24. března 2015

Chemtrails Prešov: pokus o graffiti podpis?

Od čtenáře: 

Chemtrails Prešov 23. 3. 2015

Dnes sa dvaja  piloti  nudili ta sa nám postarali o pekný umelecky chemtrailsovy žažitok ---- že keď vás sprejujeme ta žeby ste si to aj užili.


fotky  kludne môžte použiť.

Orgonet: Díky! To je mimořádné, málokdy si chemoplány takhle vyhrají (:-)))






25 komentářů:

  1. Bohužel, z terraformingu nejsou jen pekné zážitky. Příkladem je postup proti Prof. RNDr. Strunecké vystupující proti negativním vlivům očkování, o kterých se též tady, na orgu, psalo. Je to na nwoo: Profesorce Anně Strunecké zablokovala Univerzita Karlova email kvůli angažovanosti proti očkování (článek ze dne 22.3.2015):
    http://www.nwoo.org/2015/03/22/19428/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tlaky na vysokou proočkovanost populace /zřejmě kvůli snadnému vnášení mikročipů neviditelných běžným okem/ ve spojených státech sílí:
      http://www.theeventchronicle.com/health/federal-government-prepares-to-track-unvaccinated-adults/

      Vymazat
    2. Tak tady máme další pokračování cesty za svobodou, mj. v očkování a o padání masek. Pod článkem je zajímavá diskuse lidí bránících se přeprogramování svých mozků a to vždycky stojí za to, no né?
      http://www.nwoo.org/2015/03/25/big-pharma-utoci-aneb-proc-vlastne-it-oddeleni-prf-uk-zablokovalo-prof-strunecke-fakultni-e-mailovy-ucet/

      Vymazat
  2. Tak tohle muze byt cekani na runway. Jsou dany pevne rozestupy jak casove tak vyskove... hold je plno.
    nebo to muze byt priprava na prelom mesice, kdy tu maji byt jejich bratri z vlasti. Nasadi haarp aby jsme se nebáli. Nebo naopak aby jsme se bali a byli doma :-D
    Musite na to koukat tak ze kdyby jste to delali vy. Taky by jste to udelali co nejlepe :-D

    Avsak tohle je hnus...

    OdpovědětVymazat
  3. Je to tragédie . Vypadá to, jakoby dva piloti dostali příkaz, držet se souřadnic letu, než se vydá nový plán letu. Viditelně je úplně jedno, jjestli to sypou pravidelně křížem krážem, či občas pár hektolitrů chemické směsi vypadne "mimo plán"

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. Tuším podvod. Bílé čáry jsou už před dráty vzdušného elektrického vedení. Nebo jsou ty černé rovnoběžné čáry něco jiného?
    bo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žiaden podvod, videl som to na vlastne oči, vedel som dobre čo robia, točili sa nad nami celý deň, hajzli. Som zo Spiša cca 60km od Prešova.

      Vymazat
  5. I na Karlovarsku si takto hrali v pátek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v KV je mezinarodni letiste, letadla tam krouzi protoze musi, ne protoze si chteji "hrat", ty "hratky" stoji statisice penez na palivu milej zlatej...

      Vymazat
    2. No dopr.ele, tak tento komentář me fakt pobavil...:) :) :) Ale je hezký, ze jsem milej a zlatej. Tady na tom letisti pristanou 3 letadla týdne, ta vétší..a ted co to rusi zrusi,
      Tak ani to ne. Já se u toho letiště mezinarodniho :) narodil, kazdej vzlet se tam jezdi lidi divat z okoli, jak casto to tady litá a pristava :) :) :) jinak vtip dobrej!

      Vymazat
  6. Už jsem to tady kdysi psal.Před pár lety jsem jel na východ SK a nad Levočou zrovna čmáralo nějaké éro obrovské SOS.Za Levočou na kopci je pumpa,tak jsem tam zastavil a vyfotil to.Tenkrát jsem si to vysvětloval tím,že hoši z letecké školy v Prešově asi zrovna skládali pilotní zkoušky :o).Ono taky napsat érem na obloze třeba WYZR... by byl "trochu" větší problém.

    OdpovědětVymazat
  7. Když si představím chemtrail jako vodič, tak mi z toho vychází i snaha o vytvoření jakýchsi dipólů :-)

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
  8. Namlouvejte si, že to je čekání na runway free. Vyděl jsem to i nad jinými městy, třeba Kolín, Nový Bydžov, prostě letadlo rovným letem přilétli udělal 4x osmičklu nad městem, vyplo chamo a letělo rovně pryč. Jasně určitě, čekalo na volnou runway, tak si upustilo trochu páry nad městem. Ono to dobře zavlaží lidi. Zatím se nenajde systém, který by dokázal změřit co v tom chemu je. Věřím, že leda pokud by policie, nebo orgány k tomu kompetentí, měli dron, quadrohelikoptéru a nabrali by hedle vzorek do laborky. Tam by se to muselo prověřit na viry, nanočástice atd. Ale tohle neprojde, nemá o to zájem elita.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MTMA nad Kolínem a TRA56 nad N. Bydžovem ;-) Kondenzační stopy výškovéých lety Gripenů a L-159 z Čáslavi apod. See občas AUP na http://lis.rlp.cz, inženýre ;-)

      Vymazat
  9. Videl som to na vlastné oči. Čakal som, čo s toho vznikne, lebo taký Chemtrails, to je naozaj unikát. Sú len dva možnosti. Po prvé, že sa piloti opili: a to nepripadá do úvahy, Takže je to presne naplánované, aby to tak bolo. Uvidíme, čo sa udeje dnes, teda v stredu v tomto priestore Slovenska.

    OdpovědětVymazat
  10. Musím Vás sklamať ale uvedené"chemociary" sú kondenzačné stopy po stíhacích strojoch Mig 29 vzdušných síl SR, ktoré mali v danom čase cvičné lety na zachytenie cudzieho lietadla.A že sú tie stopy tak výrazne je to vďaka dvojici motorov ktoré má Mig 29 ,pri prudšom pridávaní veľa nedokonale spáleného paliva spôsobuje "dymenie" ako si môžete všimnúť napr na leteckom dni.Tým chemtrails nepopieram ale treba aj rozlišovať informáciu od šumu,pekný deň a lásku v srdci všetkým:-)

    OdpovědětVymazat
  11. To isté bolo aj nad Košicami !!!

    OdpovědětVymazat
  12. Aj ja som toto "divadlo" na oblohe videla, keď som išla z práce od 17:35 do cca 17:50.. na oblohe zreteľne veľmi nízko lietali lietadla.. 6 km od Sp. Novej Vsi..posledný manéver bol let krížom nad sebou a zmizli neznámo kam..

    OdpovědětVymazat
  13. Videl som to keď to kreslili,potom nie. Treba ukázať fotky potom. Podľa mňa sú to stíhačky a majú cvičenie. Bez fotiek PO je to len domnienka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Som z Prešova a sledoval som celé to divadielko. Boli to naozaj nejaké stíhacie stroje. Podľa rýchlosti, manévrov a polomerov zatáčania to nemohli byť veľké stroje. Boli malé, šikovné a rýchle, predvádzali prudké stúpania aj klesania a po cca 5 minútach po nich na oblohe neostala ani stopa.

      Vymazat
  14. "v KV je mezinarodni letiste, letadla tam krouzi protoze musi, ne protoze si chteji "hrat", ty "hratky" stoji statisice penez na palivu milej zlatej..."

    já sem odtud...a takovej frmol sem tu teda nikdy na letišti neviděl :D :D fronty na přistání...někde možná jo ale tady fakt ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) kurna ja taky Varák, a jak me ten komentář pobavil...jakej tu mame frmol na tom letisti.. :) Ale jinak je krasný, jezdim tam rad na prochazky, je tam neskutecnej klid.. :)

      Vymazat
  15. Anonymný s láskavým srdcom. Na Slovensku je päť Migov 29, s toho sú dva alebo tri posrané. Na oblohe je niekedy aj 5-6 chemhajzlov. Žeby zase tí zlí Rusi chodili na výpomoc? Treba poprosiť našich bratov aby nám poslali pár stromov menom Buk a ich vôňa chmhajzlov možno odpudí.

    OdpovědětVymazat
  16. Sú to Sk Mig-29 iny. Na iných fórach sa vám smejú.. :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.