6. března 2015

Iva Adamcová: Vše je dobré

Díky za odkaz na rozhovor televize Cesty k sobě s Ivou Adamcovou.

Vloženo dne 4.3.2015
http://cestyksobe.cz/iva-adamcova-vse-je-dobre/8706



P. S. Orgonet: 
Případné komentáře nechť se týkají pouze tématu, nikoli osob na videu.

P. P. S. Orgonet  v pondělí ráno: 
Jak se dalo očekávat, s (četnými) komentáři se ozvali v naprosté většině ti, pro něž je učení Ivy nesrozumitelné, tudíž se neobejdou bez souzení její osoby (:-)).
Vystavovat zde jejich nepochopení není pro nikoho přínosem, takže další diskusi uzavírám.

18 komentářů:

  1. .. a opäť Iva Adamcová a opäť "Vše je dobré" ... ja by som to trocha rozšíril: "Vše je dobré, pokuď konáme.."

    A žiadne strachy, meditácia a pocit jednoty zo všetkým nie je pritom pre mňa pojem neznámy, ale bez konania sa náš myšlienkový svet, nech by bol sebekrásnejší, nezhmotní nikdy.

    OdpovědětVymazat
  2. POPRVÉ po plyšáku jsem zbystřil své čivy...v tom NEW AGE marasmu s CENÍKY za každý prd...

    OdpovědětVymazat
  3. Ivanka říká „vše je dobré“.
    Používám větu zlo není, je jen „horší dobro“, ačkoliv nám to tak zrovna někdy nepřipadá.
    Nejsme andělé, ale jen obyčejní „hříšníci“, všichni, bez rozdílu, jinak bychom tady nebyli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hriešnik je kto ? Kto urobil vo vesmíre "horšie dobro " ? :D... Alebo vo vesmíre, mimo Zem, zlo existuje ? A to že sme teda na Zemi, to je vlastne trest, alebo darček ???... A kto je "horší/lepší", "anjel", alebo "hriešnik" ?.... Kto mi môže dokázať, že som tu "za spáchaný hriech" ? NIKTO. JA TOMU NEVERÍM.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Nehádž všetkých do jedného vreca prosím, nejaké rozdiely tu predsa len sú, medzi nami...

      Vymazat
    3. Vy hovoríte, že nejsme andělé. Ano to nejsme, lebo sme Bohmi vo vývoji.
      BE

      Vymazat
  4. http://www.zvedavec.org/prispevky/2015/03/6368-tvrde-slova-na-adresu-vlady-parlamentu-eu-usa-a-nato-od-slovenskej-poslankyne-marii-ritomskej.htm

    OdpovědětVymazat
  5. Má někdo přehled, kde získat novější nahrávky od Ivi? Prosím o info na email surovikovaz.@seznam.cz Děkuji

    OdpovědětVymazat
  6. Nemohu si pomoct, když slogan"Vše je dobré" slyším, čtu. Stále mě chybí souvislosti. Možná jsou v těch základních přednáškách a i v těch mě cosi chybělo. Jistěže každý má svou individuální cestu, akorát vydávat takovou individuální cestu za všeobecně platnou, domnívám se, je trochu riskantní. A také zcela přijmout za svou ......

    OdpovědětVymazat
  7. I.A.: Nereagovat
    K.M.: Sekerou bezzájmovosti přetnout... (nedoporučuje nereagovat)
    "Není lepší a horší role" - jistě, jsou role příjemnější a nepříjemnější.

    OdpovědětVymazat
  8. zaujala mne pasáž o Ježíšovi a farizejích v chrámu. Těžko si Kristus říkal v tomto okamžiku vše je dobré. Prostě se na farizeje rozzlobil a vyhodil je z chrámu. Vše ale bez zášti, či jak říká Ivanka odporu v srdci. Taktéž bych ráda připomněla příběh o Samaritánovi. Konat, pomáhat, projevovat se je přirozené.

    OdpovědětVymazat
  9. Největším přikázáním není -vše je dobré- ale to, co učil Kristus- láska- obětující se , nezištná. Pak člověk přistupuje k druhému bez zášti, i když mu něco vytýká.

    OdpovědětVymazat
  10. Srdečné ĎAKUJEM za Všetko pre Všetkých, Ivanke. Anastázia

    OdpovědětVymazat
  11. K tej teleízii :
    CESTY sú dobré
    ELIA, ktorú majú v hlavičke ako upútavku na novosť nie je dobrá. trčí v mágii .

    OdpovědětVymazat
  12. trochu k námětu k očištění planety i co říká I,A, a PROTI (odporuju :-)))) chaosinformaci zde uveřejněné nějaké entity ►Planeta Země připravuje NWO kvůli vyčištění karmy bytostí z druhé strany vesmíru◄ Zde se ztotožňuji s názorem z videa, v čase 37.50 h jak a kam to spěje zde: https://www.youtube.com/watch?v=GD-_6oyrzy0 . Mám podobné zkušenosti,informace.
    Bylo by zajímavé, jak v komentáři psal Orgonet, co by na to řekla paní Adamcová- na tu informaci od Igli.

    OdpovědětVymazat
  13. nepatri to sice k tejto teme, ale stalo by to za zverejnenie v plnom zneni: diskusia americkeho velvyslanca v CR s obcanmi CR na facebooku:
    https://www.facebook.com/USEmbassyPrague/photos/a.63065966708.71281.45298246708/10152670792041709/?type=1

    alebo pre istotu aj na http://uloz.to/xvECGTV5/us-ambassador-andrew-schapiro-txt

    OdpovědětVymazat
  14. Život každého jedince závisí na správném vztahu s Nejvyšším Bohem, který stvořil naši nejniternější duchovní mysl, centrum centra, principální jádro všech principů. V něm Nejvyšší neustále přebývá Svou esenciální a substanciální přítomnosti. Taková přítomnost neustále emanuje život, který naděluje veškeré struktuře lidské mysli vše, co má, a oživuje ji.

    V jednom bodě času a prostoru učinil Nejvyšší věčný slib každému, kdo byl stvořen, že se inkarnuje v zevní formě Ježíše Krista na této planetě. Přijetím fyzického těla učinil Nejvyšší Své Božství lidským. Doposud neexistovalo v Božské esenci a substanci nic lidského. Skrze lidskou formu se Nejvyšší stal viditelným, dotknutelným, vnímatelným a hmatatelným všemi ostatními formami a manifestacemi na všech úrovních jsoucna a bytí. Jakmile Nejvyšší učinil své Božství lidským skrze fyzický zrod, bylo dalším důležitým krokem učinit tuto lidskou formu Božskou, aby se tato hmatatelná forma zachovala na věčnost. Nic negativního nemůže být obsaženo v Božském, protože pak by to nebylo Božské. Proto Nejvyšší podrobil svou lidskou formu a její negativitu silnému pokušení pekly, jimž v průběhu svého pozemského života z tohoto lidského těla, postupně vypuzoval všechny zla, nepravdy a negativnosti. Proces učinění lidského těla Božským byl završen v okamžiku jeho vzkříšení. Po vzkříšení vzal Nejvyšší toto lidské tělo, které bylo učiněno Božským, se Sebou a od té doby se každému ve Svém Stvoření jeví ve formě Pána Ježíše Krista. Toto je důvod, proč Ježíš Kristus na rozličných místech evangelií prohlašuje, že nikdo nemůže přijít k Otci, tj. k Nejvyššímu, než skrze Něho, to jest skrze Jeho Božského lidství a lidské Božství.

    Mnoho lidí zapomnělo, že každý se může dostat do styku se svou vlastní niternou mysli a duchovním světem, se svými pravými duchovními rádci a získat tak pravdu o veškerých záležitostech vlastního života a nemuset se již nikdy spoléhat a být závislý na někom jiném.

    OdpovědětVymazat