14. dubna 2016

CERN odhalen jako tajný vchod do podzemního sídla CIA pod Ženevským jezerem ve Švýcarsku, 4. část


CERN odhalen jako tajný vchod do podzemního sídla CIA pod Ženevským jezerem ve Švýcarsku, 4. část

Anglický zdroj překladu: https://truthernews.wordpress.com/2015/09/17/cern-is-secret-entrance-to-subterranean-cia-headquarters-beneath-lake-geneva-in-switzerland/
1. část zde: https://orgo-net.blogspot.com/2016/04/cern-odhalen-jako-tajny-vchod-do.html



10. Superpočítač LHC (Large Hadron Collider) 



Velký hadronový srážeč (LHC) je údajně největším a nejvýkonnějším srážečem částic na světě, je to největší a nejkomplexnější experimentální zařízení, které kdy bylo postaveno, a největší samostatný stroj na světě. Byl postaven údajně Evropskou organizací pro jaderný výzkum (Centre Européen de Recherche Nucléaire - CERN) letech 1998 – 2008 spoluprací více než 10 000 vědců a inženýrů z více než sta zemí.

Ve skutečnosti je však LHC největší superpočítač světa, který sbírá data pro sídlo CIA pod Ženevským jezerem. Domněnka, že LHC je největší superpočítač na světě, je potvrzena existencí Počítačové sítě LHC (viz níže) a množstvím povrchových budov, které obsahují pomocné počítačové vybavení, jako jsou kompresory a ventilace, kontrolní elektronika a chladící zařízení.


Předešlé superpočítače sídlící v CERNU zahrnují, avšak nejsou omezeny na: originální lineární urychlovač (LINAC 1), 600 MeV Synchrocyclotron (SC), který pracoval v letech 1957 až 1991, Intersecting Storage Rings (ISR), který pracoval v letech 1971 až 1984, Velký elektron-pozitronový srážeč (LEP), který pracoval v letech 1989 až 2000, a Nízkoenergetický antiprotonový prstenec (LEAR), který pracoval v letech 1982 – 1996.,


11. Celosvětová počítačová síť LHC (WLCG)



Celosvětová počítačová síť Velkého hadronového urychlovače LHC (Worldwide LHC Computing Grid - WLCG), dříve vystupující jako Počítačová síť Velkého hadronového urychlovače LHC (LCG) je projekt mezinárodní spolupráce, který spočívá v počítačové infrastruktuře založené na síti.

Je nepopiratelné, že tato síť byla vytvořena CERNem, aby mohla zpracovávat obrovské objemy dat produkovaných Celosvětovou počítačovou sítí (WWW). Zahrnuje jak vlastní soukromé spoje pomocí optických kabelů, tak i existující vysokorychlostní součásti veřejného Internetu, které umožňují přenos dat z CERNu a akademických a vládních institucí provozovaných CIA po celém světě. V roce 2010 síť WLCG obsahovala 200 000 procesních jader a 150 petabytů prostoru na discích, rozděleného do 34 zemí. V roce 2012 síť WLCG zahrnovala více než 170 počítačových center v 36 zemích. V roce 1915 byl rozsah WLCG pravděpodobně podstatně větší. Prostě, počítačová síť LHC je největší světovou počítačovou sítí.

Síť obsahuje 7 detektorů, z nichž každý je určen pro určitou oblast výzkumu. Datový stream z detektorů poskytuje přibližne 300 Gbytů/s dat, která jsou následně filtrována na „zajímavé události“ a „sumární data o událostech“ pomocí kalkulací prováděných farmou CPU v datovém centru CERNu. Jinými slovy, 7 detektorů detekuje potenciální hrozby v podsvětí (např. Politická hnutí, sociální vzpoury, atd.), tak, aby mohly být identifikovány a neutralizovány CIA dříve, než mají šanci se materializovat. Proto je před CERNem socha Šivy – ničitele (viz níže).

Jelikož síť WLCG monitoruje a sleduje celé podsvětí, užívá platformu BOINC, která umožňuje přístup ke všem počítačům fungujícím na systémech Mac OS X, Windows,Linux či Scientific Linux. Uvážíme-li, že ve zmíněných programech pracují téměř všechny počítače, jsou tyto v podstatě rozšířením sítě WLCG, jinak označované též jako WWW (World Wide Web).

WLCG je též úzce spjata s Evropským bioinformatickým institutem (EMBL – EBI), s GSI Helmholtzovým centrem pro výzkum těžkých iontů, Otevřenou vědeckou sítí i s Otevřenou laboratoří (OpenLab) CERNu, což je spolupráce mezi CERNem a soukromými korporacemi vyvíjejícími nové informační a komunikační technologie pro špionáž a kontrolu nad podsvětím. Korporace CERNu OpenLab zahrnuje, ale není omezena na: Brocade, Cisco, Huawei, IDT, Intel, Oracle, Rackspace, Seagate, Siemens, a Yandex.


12. Vlastní soukromá optická síť LHC



Tajná komunikace ze sídla CIA prostřednictvím superpočítače CERNu, který je znám jako „Tier 0“ Celosvětové počítačové sítě LHC (WLCG) je evidentně prováděna přes Soukromou optickou síť LHC (LHCOPN). Data jsou údajně posílána z CERNU přes tuto optickou síť LHCOPN na 11 akademických institucí „Tier 1“ do Asie, Evropy a Severní Ameriky pomocí tomu určených 10 Gbitových spojů. Jinými slovy: příkazy z hlavního sídla CIA pod Ženevským jezerem jsou posílány na 11 podsídel po celém světě, z nichž jedno je umístěno v Langley ve Virginii.

Na těchto 11 sídel institucí „Tier 1“ je napojeno dalších více než 150 institucí „Tier 2“, což vytváří síť podstanic CIA, vystupujících na veřejnosti jako centra „Státní sítě pro výzkum a vzdělání“ 'Research and Education Network (NREN). I když centra NREN jsou údajně určena k výzkumu a vzdělání v rámci dané komunity, ve skutečnosti slouží jako tajné pod-stanice CIA, provádějící vraždy, špionáž a teroristické útoky.


13. Numerologie a symbologie CERNu



Rozluštíme-li jména a symboly spojené s CERNem a hlavním sídlem CIA pod Ženevským jezerem, začíná se vynořovat jasnější a přesnější pochopení těchto organizací a jejich respektivní činnosti.

Při použití moderní římsko-anglické abecedy název CERN souhláskově odpovídá slovu CROWN („koruna“) (w je často vyslovováno samohláskově), neboť představuje skutečné sídlo moci v podsvětí. Při použití římské abecedy (Roman Score) název CERN souhláskově odpovídá „CRX“, což se chápe jako „Crux“, latinské slovo pro „kříž“. Shodou okolností jak vlajka Švýcarska, tak i logo CIA nesou obraz římského kříže, který se rovná v abecedě písmenu „D“, což je akronym pro „Die“ („zemřít“) a Death („smrt“).

Logo CERNu obsahuje číslo „666“, které označuje „bestii (latinsky zvíře)“, což je biblický eufemismus pro ďábla či Antikrista. Když použijeme základní metody algebry použité v židovské Gematrii, absolutní hodnota „666“ se rovná „18“, (6+6+6=18), jehož digitálním kořenem je „9“, (to jest 1+8=9).

V římsko-anglické abecedě je 18. písmenem „R“, a v římské abecedě (Roman Score) je 9. symbol “Γ” (to jest původní písmeno R). Písmeno „R“ je akronymem pro „Rome“, „Roma, Řím“, lze vydedukovat, že číslo „666“ představuje Římské impérium. A protože Římské impérium je nyní umístěno v Grónsku, provozuje své podsvětí prostřednictvím Švýcarska, které je domovem CIA.

Protože hlavní stan CIA je umístěn v CERNu, jeho logo přirozene obsahuje číslo 666. Mimochodem, tři šestky také označují 6 vstupů, 6 výstupů a 6 komor či plováků spjatých se sídlem CIA. Tato domněnka je vyobrazena na logu CIA, které obsahuje hvězdu či kouli s četnými výběžky, což naznačuje četné tunely, které vedou do hlavního sídla CIA pod Ženevským jezerem.

V originálním erbu Ženevy je jezuitský symbol zdobící štít, spočívající ve třech písmenech „IHE“. Jak je popsáno v knize “Teorie o Grónsku: Apokalypsa teď", jezuité (tj. Společenstvo Ježíšovo) jsou největším náboženským řádem v rámci katolické církve, a jsou známi jako „boží marína“. Je zajímavé, že jezuité přijímají rozkazy od „černého papeže“, který, jak se jeví, je hlasem Římské říše v Grónsku. V důsledku toho je vysoce pravděpodobné, že velká část personálu pracujícího v CERNu a hlavním sídle CIA jsou jezuité.


(Pokračování.)

8 komentářů:

  1. Nebude ten Cern Globální prediktor?Někde jsem slyšel(Pjakin) že v této době sídlí právě ve Švýcarsku.

    OdpovědětVymazat
  2. možní bude LHC či CERN brzy shopný vyrobit ten slibovaný hologram. Obrázek na nebi či před námi může mír vzhledem k rozsahu optických sítí, obrovité rozměry. A ono, aby dnešní člověk uvěřil ,je třeba opravdu velkolepé představení. Budou nám "promítat" buď návrat Krista nebo rohatého, těžko říci. Ale že je ta stavba posvěcena všelijakými zednářskými syboly (jinak také "mezinárodní projekt"), bude mít velmi zvláštní poslání a schopnosti.
    Co se výkladu symbolů v článku týče, autor vycházel z "novější verze" tj.Říše římská. Já k tomu používám Starý zákon. Ale ve výsledku je jedno, čeho se člověk přidrží (co je mu bližší). Neboť jak už jsem psala, praotcem okultistického učení je předpotopní rohatý Baal, kdežto Říše římská na jeho učení navazuje, stále vyznává Baalovo učení.(tj. padlého anděla)

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. http://2012portal.blogspot.cz/
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/
    => chtěla bych se jen zeptat, zda tyto blogy píše aolian..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dle mě NE, to není Aolian. Přepis chanelingů nějakého Cobry. Aolian je "jinde"---a vlastně, kde je Aolian, dlouho tu nebyl jeho příspěvek z luhů a hájů. Tímto Aoliana zdravým.

      Vymazat
    2. našeho aoliana taky zdravím..
      ale já si před lety psala s nějakým jiným..
      skrze blog exopolitiky..
      tehdy jej nekompromisně smazali, protože se mnohým zdál jaksi divný..ale já musím uznat, že jsem tehdy "cítila pravdu" a proto jej hledám...

      Vymazat
    3. mám pocit, že se nazýval aoaolian

      Vymazat
    4. Ne, tohle Aolian nepíše. Teď se vlastně nepíše nic, je období hledání a učení.
      N

      Vymazat
  4. Máte niekto šajnu, o čom je tá Teorie o Grónsku : Apokalypsa ?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.