16. března 2015

Film: Zelená poušť

Díky čtenářce za odkaz na zajímavý dokumentární film. 

Publikováno 1. 7. 2012
Priemerný Európan nebol nikdy tak zodpovedný za devastáciu tropických dažďových pralesov tak ako je tomu dnes. Čím je to spôsobené a ako tomu môžeme zabrániť ?

Odpoveď poskytuje dokumentárny film Michal Gálika, ktorý nás zavedie na druhý koniec planéty, a to na tropický ostrov Borneo. Film poodhaľuje zarážajúce tajomstvo, ktoré sa skrýva za dnes veľmi rozšírenou surovinou - palmovým olejom.

https://youtu.be/god62gLOx_4

10 komentářů:

  1. Temnářští bastardi v rámci svého terraformingu likvidují nejenom tropické pralesy. Likvidují všechno, co se příčí jejich umělé agendě. A nejenom na naší milované zemi, ale i jinde. Např. nám blízko ve Sluneční soustavě - na Marsu i Venuši kdysi byly oceány plné života, teď je tam poušť. Víme, že umělá agenda navěky obstát nemůže, jednou se to musí zlomit. A ta doba nadešla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Marsu proběhla nějaká celoplanetární katastrofa ne nepodobná válce nebo spíše jatečnému zabíjení všeho živého Celý povrch Marsu je posetý neuvěřitelným množstvím mrtvol humanoidů a dalších roztodivných zvířat, podobající se fauně našich pozemských třetihor až čtvrtohor. Ten masakr zdá se proběhl v několika vlnách krátce za sebou, jakoby se agresor chtěl ujistit, že vyhladil vše živé. Jak ukazují snímky ze satelitů a marsovských vozítek, přece "něco z toho" přežilo, ale druhově ne mnoho. Nejzajímavější jsou asi píseční obří červi, kteří dali jistě impuls ke vzniku filmové trilogie Duna. Je toho mnohem víc, a kdo má zájem, sám si pohledá a najde.

      Vymazat
    2. Podobným způsobem někdo terraformingoval v minulosti povrch Marsu. Zůstaly tam obrovské kolonie obrovských "stromů" ( koruny až 150 m v průměru ! ) monokultury dosud nám neznámého účelu.

      Vymazat
    3. V minulosti v doposud mírném a klidném vesmíru vznikla anomálie, kterou zapříčinily svévolné bytosti, které daly přednost temnotě a snažily se toho pohltit co nejvíce. Začaly probíhat galaktické války a pak se to na závěr přesunulo do Sluneční soustavy a k Zemi. Pozemšťané byli vmanipulováni do pozice rukojmí. Pravý stav věcí jim temnáři zatajovali, aby se mnohým lidem ve vězení líbilo. Tak ani nepřipadalo v úvahu, že by se bránili - jednak po pádu Atlantidy ztratili technologickou vyspělost a jednak byli mnozí spokojeni a to zvláště ti, kteří si přišli na peníze a na majetky (na to si zejména přicházeli ti, kdož podporovali temnářskou agendu; i když jsou výjimky potvrzující pravidlo). Např. platy pracovníků na zprovozňování skalárních sítí, zkorumpovaných politiků apod. jsou vysoce nadprůměrné. Země se postupem času stala poslední temnáři okupovanou planetou ve vesmíru. Nepodařilo se to utajit - řada lidí to už prohlédla. Bylo na čase - boj mezi mimozemskými pozitivními (včetně těch z vnitřní země) a negativními bytostmi přirozeně vyvrcholil převahou mimozemských pozitivních bytostí. Nejsou vzdálení, mnozí z nich jsou humanoidní a nám podobní a co víc, star seedi jsou velmi příbuzní. Nikdo je nemůže podezírat, že jsme jim byli jedno a že nás nechali dlouho krvácet. To, co nastražili temnáři, nebylo snadné překonat. A tak se věci dějí v příhodný čas. Vypadá to na na to, že brzy zazvoní zvonec a temnářskému roztahování bude konec. Aolian to možná viděl na rok 2013, Franz Erdl možná na rok 2014 a teď tu máme 2015, do třetice všeho dobrého.
      Odpovědět

      Vymazat
    4. Orgonet zde v diskusi k článku ze dne 14.1.2014 napsal: "...ale my na druhé straně víme, že mimozemci mají Fukušimu pod kontolou a nenechají to dojít ke katastrofě, ke které by bez nich už dávno bylo došlo"... Ano, terraforming a jiné věci poplatné chaosu ze strany temnářů nepřevládnou a jsou již na ústupu a to díky pozitivně laděným mimozemcům, kteří jsou na naší straně a po temnářích jdou. Kdyby tomu tak nebylo, tak by temnáři už rozpoutali nový světový řád v plné síle, třetí světovou v plné síle, ve spojených státech stanné právo, femma kempy, nesprávné sekvence DNA v pozemšťanech atd... Naši vesmírní bratři a sestry pronikli do hrubých i jemnějších úrovní sluneční soustavy včetně země a např. mars i měsíc úspěšně vyčistili od reptiliánů a od dalších negativních. Čištění a prosvětlování probíhá. Vesmírní bratři a sestry pomalu sundávají závoj a jsou blízko tomu, dát temnářům mat.

      Vymazat
  2. Jak vůbec někdo může něco podobného udělat.....a to i přesto,že ví co tím způsobí. To nemůžou být lidské bytosti...

    OdpovědětVymazat
  3. jedna česká známá mystička říká,že VŠE JE DOBRÉ...Relativita štěstí je v místě bývalé pouště palestince,kde je nyní kvetoucí park izraelce..Každý si pojem štěstí vykládá po svém...

    OdpovědětVymazat
  4. http://aeronet.cz/news/dragounska-jizda-ne

    OdpovědětVymazat
  5. Palmový olej je dokonalý podraz na zdraví lidí a celé planety. Řešením je palmový tuk nekupovat - což se lehko řekne, ale je skoro v každé trochu složitější potravině (tam, kde je tuk), čtěte složení (p)otravin!, je-li tam napsáno rostlinný tuk = palmový olej = horší jak sádlo, vysvětlení zde: http://www.stream.cz/adost/775252-palmovy-olej-dobre-utajeny-zabijak
    Něco o pralesích v amazonii o lécích na cukrovku, rakovinu a další choroby, které tam jsou:
    https://youtu.be/D7zZ-DUAHpA

    OdpovědětVymazat
  6. Sádlo...proboha, kdo prisel na to, ze jemzdravi skodlivé? Řepkový olej, a rostline oleje, ty jsou daleko škodlivejsi. Nasahej te " mi" na sádlo.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.