30. listopadu 2016

Stratfor (stínová CIA) pracuje pro elity na obchodu s dětmi/lidmi a politických vraždách


Assange a Breitbart nás varovali! Odhalení kultu pizzagate, vražd Vince Fostera a dalších
http://stateofthenation2012.com/?p=58114
29. 11. 2016
Prepared by SOTN Investigative Unit
Publikováno 27. 11. 2016
Překlad: Orgonet


Předmluva videa z youtube:


Publicista Andrew Breitbart, než zemřel
(pozn. Orgonet: založil alternativní zpravodajství Breitbart News, zemřel 1. 3. 2012 na "náhlé selhání srdce"; jeho nástupce Steve Bannon se stal nyní Trumpovým hlavním stratégem, viz http://orgo-net.blogspot.com/2016/11/trump-jmenoval-svym-nejvyssim-poradcem.html), zanechal tajuplný vzkaz o Johnovi Podestovi: "John Podesta je strážce brány tajného světa, o němž průměrný člověk ví jen málo. Je spjat s obchodem s dětmi uvnitř elitních kruhů, a s "33 000 emaily Hillary Clintonové", které jsou pouhým vrcholkem ledovce v obrovském zločinném spiknutí."




C. Ervanová nalezla nové uniklé maily od "globální výzvědné firmy" zvané Stratfor, které odhalují bizarní a šokující detaily: firma je těsně spjata s Hillary a zjevně je zapojena v obchodu s lidmi. 


V několika mailech Stratforu se objevují klíčová slova jako "pizza", "hotdog", "servírka". Zdá se, že je to podobně jako v Podestových mailech kódový jazyk . "Pizza" a "hotdog" se pojí s obchodem s dětmi, a "servírka" je zřejmě obchod s ženami. V Podestových mailech jsou silné důkazy, že "pizza" znamená dívka. To je znepokojující z několika důvodů: Na "pizza párty" u Tony Podesty měli obraz papeže Františka (email viz https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/5716, kartonový obraz papeže viz https://www.amazon.com/H48063-Francis-Sitting-Cardboard-Cutout/dp/B00TG2BLTW
Tony Podesta s obrazem papeže na pizza párty:



V Severní Koreji byly v roce 2009 zatčeny dvě  americké novinářky asijského původu, které údajně psaly o tamějším obchodu s lidmi. V USA z toho byla velká mediální aféra o nedodržování lidských práv v Severní Koreji atd. - Následující obrázek těchto dvou žen s dítětem byl zaslán mailem Podestovi, Humě Abedin a dalším lidem na Ministerstvu vnitra, s předmětem "Pizza". 




V těchto dnech jsme svědky, že masová média vytáhla na obranu Clintonů a obviňují alternativní média z "falešných zpráv". 

Co je Stratfor? 

Stratfor byl odhalen jako firma pracující velmi těsně pro Hillary Clintonovou a Johna Podestu. Mnoho emailů obsahuje sexuální reference o ženách. Například, jeden email diskutuje o cenách za ženy, které provádějí "exotickou práci". Tyto ženy jsou nazývány "servírky". Proč u všech všudy by výzvědná organizace mluvila o těchto věcech? Nevypadá to, že by se pokoušeli zabránit nebo zastavit obchod s lidmi; spíše to vypadá, že ho provádějí.

6. listopadu byl zveřejněn další soubor WikiLeaks, pod názvem DNC2Leak. Začal se šířit na Twitteru. Přesně ve stejou dobu James Comey "odpustil" opět Hillary Clintonové, s prohlášením, že nejsou žádné nové detaily pro nové vyšetřování. Pochybuji, že toto načasování bylo náhodné. Zdá se, že americká vláda se pokusila zmařit šíření souboru DNC2Leak, který byl součástí Fáze 3 kampaně WikiLeaks. 6. listopadu rovněž proběhl útok na servery WikiLeaks. Bylo to poprvé za celé roky, kdy web spadl. Ve stejnou dobu spadly i Reddit, 4chan a Twitter, které publikují materiály z WikiLeaks. Byl to jasný koordinovaný útok ze strany americké vlády, který měl zastavit šíření soubour DNC2.

V souboru DNC2Leak jsou emaily, kde představitelé Stratforu poukazují na to, že Vince Foster a Ron Brown byli oběťmi Hillary Clintonové. Brown byl zabit, protože byl "nevhodně povídavý". Foster se stal obětí poté, co hodlal vypustit velký skandál Hillary Clintonové z devadesátých let, o němž se soudí, že byl spjat s Whitewater.

Většina lidí neví, že Stratform má dlouhou historii úzkých vztahů s Hillary Clintonovou a Johnem Podestou. Podle výzvědného experta a novináře Wayne Madesna je Stratfor součástí širokého konglomerátu podporujícího Clintonovou, do nějž patří zahraniční výzvědná služba, skupiny v Izraeli, vysoce postavení političtí představitelé atd. Hillaryiných 33 000 emailů může být pouhý vrcholek ledovce, který vede k obrovskému zločinnému spolčení, které zahrnuje tisíce vůdců průmyslu, hlav států a celebrit. Nedávno byly odhaleny vysoce postavené kruhy provádějící obchod s dětmi ve Velké Británii, Norsku a Spojených státech. Myslím, že se před námi otvírá skandál století.

Je to "překvapení", které nám slíbil Julian Assange? Stále je ještě neznámo, zda je naživu. Ale WikiLeaks přivedla pozornost k některým z nejtemnějších tajemství, jaká kdy byla odhalena: náhled do "obchodů" elitních kruhů.

Pán Ježíš nám řekl, že ti, kteří přivedou děti k hříchu, budou zničeni.K jejich šíjy budou připevněny mílové kameny jako medaile smrti, a ty je stáhnou na dno oceánu. Ježíš miloval děti. Musíme se modlit, aby děti byly ochráněny před těmito satanisty. I když nevěříte v Ježíše Krista, prosím, pomodlete se! Prosím věřte! Jeho příchod brzy nastane!



Následující přepis je pořízen z nejdůležitějšího současného videa o Pizzagate. Video: The Most Important Video Exposé on the Internet Today
https://youtu.be/DKHpaHl44ms



Transkript videa:

Proč James Comey opět odvolal vyšetřování Hillary Clintonové? James to vůbec nikdy nemyslel vážně. Celá věc byla jen fasáda, lež, určená k zakrytí toho, co se skutečně stalo v noci 6. listopadu. V mediálních titulcích proběhlo pouze to, že Hillary byla zbavena viny ve věci svých emailů, že v 650 000 emailech Anthony Wienera a Humy Abedin se nenašlo nic podstatného. Ale jak se ukazuje, celá tato historka byla pouhým odvedením pozornosti.

Comey poslal 6. listopadu Kongresu sdělení, že uzavřel případ Hillary. CNN následovně toto oznámení oslavila obrovskými titulky. Téměř současně 6. listopadu se stalo něco jiného: WikiLeak zveřejnila odkaz na nový soubor tisíců dokumentů. Pod názvem DNC2Leak se brzy začal šířit na Twitteru, ale v mainstreamových médiích o něm nebyla ani zmínka. Naprostá černá díra. Následoval DDOS útok (odepření služeb) na WikiLeaks, což bylo poprvé za celá léta.

Server WikiLeaks spadl 7. listopadu v ranních hodinách. Spadly i další servery zveřejňující WikiLeaks, jako Twitter, 4chan a Reddit. Když byl Twitter obnoven, byly odstraněn hashtagy obsahující DNC2, které tam předtím přibyly – jasná manipulace. Byl to jasný pokus tento únik zastavit. Poskytovatel technologie na webu heavy.com http://heavy.com/ potvrdil, že i Twitteru jsou odepřeny služby – jasný pokus zastavit šíření DNC2. Připomeňme si, že týden před volbami slíbila WikiLeaks zveřejnit třetí fázi své kampaně k odhalení Hillary Clintonové.

3.13 Emaily rozvědky potvrzují, že Hillary stojí za vraždami Vince Fostera a dalších. Pozadí: WikiLeaks zveřejnila přes 5 miliónů dokumentů, které byly hacknuty z globální výzvědné firmy zvané Stratfor. Stratforu se říká také stínová CIA, a má těsné napojení na Hillary Clintonovou.

V tomto příspěvku novinář a expert výzvědné služby Wayne Madsen prohlašuje, že soukromý server Hillary Clintonové je pouze vrcholkem obrovského ledovce, že její skandál s emaily je pouze začátkem odhalování obrovské mezinárodní zločinné operace s mnoha entitami. The News Post jmenuje Stratfor jako hlavního aktéra v Hillaryině spolku pro vnitřní činnost. Od roku 2012 nebyl dobře chápán vysoce kódovaný jazyk dokumentů Stratforu, ale když vyšly na světlo Podestovy emaily, ledacos se objasnilo, protože se tam užívá stejná terminologie. Z nějakého důvodu Stratfor často užívá ve svých tajných emailech klíčová slova jako „pizza“ a „hot dogs“. Tato slova jsou užívána v divném kontextu, například jako v této emailové konverzaci mezi vrcholnými výkonnými představitel Stratforu, kde je psáno: „Připrav se se na páteční chicagské hotdogy.“ Dále: „Jestli dostaneme ty samé „servírky“, jsem stoprocentně pro.“




4.42: Ten člověk dal „servírky“ do uvozovek. K tomu slovu se ještě ve videu vrátím. Konverzace pokračuje: „Myslím, že Obama nedávno utratil 65 000 dolarů z peněz daňových poplatníků na pizzu a hotdogy z Chicaga na párty v Bílém domě.“ Za předpokladu, že užívají „stejné kanály“, president Stratforu odpovídá: „Abys oslavlil všechny ty tvé hotdogy se můžeš taky zúčastnit, Aariku!“



Stejná slova se nacházejí i v Podestových emailech: Pizza, hot dog, pasta /těstoviny/ a cheese /sýr/ se často opakují. Je to přesvědčivý důkaz, že jsou to kódová slova pro kšeftování s dětmi.

5:55: Děje se tu něco velmi zlého. Je to mezinárodní operace obchodování s dětmi, kterou provádějí elity. Tím se toto tajemství zcela prozradilo.

Zpět k výzvědné organizaci Stratfor. Je zde další mail, kde představitelé Stratforu diskutují o „indexu sexy číšnic“, a používají vysoce sexualizovaný jazyk. V jednom odstavci představitel Stratforu píše: „Mluvil s někým o získávání žen z východní Evropy na sexuální práce.“ Tento představitel Stratforu o nich mluví jako o číšnicích, a diskutuje na téma, kolik plánují za ně zaplatit. To zní jako jazyk obchodu s lidským sexem. Termín číšníce je užíván pro sexuální otrokyni. Je dobře známo mezi obchodujícími organizacemi, že ženy ve východní Evropě jsou často získávány pod slibem práce číšnice.

Položme si otázku: Co je Stratfor vlastně za agenturu? Je to globální výzvědná firma anebo globální síť obchodu s lidmi? A proč má tak těsné spojení s Hillary Clintonovou a Clintonovu nadací?

7:19: Nyní víme, co je Stratfor, a můžeme si vysvětlit podivný email, který napovídá, že Hillary Clintonová bezpochyby zabila Vince Fostera a Rona Browna. Představitelé rozvědky zde diskutují o metodě zavraždění Rona Browna, který zemřel při letecké nehodě. To znamená, že Brown měl cosi, co chtěl sdělit o Clintonové, ale byl zavražděn, než mohl promluvit. Stejná situace byla asi s Fosterem, o němž se mnozí domnívají, že byl připraven zveřejnit vysoce zločinné záznamy spjaté s Whitewater. Donald Trump se pokoušel o Vince Fosterovi zmínit před několika měsíci, a vyneslo mu to bouři kritiky. Nejhorší kritika přišla od Megan Kellyové z Fox News.



9:20: Megan Kelly tvrdí: Vince Foster pracoval s Clintonovými. Pracoval pro Clintonovy. Pomáhal Hillary stát se partnerkou v právnické firmě Rose. Byli přáteli, a on se pak zabil, a zanechal po sobě vdovu a tři děti. 6 vyšetřování na internetu, včetně Kena Stara, říká, že tento muž si vzal sám život, a nemá to nic společného s vraždou.

10:08: Megan Kelly říká, že to nemá nic společného s vraždou?

Naneštěstí pro Megan dokumenty DNC2 říkají něco úplně jiného. Je tam šokující přiznání výzvědné komunity, že Hillary je vinna z vraždy Vince Fostera. Samozřejmě o tom neuslyšíte na Fox News, CNN ani Politico. Obamova vláda se zoufale snaží skrýt to před veřejností, takže nařídila útok na WikiLeaks.

DNC2 navazuje na soubor DNC1, který pocházel od Setha Riche. Julian Assange sice nikdy otevřeně nepřiznal, že mužem v pozadí WikiLeaks je Rich, ale na toto téma poskytl dostatek narážek. DNC2 pochází od Vince Fostera, jehož smrt má množství paralel se smrtí Setha Riche. Oba, jak se jeví, byli vnitřními odhaliteli – whistleblowery, kteří se snažili odhalit obrovskou korupci zahrnující Hillary. Oba zemřeli, když byli sami, a oba byli zavražděni. V případě Setha se nám snažili namluvit, že byl obětí loupeže, avšak nic mu nebylo ukradeno. V případe Fostera se snažili namluvit, že se sám zabil, avšak hlavní vyšetřovatel Miguel Rodriguez uvel, že měl na krku zranění, která se neshodovala s oficiální verzí o sebevraždě.

11:36: Média házela špínu na oba dva. Odmítla přiznat spojení jejich smrtí s Hillary. Zřejmě též žijí ve strachu z Clintonů, neboť víme, co se stane těm, kteří vypustí důvěrné důkazy spjaté s Billem či Hillary. Podle Johna Podesty se z těch, kteří něco vypustí, musí stát odstrašující případy.



DNC2 nám tedy poskytuje další záblesky pravdy. Výzvědná komunita věděla, kdo je za smrtí Vince Fostera a jistě i za smrtí Setha Riche, a nezemřeli pouze tito dva. I další se snažili odhalit Hillary. Například dr. Molly Macauleyová, jedna z největších expertů na vesmírnou politiku a energii ve světě, která měla vztah k demokratické straně a Clintonově nadaci. Ta zemřela dva dny před smrtí Riche 10. června 2016, v 59 letech. WikiLeaks pomáhá zjistit chybějící vztah mezi smrtí Macauleyové a kampaní Clintonové.

John Podesta v uniklých mailech diskutuje o mimozemské civilizaci přicházející z paralelního vesmíru. Diskutuje i o čemsi zvaném energetický bod nula, který je přinesen na Zemi, i o vesmírných válkách. To jsou předměty, na které dr. McCauleyová byla expertkou.

Několik dní před její smrtí byl ve Varšavě zabit Max Spiers, britský výzkumník. Někteří se domnívají, že měl v plánu zveřejnit důvěrné informace o Hillary Clintonové a Johnu Podestovi, a své poznatky o mimozemském životě. Spiersova rodina však prohlásila, že tajné informace nebyly o mimozemšťanech, ale o mezinárodním kruhu černé magie. (Text na fotce: Snoubenka říká, že UFO expert chtěl odhalit kruh černé magie.) (O smrti Spierse: http://orgo-net.blogspot.com/2016/10/rusko-oznacilo-hillary-clintonovou-za.html)


Dále se zjistilo, že John a Tony Podestovi aktivně praktikovali „duchovní vaření“. Masová média se snažila ochránit Hillary prohlášením, že Marina Abramovic je umělkyně, ale sama umělkyně prohlašuje, že její vaření je více než umění. Je to iniciace vysokého stupně do světa okultní černé magie.

https://youtu.be/TifpL6StbhQ


14:00: Je možné, že chybějících 33 000 emailů Clintonové se netýkalo jen Benghází, ale o zločinném spolčení provádějícím vraždy, obchod s lidmi a pedofilii? Někteří se mohou domnívat, že je to směšné, ale připomeňme si, co řekl Wayne Madsen: Server Hillary Clintonové je pouhá špička ledovce, který jde velmi hluboko do propasti. Jsou v tom účastny tisíce lidí. Jestliže padne jedna osoba, má potenciál stáhnout dolů i ostatní. Je to ono volební překvapení, které nám slíbil Julian Assange? Dal světu již tolik důkazů, že nevím, jak je mohou lidé stále ignorovat.



State of the Nation
November 29, 2016


7 komentářů:

  1. Vrcholoví politici USA a jistě i jiných zemí jsou pedofilové, obchodníci s lidmi, vrazi a obchodníci s lidskými orgány. Mají moc, virtuální peníze a již neví, co by dál dělali, tak se upisují satanu. Pokud peklo existuje, tak tam skončí, pokud ne, tak jejich duše spadnou do nejnižších vibrací odkud se nedostanou celé věky.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Orgonete, chtěl bych se zeptat, jestli ještě udržujete nějaký kontakt s Aolianem. Jeho články byly dost zajímavé a podle mého by bylo dobré, kdyby sem něčím přispěl. Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, jo, lidi, v Krista nevěříte a pak se divíte...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to naopak. Oni se diví, protože nevěří. Kdyby věřili, nedivili by se.Ale chápali události v souvislostech, jak bylo naznačeno v Knize Knih. Odhalení je nedaleko, a svět užasne, co bylo dosud před ním skryto za ohavnosti páchané na lidstvu. Ty může dělat jen nepřítel Boha a jeho dětí lidí.

      Vymazat
    2. Máte pravdu ! Opuštěním mravnosti , opuštěním "Boha" , opuštěním náboženství , opuštěním lidskosti se lidstvo dostává na scestí ! Lépe řečeno na cestu do pekel...

      Neříkal to snad Kristus ( tak nějak ) ; Já jsem "brána" do nebeského světa ...

      Vymazat
  4. Tak si tak čtu o adrenochromu a ejhle

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.