19. března 2015

Noční přesun Amíků aneb co si píšou maminy

Díky čtenářce za přeposlání této mailové konverzace.

Noční přesun amíků aneb co si píší maminy

----------Původní zpráva ----------

Datum: 17. 3. 2015 18:12:21
Předmět: Noční přesun Amíků

Setsakra blízko moloch války obchází už kolem nás...

Ale Amíci přeci můžou všechno!!! Nikoho se nebudou na nic ptát, všichni musí říkat, že dělají jen dobro. Hnus!

Zatím si většina lidí myslí, že se jich to netýká. Otevřou oči, až dostanou povolávací rozkaz nebo bude vyhlášená mobilizace. Komu z těch křiklounů, červenokaretníků, schwarzenbergských poskoků a jiných vyznavačů amíků se to bude líbit? Vyfasují samopaly a jde se do toho. Vládní garnitura se stáhne do ulity. Vše odnese obyčejný člověk. Kdy už ty oči otevřeš "lide český"? Moc času už nezbývá. Hodnotit válku, když se nic neděje, nebo se válčí někde jinde, je možné i s úsměvem. Zkuste se podívat na válku z pohledu obětí, kdyby vy jste se dostali do situace oběti, nebo vaši nejbližší. Je už to úplně jiný pohled na válku, věci pak vypadají o hodně jinak. SAMOZŘEJMĚ - VÁM SE NIC STÁT NEMUŽE. Vy máte červené karty a umíte křičet v duchu schwarzenberskýc hkeců a schwarzenberského koktání. Mnoho jen těch nejkrásnějších okamžiků v první linii. 

Pošlete to co nejvíce lidem. Děkuji.!!!

Kde je pravda?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZS_AVsFGmAM

Podívejte se jak se přesunuje v noci těžká vojenská technika americké armády v Estonsku 23. února 2015 a světová média o tom zarytě mlčí. Další z mnoha důkazů, že se USA chystá na válku v Evropě.



Datum: 17. 3. 2015 20:06:04
Předmět: Re: Noční přesun Amíků

Dobrý večer, Liduško.
Myslím, že jde hodně o psychologický tah. Všechno je moc okaté. Všimni si, že ať Američané dělají, co chtějí, Rusové nic. Mlčí. Jen drobné ukázky připravenosti. Myslím, že začátek války závisí na tom, zda se Rus nechá vyprovokovat.



Ale stojí tam Putin. Tomu věřím, jako nikomu. Dál - podle informací skončila Noc Svaroga v r. 1995- 6, Slované mají převzít vedení vývoje světa ( jako ve 12 měsíčkách : Bratře, poposedni výše) , dál - podle Anastázie , co bylo předpovězeno - že to nestihnou ( včas vývoj zastavit ). Co by udělali, kdyby nikdo do zbraně nešel? To by všecky chlapy povraždili? Kdo? Myslíš, že by Američané začali pálit do lidí v Evropě, kdyby se chovali pořád stejně? Já myslím, že už nevědí , co by. Mně to připomíná šťourání, provokování, popichování. Oni čekají, kdy Rus vyletí a on je jen ve střehu. Číhá. Vezmi si Kubu. Taky dělali, co mohli a nic. Ani naši politici neví, co by bylo, kdyby vyhlásili mobilizaci. Možná by se velice divili. Vezmi si jen, že si lidi vůbec neuvědomují ten nepoměr v počtu. Co tím chci říci? Politická strana má v podstatě pár stovek členů, když je velká. Malá pár desítek nebo ještě méně. A těchto pár lidí, proto, že si udělí tituly senátora, poslance... chce mávat s 10 000 000 lidí. Vezmi si to vedle sebe: senát má 81 lidí, vláda nejvíc 19, přidejme parlament , to je 200 poslanců. To máme dohromady 300 lidí + pár lidí v politických stranách, když moc, tak víc jak 5 000 jich dohromady nebude. Kdyby přišlo na lámání chleba, myslíš, že státní úředníci ve městech, na vesnicích by šli do vlastních lidí? Vždyť by je vykopali. Vezmi si to u vás v obci. Všecko záleží na lidech. Když neposlechnou těch pár Čičmundů a pošlou je k šípku, nic nebude. Musí se zdůrazňovat ten nepoměr v počtu. Hitler se cítil silný, protože zfanatizoval davy, miliony lidí. Tady nikdo zfanatizovaný není. Politici pořád ve své fiktivní výši nevidí, že lidi na to kašlou. A lidi by měli říct klidně nahlas: běžte s Američany do háje. Smlouvy jste si podepsali sami, my vám na ně kašlem, tak si dejte po hubách navzájem a nás nechte být. A vůbec, běžte pryč, my vás nepotřebujeme. Lidi by ani neměli jít k volbám. Nebo měli a do urny hodit lístek : Rozpouštíme ten váš spolek, běžte pryč.
 Na šachovnici stojí proti sobě bílé a černé figury, v Univerzu - celém -  stojí ve hře energie " kladná " , podporující vývoj a energie " záporná ", brzdící vývoj, stojí proti sobě Světlo a absence Světla. Záleží na vnitřním stavu energie, světla, každého z nás. Když jsme dosáhli určitého vývoje, obsahujeme určité množství Světla, máme určitou výšku vibrací, ta " negativní energie " neuspěje. Stojíme znovu před rozpálenými kamny : Jak je to dlouho, co skončila 2. světová válka? Ještě si to pamatujeme? Situace je podobná. Evropa tentokrát trochu více váhá, USA jsou více vidět, protože se snaží o 106. Možná je jejich působení časově omezené. Vezmi si, jak zaujatě hrají " černí " politici hru, jak se snaží, jak se u toho vztekají. Ptám se proč? Protože jim to nejde podle plánu, protože jsou asi v časové tísni, protože se dostávají do patové pozice. Je otázkou času, kdy začnou prohrávat. Proto ta demonstrace síly. Zastrašit, přesvědčit o převaze , oblbnout. A my se nesmíme nechat, jinak zničí všechno a lidstvo vrhnou ve vývoji o mnoho tisíciletí zpět. O to jim jde. To nejsou ti Američané, ti politici, ti přisluhovači , ti jsou jen nástrojem. Ta hra je daleko většího rozsahu. Jde o to, na jakém stupni vývoje se lidstvo nachází, jestli se nechá zatáhnout do vše zničující destrukce, včetně poklesu ve svém vývoji! Buď spadne " na zadek " a vývoj bude opakovat nebo odolá a půjde kupředu. Proto ta síla, vojsko, strach, zvěrstva. Už to člověče vidíš? Ještě se na to můžeš dívat? Ještě se ti z toho nezvedá žaludek? Už máš dost toho hnusu? Nebo potřebuješ ještě přidat? Je ti to pořád málo? Neboj se, my máme co přidat. Podívej se do svých dějin, z jakých zvěrstev ses nepoučil. Nebo ano? Jsi už syt? Říkáš už odhodlaně a přesvědčivě DOST! Pro Boha , dost! Ohlédni se, čím jsi musel projít. Bylo ti toho zapotřebí? Bylo! Jinak by ses nedostal až sem.
Dáša.

Datum: 18. 3. 2015 7:58:42
Předmět: Re: Noční přesun Amíků

Dášo, tohle, ale, určitě přepošlu, dej mi svolení, víš, nejlepší nápady a úvahy jsou právě v těchto mejlech, které kolují mezi lidmi po netu! A jsou úžasné. Myslí ti to na rovinu a píše ti to dobře. Všichni, co si takto píšeme, mají, plus, mínus, shodný názor. Tento čas také prověří, kdo je v národu kdo. Už se nelze schovávat za nikoho, za žádnou stranu, či nechat se hájit. Ludmila


Datum: 18. 3. 2015 13:44:07
Předmět: Re: Noční přesun Amíků

Ahoj Liduško, přepošli. Tohle je můj pohled, tak proč ne. Možná to lidem pomůže najít klid a nadhled. A taky sebedůvěru. Ne agresivitu, ne zlobu. Klidnou, odhodlanou sebedůvěru.
Ještě před chvílí byly na Seznamu zprávy o konvoji. Ulítla jim informace, jak jsou lidi proti, že se chystá petice a demonstrace. Pak to rychle smazali. Vyjadřoval se tam i starosta Náchoda - ČSSD, jak není proti. Chtěla jsem mu napsat, aby si zopakoval dějepis , hlavně události kolem začátku 2. světové války. Jak nás " spojenci " nechali napospas. Stejní spojenci jako teď. V článku byl vyfocen Stropnický. Úsměv na tváři. Ale úsměv pokřivený, rádoby sarkastický, ve skutečnosti násilný, protože se začíná ukazovat, co si lidé myslí.
Teď si představ , že na akcích by nebyla hesla proti válce, zbraním, agresi, vojsku, jaderným raketám, napadání, zabírání území.... ale jiná - mír, svoboda, rovnost , úcta, láska, společná práce, vzkvétání zemí a Země, bratrství, podpora. Vidíš a cítíš ten rozdíl? Je třeba oddělit bílé figury od černých, Světlo od Temnoty, " kladnou " energii od  " záporné ". A této přestat dávat " šťávu " , na kterou jede. Takové shromáždění by mělo obrovskou sílu a příkladem by podpořilo další. Lidem by to lépe znělo do uší, zmizela by agresivita. Protože hozené rajče je akt agrese, zloby , ale při slovech uvedených červeně ani není možné agresi a zlobu vyjádřit. Než agresi, je lépe zachovat klid a ignorovat konvoj , ale do tisku nebo prezidentovi napsat naše představy o dalším chodu země  za použití slov zde uvedených v červené barvě.
Myslím, že letošní rok bude opravdu velmi významný. Proto také mnoho vesmírných civilizací sleduje události na planetě Zemi s tak velkým zájmem. Teď mně napadá : Měla by se vytáhnout a všude rozeznít píseň pana Wericha z filmu Pekařův císař: Ten dělá to a ten zas tohle.  A vůbec oba filmy jsou geniální a vystihují všechno. Pan Werich byl velmi moudrý pán a už tenkrát říká ústy svého pekaře Matěje: Ti, co nosí na hlavách koruny, by pro ty koruny rozbořili třeba celý svět... Goleme, měj rozum, my chceme pracovat v míru! Chce někdo z vás válku? Ne...............!!! My chceme ....do vlasů růže a nový kalhoty....a slunce dost a dost, pro staré, pro děti a děti pro radost a radost pro dětí.
Kéž všude zazní a lidi začnou myslet a jednat podle ní.
Dáša.


12 komentářů:

  1. A nesouvisí náhodou tento přesun s vojenskou přehlídkou konané v Narvě 24.2.2015 u příležitosti Estonské Deklarace nezávislosti? Viz. https://www.youtube.com/watch?v=BZ-8okVAekI .To co si píší maminy je možná jen vytržené z kontextu. Možná.....

    OdpovědětVymazat
  2. Jak píšeš Dášo - Ještě před chvílí byly na Seznamu zprávy o konvoji. Ulítla jim informace, jak jsou lidi proti, že se chystá petice a demonstrace. Pak to rychle smazali. Zpráva na seznamu stále je. Odkaz: http://www.novinky.cz/domaci/364531-na-socialnich-sitich-se-houfuji-odpurci-americkeho-konvoje.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ta Dáša napsala velmi rozumný dopis. Jak ona píše, zejména muži by si měli uvědomit, že jakmile oni vyhoví povolávacímu rozkazu a podepíšou se, že s tím souhlasí, tak v ten moment začnou podléhat vojenskému soudu a mohou být za neposlušnost kdykoliv legálně zastřeleni. Ale když civilista odmítne vojenskou službu, tak je stále civilista a podléhá civilnímu soudu. To znamená, že mu hrozí akorát vězení nebo tak něco. A když odmítne jít na vojnu třeba 60 procent mužů- tak co si agresoři počnou? Budou je snad chodit střílet do bytů? Na Ukrajině prý z 69 000 mužů jich 40 000 na vojnu nenastoupilo. To je krásný výsledek. Než se stát dodavatelem orgánů pro superboháče, je lepší nějkam uprchnout a skrývat se.

    A hlavně lidi, stejně jako Dáša vám říkám: Do prdele práce, nechoďte už k volbám! Cožpak nechápete, že těch pár zločinců u moci dobrovolně legalizujete?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesouhlasim, k volbám jít a volit komanče, snad zase bude práce a mír.

      Vymazat
  4. Vcera a dnes na obed prechadzali cez Slovensko na zapad .Moje kyvadielko mi povedalo ,ze su to amici.Viac nemozem napisat.

    OdpovědětVymazat
  5. Orgo, to byl výborný nápad udělat z diskutérského "klubu" článek sem! Paní Dáša ví, o čem mluví. Ví jako já, že Slované jsou ten národ , který zdědí Zemi a přetvoří ji k obrazu Božímu. Tedy vytvoří Zemi pevnou, neotřesitelnou. Ustanou povodně, tornáda, zemětřesení aj. To vše ustane , jakmile bude odebráno žezlo vlády dnešním vládcům a bude předáno moudrým, tvořivým a přátelským Slovanům.
    Pro zajímavost : 1 kmen= 1 dynastie, jeden z 12 kmenů izraelských, v Bibli je možné dohledat, že jeden kmen byl stvořen incesem, jiný kuplířstvím, ale také z barbarů atd. Protože Starý zákon je lidská kronika, popisuje národy, jak byly na Zemi rozhojněny, co který kmen napáchal za škody, tedy co si dal do vínku. Podle ovoce poznáte je ! Např. smilstvo= jejich potomci budou dědit (a dědí nepřetržitě) tytéž choutky .Posedlost po cizích Bozích= jejich potomci budou dědit fanatickou víru atd.
    Zmínka té pohádky, skvělé upomenutí ! Bratři Slované (bez ohledu na to, zda je to čech, slovák, rus či polák či jiný) i do té pohádky vložili odkaz, že je "dvanáct kmenů izraelských" (tedy i etap vývoje, kdy každému kmeni se musí po jistou dobu ponechat žezlo vlády ) , ale jen jeden měsíček (kmen) má moc nechat rozkvést louku ( nové nebe, nová Země) Jak vidno zde, Slované tvořili na odkaz budoucím generacím pohádky, jiné kmeny báje a jiné bibli. Stačí pochopit, co je skryté.
    Šípková Růženka spí ( naše moudrá a laskavá duše ve hmotném těle) , ale polibek prince, dech našeho Pána atd. ji probudí a my se vrátíme k naší dobrotivé , mírumilovné a tvořivé povaze. Takoví jsme byli a zase budeme. Ten den je velmi blízko, tak ještě trpělivost. Umírající šelma kolem sebe ještě kope .
    S krásným pozdravem

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Umierajúca šelma odkusla slovanom prst (50 000 ukrajincov)... Dúfajme, že viac sa jej už nepodarí...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  6. Dášo, jste moudrá Žena... ve Vás se tímto dopisem projevila v realitě ona vlna ženské energie, která jde už +/- dvacet pět let planetou...
    Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  7. ...přesně tak. Sdílím. - Ti naši houževnatí ( zlatí vepři boubelatí), váleční štváči, alias Užiteční idioti, budou první, o tom nepochybuji, kdo zalezou do děr jako krysy při první petardě. Ony ty HOVADA jsou přesvědčeni, že mají rezervováno místo VIP v nějakém luxusním krytu. Nejsou schopni chápat, že jsou jen nástrojem jenž bude zahozen po použití pro nepotřebnost a pro pár třpitivých drobečků udělají ( rozuměj - zradí) cokoli.

    Zaregistroval jsem, že se píše o tzv. možnosti ,,omezené jaderné války". Pokud to ti ZOUFALCI opravdu zmáčknou, a vězte, že zoufalec udělá cokoli i za cenu vlastní záhuby, neopomeňte pravděpodobnost použití tzv. Špinavé bomby.
    více zde:
    http://www.zlo.cz/the-power-of-nightmares-the-rise-of-the-politics-of-fear-sila-nocnich-mur-vzestup-politiky-strachu.php

    Uvědomte si PROSÍM, lidi zlatý, v čem je tajemství úspěchu těch zmíněnýh zoufalců. - Je to neustálé udržování bipolárního světa, ( staré dobré ,, rozděl a panuj") - Naše spoluúčast na realizaci jejich záměrů. - Díky strachu ( aktuálně je to Venezuelská ,,Hrozba" , atomová, a zítra nejspíš mimozemská ) a tupé následování tzv. autorit.
    PS: Buďte obezřetní! - Může se jednat jen o divadlo. Stačí vyvolat strach a efekt je zajištěn. - Nejúčinnější prostředek je Fáma. Nikdo už zpětně nedohledá původ a pravdivost, a i kdyby snad, bude již pozdě. Na sledu událostí to již nic nezmění ( příklad - 9/11)
    Nápověda: Pravda se nejlépe uschová mezi dvě lži.

    Píše se hodně o chystané blokádě hraničních přechodů v souvislosti s plánovanýn průjezdem US vojsk přes území ČR.
    V jedné diskusi padl návrh, jež sdílím, - mávat při tom Amíkům ruskou vlajkou.
    Můj skromný názor:
    Vše se chystá na kolaps dolaru a výjimečný stav.
    Domnívám se, že US zde zůstanou na potlačení odporu a jistě nebudou jediní.
    Pokud by chtěli jít na Rusa, jak tvrdí, už by tam dávno byli.
    Západ je zoufalí a ti č...áci ( omluvuji - není ve slovníku adekvátní spisovný výraz), udělaj cokoli, jen aby se udrželi u koryta.
    - zastavit to můžeme pouze svoji ,,jednotnou neúčastí".
    Obávám se však, že ty vymleté zelené mozky nic nepřesvědčí.

    Z vlastní zkušennosti vím, že nelze získat nadhled, tedy, být v obraze ze dne na den. - Vězte, že vše, co je nám předkládáno, je pouhá iluze. - Žádný souboj dobra se zlem, ani menším zlem, jak jsme dobrovolně přijali za reál.
    Vždy se jedná o dvě strany stejné mince.
    Ať už se ohlédnete kamkoli.
    ,, Informujte se a nenechte si vzít vlastí úsudek"
    (Zbavte se svého strachu, ega a TV.)
    Zkuste to aspoň na jeden týden. - Garantuji Vám, že již ve středu se Vám náramně uleví. ( Také se bojíte neuhradit TV koncesy? - Co když se někdo bojí mnohem více právě této možnosti? - To jen pro začátek)
    New World Order Opposition - Je tu pro Vás: http://www.nwoo.org/

    Děkuji za pozornost lidičky a dovolím si přidat něco na zamyšlení.
    Jaroslav

    Zpozorněte Slované!

    Dovolím si vložit malý koment k aktuálnímu dění, osobní prohlášení i výzvu naráz.

    Ve snaze vcítit se do vašeho vnímání aktuálního dění, nejen v Evropě, ovlivněného všudypřítomnou lživou propagandou, rozumím vašim emocím i odhodlanosti bránit své blízké, svoji zemi i za cenu nejvyšší.

    Rozumím i na vzdory skutečnosti, že nedisponuji znalostí vašeho rodného jazyka.

    Vězte, že jsme lživě štváni bratr proti bratru z jediného důvodu.
    Vězte, že každý konflikt je něčí investice.
    Vězte, že z Našeho nesmyslného sporu kyne vždy profit třetí straně.

    ,,Nenechte se dále ohlupovat“.

    Mohu Vás ujistit, že nikdy nevztáhnu ruku na jiného člověka, natož pak na svého bratra.

    Věřím, že i Vy sdílíte tytéž emoce a hodnoty.

    Věřím ve Vás – bráškové))

    OdpovědětVymazat
  8. Saga - Ode To A Dying People

    https://sarmatia.wordpress.com/2011/05/01/saga-ode-to-a-dying-people-s-ceskym-prekladem/

    OdpovědětVymazat
  9. Shlédněte pozorně)) - a MYSLETE!

    Země slepých
    http://www.ulozto.sk/xBKAqTB/zeme-slepych-cz-avi

    OdpovědětVymazat
  10. To je výborny nápad mávať pred americkou kolonou ruskou vlajkou.V roku 2001 nám hovorili o hrozbe terorizmu a ako proti nemu bojovať,potom vytiahli SAAdáma a jeho jaderné zbrane,to tiež bola nepravda,potom si vymyslellí arabskú krízu, neskor severokorejský problém a teraz ukrajinskú krízu.Stále len čosi aby ľudstvo,národy držali v strachu,napätí.Ked príde nejaký konflikt to sa im potom ľahšie zdôvodnuje,ich neschopnosť, nezáujem skutočne riešiť problémy ľudí- nezamestnanosť, choroby, sociálne nerovnosti, hlad, biedu a iné vážne problémy.Zaoberajú sa len jedným aký budú oni z toho mať prospech.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.