13. listopadu 2016

George Soros financuje protesty proti Trumpovi stejně, jako financoval pouliční boje ve Fergusonu


George Soros financuje protesty proti Trumpovi stejně, jako financoval pouliční boje ve Fergusonu

http://www.activistpost.com/2016/11/looks-like-george-soros-funding-trump-protests-just-like-funded-ferguson-riots.html
It Looks Like George Soros Is Funding The Trump Protests Just Like He Funded The Ferguson Riots
NOVEMBER 11, 2016
By Daisy Luther
Překlad: Orgonet



V ulicích Ameriky zuří protesty a boje, a je třeba si klást otázku:
Je snad za scénou někdo, kdo chce vyvolat ve Spojených státech občanskou válku?
Odpověď je, že zcela určitě ano.
A pravděpodobně se to nezklidní ani v nejbližších dnech. 



Dodatek 14. 11: Autobusy, které dovezly protestující proti Trumpovi do Chicaga. (Více v Zero Hedge.)
https://youtu.be/2OVHb-zc4Lw



Jaké je pozadí? Už během kampaně probíhaly provokace, na které byli pomocí inzertního webu Craigslist najímáni herci, a trénováni, jak rozvracet předvolební shromáždění.

Takto získal „práci“ například Paul Horner, který přiznal, že dostal zaplaceno 3 500 dolarů za to, že způsobí scénu na Trumpově kampani ve Fountain Hills v Arizoně.

„Lidé, co se mnou dělali přijímací pohovor, byli dle mého názoru z kampaně Clintonové,“ řekl Horner. „Výplatní šek jsem dostal po provedení práce od skupiny s názvem Ženy jsou budoucnost. Když jsem byl přijat, řekli mi, že kdyby se mě někdo ptal, s kým jsem, nebo se mnou chtěl nějak komunikovat, mám začít mluvit o tom, jak skvělý je Bernie Sanders.“ Na tom přijímacím pohovoru byly většinou ženy kolem 60 let.“ (Zdroj: Protestující proti Trumpovi promluvil: Zaplatili mi, abych protestoval. http://abcnews.com.co/donald-trump-protester-speaks-out-i-was-paid-to-protest/ )



Text inzerátu níže: 
Hledáme herce! Znalost politiky nebo výcvik v boji je plus! 
Potřebujeme herce na politickou akci tuto sobotu ve Fountain Hills. Musí zaujatě sehrát určenou roli a být schopni řídit se příkazy. Potřebujeme silné, společenské lidi. Znalost politiky nebo výcvik v boji je plus. V případě zatčení si herci platí sami poplatky ze zákona. Plat je až 3 500 dolarů za jeden den práce!

V témže článku se praví:
„Když byl dotázán na ostatní protestující na shromáždění, Horner řekl, že většinu z nich již dříve viděl na pohovoru a tréninku na shromáždění."
„Téměř všichni lidé, s nimiž jsem protestoval, byli se mnou i na pohovoru a v tréninkovém kursu. Na shromáždění jsem s některými mluvil a dozvěděl jsem se, že Hispáncům platili jen 500 dolarů, muslimům 600 a Afroameričanům 750. Nemyslím, že stáli o Asiaty. Ženy a děti byly placeny polovinu toho co muži, a ilegálové dostali 300 dolarů. Myslím, že jsem byl placen lépe než ostatní protestující, protože jsem bílý a protože jsem již před léty absolvoval kursy pouličního boje a boxu.

Nebo si můžete přečíst tento článek: "Nikdo se se nepokusil zavraždit Donalda Trumpa". Nepokusil, ale o Austynovi Critesovi, muži, který byl zadržen kvůli podezření z pokusu o zavražděníTrumpa na předvolebním mítinku v Reno, se ve WikiLeaks objevuje 7x zmínka jako o trénovaném provokatéru a organizátoru výtržností http://daisyluther.com/no-one-tried-to-assassinate-donald-trump/ . V článku je též video Projectu Veritas, které ukazuje, jaké scénáře používal tým Clintonové pro rozvracení Trumpových mítinků.

Je spousta důkazů o tom, že někdo tyto protesty financuje.

Jeden svědek v Austinu v Texasu zachytil, jak jsou protestující přiváženi autobusy. (Pozn. Orgonet: Včera ten tweet ještě byl, dnes už účet neexistuje. )

Anti-Trump protestors in Austin today are not as organic as they seem. Here are the busses they came in. #fakeprotests #trump2016 #austin pic.twitter.com/VxhP7t6OUI
— erictucker (@erictucker) November 10, 2016

„Protestující proti Trumpovi nejsou tak autentičtí, jak to vypadá. Přijeli tady těmi autobusy." (Další snímky zde: http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/figures-anti-trump-protesters-bussed-austin-fakeprotests/)



Na inzertním webu Craigslist bylo i  tohle:
(Překlad: "Velká evropská televizní společnost hledá zatvrzelého podporovatele Hillary Clintonové, který bude hlavní postavou zpráv o antitrumpovské demonstraci, začínající z Union Square dnes (9. listopadu). Demonstrace dojde k Trumpově věži v 8.00 a tam bude mítink do 9.00. Uchazeč musí být mezi 25 a 40 lety. Prosím pošlete detaily a foto."



Zkrátka, je spousta důkazů a tweetů, že tyto protesty jsou falešné a jejich cílem je manipulovat americké lidi. 

Proč by někdo chtěl působit takové problémy? To je zamotané. Zdá se samozřejmě kontraproduktivní rozněcovat v Americe ohně.

To, co tito lidé dělají, pravděpodobně skončí ještě větší tyranií – například stanným právem. A přesně to je v plánu.



Letos v srpnu se hackeři ze skupiny DC Leaks http://soros.dcleaks.com/ dostali do soukromých dokumentů Sorosovy Open Society. O Sorosovi hovoří DC Leaks jako o „architektu a sponsorovi téměř všech revolucí a převratů ve světě v posledních 25 letech“, a tento proglobalistický miliardář http://amzn.to/2eO2nEE se pokouší zmocnit světa pomocí stínové vlády http://amzn.to/2b7jkZq již po několik desetiletí.


Zero Hedge oznámilo tato zjištění z úniku Sorosových dokumentů http://www.zerohedge.com/news/2016-08-14/george-soros-hacked-over-2500-internal-docs-released-online :

Dokumenty jsou z mnoha departmentů Sorosových organizací. Nejvíce jich, jak se zdá, uniklo z jeho Nadace Open Society. Dokumenty pocházejí ze sekcí, kde jsou zastoupeny téměř všechny geografické oblasti světa – z USA, Evropy, Eurasie, Asie, Latinské Americky, Afriky, též z úřadu presidenta Světové banky, a též z neznámé entity zvané SOUK. Jak praví Daily Caller http://dailycaller.com/2016/08/13/soros-groups-get-hacked-hundreds-of-documents-leaked/ , dokumenty jsou datovány nejméně od roku 2008 až do roku 2016.

Jsou tam i uniklé dokumenty z vědeckých přednášek, jako „Evropská krize: Klíčové události minulých 48 hodin“ http://soros.dcleaks.com/download/?f=/Europe/Migration%20and%20Asylum%20in%20Europe/48%20hour%20report%2021032016%20.docx&t=europe , týkající se vlivu imigrační krize, až po dokument „Debata o Ukrajině v Německu“ http://soros.dcleaks.com/download/?f=/Ukraine%20and%20Europe/germany/osf%20draft.rtf&t=europe , k aktualizaci konkrétních financování a grantů.

Dokumenty odhalují pracovní plány, strategie, priority a jiné aktivity Sorose, a obsahují i zprávy o evropských volbách, migraci a azylu v Evropě.
Jeden z emailů vydaných WikiLeaks tento týden ukazuje, že Soros poradil Clintonové během její funkce jako státní tajemnice, jak se vypořádat s neklidem v Albánii – touto radou se řídila.

D
ůležité je rovněž vědět, že Soros poskytl obrovskou sumu 33 miliónů dolarů aktivistům ve Fergusonu, Missouri, kde se protest eskaloval až k obležení.

The Washington Post o tom napsal http://www.washingtontimes.com/news/2015/jan/14/george-soros-funds-ferguson-protests-hopes-to-spur/ :

"Liberální miliardář George Soros, který vybudoval obchdní impérium dominující až za oceánem v Evropě, a současně politickou mašinérii, tvořenou neziskovými organizacemi, která ovlivňuje americkou politiku a postupy, ne nepodobně tomu, co udělal s MoveOn.org.

Pan Soros rozpoutal hnutí protestů ve Fergusonu, které léta financoval a mobilizoval skupiny provokatérů po celých Spojených státech, jak je vidět z rozhovorů s klíčovými hráči a finančních záznamů uváděných novinami Tge Washington Times.
Celkově pan Soros http://www.washingtontimes.com/topics/george-soros/ věnoval za jeden rok nejméně 33 miliónů dolarů na financování dříve ustavených skupin, které podněcovaly místní aktivisty ve Fergusonu http://www.washingtontimes.com/topics/ferguson/ , jak ukazují nejnovější daňová podání jeho neziskových nadací Open Society http://www.washingtontimes.com/topics/open-society/ ."


Toto je běžná činnost Open Society, jak ji vysvětlil její ředitel Kenneth Zimmerman http://www.washingtontimes.com/news/2015/jan/14/george-soros-funds-ferguson-protests-hopes-to-spur/ :

Pan Zimmerman řekl, že Open Society dává granty těmto typům skupin již od svého počátku začátkem 90. let, a že i když skupiny účastnící se protestů jsou příjemci grantů pana Sorose http://www.washingtontimes.com/topics/george-soros/ , nebyly v žádném případě určeny k protestům na příkaz Open Society http://www.washingtontimes.com/topics/open-society/ .

„Incidenty, ať už ve Staten Island, Clevelandu či Fergusonu http://www.washingtontimes.com/topics/ferguson/ , byly spontánními protesty – my nemáme moc kontrolovat či diktovat ostatním, co mají říkat či dělat,“ řekl pan Zimmerman. „Ale tyto okolnosti přitáhly pozornost lidí – a stává se stále více evidentním ohledně skupin sociální spravedlnosti, že tyto konkrétní incidenty jako ve Fergusony představují nedostatek zodpovědnosti a nedostatek demokratické účasti.“
Sorosem sponsorované organizace pomohly mobilizovat protesty ve Fergusonu. Vytvořily tam základní koalice za podpory celostátní mediální kampaně.
Jiné Sorosem financované skupiny pracují tak, že na dálku monitorují a využívají cokoli, co se vztahuje k incidentu, a to vykládají jako chybný krok konzervativců, provádějí „akademický výzkum“ a píší analýzy do novin, aby udržovaly v médiích historku „naživu“.
Síť zapojených organizací nejen sdílí financování Sorosem, ale také se vzájemně živí, a to sdílením obsahu a populárních výrazů vytvořených jednou organizací na webu jiné organizace, vzájemným uváděním odkazů na zprávy a vytvářením ohlasů v sociálních médiích, jako like na Facebooku, a hashtags na Twitteru, a těmito tématy zaplavují mainstreamová média a osobní zpravodajství.


S
oros byl odhalen, že platil lidem, aby jeli protestovat do Fergusonu a podněcovali tam vášně. To není teorie, ale fakt. The Daily Mail oznámil. Že Soros vydal 33 tisíc dolarů, aby financoval protesty http://www.dailymail.co.uk/news/article-2913625/Billionaire-George-Soros-spent-33MILLION-bankrolling-Ferguson-demonstrators-create-echo-chamber-drive-national-protests.html . The Washington Times k tomu napsal, že je to dokonale v pořádku, protože Soros chtěl pouze pomoci hnutí za občanská práva http://www.washingtontimes.com/news/2015/jan/14/george-soros-funds-ferguson-protests-hopes-to-spur/ . To je ale pašák. Samozřejmě, že se to týká i jiných multimiliardářů. Fordova nadace a Rockefellerova nadace rovněž financují „sociální aktivismus“ http://www.globalresearch.ca/rockefeller-ford-foundations-behind-world-social-forum-wsf-the-corporate-funding-of-social-activism/5540552 . Což je kódový výraz multimilionářů, znamenající „rozvrátit věci a zavést chaos“.

A hádejte, kdo financoval účet za nájemní protestující a provokatéry na Trumpových mítincích v Kalifornii a New Yorku http://www.wnd.com/2016/06/rent-a-mobs-targeting-trump-rallies/ ? (Další zdroj zde..: http://dailycaller.com/2016/03/21/clinton-and-soros-are-behind-violent-riots-at-trump-rallies-not-sanders/ ) Jak jste to uhodli? Zase ten všemi oblíbený maďarsko-americký troll.

Vězte, že organizace Black Lives Matter se zrodila v průběhu bitek ve Fergusony. Zní to jako známá věc?

Pokud taktika operací při těchto protestech vypadá jako důvěrně známá, je to prot, že mnoho z nich organizuje MoveOn.org http://www.factcheck.org/2010/08/moveonorg/ , a MoveOn.org je financována kým? … Zase jste uhodli. Organizace byla původně založena, aby bojovala proti impeachementu Billa Clintona. Vidíte v tom nějakou souvislost? Další hrdý pdněcovatel je koalice Answer Coalition, která má také spojení na koho? No přece na Sorose http://sorosfiles.com/soros/wp-content/uploads/2011/11/sorosPPP.pdf .

Je spousta lidí, kteří stojí mimo toto, protože jsou skutečně v opozici proti Trumpovu presidentství. Bohužel jejich opozice je dílem propagandy, které vášnivě věří. Jednají na základě dezinformací, a jsou profesionálně manipulováni.

Dalším krokem bude stanné právo, které nikdo nechce.

Tedy, nikdo kromě George Sorose a jeho přátel.

Toto rozdělování lidí způsobuje někdo, kdo chce vidět Ameriku rozervanou na kusy. Minulé léto unikla informace, že se Soros v roce 2012 pokusil destabilizovat Rusko a svrhnout Putina http://www.zerohedge.com/news/2016-08-25/leaked-memo-exposes-george-soros-plan-overthrow-putin-destabilise-russia . Putin na to reagoval tím, že zakázal Sorose a všechny jeho organizace v Rusku. V roce 2014 Putin vydal mezinárodní zatykač na Sorose http://viralliberty.com/putinl-arrest-warrant-george-soros/ .

I my bychom zajisté mohli zlepšit mezinárodní vztahy a naši současnou situaci tím, že bychom mu ihned vydali Sorose k potrestání.

O autorce článku:
Daisy Luther is a freelance writer and editor. Her website, where this article first appeared, offers information on healthy prepping, including premium nutritional choices, general wellness and non-tech solutions. You can follow Daisy on Facebook and Twitter, and you can email her at daisy@theorganicprepper.ca

15 komentářů:

  1. Soros je dle mého pouze takový "pokladník" a "manager" pro tyto akce. Ve skutečnosti na konto "Soros" chodí povinné příspěvky od Vatikánu až po ty členy všech těch velkých lóží...včetně od našich tajtrlíků ve vládě. Stačí zavolat kterékoliv vládě ve světě Sorose a ten se o zbytek postará. Jinou funkci ten pán asi nemá. A vzhledem k tomu, že má již bohaté zkušenosti, není divu, že "akce" mají velmi rychlý spád. V Usa to snad na stanné právo nedojde. To by ztratilo smysl. Chtějí donutit Trumpa rezignovat. Ale ten jistě tohle vše předpoládal. Šel do voleb s plným přesvědčením to ustát. A on to ustojí. Horší bude,když do té špíny rebelií zatáhnou i Evropu. Můžeme očekávat, že se končící Obamova vláda ještě obrátí o podporu k nám do Evopy.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vatikán sídlo satanské církve jak katolické tak islámské, tato je jejich dítě už od čtvrtého století. Pusťte si video na You tube : Kardinál Judas

      Vymazat
    2. Co mě znepokojuje je to, že papež nedávno v již.americe řekl, že bude pracovat na jednotném světovém náboženství CHRISLÁMU. Pokud je to pravda, pak by byl černý had už přímo na papežském stolci.

      Vymazat
  2. Pokud je na Sorose vydán mezinárodní zatykač a on je dohledatelný, pak proč není zatčen ? Přece nemá vše podplaceno.

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji pěkný den! Musím bohužel napsat, že mě moc mrzí, že se tento blog dříve poskytující tak široké spektrum témat a pohledů smrsknul na řešení americké politiky a chemtrails.
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když vám to tak leze na mozek, tak sem něco přidejte, ať se poučíme nebo pobavíme. Jen skuhrat dovede každý.

      Vymazat
  4. Soros je podle mě takový současný Leiba Bronstein, tj. Lev Trockij. Je to pořád jenom malá, i když vetší ryba, protože platí pravidlo "jakmile si nějakou událost můžeš spojit s jménem, nebo dokonce s ksichtem, je to jenom nastrčený frontman, užitečný idion, zkrátka pro účel vybraná šikovná loutka".

    OdpovědětVymazat
  5. Nic nového pod sluncem. Jsou to hlupáci a na to doplatí. Transformace běží na plné obrátky a ovce, které nebudou transformovány se mění na hyeny a vijí a koušou do všeho co j v jejich okolí....................

    OdpovědětVymazat
  6. Poslední křeče, leč vždy chytnou nějakou ovci, ku svému prospěchu. Čím více lidí se probudilo z jejich falešné hry. A tato hra je bude stát jejich osudnou moc, kterou si chtěli udržet i přez zákony vesmíru a vůli svobodného lidu. Jejich manipulace s ovcema končí, lidé kteří to ještě neprokoukli budou uzdravováni a léčeni ze svých hlubokých traumat. Lidem bude poskytnuta pomoc, aby jejich síla mohla opět realizovat svůj život. Svobodně, s láskou a životní energií.

    OdpovědětVymazat
  7. Je zajimave, jak penize delaji z cloveka dobytek na trhu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z peněz může i normální člověk zcvoknout, natož rozený cvok.

      Vymazat
    2. Já bych řekla že přímo satanské parchanty a bastardy

      Vymazat
  8. iný pohlad na autobusy pre antiTrump protesty v Chicagu....

    https://willyloman.wordpress.com/2016/11/14/about-all-those-trump-protest-buses-zero-hedge-is-an-idiot/

    OdpovědětVymazat
  9. Vsetci sme cvoci....len ide o to kto sa vedel kde a u koho narodit...

    OdpovědětVymazat
  10. Reinkarnisti nám tvrdí, že si narození v takových a makových podmínkách vybíráme dobrovolně před narozením do těla. A že na to ještě sepisujeme nějakou smlouvu ! :-)))))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.