitimní nájemní smlouvu peníze. Nejsme Echo24, ani Respekt, které štědře dotuje kapitál z okolí pana Bakaly a pana Klenora (Patria Finance).

[FOTO] Podle Respektu nás prý úkoluje Vladimir Vladimirovič…
Neobklopuje nás žádná záhada, ani mamutí ruský kapitál. Máme přátele v Rusku, máme je i v USA, ale jenom kvůli tomu, že člověk čas od času zavítá obchodně do Moskvy kvůli zakázkám (podnikám ve strojírenství), to přece není zločin, ne? Od kolegy, který mne čas od času informuje a dává echa z okolí vrcholné české politiky, mám informace, že se o nás zajímá BIS, že nás řešila i vláda ČR a že prý jsme bezpečnostním rizikem pro český stát. To koneckonců potvrzuje i ten článek v Respektu. Dámy a pánové, jestli je AE News bezpečnostním rizikem pro někoho, tak jsou to cizí státní příslušnící, různí poradci amerického ministerstva zahraničí, kolaboranti se zahraničními šíbry a další osoby, které se dopouštějí konspirací vůči zájmům českého lidu a které bychom mohli odhalit.

Psát pro lidi, ne proti nim…

AE News hájí zájmy Česka, českých občanů. Píšeme o tom, co se děje, proč se to děje a kdo za tím stojí. Nepřebíráme zprávy ze západních outletů, předkládáme fakta a skutečné souvislosti. Nevnucujeme čtenářům postoje, ale předkládáme jim teze, aby oni sami posoudili souvislosti a udělali si konečný obrázek. Neříkáme, co je pravda, ale ukazujeme vazby a východiska. Čtenář si odvodí potom výsledek sám. Nepíšeme z pozice těch, co znají pravdu, ale z pozice osob, které pravdu poctivě hledají. Česko je malá země. Země, která může kdykoliv zaniknout a zmizet, pokud naší nepřátelé se tak rozhodnou. A to zmizení, to nemusí být v podobě války. To může být zmizení kulturní a sociodemografické, rozumějte zmizení multikulturní.
Je nám těžko, když vidíme, jak někteří čeští politici fungují jako loutky v rukách západních loutkářů. Je nám zle, když vidíme český mediální mainstream, noviny a televizní stanice, které nemají s českým vysíláním už nic společného. To je tvrdá protiruská propaganda amerického střihu, která na jedné straně staví zeď nenávisti a na druhé straně otevírá náruč západním bankéřům, růstu zadlužení českých rodin, raketovému nástupu globálního chudnutí a násilné islamizaci původně křesťanského evropského prostoru. Tohoto my rozhodně součástí nebudeme a povedeme proti tomu informační boj.

[FOTO] Každá říše ma svojí expirační lhůtu, a ta americká pomalu právě končí… ale tím více okolo sebe kope…
V této situaci musí jít rukavice dolů a nemůžeme mlčet. Musíme informovat čtenáře a vést doslova elektronický informační boj s nepřítelem, tedy s propagandou v českých mainstream médiích. Budou se nás snažit umlčet, ale dokud to půjde, budeme přinášet nové články a rozhovory, budeme odhalovat spiknutí a necháme zaznívat hlasy těch, kteří se nebudou bát promluvit. Snowdenů je velmi mnoho, i v Česku. A snaha o diskreditaci našeho serveru, snahy o odstavení nás od sponzorů, snahy o zastrašování, to nás nezastaví.

Politici s ústy na zámek… ale ne všichni, zaplaťpánbůh…

V Česku je mnoho politiků. kteří se bojí promluvit. Vědí, že současná politika „ohnutých hřbetů“ pod americkým zahraničně-politickým bičem, je špatná a de facto neudržitelná. Jeden z poslanců PSP ČR mi napsal dnes v reakci na článek v Respektu, že má obavy, že z informací, které se právě teď potulují po jednom z bezpečnostních výborů parlamentu, vyplývá, že když to na Ukrajině „bouchne“ (podle jeho slov, když začnou Američané dodávat Ukrajině zbraně a Rusko udělá to samé v odvetě a vypukne tak proxy válka), tak NATO už má přichystanou žádost o český kontingent v počtu 20,000 mužů. Už snad i v tomto ohledu proběhla i nějaká jednání na obraně. „Ale tolik vojáků ani nemáme“, namítl jsem mu v odpovědi, protože velká část těch „vojáků“ jsou ve skutečnosti civilní zaměstnanci. On s tím souhlasil, že právě to ho děsí, že tady se vede zahraniční politika bez úvah o důsledcích. A co je nejhorší, že toto vědí mnozí politici. Ale mlčí. Doufají, že to nějak dopadne.
Házení špíny na AE News je trapné. Snažíme se tady pouze zabránit válce, konfliktu na evropském kontinentu, snažíme se lidem otevřít oči, že hrozba není v Rusku, ale ve slepém kráčení po provaze zavěšeném nad propastí, přičemž do zad vás pošťuchuje americký generál za pokřiku „Na Rusa!“ a přitom hned vedle stojí bytelný pohodlný most s nápisem „Most spolupráce, obchodu, míru a přátelství mezi EU a Ruskou federací“, ale ten vidět nesmíme, kdo by se jen odvážil o něm promluvit, že existuje, bude označen za rusofila. Je tady však naděje, že lidé se probouzejí. Že už se odmítají podílet na maškarádě a konfrontaci s nepřítelem na východě, kde žádný nepřítel není. AE News je pro mír v Evropě, ne pro válku, ne pro konfrontaci! A jestli toto je bezpečnostním rizikem, tak to potom je něco špatného v zemi české.
-VK-

Šéfredaktor AE News


16 komentářů:

  1. Elity prostě předpokládají, že český volič je hlupák. A bohužel to není tak úplně nepravda! Půjdu o tom popřemýšlet na Havlovu lavičku.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořádně si ji zkontrolujte. Mohla by být "špinavá" :-)

      Vymazat
    2. Špinavá ani ne ale plná elektronických štěnic.

      Vymazat
    3. Abyste si pak nějakou odsud neodnesl s sebou domů, by se vám pak pomnožily, a neuděláte bez "ucha" ani krok.

      Vymazat
  2. tu len vidno, že politickú reprezentáciu v súčasnosti tak v ČR ako aj v SR nemožno automaticky spájať s ich občanmi...v oboch našich krajinách pôsobí Národný bezpečnostný úrad, ktorý má za úlohu eliminovať bezpečnostné riziká kandidátov na verejné funkcie ...tak ako je potom možné, že sa na tieto miesta dostávajú často osoby konajúce proti štátu a hlavne jeho občanom ...alebo je teda bezpečnosťou štátu myslená výhradne len bezpečnosť úzkej elity? Taký štát, ktorý sa nesnaží nájsť celospoločenský konsenzus so svojimi občanmi je nanič ... a to je výsledok dosiahnutý za 25 rokov ....amerikanofili ...môžete si pustiť emerický film "Nepriateľ štátu" ... budeme teraz všetci, ktorí nemáme rovnaký názor nepriatelia štátu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jim jde o jedno jediné - vyklidit střední Evropu od současných probouzevších se domorodců. Do prázdné ohrady povolají slepá a poslušná stáda z ciziny.

      Vymazat
  3. Já opravdu ničemu nerozumím, kdy už nám lidem dají pokoj obě strany. Češi jsou Hobiti a ti mají rádi svůj klid, zabijačku,pivo, plesy a hlavně mír.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím a věřím, že Frodo a jeho kámoš zahradník z našich řad už házej ten prsten moci někde do sopky, a pak nám snad dají pokoj a budeme mít klid na život

      Vymazat
  4. K tomu poslednímu odstavci: Řek bych, že to probouzení jde lidem hodně ale hodně pomalu. Asi jsou v kocovině po velkém mejdanu. Spíš se budou shánět po kyselé okurce a pak ho půjdou ještě chvilku zadřít. Jen aby nezaspali. Pak už nějaké probouzení může být zbytečné. Pavel Jan

    OdpovědětVymazat
  5. ...pane šéfredaktore, děkuji Vám, děkuji, děkuji...za Vaši občanskou odvahu hledat a šířit pravdu. je nás hodně, a bude nás ještě víc, kteří si už vzali červenou matrixovou pilulku, protože svobodu si musíme zasloužit... český člověk, dokud to ještě jde švejkovat, švejkuje... ale když se opravdu na***e, je excelentním bojovníkem. tohle všechno kolem nás už nemá dlouhého trvání, "doba řve vymknutá z kloubů" a to nemůže trvat dlouho... máme to štěstí (opravdu :o)), že žijeme v přelomové době, kdy během jednoho života zažíváme to, na co v minulosti bylo nutno prožít životů několik. my máme na onu nadcházející změnu máme obrovský vliv, tvoříme její charakter, není třeba se bát. jsem přesvědčený, že lidí, kteří berou svobodu jako nejcennější statek, je dostatečně na to, aby ta změna byla k lepšímu... těším se na to :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Ceska rep, satelit nekrvave osvobozeny ze sovetske sfery vlivu, skocila hltave po zapadni "demokracii", po pozlatku zapadniho nadbytku (super/mega/hypermarketu plnych, v podstate nepotrebnych veci, ktere jsou reklamou oznaceny za nepostradatelne), ted ignoruje cenu, kterou jsme za realizaci teto iluze zaplatili, platime a budou splacet i nasledne generace. Jsme jako zakaznik Providentu, ktery za "nezbytne nepotrebnosti" bezmyslenkovite plati lichvarske uroky a na jejich splatky si pujcuje dale, az do exekuce.
    Kdyz si ze zvedavosti procitam diskuze pod "kontroverznimi" clanky mainstream zpravodajstvi(ala idnes), jestli uz se meni stadni pohled na veci kolem nas, tak mnoho optimismu neshledavam, ale to jen z netrpelivosti ocekavaneho dosazeni kritickeho mnozstvi vedomych lidi, nutneho pro hlubsi zmeny ve spolecnosti. Jednou to prijde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že nadpoloviční většinu komentářů na stránkách jako např.iDnes tvoří placení nebo ideologizovaní trollové. Proto si zase z Vašeho zjištění nedělejte tak zbytečně velkou a těžkou hlavu.

      Vymazat
  7. No jo....za mého mládí jsme bojovali proti kapitalistickému imperialismu, teď proti levicovému bolševismu a komunismu...
    Jen se zamýšlím....co je pravdivější...
    Jsem zvědavá, za co budou bojovat naše děti a vnoučata !
    Že by konečně za tu pravdu a lásku, která ještě nezvítězila ?? ( Jak to vypadá, my to asi nebudeme - raději si počkáme na 5,6,7,8D)

    Dnes na novinky.cz : USA kvůli odstrašení Ruska plánují poslat vojáky i do Česka

    Bára

    OdpovědětVymazat
  8. Toto chování a myšlení se nazývá americký fašizmus a je to tak. Poprvé jsem tento termín slyšela od českého právníka asi před deseti lety. Řekl mi, že takto se chovají hlavně firmy, které si vydělávají pomocí podvodných informací. Jakmile se soustředí na media a lidi, tak je těžké se z jejich demagogie dostat. Je možné, že nás čeká něco na způsob stíhání pro neamerickou činnost. Nejlépe je na ně podávat trestní oznámení.

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím....jen jsem chtěl říct díky a držím palce....víc a houštˇ

    OdpovědětVymazat
  10. Pro ČR je bezpečnostní riziko ta naše slavná národnostní ,75 let zákony ochraňovaná ,menšina.A stále ji budeme volit.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.