5. března 2015

MUDr. Lebenhart: Očkování je organizovaný zločin

Díky čtenářům za tip na nové video dr. Lebenharta.
Publikováno 19. 1. 2015



10 komentářů:

  1. Očkování je organizovaný zločin, stejně jako např. chemtrails a umělé úpravy počasí, vymývání mozků a přeprogramovávání lidského myšlení pomalu už od kolébky, rozvoj mobilní telefonické sítě (která na jedné straně uspokojuje lidské potřeby, ale na druhé straně z ní podobně jako z trojského koně vylézá něco jiného, jiného než očekáváme nebo neočekáváme, v podstatě se (nejen) prostřednictvím mobilních sítí prezentuje něco velmi negativního, co lidi nevede od svobody, ale do dalšího otročení a otročení bez vůle a schopnosti rozpoznávat, kdo že nás to zotročuje. I trollí prerlení na diskusích je organizovaný zločin, který má tolik podob, kolik temnáři zvládli vymyslet a uplatit.

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=2SYs8rQfPs0

    OdpovědětVymazat
  3. Jak může farmacie vkládat do vakcín oleáty a rtuť, když je obecně známo, že jsou to prudké jedy. Jak pak může kdokoli obhajovat otrávené vakcíny ? To si z nás stát a jeho úředníci dělají pr.el, nebo jsou už tak morbidní a obskurní devianti, že si s námi mohou dělat, co se jim zlíbí. Vždyť nikdo z nás NENÍ MAJETEK STÁTU, aby se k nám choval, jak to dělá a předvádí. Stát může nařizovat jen tomu, KOHO ZAMĚSTNÁVÁ, nic víc !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas tu komentuje nějaká osoba,co údajně tvoří očkovací vakcíny. To mám vždycky pocit, co jsem to za šílence, že nespěchám očkovací látce v ústrety. Mimochodem ZATÍM nejsme majetkem státu.

      Vymazat
  4. zcela souhlasim s panem doktorem

    OdpovědětVymazat
  5. Násilné vnucování očkování státem se mi příčí jako bezohledný totalitní akt. Protože dnes je to očkování, a příště třeba už implantace kontrolního chipu každému člověku. Jsem pro svobodu rozhodování občana a dodržování lidských práv. Násilně vynucované očkování považuji za překročení hranice osobní nedotknutelnosti a vpád do tělesné integrity člověka.
    Odmítám jako naprosto neprůkazné nátlakové argumenty státu o společné imunizaci, že děti ochrání, protože naše současná prevence stojí téměř výhradně na hygienickém a kulturním standardu obyvatel našeho regionu. Navíc očkování proti běžným dětským nemocem jako spalničky aj. považuji za neštěstí, protože jedině prodělání onemocnění imunizuje na celý život – a nejen proti těmto nemocem. Ostatně o tom je všude kolem dost čtení.
    Ochrana dětí proti nemocem nesmí nespočívat ve vpravování cizorodých a škodlivých substancí do dětských tělíček, ale ve správné výživě, dýchání čistého vzduchu, mentální hygieně, plnohodnotném citovém životu a pohybu. A CO Z TOHOTO DĚTI MAJÍ? NIC! A PŘESNĚ NA TOMTO NUZNÉM ZÁKLADĚ VYROSTE JEJICH IMUNITA! Podívejte se všude kolem – myslíte si, že toto jsou zdravé děti? Ty bledé huspeniny, co sedí celý den ve škole, u tv nebo pc, co do svých 6 let spolykají na 60 bal. ATB?
    Viděla jsem za svůj poměrně dlouhý život hodně ubohosti, ale dnešní vývoj, to je tedy pořádný sešup, ať se týká čehokoli včetně zdraví, kvality života i lidských práv v naší džungloidní totalitní pseudodemokracii.

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujalo mě:
    Jak se chránit
    Dobrý den,

    můj starší syn má po "HEXE" prokazatelně lehkou formu autismu. Dokonce i naše obvodní dětská doktorka po této pro ni šokující zkušenosti už tolik "netlačí na pilu",nejspíš má pořád ještě svědomí a lékařskou etiku.

    Existuje jeden spolehlivý lék na neutralizaci nežádoucích účinků:
    Den před očkováním, v den očkování a následující den podávat homeopatikum Thuya Occidentalis (ředění 9CH).
    Mladšího syna už plně ochránilo, Systém se "nažral" a alespoň jedno dítě mi zůstalo zdravé !

    http://www.modrykonik.cz/forum/leky-pro-deti/thuya-occidentalis-po-ockovani-pomuzou/

    PS: snad to někomu pomůže

    OdpovědětVymazat
  7. Thuya Occidentalis je výborné homeopatikum, také používám. Dokáže z těla vyplavit veškeré škodlivé látky z očkování. Je to nejlepšî cesta jak zdravě přelstít systém. A mimochodem to že nás stát nevlastní není úplně pravda, každé dítě až do 18 let je majetkem státu. Pokud takové dítě odvezete bez souhlasu do ciziny, jako hlavní argument o navracení do ČR je, ze dítě je majetkem ČR.

    OdpovědětVymazat
  8. Zde je další článek a odkazy na další informace:
    http://www.nwoo.org/2015/03/09/svobodne-rozhodujme-o-zdravi-nasich-deti/#more-19140
    PS. S tím homeopatikem Thuya je to pravda. Někteří praktičtí lékaři (i dětští si rozšříli kvalifikaci, prostudovali sami hodně literatury (an, nj, fr), udělali si certifikované kurzy a teď provádějí homeopatii v rámci své praxe (zpravidla platí to, když to nepomůže, tak to aspoň neuškodí). K takému lékaři je možné jít na homeopatickou přípravu k očkování a na léčení následků očkování. Homeopaticky dá zvládnout mimo jiné i příprava na trhání zubů moudrosti a pak doléčení po trhání. S homeopatií se dobře zvládnout chřipka v samotném začátku (čím dříve se to nasadí, tím je to účinnější). Pozor ale na některé katolické kněze tvrdící, že homeopatie je od satana - není to pravda. Naopak celá řada církevních doktrín je zmanipulovaná temnáři.

    OdpovědětVymazat
  9. Katolické kneze bere ještě nekdo vážně... :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.