29. března 2015

Další test amerického laseru způsobil obrovský výpadek proudu v Holandsku


Test téhož amerického laseru, který zničil Germanwings, ponořil do tmy Holandsko 
US Laser Test That Destroyed Germanwings, Next Plunges Holland Into Darkness
March 29, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers


Další test téhož amerického laseru, který zničil letadlo Germanwings, způsobil katastrofální výpadek proudu v Holandsku.


Nová zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) pro interní potřeby Kremlu oznamuje, že nezdařený test laserové zbraně HELLADS (http://www.airforce-technology.com/projects/high-energy-liquid-laser-programme/ ) amerického letectva 24. března 2015, který se snažil sestřelit simulovanou ruskou válečnou hlavici a přitom sestřelil let 9525 společnosti Germanwings a smrt 150 lidí na jeho palubě, byl opakován v pátek 27. března, avšak tentokrát způsobil katastrofický výpadek elektrické sítě v severním Holandsku, včetně Amsterodamu http://rt.com/news/244537-power-outage-north-holland/ .


Podle zprávy MO byl páteční test laserové zbraně HELLADS, který způsobil výpadek elektřiny v severním Holandsku třetím svého druhu, provedeným NATO v posledních zhruba dvou letech. První z nich způsobil téměř téněř katastrofu letu Lufthansy LH1172 nad Francií v květnu 2013 http://www.airlinereporter.com/2013/05/catching-a-lufthansa-airbus-a321s-rapid-descent-live/, a druhý způsobil katastrofu letadla Germanwings se 150 pasažéry, které se 24. března 2015 zřítilo rovněž nad Francií. http://www.whatdoesitmean.com/index1852.htm  , česky

Zpráva dále uvádí, že v květnu 2013, kdy došlo téměř ke zřícení letu Lufthansy 1172 , NATO předběžně testovalo HELLADS v přípravě na vypuštění střely ICBM 22. května 2013 z letecké základny Vandenberg v Kalifornii http://osimint.com/2013/05/22/usaf-test-launches-minuteman-3-icbm/ , což ruské MO označilo za příčinu tohoto incidentu, při němž letadlo náhle začalo prudce klesat k zemi.

Zpráva říká, že podobně došlo vypuštění střely ICBM 23. března 2015 http://rt.com/usa/243353-usaf-nuclear-icbm-test/ kvůli testu laseru HELLADS, který způsobil zřícení letu Germanwings, a následovalo vypuštění střely ICBM v pátek 27. března http://www.foxnews.com/us/2015/03/27/air-force-launches-minuteman-missile-from-california-base-in-2nd-test-in-less/ , které bylo příčinou katastrofálního výpadku proudu v severním Holandsku.

K tomu, jak jsou prováděny tyto testy ICBM-HELLADS, zpráva vysvětluje, že raketa LGM-30G Minuteman-III ICBM http://en.wikipedia.org/wiki/LGM-30_Minuteman je vystřelena do výše 1 120 km (700 mil) rychlostí přibližně Mach 24 (přibližně 15000 mil/hod) a poté vypustí na polární orbitu zařízení AMaRV (Advanced Maneuverable Reentry Vehicle – Moderní návratuschopné řiditelné zařízení  http://en.wikipedia.org/wiki/LGM-30_Minuteman#Advanced_Maneuverable_Reentry_Vehicle ); tělo rakety spadne do Tichého oceánu.

Na toto zařízení AMaRV, simulující mnohočetné jaderné hlavice, snažící se proniknout ke svým cílům, je pak stříleno vysokoenergetickými lasery HELLADS ve snaze o jejich zničení.

„Kritické selhání“ laserů HELLADS, jak říká zpráva, je způsobeno jejich použitím na platformě bombardérů B-1, jak tomu bylo při všech těchto testech. Bombardéry B-1 musejí být ve dnech/týdnech předcházejících testu nepřetržitě testovány, protože, jak je známo, mají opakovaná selhání při zaměření cíle. 




Proč NATO provedlo svůj pátečný test HELLADS pouhé 3 dny poté, co sestřelilo Germanwings let 9525? Zpráva říká, že to bylo odvetné opatření na úspěšný test ruské balistické střely RS-26 Rubež ve čtvrtek http://sputniknews.com/russia/20150326/1020029499.html .

Proč se lidem na západě neřekne pravda o tom, že příčinou sestřelení letu Germanwings byl test laserové zbraně NATO? Ruská Zahraniční zpravodajská služba SVR http://svr.gov.ru/ již podala informace http://www.whatdoesitmean.com/index1854.htm o krycí operaci obrovského rozsahu, co níž se zapojily západní tajné služby a obvinily z odpovědnosti za katastrofu kopilota letadla.

Avšak jak praví rovněž zpráva MO, objevená nahrávka z letu 9525 jasně ukazuje, že vše proběhlo naopak než nám oznamuje propaganda západních médií: Nejprve jsou v ní slyšet „výkřiky pasažérů“, pak je ticho a následují hluky jsou „praskání kovu“, alarm v kokpitu a nesrozumitelné povídání v rádiu, a pak vše utichne https://www.youtube.com/watch?v=oqk0BW6QDgs ... to vše, jak zdůrazňují experti MO, jsou indikace, že letadlo nejprve prošlo katastrofickou poruchou, při níž byli zabiti nejprve všichni pasažéři a posádka, a poté letadlo explodovalo ve vzduchu … že tomu tak bylo, dokazuje pole roztříštěných trosek.




V závěru zpráva konstatuje, že jak bylo dokázáno při jiných podobných katastrofách, není pravděpodobné, že by západní vlády někdy řekly svým lidem pravdu o tom, co se stalo, jak je zřejmé z jejich utajovíní pravdy o letadlu Malajských aerolinií sestřeleném nad Ukrajinou v minulém roce. Ministr zahraničí Sergej Lavrov k tomu řekl 19. března, že západní média ignorují oficíálně dokumentované informace od očitých svědků, získané ruskými médii a vyšetřovateli, i informace dokazující přítomnost ukrajinské vojenské stíhačky v blízkosti zničeného letadla, a americká CIA do dnešního dne odmítá vydat své dokumenty dokazující, že je to pravda http://sputniknews.com/military/20150327/1020072414.html .









Other Reports In This Series To Read For Context: Russian “Shock Of March” Battle Plan Targets Norway, Saudi Arabia, “Cheney Gives The Orders, Not Obama!” US Official Rages At Kremlin, Russia Warns “State Of War” Exists As UK Nukes Prepare First Strike, Obama Meets With Top Russian Spy, Warns He Can’t Stop War, Moscow Bomb Shelters Begin To Fill As Russia Prepares For War, Top US Commander Under Arrest For Refusing To Fire Nukes At Russia, “Prepare For Nuclear War” Russia Warns Citizens As US Tanks Flood Into Europe, Terrified US Aircraft Carrier Flees From Russian Subs To UK Safety, US Laser Test Destroys Germanwings Airliner Killing 150 Innocent Civilians, Obama Rages Over Germanwings Plane Shootdown, Refuses To Meet NATO Leader

March 29, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


15 komentářů:

  1. Helemese: http://www.uloz.to/live/xDMfgjPK/velka-blamaz-v-europe-andreas-udajny-samovrazedny-pilot-ktoreho-ukazali-na-fotke-sa-prihlasil-ze-zije-mp4

    OdpovědětVymazat
  2. Pluralita názoru..To jsou ruzné vývojové stupně...Ovšem někdo zamrzne ve vývoji někde na konci 60let,tak to má CINK NA MOZKU,nebo je otrok,dálkově ovládaný.Těm NENÍ POMOCI....Rodí se stále nová nevědomost a rodiče mají ZODPOVĚDNOST,aby PRAVDIVĚ vychovávali a informovali....

    OdpovědětVymazat
  3. V českých elektrárnách se nedávno testoval blackout

    OdpovědětVymazat
  4. Proč západní média igonorují i oficiálně dokumentované informace? Protože je vlastní ti, kdož pracují pro temnáře a jejich umělou agendu. Pozemšťanům se v rámci terraformmingu přeprogamovávají mozky, aby věřili všemu, co ještěří hlásné trouby sdělí a také se aktivně zapojovali do podpory temnářského výdobytku - matrixu. No není to paradox? Lidé pracují sami proti sobě pro ještě větší zotročení a do médií tvrdí, jak jsou šťastní a temnářským akcím dávají vysmátí plusové body...
    Ano, paraziti se snaži lidstvo velmi sofistikovaně ovládat včetně ovládání a kontroly mysli, ale člověk přece má svobodnou vůli k tomu, se jim vzepřít, dát jim najevo ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím, chce to ještě nějaké důkazy, kde jsou, jak ovládají, jak je poznat, (infakamerou?,mají chladnějsí těla?) nějaké vlastní poznatky nebo objevy, jinak tvrzení : "realita je taková a taková", nemá pro přesvědčení pro nás přemýšlivé patřičnou váhu.

      Vymazat
  5. Tady je další článek do souvislostí včetně výživné diskuse: Putin musí být stále ve střehu proti provokacím dostat Rusko do války. Temnáři zvlášť na Putina vyjí, protože zřejmě vědí, že má dobré vztahy s Východní Aliancí, před kterou se temnáři třesou strachy jak osiky. Také je zřejmé, že temnáři vyjí na Slovany, jejich vnitřní síly se bojí...
    http://www.nwoo.org/2015/03/29/vladimir-putin-zapad-planuje-prevrat/
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/telepolis-nemci-obvinili-klicka-ze-spoluprace-s-nacisty/

    OdpovědětVymazat
  6. Ale svobodně nezávislý publicista JAN ŠINÁGL by nám to SPRÁVNĚ IDEOVĚ vysvětlil https://www.youtube.com/watch?v=063jQAM6N8I

    OdpovědětVymazat
  7. Dneska priznali v tv ze pilotova pritelkyne je tehotna a nedavno koupil 2 nove auta.takovy clovek se urcite chtel zabit....nejsem zadny technik, ale kdyz letadlo narazi do skaly tak to vypada uplne jinak...proc z nas porad delaji nemyslici pitomce, nebo opravdu jsme stado blbcu....

    OdpovědětVymazat
  8. No já neviem. Boli tam ruské ponorky a použili proti US lodiam technológiu magrav...neskúšali to i na holanďanov?

    Pete

    OdpovědětVymazat
  9. Dnes čtu- nejen v Holandsku ►http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/365763-polovina-turecka-se-ocitla-bez-elektriny-bez-proudu-je-i-istanbul.html
    „Naším hlavním cílem je obnovení sítě. Toto není nehoda, kterou vídáme často,“ prohlásil ministr pro energetiku Taner Yildiz během své návštěvy Bratislavy. Dodal, že příčina výpadku není známa. Bude toho asi více a častěji.

    OdpovědětVymazat
  10. Další výpadek proudu 31.3.:
    http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/365763-polovina-turecka-se-ocitla-bez-elektriny-bez-proudu-je-i-istanbul.html
    http://www.bbc.com/news/world-europe-32130567

    OdpovědětVymazat
  11. Další zprávy k tureckému výpadku el. proudu:
    http://www.hurriyetdailynews.com/massive-power-blackouts-hit-turkish-cities.aspx?pageID=238&nID=80399&NewsCatID=341
    http://www.presstv.ir/Detail/2015/03/31/404087/Major-power-cut-hits-Turkish-cities

    OdpovědětVymazat
  12. jak je vidět na zkoušká protiraketového systému obrany USA, tak jsou amíci už dvakrát mtví :D

    OdpovědětVymazat
  13. Turecko, kandidát na vstup do Evropské unie - v úterý 31.3. největší blackout za posledních 15 let včetně hlavního města Ankary a jednoho z největších měst světa Istanbulu. A to je fakt možný, že důvody výpadku jsou neznámé?

    OdpovědětVymazat
  14. Chybička se vloudila. V dnešní době jde ale krátkodobý výpadek proudu jednoduše vyřešit. Stačí si domů koupit záložní zdroj a máte po problému. My ho máme doma také. Ne, že bychom byli bez proudu nějak často, ale přes léto se párkrát stane, že nám při bouřce elektřina vypadne.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.