13. března 2015

Blog Kosa nostra: aktuální dění na Ukrajině

Díky čtenářům za upozornění na následující informace. Chcete-li být informováni o skutečném aktuálním dění na Ukrajině, sledujte blog Kosa nostra zostrahttps://vlkovobloguje.wordpress.com/ který přináší původní zprávy z Ukrajiny v denních svodkách. =Orgonet=

Ukrajinská svodka ze dne 12. 03. 2015
Posted on Březen 13, 2015 by vlkp
Napsali Ernest, MP, Mireček a vlk s přispěním dalších,
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/03/13/ukrajinska-svodka-ze-dne-12-03-2015/#more-939813

(Orgonet: Následující je malou ukázkou z dnešní svodky. Celá svodka zde. )

11. 3. 2015:  Rozhovory s místními obyvateli
Zdroj: http://vk.com/video-57424472_171297153?list=3e4d6d53702e15987b

„V lese u Debalceva se dosud skrývají bojovníci „Pravého sektoru“, kteří byli součástí sil NATO a kteří neměli dost štěstí, aby se dostali z obklíčení. Podle místního občana, je těch „skalních pravoseků“, kterým se nepodařilo utéct a ocitli se v hustém obklíčení 280. Sedí v lese, bez jídla a munice, obsadili rekreační oblasti jednoho z podniků a lokomotivního depa. Pravoseki se bojí vzdát se nepříteli a plánují prorazit k ukrajinským pozicím, které se nacházejí v blízkosti města Artemovsk, v marné naději na pomoc Porošenka. Objasňuje, že z jejich pozic do Artemovska je cesta dlouhá 70 km. Navíc, místní obyvatel sdělil šokující informace, že v okolí Debalceva, u umělého jezera s charakteristickým názvem „Kozljačej stavok“ zakopali okupanti stovky svých kolegů, kteří byli zabiti během bojů. Hromadný hrob byl objeven, a nyní s pomocí bagrů se mrtví exhumují, řekl občan. “

https://youtu.be/1u8rAWFopiw

13 komentářů:

  1. Bojovníci pravého sektoru jsou prostě novodobí partyzání, jakých byla i za 2. sv plná hromada. Dle pamětníků, většina partyzánů tehdy chodila jen vyžírat obyvatele blízkých obcí, kteří s dobrou vírou jim poskytovali přístřešek a riskovali životy celých rodin.
    Že by si Nato někdy dělalo starosti o "zapomenuté duše" kdesi v polesí, 70 kilometrů od Artemovska, tomu nevěřím. Vědí-li místní, že tam ti vojáci jsou, pak to musí vědět i povstalci. A ti je nechají jen pěkně vyhládnout. Při cestě do Artemovska je budou lovit jako škodnou. Prokletá válka, ale ještě více budiž proklet a souzen ten, kdo celé to utrpení způsobil ! Tak vysokou cenu zaplatili Ukrajinci za to, že ne všichni toužili stát se dobrovolně vazaly usa či tedy eu !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi




    1. Človeku je daná „mrkvička“, na ktorú nikdy nebude schopný dosiahnuť. Ale on si ju veľmi praje a snaží sa tak usilovne, jak len môže, nechápajúc, že táto „mrkvička“ je podvod vytvorený práve na to, aby človeku navždy zabránil zvoliť si cestu, ktorá, by ho zaviedla na úroveň tvorenia, aby mu umožnila vyriešiť všetky jeho problémy navždy a bez akéhokoľvek „Boha“. Bol by schopný riadiť svoj osud a hlavne , čo je najdôležitejšie, niesť bremeno zodpovednosti na svojich vlastných ramenách namiesto jeho presúvanie na pochybného „Boha“.
      Takto milý Dan bolo nám a celému svetu nastavené zrkadlo na akej úrovni vedomia sme, pretože do r. 2012 sme žili v naivnej predstave, že niekto príde vyrieši problémy a neskutočnú fyzickú, energetickú a psychickú špinu za nás. Kolóna ide a psi brešú - tí, ktorým sme slepo verili do r. 2012.
      Sme to my, čo tu špinu musíme pozametať. Ten, kto pre videl a je na správnej ceste Otec – Boh ho s láskou privinie. Je smutná z nášho pozemského pohľadu tragédia ľudí na Ukrajine, ale verte vďaka ním takáto obeť nebola márna, pre záchranu ľudstva a planéty ZEM. Bola to a je obrovská odvaha obyčajných ľudí položiť život za rodinu a správnu vec z môjho pohľadu sa im nevyrovná hociktorí duchovní guru, učiteľ. Z vesmírneho hľadiska ich odvahou a skutkami došlo k obrovskému posunu vedomia ľudí. Odporúčam prečítať:

      http://www.novarepublika.cz/2015/03/william-engdahl-mladsi-rocniky-uz.html

      Vymazat
    2. každý odpovídá jen z pohledu hladiny , na které momentálne existuje, tak jako vy zde,pane.žádná "oběť" není bohumilá, je to nevědomost lidí, kteří se díky vyzařování svých vibrací DUCHOVNíCH ocitli v tomto časena tomto místě A též mají svůj mdluh z minulých životů- karma. váš pohled je jenom na vámi vnímaný Váš svět. nenechejte se oblbnout dalším DUCHOVNíM - rádoby vůdcem- svůdcem. MY jsme Bohem- Já jsem, ale na to musí přijít každý sám. Jsme Bohem ve svém světě a ten svét zanikne až nám bude dáno "umřít", jednoduše odejdete se svým světem do jiné ůrovně. Otec nás miluje všechny steně, ale my na jeho lásku nereagujeme adekvátně. MY JSME TI CO JSME VYHNáNI Z RáJE.

      Vymazat
    3. anonymní 16:39
      Děkuji Vám za pěkná slova. V lecčem s Vámi souhlasím. O roce 2012..domnívám se, že v lidstvu utlumil i ten zbytek naděje a víry, co v něm za ta staletí zůstala. Tj. že od úmrtí Krista z generace na generaci víra slábla a slábla. Tedy, píšu zbytek. Kdo dnes uvěří dalším "zvěrozvěstům", že ? Ale nakonec ze všeho má přeci umřít víra !

      dan.

      Vymazat
    4. anonymní 9:00
      Dovolím si nesouhlasit. Bůh je přeci jen jeden ! Ale pokud nesouhlasíte, že Bůh je opravdu jen jeden, pak kdo nás vyhnal z ráje, když My jsme Bůh ? Je důležité si uvědomovat, že pokud se člověk začne stavět na úroveň Boha či se pokládat za chytřejšího než Jedinný, pak je to prostě špatně.

      dan.

      Vymazat
    5. K tomu jen dodám, že když se ještě za Havlova života sešli představitelé hlavních náboženských církví z celého světa na mezinárodním Fóru 2000 v Praze, usnesli se jednotně na tom, že existuje jen JEDEN BŮH, a nic více ani méně. Takže všechna náboženství jsou si vědoma PRAVDY, ale touha po moci, ovládání druhých, po majetku a penězích z nich dělá veliké hříšníky. Oni mají být příkladem pro ostatní, ale nedrží se toho !

      Vymazat
  2. nešel milý Putin na setkání s EBE,jako tehdy IKE?http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kde-je-Putin-Sesadili-ho-nebo-zemrel-Cele-Rusko-hleda-prezidenta-366056

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Putin je na svém meditačním týdnu v klášteře, jako každý rok.

      Vymazat
    2. Ano EBE asi jo, tedy spíše Anunnaki... zajímavé info je (zatím) tady na banneru Matix2001:
      http://www.matrix-2001.cz/
      Další info s nimi související zde:
      http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8042-17-19-4-2015-veletov-u-kolina-konference-c-6-2012-2022-navrat-anunnaki-a-vize-nove-budoucnosti/

      Kaštan



      Vymazat
  3. dobili kotu deset,pak jí ztratili,pak zase dobili,až přišel hajný a z lesa je vyhnal https://www.youtube.com/watch?v=k9vr3IxVzoo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..čo už s takou dobitou kótou ?
      Veľmajster Putin sa sústreďuje aby robil sústredné rozhodnutia ,. má recht..
      "Zober svoju lampu, bež, svieť tak, aby si neoslepoval"
      BE

      Vymazat
  4. pardon..napsano debylne...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.