23. listopadu 2016

Pizzagate: obrovský pedofilní skandál amerických elit

Pizzagate: Obrovský pedofilní skandál amerických elit


Za následující výklad o "Pizzagate" byl pozastaven/zavřen alternativní web "The Daily Sheeple". V emailech Johna Podesty se nachází odporný a šokující pedofilní kód. 

The Daily Sheeple
Posted on November 23, 2016 by State of the Nation
Překlad: Orgonet

 Zbavení se odpovědnosti:

Tento článek obsahuje informace o tom, co vyšlo najevo jako skandál Pizzagate, #Pizzagate scandal. Tyto informace nejsou soudními důkazy, pouze nepřímými důkazy, avšak přesto jsou usvědčující. Náš web byl již pozastaven a zavřen na základě požadavku na copyright kvůli printscreenu  jednoho z postů na Instagramu, který původně v tomto článku byl. Byli jsme donuceni ho vynechat z našich serverů, aby náš web byl znovu otevřen. 

Na začátek bychom my zde na The Daily Sheeple rádi poznamenali, že toto je jedna z nejhrůznějších věcí, o kterých jsme kdy museli informovat.

Ti z vás, kteří si dosud mysleli, že John Podesta, předseda volební kampaně Hillary Clintonové, je jenom nějaký bláznivý badatel o UFO s nosovým hlasem kastráta, možná svůj názor přehodnotí.

Emaily z WikiLeaks nejen ukazují, že je zván na satanistické rituální hostiny http://www.thedailysheeple.com/video-spirit-cooking-with-the-clintons_112016 , ale i to, že on a jeho kámoši mluví v kódu o něčem, co je pro lidi daleko hrozivější a odpornější.


Než budete pokračovat ve čtení, chceme vás varovat, že po informacích, které tu uvidíte, nebudete schopni dělat, že jste je neviděli.

Kdybyste nevěděli, že jde o kód, mysleli byste si, že Podesta a jeho kumpáni jsou prostě posedlí pizzou. Mluví o ní v jednom kuse. 

Zdroj: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/55930


Překlad výše uvedeného mailu: Tony Podesta Johnu Podestovi: 

Stavím se. Mám zítra hodně práce, než pojedu do Michiganu. Pizza není třeba.

29. ulice, mezi parkem a Madisonem, hned za rohem. 

Dej mi vědět.

Nebo bych mohl vzít pizzu domů. 

Tony

Zdroj: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/49348


Překlad výše uvedeného mailu: Tony Podesta Johnu Podestovi.
Mary nemá čas.
Dal by sis na hodinku pizzu? Anebo se zastav.
Tony Podesta


Zdroj: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/37072


Překlad výše uvedeného mailu: Catherine Chieco výše jmenovaným adresátům:

V pátek večer v Posto - Tony má narozeniny. 

Přijdete?

Malá schůzka pár dní před pizza extravaganza.

Čas nutno domluvit, pravděpodobně 7.30.

Prosím o odpověď.


Ale pak už vám to přijde trochu divné.

Zdroj: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/48531


Překlad výše uvedeného mailu: James Corp Johnu Podestovi:
Skvělá show! Skvělá řeč!
Sehnal jsem víc než 40 000. Jenom lituji, že jsem ti nepřipravil pěknou pizzu. Kdy to můžu udělat?


Ten chlap právě získal 40 000 dolarů, a lituje, že neměl pizzu? Levné jídlo, které stojí asi 12 dolarů?


A co tohle?

Zdroj: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/23561


Překlad: Předmět: Nechal jsi tu kapesník. 
Susan Sandlerová Johnu Podestovi:
Ahoj Johne, 
Makléř našel kapesník (myslím, že je na něm mapa, která se asi vztahuje k pizze.) Je tvůj? Mohu ho poslat, jestli chceš. Vím, že máš plno práce, takže nevadí, když neodpovíš, jestliže není tvůj nebo ho nechceš. 

Proč by někdo měl mít na kapesníku „mapu vztahující se k pizze“? 

Takže, jak se ukazuje podle různých vzkazů, pizza tady ve skutečnosti neznamená jídlo. 
Je to zjevně v pedofilních kruzích kódovací výraz pro mladé dívky. 

Kapesníky, o těch už je dlouho známo, že jsou kódem pro sexuální fetiše, a to natolik, že i Wikipedie má o tom celé heslo. https://en.wikipedia.org/wiki/Handkerchief_code

Ptáte se, co v kódu znamená speciálně bílý/černý kapesník?

Zdroj: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/23561


Překlad: Kathryn Tate Susan Sandlerové:
Právě jsem kontrolovala dům na venkově a našla jsem čtverec látky - kapesník (bílý/černý), který ležel na kuchyňském ostrůvku. 
Ráda ho pošlu poštou, když dáš vědět, kam ho mám poslat.
Také jsem se chtěla zeptat na polštáře, které jste koupili. Mohu je také poslat, jestli mi dáte vědět, kde v domě jsou. 

Totéž: kdybyste nevěděli, na co se díváte, mohli byste tohle číst a myslet si, že tito extrémně bohatí a vlivní lidé jsou prostě posedlí pizzou, potravinou, která je typicky považována za levnou večeři plnou tuku, kterou jedí lidé, co si nemohou dovolit zdravější dražší stravu … anebo spojována s tím, že ji mají rády děti na celém světě. Ale my tady mluvíme o lidech, kteří si zjevně mohou dovolit jíst daleko lepší jídlo než je pizza, že?

Ve skutečnosti spousta zdánlivě nevinných slov, která používají tito lidé tak, že to na povrchu v těchto mailech nedává smysl, znamená něco daleko daleko odpornějšího:

"hotdog" = chlapec
"pizza" = dívka
"cheese" (sýr) = malá holčička
"pasta" (těstovina) = malý chlapec
"ice cream" (zmrzlina) - mužský prostitut
"walnut", "nuts" (ořech) = barevná osoba
"map" (mapa) = semeno
"sauce" (omáčka) = orgie

Takže slova jako sýr, těstoviny a pizza v tomto mailu dostávají zcela jiný význam:

Zdroj: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/30613




Překlad: Herbert Sandler Mary a Johnu Podestovým:
Mary a Johne,
myslím, že byste měli předem upozornit, když měníte dlouhodobě zavedené strategie. Podle tvaru krabice jsem hned poznal, že něco je jinak, a přemýšlel jsem, kdo mi co posílá ve čtvercové krabici. Kupodivu a hle, namísto těstovin a orgií to byla půvabná a lákavá kolekce sýrů, mňam. Čekám na návrat svých dětí a vnoučat z dovolené, abychom je mohli zdemolovat.
Děkuji velice. Doufám, že vy a vaše parta se máte dobře.  
...
Herb

Pořád si myslíte, že to není pravda? Pak vysvětlete, co znamená toto P. S. u stejného mailu:

Zdroj: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/30613

Překlad: PS: Myslíte, že bych měl hrát domino raději na sýru než na těstovinách?


Dává ta věta vůbec nějaký smysl? Mimo kontext tajného (a zvráceného) kódu nikoliv.



Teorie "kapesníku"? http://stateofthenation2012.com/?p=57478

 "Kapesník je památka na hrůznosti, které tito lidé prováděli. "Mapa pizzy", sperma smíchané s krví dítěte (možná včetně DNA pro příští sledování) je trofej, podobně jako lovec si nechává rohy zvířete, které složil. Tyto silné obrázky od jedné oběti jsou šokující, a mají ten malý detail, kapesník položený pod dítě. Slouží jako suvenýr od nadpřirozených bytostí pro tyto .... "lidi". Proč by si jinak někdo dělal starost, aby někomu vrátil poštou kousek látky za 10 dolarů, nebo hledal jeho vlastníka, zejména mezi bohatými lidmi, kdyby neměl sloužit jako suvenýr?"



(Pokračování.)






20 komentářů:

  1. A to ještě nevíme bližší info o našich satanistech mezi kmotry, politiky a vysokými úředníky. Jistě se výše naznačené praktiky o moc neliší. Je v této souvislosti zajímavé, jak často se ztrácí v posledních letech děti beze stop. Včetně dětí imigrantů !
    A také kam se poděje část tzv.adoptovaných dětí. Tam, kde mají již juvenilní justici, běží "ztráty" dětí z ústavů jak na běžícím páse.
    Jeden známý tvrdil, že v Anglii dokonce elity pořádají tajné hony na malé nahé chlapce v lesích, kam je dovezou a vypustí. Honí je, štvou a střílejí jako divou zvěř. A police prý jim dokonce sekunduje tím, že dotčenou oblast uzavírá pro veřejnost, a hlídá před případnými nechtěnými svědky.
    Dějou se opravdu hrozivé zvrhlosti, a tzv.sci-fi nebo fantasy filmy s podobnou tématikou v podstatě ukazují, co se skutečně ve světě děje. Pro diváka je to tak neuvěřitelné, fantastické, že je schopen uvěřit jen tomu, že se to může dít toliko ve filmu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na téma tajné hony v lesích na lidi jsem dodnes zděšená z toho, jaký film jsem zhlédla na youtube. Lituji toho dodnes, že jsem se na hrůzu dívala. Bylo to o tom, jak na jakýsi zapadlý ostrov kdesi v Thajsku nebo já už fakt nevím kde, byly převáženy velmi mladé dívky do vězení za v podstatě banální prohřešky. Věznice tyto dívky půjčovala místní "elitě" na sex. Elita pak dostala nápad, že si uspořádají na ty dívky hon v pralese. To co se dělo pak byl čistý horor a nehodlám to dál popisovat.

      Vymazat
    2. A to ještě nevíte, že se po světových oceánech plaví blíže neznámý počet obrovských zaoceánských lodí, které jsou přestavěny na kriminály, do kterých jsou zavíráni lidé z celého světa pro různé prohřešky proti různým vládám, korporacím apod. Z těchto plovoucích věznic, kde se praktikuje skutečné peklo na zemi, lze odejít výhradně tzv. v penálu. A moře je dost velké na to, aby tam zmizel beze stop kdokoli. Jeden námořník tvrdil, že už na první pohled na těch lodích "něco" nesedí.

      Vymazat
    3. A jak se ten film jmenoval?

      Vymazat
  2. Raději ani nechtějme vědět, co vše se v těch palácích a rezidencích děje !Obyčejný člověk ve své skromné fantazii nemá ani potuchy, co vše za zvěrstva dokáže dělat těmto zvrácencům dobře! Uvěřili, že už mohou dělat všechno, co se jim zlíbí, že Boha zbavili moci a jdou tedy za hlasem z podsvětí. Touha po moci a majetku nemá nikdy konce. Spolu s posedlostí po moci jdou i nikdy neukojitelné choutky po sadismu a sexu.A hranice choutek se pochopitelně posunuje níž a níž. Tohle je zákonitá věc. Kdysi se tomu říkalo "nemoce z moci". A jak vidno, snaží se tito "lidé" stáhnout do téhož bahna celý svět. Když nás učí, že zvrácenost není zvrácenost, ale osvícení. Protože i Babylón byl plný takových osvícených "lidí" a proto dopadl, jak dopadl. Opravdu je lepší ani nevědět, co se tam v palácích děje !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně v templech pod nimi. Tam je to rozhodné místo děsivých rituálů.

      Vymazat
  3. Otřesné. Další e-mail:
    From:SternTD@state.gov To: john.podesta@gmail.com Date: 2015-09-03
    I’m dreaming about your hotdog stand in Hawaii…
    __________________________________________________
    Who dreams of a hot dog stand in Hawaii and why does this person refer to it at “your hotdog stand”, meaning it belongs to John Podesta. Does Podesta own some sort of secret exclusive hot dog stand on one of the Hawaii islands that us common folk are unaware of?
    http://www.trump-conservative.com/news/wikileaks-obama-spends-65k-of-taypayer-money-on-hotdogs-flown-in-from-chicago/

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.prvopodstata.com/2016/11/14/je-cas-zvracet-priserne-veci-z-politiky-prave-vychazeji-najevo/
    Je čas zvracet!

    Příšerné věci z politiky právě vycházejí najevo!

    Autor: Walter K. Eichelburg

    Datum: 8. listopad 2016

    Manželé Clintonovi jsou právě demontováni

    Ve svém předchozím článku „Die Terror-Clowns“ jsem zopakoval dopis od elit „Eliten-Brief“, který jsem dostal při brífinku v březnu 2016. Píše se v něm, že to začne odhaleními a doznáními politiků, pak budou následovat zcela úděsné věci, a pak se na nás vrhne islám. V tomto článku jsou také nejdůležitější informace z úplně posledního brífinku. Žádný další brífink už nebude, přijde už jen varování, až bude na čase utéci z měst. Také bylo řečeno, že jsem svůj úkol informovat do této chvíle splnil s upozorněním, že stálí čtenáři (internetové stránky www.hartgeld.com) vědí, co nyní přijde. Ano, teď přijde skutečná změna systému.

    Na jaře roku 2016 to vypadalo, jako by se změna systému už rozbíhala, ale nebylo to tak. Tehdy jsem napsal články o nadcházejících odhaleních: „Der Politiker -Abschuss“ (Odstřel politiků), „Politische Kadaver“ (Zdechliny politiků). Ale teď to dozrálo. Začínají manželi Clintonovými, a to krátce před volbou prezidenta USA. Stále o tom informujeme v rubrice USA. Clintonovi během mnoha let pomocí své nadace spáchali ty nejneuvěřitelnější zločiny počínaje przněním dětí, přes vraždy svědků až po mohutnou korupci. To vše už vychází najevo v menších hromadných sdělovacích prostředcích. Zde například překlad na internetové stránce Nachtwächter: „Videoaufnahmen von Bill Clinton und 6 weiteren Regierungsoffiziellen beim Sex mit Minderjährigen sollen noch vor der US-Wahl veröffentlicht werden“ (Videofilmy Billa Clintona a šesti dalších oficiálních členů vlády při sexu s nezletilými mají být zveřejněny ještě před volbami v USA). Až bude tento článek uveřejněn, měly by tyto videofilmy natočené na Epsteinově Ostrově sexu být už k dispozici.

    OdpovědětVymazat
  5. Lidi, kteří jsou ve skutečnosti zrůdy. Kéž by toto svinstvo zmizelo s planety Země i s takovými lidmi.

    OdpovědětVymazat
  6. tohle je asi jedna z nejhorších věcí, se kterými jsem se za poslední léta, možná vlastně vůbec v životě, setkala, nechci věřit, že se TO děje, TO přeci nejde, TO není možné.... jak to může někdo dělat, jak to může Bůh dopustit........pokud se děje toto, tak už se může vážně všechno. Co se s těmito lidmi stalo? Mohou se na sebe podívat ráno do zrcadla, aniž by se pozvraceli? silver

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děje se to proto, že jsme dostali od Boha SVOBODNOU VŮLI. Úplně všichni, i ti dobří i ti ke zlu inklinující. Nevíme, jak velká je Boží trpělivost nad bezbožností člověka. Ale až ta pověstná kapka poháru hněvu Božího přeteče, bude se zarytými hříšníky bez dalšího slitování skoncováno a to NA VĚKY ! K tomu bodu zvratu spějeme dnes mílovými kroky. Tak ještě nějaký čas vydržte, a nepropadejte zoufalství, které stejně nic nevyřeší.

      Vymazat
    2. Správny názor, s ktorým sa dá len súhlasiť...Nebojte, Boh zasiahne, už čoskoro!

      Vymazat
  7. No a takováhle divá zvrácená zvěř vládne světu. Děsné. Koneckonců to ve svém filmu zvaném Eyes wide shut naznačil režisér Kubrick a stálo ho život. Teď jde jenom o to, aby v Německu nezvítězila ve volbách smradlavá Makrela (jsem přesvědčena, že je to ve skutečnosti dcera Hitlera a židovky Braunové), protože ona patří k té zvrácené skupině satanistů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už teď má mama merkel bobky, protože s Trumpovým vítězstvím ví, že jí půjde o kejhák. Tajné služby mají na odstranění zasvěcených už nepoužitelných osob osvědčené metody.

      Vymazat
    2. Satanisté jsou jenom jeden ! Žádné druhy satanistů sem nezavádějte, nebo si vykoledujete přízvisko manipulátora a konfidenta. Stejně tak neexistuje menší nebo větší zlo. Zlo je taky jenom jedno ! To jenom naivní nebo manipulátoři u nás v Čechách operují mezi lidmi přihlouplým, dobrosrdečným čertem. Satan sám mezi své služebníky rozšířil, že bude mít lidstvo ve své moci, pokud přestane věřit v jeho reálnou existenci. A na tom se usilovně po celém světě mezi elitami a politiky pracuje.

      Vymazat
  8. Orgonet.....toto uz je fakt temne... Moze to byt pravda, ale je to uz riadny "GORE", a neviem ci je dobry napad to davat na stranku..... Je to SMUTNE, ale nijak to nezmenime.... Ci myslis, ze tym ludom mozeme nejak klepnut po prstoch, zastavit ich ??... Nemyslim si... JE TO NESKUTOCNE ZVERSTVO... Tie deti si ukradnute?? Kupene??... Pfuj....je mi zle...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je potřebné veškerou temnotu v lidstvu osvěcovat, a tak jí brát její sílu ve zvěrstvech, které na lidstvu páchá. Máme právo vědět, co se děje za příkoří bližnímu. A pokusit se ta zvěrstva zvrátit, nebo alespoň odhalit, viníky pochytat a odsoudit na doživotí. Třeba na ty plovoucí mořské lágry. To by bylo přesně pro ně :-))))

      Vymazat
  9. Je to hnus tento klan Clintonovcoch, ak je to pravda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clintonovci jsou jen špička ledovce. Nevíme zatím o dalších tisících a zcela určitě i větších množstvích takových démono-kratů po celé Zemi.
      Jen si všimněte, kolik lidí se ve světě ztratilo beze stop za posledních 10 let. Jsou jich údajně miliony ! A kde skončili ? Jsou dvě možnosti : v satanských templech a jejich přidružených korporacích jako oběti zvrhlých choutek nebo jako rituální oběti. Další možnou variantou je obchod s lidskými orgány. Pokud by to takto šlo nerušeně dál, globalisté by ani nemuseli vyvíjet moc velké úsilí na jejich programu depopulace Země. K těm vysněným 500 milionům ( a ne současným miliardám!) by se za takových podmínek "prokousali" tak jako tak.

      Vymazat
  10. Prohrabavají to také zde,http://aeronet.cz/news/skandal-pizzagate-otrasa-americkym-internetem-zatimco-mainstream-v-usa-se-snazi-kauzu-oznacit-za-fake-dukazy-jsou-ale-zdrcujici/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.