16. listopadu 2016

Trump jmenoval svým nejvyšším poradcem a stratégem Steve Bannona z webu nezávislého zpravodajství Breitbart.com

Stalo se něco hodně velkého. Poprvé měla alternativní a nezávislá média významný vliv na výsledek amerických presidentských voleb.
Something quite “HUGE” just happened!
Posted on November 15, 2016 by State of the Nation
Překlad: Orgonet


...
Zvolení Donalda Trumpa je vpravdě první velmi důležitý krok k obnovení Americké republiky tak, jak ji zamýšleli Otcové – zakladatelé. Úplný obrat v Obamastátu byl naprosto nutný, jestliže tento stát nemá podlehnout pokračujícímu kolapsu.

Ale to není to velké, o čem zde chceme mluvit.

Poprvé v moderní historii měla alternativní a nezávislá média (altmédia) významný vliv na výsledek amerických presidentských voleb. Někteří dokonce říkají, že rozhodující. Že bez altmédií fungujících na plné obrátky by Trump nikdy nezvítězil. To už je velká věc.

A teď ta opravdu největší věc:

Trump formálně jmenoval za svého „hlavního stratéga Bílého domu a vrchního poradce“ Stephena Bannona, a tím se mění vše. To je ta obrovská věc. Jak to?



Poprvé v historii Spojených států bude POTUS (Pozn. Orgonet: President of the United States) naslouchat alternativní zpravodajské platformě, a ta bude mít významné místo v Západního křídle Bílého domu.

Bannon je nejen velmi svědomitý hledač pravdy, který jde ve stopách zakladatele webu Andrewa Breitbarta, ale je to i politický bojovník, který těžko snese ohlupování. Jeho profesionální pozadí jasně ukazuje, že jde o člověka, který zažil spoustu věcí … a teď se od něj bude chtít, aby poskytoval rady. Zde jsou některé jeho aktivit:

Kdo je Stephen Bannon?
  • Výkonný předseda nezávislého konzervativního zpravodajství Breitbart News, nejčtenějšího konzervativního zdroje zpráv a politických mínění v Americe. (Pozn. Orgonet: o němž se Hillary Clintonová vyjádřila, že "nemá právo na existenci", a přísahala, že všechna alternativní média zavře, viz http://yournewswire.com/hillary-clinton-vows-to-shut-down-alternative-media/ )
  • Absolvent University Georgerown a Harward Business School, bývalý důstojník US Navy a investiční bankéř u Goldman Sachs.
  • Konzervativní filmový dokumentarista, který produkoval filmy oslavující Reagana, Sarah Palinovou a Čajovou party. 

(Zdroj: Článek „Trumpovo zvolení: Priebus a Bannon měli klíčové role“ http://stateofthenation2012.com/?p=56405 )


Co tento mimořádný vývoj znamená?

Znamená to, že Spojené státy mají být „léčeny“ dávkou reality, jakou publikum konzumující masová média nikdy nezažilo.

Rovněž to signalizuje, že Trump hodlá povolit šíření brutálních pravd svou vládou. Mnohé z těchto pravd mimochodem nejsou jen nepříjemné pro současnou mocenskou strukturu stojící za americkou federální vládou, ale některé z nich jsou dokonce až radioaktivní, ba mohou i zafungovat jako jaderný výbuch. 

Jinými slovy, Pátá velmoc (Pozn. Orgonet: „Čtvrtá velmoc“ je označení pro mainstreamová masová média. „Pátá velmoc“ dle filmu „Fifth Estate“ o Wikileaks a J. Assangovi (2013), jsou alternativní média.) zažije během Trumpovy vlády rychlý vzestup. Nejenže Trump má bezprecedentní možnost převést obrovská množství neredigovaných státních dokumentů od všech bývalých vlád do veřejné oblasti, ale může zajistit svým preferovaným mediálním outletům speciální přístup k nim. Tím Trump zbaví mainstreamová média (MSM) jejich současného monopolu na překrucování zpráv, které je jim nařizováno výzvědnými službami. Koneckonců, veškerá významná MSM jsou zcela pod kontrolou CIA, DIA a NSA. 

Viz článek: „Pátá velmoc již vrhá stín jako obrovská mateřská loď“ http://cosmicconvergence.org/?p=16644 



V podtextu stojí to, že za úřaDU presidenta Trumpa Pátá velmoc nad Čtvrtou velmocí zvítězí. Když už Alex Jones z Infowars.com přijal telefonické poděkování za podporu od nově zvoleného presidenta, nemůže být řeči o tom, že budoucí média by jela i nadále svou vyjetou cestou.

Viz článek: „Alex Jones říká, že Trump mu zavolal a poděkoval za jeho podporu.“ http://stateofthenation2012.com/?p=56580

_____________________________________________________________

Speciální poznámka:
Cosmicconvergence.org publikoval velmi jasnovidnou zprávu o nadcházející „multimediální internetové platformě – mateřské lodi“, která brzy vrhne svůj stín na masová média. Až tato mateřská loď dorazí, úplně zastíní mainstream, až do té míry, že jeho média nebudou mít co dělat. K tomu by mělo dojít spíše dříve než později, pokud civilizace planety má projít důkladnou generálkou, kterou tak zoufale potřebuje. Takové celosvětové omlazení se může konat jen v předvečer kolapsu MSM či jejich převzetí, protože je pravdou, že ten, kdo ovládá média, ovládá svět. Whoever Controls The Media Controls The World http://cosmicconvergence.org/?p=2231
Proto je nyní nejvyšší čas, aby globální vesnice přijímala zprávy a komentáře od křiklounů, kteří byli po tisíciletí pouze hlasem volajícího v poušti. Proto je jmenování Steve Bannona z Breitbartu do Trumpova přechodného týmu může být tou nejdůležitější z věcí.
Závěr:

Kdo kontroluje média, kontroluje ve skutečnosti celou zemi. Vzhledem k obrovské změně v americké politice, která je skutečným trumpotřesením o síle 12,0, mohou američtí občané nyní očekávat, že jejich zemi zaplaví tsunami pravdy, protože tomuto nebývalému otřesu podlehnou mnohé instituce Čtvrté velmoci.

I kdysi uctívané New York Times vidí na obzoru svůj pád, jinak by se určitě nikdy nesnížily k tomu, aby publikovaly zcela sebeponižující sebeobvinění, viz článek: „New York Time veřejně slibují, že začnou „infomovat poctivě“ (The NYT Publicly Promises To Start “Reporting Honestly”)

A podobně je tu řada dalších tradičních deníků v konzervativních oblastech USA, které udělaly tu politováníhodnou chybu, že podporovaly Clintonovou a demolovaly Trumpa. Každý z nich nyní zveřejňuje povinné omluvy svým čtenářům pravého středu. Ale nemylme se: velmi příjemné incestní vzahy, které existují v rámci vládně korporátního mediálního komplexu, jsou na pokraji úplného Trumpageddonu.


November 15, 2016



Poznámka autora: 
Další obrovská událost během kampaně 2016 se týkala klíčových rolí žen v politice. Pokud jde o Hillary Clintonovou, ta byla naprostým propadákem. Avšak byla tu ústřední role skutečné ženy – Kellyane Conway – jako předsedkyně Trumpovy kampaně. (Viz článek „Žena za vítězstvím Trumpa, (The Woman Behind the Trump Victory) ) Někteří experti a analytikové se táží, zda by Trump bez ní dokázal vyhrát. 



Také se táží, zda by získal nominaci u republikánů bez moudré rady své hlavní poradkyně, dcery Ivanky. (Viz článek „Ivanka Trumpová je hlavním poradcem svého otce“, (http://stateofthenation2012.com/?p=56589)




Poznámka editora:
Nejlepším krokem, který by mohl udělat nově zvolený president Trump, by bylo zakázat po prvních 180 dní reportérům MSM přístup na tiskové konference Bílého domu. Měl by otevřít dveře alternativním a nezávislým médiím se speciálními právy informovat o jeho reformních a politických činnostech. Tato prostá iniciativa by přinutila celý stát sledovat paradigma alternativních médií, což by umožnilo rozšíření vitálních informací do amerických obýváků v bezprecedentní míře. Tento velmi kontrolovaný proces odhalování by mohl být veden postupně, takže jednoho dne by celé Spojené státy věděly, že 9/11 byl inside job – událost provedená vlastní vládou.


Doporučená četba:

„Nově zvolený president Trump používá Beforeitsnews.com, aby mu pomohlo k vítězství“ (video) President Elect Trump Uses Beforeitsnews.com to Help Win Election (Video)

Reference:

„Kdo opravdu kontroluje mainstreamová média?“ Who REALLY Controls The Mainstream Media?


26 komentářů:

  1. ta mateřská loď, nemá to nějakou souvislost s letošním kruhem v obilí?...náhodička?
    http://www.cocreatorsworld.com/the-crop-circle-company-logo/

    OdpovědětVymazat
  2. Je to vynikající zpráva, také pro nás a pro celou Evropu. Přidám ještě jednu další zprávu: Pan president Putin vydal mezinárodní zatykač na dopadení chazarského kriminálníka Soroše. Píše se tam živého nebo mrtvého....http://inner-light.ning.com/forum/topics/putin-vydava-mezinarodni-zatykac-na-george-sorose Oldarthur

    OdpovědětVymazat
  3. Už se těším ,přijdou velké věci

    OdpovědětVymazat
  4. Vau, co se to děje ? Je to možné ? Globální prediktor to dovolil ? Nebo odsunul USA ze svého hledáčku, ať se tam děje , co se děje
    a soustředí se na Evropu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. GP odepsal usa a evropu. už je nepotřebuje. nechá je spálit ve víru války. jeho zájem se nyní upírá na asii.

      Vymazat
    2. GP, kdo to je, to je ten šašek zpod Vatikánu, satanův sluha ? Není jim dovoleno opustit tuto planetu, aby to nezasvinili jinde. Máme je pochytat a zavřít na doživotí o vodě a sucharu.

      Vymazat
  5. Zajímavý kousek Trumpova projevu. To nám v ČT nepustí.

    http://slovenskeslovo.sk/category-forum/821-donald-trump-o-sucasnom-americkom-establishmente-cz-titulky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však oni v čt také přehodí kabáty, až jim bude hořet koudel u pr.ele.

      Vymazat
  6. Ano. Pravda nás má osvobodit a ta nás také osvobodí ! Myslím, že to odhalování faktů měl Trump také na mysli, když říkal, že Americe mnohé za své bohatství dluží.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou jen řeči, aby se vlk nažral, a koza zůstala celá.

      Vymazat
  7. Jen aby toho 20.1. 17 zasedl do Bílého domu

    OdpovědětVymazat
  8. Trochu odbočím od tématu:

    http://www.nwoo.org/2016/11/14/analyza-chemtrails-nove-objevy/

    Odkaz obsahuje dvoudílné video, které rozhodně stojí za shlédnutí. Přináší nový pohled na chemtrails hlavně z hlediska jejich účelu. Skutečně děsivé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem viděl něco, po čem už do smrti veselej nebudu. Pokud to tak je a pevně věřím, že pravda bude ještě děsivější, pak jsme jako lidstvo na konci své cesty. Já už jsem starý člověk, ale moje děti a vnuci … to bych se musel rovnou oběsit jak je mi z toho zoufale špatně. Toto je konečné potvrzení neexistence boha.

      Vymazat
    2. Nene to si jen velmi špatně vykládáte : toto je konečné potvrzení o bezbřehé BEZBOŽNOSTI vrcholných představitelů lidstva. Ale Bůh to ukončí. Svět bude v úžasu až se to stane. Nejsme od toho až tak daleko, ba právě naopak.

      Vymazat
  9. Henry Makow pise co svojom najnovsom clanku, ze Breitbart News je len najstrojom Israelskej propagady zalozeny v 2007 na boj proti lavicovo orientovanemu kridlu amerických židov (Rothschilds, Soros, Obama, Clinton korporatna Amarika a masove media)
    cize inak povedané ked kontrolujete obe strany nemozete prehrat.... len dalsi Židmi kontrolovaný podvod....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic jiného se nedalo ani čekat. jednou jsou vyvolení tak si dělají co chtějí.

      Vymazat
    2. Vždyť i ve Starém Zákonu jsou úryvky o tom, jak spolu různé židovské frakce soupeřily o moc. Takže nic nového pod sluncem. Pročtěte si Starý i Nový Zákon od začátku do konce třeba i několikrát, a najdete tam všechno, co potřebujete i po 2000 letech vědět, abyste se ve světě orientovali. Nepoužívejte však novodobé ekumenické překlady...

      Vymazat
  10. Velmi zajímavý článek o 17. listopadu 1989, jak vlastně bylo z inscenováno, aby mohla být země rozkradena apod.:

    http://aeronet.cz/news/neni-co-slavit-je-pouze-nejvyssi-cas-zacit-se-zmenami-ve-spolecnosti-vyroci-17-listopadu-jako-memento-zrady-podrazu-a-zlocinneho-vyvoje-v-nasi-zemi-zinscenovany-majdan-z-listopadu-1989/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak Havlomajdan jako když vyšije

      Vymazat
  11. Copak neco muze ohrozit pozici "Jew York Times"? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je na šrot, to se přeci sešrotuje, a nikomu to nakonec nepřijde divné, že to ještě včera docela dobře fungovalo.

      Vymazat
  12. Na to se nedá nic jiného říci, než se zeptat otázkou. Kde soudruzi z NDR udělali chybu! Odpověď je na snadě. Přišel na to už pan Marphy. Jeho zákony se nevyhly ani těm mainstreamovým médiiím. Celý pracovní život jsem v nich pracoval, proto vím, o čem mluvím. Hloupost jde ponejvíce shora, kamaráda pro peníze vystřídá hloupější kamrád a dál to jde pořád dokola a za pět let se nestačíte divit, s jakými lidmi pracujete. A to se děje všude. Tam je odpověď na to, co se v médiích děje. Lidsky se tomu říká nekvalifikovanost, nekompetentnost, nevzdělanost a pod. Jen se podívejte, třeba na redaktory ČT, kolik jich má fakultu žurnalistiky. Skoro nikdo, všichni jsou známý známýho atd. Pak se není co divit a ve světě je to to samé. Dáte si od takových to lidí třeba postavit dům? Asi nikoliv, ale žvanit podle toho, kdo to platí, jó, to snad umí skoro každý, z hospody médií....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, hlavně nekvalifikovanost, nekompetentnost, nevzdělanost , drzost, arogance, pomstychtivost a zlá vůle na většině vedoucích míst. A to nemluvím jen o politice. Stačí se podívat do nejbližší fabriky, co je tam za dobytkárnu a otrokárnu.

      Vymazat
    2. No ono taková dnešní fakulta,to jsou taky známí známých... taky není oci stát

      Vymazat
    3. Kde jsou ty časy, kdy fabriky byly naše a to skutečně byly !

      Vymazat
    4. Jojo, bylo nebylo, dávno tomu, jak říkávala u večerníčků Štěpánka Haničincová.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.