13. listopadu 2016

Soros a Clintonovi rozpoutali proti Trumpovi "purpurovou revoluci"

Clintonovi a Soros rozpoutali americkou Purpurovou revoluci
http://stateofthenation2012.com/?p=56237
The Clintons And Soros Launch America’s Purple Revolution
Posted on November 12, 2016 by State of the Nation
ZeroHedge.com
Překlad: Orgonet


Poražená demokratická kandidátka Hillary Rodham Clintonová není ochotna jentak "klidně odejít do noci". Hned ráno po překvapivé a nepředvídané porážce od republikánského "parvenu" Donalda Trumpa vstoupili manželé Clintonovi do tanečního sálu secesního newyorského hotelu New Yorker uprostřed Manhattanu a oba byli vyzdobeni purpurovými doplňky. Média si okamžitě té barvy povšimla a tázala se, co znamená. Mluvčí Clintonové řekl, že barva má představovat spojení demokratické „modré Ameriky“ a republikánské „červené Ameriky“ do jednotné purpurové barvy. Toto prohlášení bylo klamným úskokem, jak je známo občanům zemí, na něž v minulosti zaměřil své nekalé politické operace George Soros, magnát mezinárodních hedgových fondů.

(Purpurová revoluce http://stateofthenation2012.com/?p=55902 Proč přišli Clintonovi v jezuitské fialové barvě?)




Clintonovi, kteří oba přijali od Sorose milióny dolarů jako příspěvky na své kampaně a jak dary pro Clintonovu nadaci , ve skutečnosti pomáhají Sorosovi spustit v Americe Purpurovou revoluci. Purpurová revoluce se bude stavět proti veškerému úsilí Trumpovy vlády zatlačit do pozadí globalistické snahy Clintonů a budoucího expresidenta Obamy. Purpurová revoluce se rovněž bude snažit učinit Trumpovu vládu krátkou pomocí pouličních protestů a politického rozvratu v nechvalně známém Sorosově stylu.

Lze pochybovat, že poradci presidenta Trumpa poradí novému presidentu, aby provedl pozornost odvádějící kriminální vyšetřování soukromých serverů paní Clintonové a dalších témat týkajících se aktivit Clintonovy nadace, zejména když nyní stát čelí tolika naléhavým problémům, jako zaměstnanost, imigrace a zdravotní péče. Avšak Jason Chaffetz, předseda komisé Bílého domu pro reformu vlády řekl, že bude pokračovat ve slyšeních v republikány ovládaném Kongresu ohledně Hillary Clintonové, Clintonovy nadace http://www.strategic-culture.org/news/2016/09/30/clinton-foundation-deal-opens-italy-anti-trump-front.html a Humy Abedin, poradkyně Clintonové http://www.strategic-culture.org/news/2016/11/08/abedin-clinton-and-american-deep-state.html . President Trump sám prý by se těmito problémy neměl nechat rozptylovat. Chaffetz nepatřil mezi nejloyálnější Trumpovy podpůrce.

Američtí globalisté a intervencionisté již pomalu snaží vnuknout veřejnosti myšlenku, že když tolik „expertů“ z establishmentu a státní bezpečnosti i vojska se postavilo proti Trumpově kandidatuře, Trump bude „nucen“ povolat je do své vlády, protože v jeho vnitřním kruhu poradců není takových „expertů“ dostatek. Diskreditovaní neokonzervativci z Bílého domu George W. Bushe, jako například válečný spolukonspirátor Stephen Hadley, jsou již označováni jako někdo, koho by Trump měl mít v Radě bezpečnosti státu a na dalších významných pozicích. Státní tajemník George H. W. Bushe James Barker, skalní Bushův stoupenec, je také označován za člena Trumpova týmu v Bílém domě.

Trump nemá absolutně žádný důvod, proč by hledal rady u starých republikánských vykopávek jako Baker, Hadley, bývalí státní tajemníci Riceová a Powell, šílený bývalý americký velvyslanec v OSN John Bolton a další. Je spousta Trumpových stoupenců, který mají bohaté zkušenosti v zahraničních a domácích bezpečnostních otázkách, včetně lidí afrického, haitského, hispánského a arabského původu, kteří nejsou neoconové, a mohou zaplnit vyšší a střední pozice v Trumpově vládě.

Trump se musí distancovat od náhle jemu příznivých neokonů, adventuristů, militaristů a intervencionistů, a nedovolit jim, aby zamořili jeho vládu. Kdyby získala presidentský úřad paní Clintonová, četli bychom následující článek o budoucí vládě:

„Na základě militarismu a zahraničníhu adventurismu v období její funkce státní tajemnice a ve dvou obdobích presidentského úřadu jejího manžela Billa Clintona ve světě probíhá velká americká vojenská agrese na mnoha frontách po celém světě. Zvolená presidentka Hillary Clintonová se netajila tím, že si přeje vojenskou, diplomatickou a ekonomickou konfrontaci s Ruskem na Středním východě, ve východní Evropě na dosah od ruských hranic a dokonce i na území Ruské federace. Pani Clintonová oprášila svou dávno zdiskreditovanou politiku „containmentu“ zavedenou profesorem George Kennanem hned po druhé světové válce. Vláda paní Clintonové bude pravděpodobně prosazovat ty nejhlučnější neoconské válečníky z Obamovy vlády, jako je asistentka státního tajemníka pro evropsé a eurasijské záležitosti Victoria Nulandová, osobní favoritka Clintonové.“

Zvolený president Trump si nemůže dovolit, aby do své vlády zapojil ty, kteří patří do stejné sítě jako Nulandová, Hadley, Bolton a další, protože by tam metastázovali jako agresívní forma rakoviny. Tato individua by neprováděla politiku Trumpa, ale snažila by se dále poškozovat vztahy Ameriky s Ruskem, Čínou, Iránem, Kubou a dalšími státy.

Trump se musí vypořádat nejen s neocony, snažící se vplížit do jeho vlády, ale musí se vypořádat i se Sorosovým pokusem rozvrátit jeho presidentství a Spojené Státi „purpurovou revolucí“.

Hned jak byl Trump prohlášen za 45. presidenta Spojených států, byly zahájeny politické operace financované Sorosem za účelem jeho zničení v průběhu závěrečné doby Obamova presidentství i potom. Rychlost zahájení „purpurové revoluce“ připomíná rychlost, s jakou protesty zachvátily ulice hlavního města Ukrajiny Kyjeva ve dvou „oranažových revolucích“ sponzorovaných Sorosem, v roce 2004 a o deset let později, v roce 2014.

Jakmile Clintonovi v New Yorku přišli v purpuru, začaly pouliční demonstrace, některé násilné, a všechny koordinované organizacemi moveon.org a „Black Lives Matter“, v New Yorku, Los Angeles, Chicagu, Oaklandu, Nashville, Clevelandu, Washingtonu, Austinu, Seattlu, Philadelphii, Richmondu, St. Paulu, Kansas City, Omaze, San Francisku a dalších 200 městech po celých Spojených státech.

Sorosem financovaná ruská skupina zpěvaček „Pussy Riot“ vydala na youtube protitrumpovské video s názvem „Učiňte Americku opět velkou“. Video se „virálně“ rozšířilo na Internetu. Video vykresluje imaginární Trumpovo presidentství, je znevažující a plné násilných činů. Členka Pussy Riot Naďa Tolokonniková, dodržující scénář Sorose/Gene Sharpa do písmene, vyzvala, aby Američané vyjádřili svůj hněv proti Trumpovi uměním, zejména hudbou a vizuálním uměním. Používání graffiti je oblíbenou taktikou Sharpa. Pouliční protesty a protitrumpovská hudba a umění jsou první fází Sorosovy „purpurové revoluce“ v Americe.

Zvolený president Trump čelí dvouhrotému útoku svých oponentů. Jeden je veden neokonskými byrokraty, včetně CIA a ředitele Státní bezpečnostní agentrury Michaela Haydena, bývalého tajemníka Domácí bezpečnosti Michaela Chertoffa a loyalistů Bushovy rodiny, kteří se snaží střílet jedové šípy na ty, které Trump jmenuje na vysoké posty státní bezpečnosti, rozvědek, zahraniční politiky a obrany ve své vládě. Tito neokonští válečníci se snaží přesvědčit Trumpa, že musí dále pokračovat v Obamově agresivitě a militantnosti vůči Rusku, Číně, Íránu, Venezuele, Kubě a dalším státům. Druhá linie útoku proti Trumpovi je vedena od politických skupin a médií financovaných Sorosem. Tato druhá linie útoku je propagandistickou válkou, používající stovky protitrumpovských novin, webů a vysílání, a bude se snažit podkopat veřejnou důvěru v Trumpovu vládu od jejího počátku.

Jedna z Trumpových politických reklam, vydaná těsně před dnem voleb, praví, že George Soros, tajemnice Federální rezervy Janet Yellenová a šéf exekutivy banky Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, jsou součástí „globální mocenské struktury, která je odpovědná za ekonomická rozhodnutí, která okradla pracující třídu, ukradla bohatství státu a peníze nastrkala do kapes hrstky velkých korporací a politických entit“. Soros a jeho poskoci to okamžitě zesměšňovali jako „antisemitismus“. President Trump by měl být na pozoru před těmi, které označila jeho kampaň v této reklamě, a před jejich kolegy, jako je Sorosův syn Alexander Soros, který vyzval Trumpovu dceru Ivanku a jejího manžela Jareda Kushnera, aby se veřejně distancovali od Trumpa. Sorosova taktika má za cíl nejen rozdělit státy, ale i rodiny. Trump se musí mít na pozoru proti současným a budoucím machinacím George Sorose, včetně purpurové revoluce.




Viz též česky:
OBAMA NYNÍ UVAŽUJE KVŮLI MASOVÝM BOUŘÍM PROTI TRUMPOVI O ZAVEDENÍ STANNÉHO PRÁVA. ZAPOČAL TAJNÝ PLÁN SOROSE? http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/9149-obama-protestujici-trump-stanne-pravo


Dodatek Orgonet 14. 11:

Překladatelský oříšek (:-))): Jeden čtenář mě žádá, že mám opravit purpurovou revoluci na fialovou revoluci. Taky jsem mezi tím váhal, ale nevím. Screenshot níže ukazuje rozdíl mezi purple a violet v angličtině. Purple je více červená, violet je více modrá. A měla by být v tom slově obsažena konotace té církevní barvy - jezuitské fialové/purpurové? - což je barevně něco mezi ...  -
Tu barvu, co mají na sobě Clintoni, bychom česky opravdu spíš označili jako fialovou, ale podle obrázku níže se nedá říci, že by to nemohla být purpurová, protože je určitě v té levé části...
Takže nakonec zvítězilo to, že "purpurová revoluce" mi zní líp než "fialová" , i když je ta barva méně dočervena, než si my Češi obvykle představujeme purpur ... a už to tak nechám, a vy si tomu říkejte jak kdo chcete.












12 komentářů:

  1. Tyhle hajzly je uz potreba jenom chytit pevne pod krkem, jinak nedaj pokoj!!

    OdpovědětVymazat
  2. Plán satanistů, nejdříve barevné revoluce různě po světě a teď i v USA. Chtějí ovládnout celý svět ať to stojí, co to stojí, proto ty koncentrační tábory v USA a plastové rakve, které si nechali vyrobit v předstihu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. FEMA campy jsou už připravené, miliony plastových rakví taky, a jsou dokonce už i vykopané obrovské pohřební jámy na předměstích velkých měst. Revoluce nebo občanská válka tedy může začít. Globalisté jsou připraveni.

      Vymazat
  3. PROSÍM, OPRAVIT: PURPLE JE FIALOVÁ BARVA, NIKOLIV PURPUROVÁ! DĚKUJI.ZDRAVÍM.

    OdpovědětVymazat
  4. Na Aeronetu rozebírají symboly barev. Fialova je podřízenost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale taky symbol arogance a zlé vůle nepodřídit se nikomu a ničemu, byť to měl černé na bílém.

      Vymazat
    2. jojo takoví cochcáři = děláme si co chceme

      Vymazat
    3. Fialová je vysoce duchovní ...

      Vymazat
  5. Židé (s velkým ž ) nemají vlast a proto nemají soucit s nikým a nikde..v jejich zájmu je schopnost hromadit peníze... Babička říkala co jde nahoru spadne dolů....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou židé s malým ž, kteří dodržují Smlouvu. Pak jsou Židé s velkým Ž, a ti patří k sionistickým militantním frakcím. Ti jsou původci všeho zla na Zemi, poněvadž se už od starověku klanějí a vzývají Baphometha, černého kozla, čili satana. To je jejich pán, král a bůh. Pro něho skočí třeba do ohně, jen aby se mu zalíbili. On je však častuje slovy milujte mě jako já vás nenávidím. Proto chytrému napověz, a hlupáka kopni.

      Vymazat
  6. K těm babičkám..moje babička-PánBůh jí dej lehké odpočinutí-říkala:ty hnuse fialovej-to jen tak na okraj,k těm barvám..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.