30. prosince 2016

Falešný útok na počítačové sítě v USA je dokonale připraven již na tento víkend

Američtí váleční štváči mají připraven falešný útok na energetické/internetové sítě USA, který svedou na Rusko

Zdroj: http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=65409

Here's A Perfect Setup For Another CONUS False Flag Attack As Early As This Weekend...
Posted By: Watchman
Date: Wednesday, 28-Dec-2016 22:53:05
Překlad: Orgonet


Při čtení následujícího článku mějte na mysli, že Bombama a globální váleční štváči si uvědomují, že musejí jednat rychle, do 21. ledna, jinak jim příležitost k válčení na dlouhá léta unikne. Všichni víme, že Rusové neměli s volbami nic společného, ale že si to příznivci agresívní politiky a prolhaná média vymysleli jako záminku, a teď hodlají konat.

Rusové jsou dost chytří na to, aby nad tím pokrčili rameny a počkali 3 týdny, ale válečníci hodlají eskalovat situaci tím, že shodí sítě a svedou to na Rusko, čímž dotlačí zemi do válečného postavení. Dokonce už vydali článek o tom, že Rusové se hodlají pomstít za opatření tím, že ochromí počítačové sítě … viz článek níže.

Doufejme, že Trump nebo nějaký whistleblower o tom včas „písknou“.

Pro všechny případy buďte připraveni.


Brzy budou oznámena odvetná opatření za ruský hacking voleb
http://abcnews.go.com/US/retaliation-russian-election-hack-announced-tomorrow/story?id=44436330
28. 12. 2016

[Pozn. Orgonet: Víme, že ona odvetná opatření USA vůči Rusku byla včera oznámena, zcela v duchu níže uvedeného článku: vypovězení ruských diplomatů a konfiskace dvou objektů patřících Rusku; ruská odveta za to je zatím prý zavření americké školy v Moskvě. (Dle nových zpráv Putin žádnou odvetu neprovede, počká si na zlepšení vztahů za Trumpa, zpráva o zavření školy je lživá.) Ale o to nejde; jde o onu psychopřípravu veřejnosti na možný devastující kyberútok ...(:-)))... uvidíme ...]



Obamova vláda se chystá zítra oznámit odvetné kroky, které plánuje proti Rusku za údajný kybernetický útok, který mohl podle zdrojů zasvěcených do problematiky ovlivnit americké presidentské volby.

Federální orgány také mají zveřejnit detaily, proč tolik věří tomu, že za hackerskými útoky stojí Rusko a že se tak pokusilo ovlivnit americké volby. Zdroje, dle nichž se usuzuje, že Ruskem byly provedeny tyto operace, mají být jmenovány.

Úřady také prohlásily, že kyberútok na demokratické politické organizace během kampaně 2016 podpořený Ruskem způsobil únik emailů poškozujících Hillary Clintonovou. Zdroje oznámily, že oznámení se bude týkat pouze veřejných kroků, zejména ekonomických sankcí, a nebude se týkat tajných akcí provedených americkými výzvědnými službami. Jeden zdroj řekl, že oznámení vrhne o něco více světla na to, proč se úřady domnívají, že je třeba vinit Rusko.

Očekávané oznámení není kulminací širokého pátrání po ruském hackingu, které nařídil president Obama. Toto pátrání probíhá, a jeho výsledky budou známy až příští měsíc.

Washington Post oznámil, že nové akce proti Rusku mohou být oznámeny již tento týden.
Kybernetická odplata Rusku za údajné zasahování do amerických voleb může být omezena kvůli obavám amerických představitelů, že Rusko je schopno vrátit úder s devastujícími následky.

Podle bývalého vládního experta na kyberbezpečnost Anupa Ghoshe a kyberbezpečnostní firmy Invincea jsou si americké úřady vědomy, že Rusové již pronikli do velké části americké životně důležité infrastruktury. Řekl, že „Rusové mají schopnost i vůli“ aktivovat tyto kyberimplantáty; že Rusko použilo podobný malware v kyberútocích, které ochromily velkou část ukrajinské energetické sítě během krymské krize. Ghosh je bývalým vrchním představitelem Defense Advanced Research Projects Agency, neboli DARPA, což je rameno Ministerstva obrany, které vytváří a adaptuje špičkové technologie pro vojenské využití.

Řekl, že významý kyberútok USA na Rusko by byl „vysokým rizikem“ odplaty, a že pochybuje, že USA by mohly „zvládnout tuto odplatu“. To je jedním z nevyslovených důvodů, proč Obama řekl, že jakákoli odplata proti Rusku bude „proporcionální“.

Řekl, že očekává, že primární odvetné akce USA budou podobné přístupu k Číně, pomocí sankcí a diplomatických a zákonných prostředků k odstrašení chování.

Mluvčí Bílého domu Josh Earnest, dotázán na americkou reakci na ruské kybyrútoky, řekl pouze, že USA „budou reagovat včas a prostředky vlastní volby“.



https://www.yahoo.com/news/retaliation-russian-election-hack-could-announced-tomorrow-212504134–abc-news-topstories.html?soc_src=mail&soc_trk=ma



16 komentářů:

  1. Všechno to zapadá do sebe.Spadlo letadlo s Alexandrovci za účelem buď vyprovokovat Putina aby řekl kdo to udělal a hned by začala válka protože by řekli že to není pravda a že jsou nařčení z něčeho co neudělali,nebo aby se na Putina naštvali samotní rusové a rozpoutali proti němu protesty vedoucí k jeho sesazení za neschopnost a slabost k neprovedené odvetě atd....
    k tomu přidají ten smyšlený kyberútok.No mají to rozehrané na více místech,je vidět že nechtějí opustit pozici celosvětového vyděrače a životu na cizí účet.Obama vedl za své dva mandáty 7 válek,tedy jako vykonavatel přání těch co skutečně vládnou světu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ale to je jen polovina analýzy, chybí vám tam berlin, ten s tím také souvisí. Hlavně je potřeba si uvědomit, kdo řídí obamu, tohle by nikdo týden před odstoupením neudělal, myslím normální.Situace je vlastně srandovní, všichni stojí s vytaženými kolty jen vystřelit, že. Pak tu máme ještě jednu variantu a to je občanská válka v americe, ale o tom se moc nemluví

      Vymazat
    2. Obama vedl Ameriku poslušně k jejímu současnému přeformátovávání. Buď budou služebné elity s globalisty spolupracovat, nebo si vykoledujou občanskou válku. V Rusku je část politiků a oligarchů věrná Washingtonu, a ti čekají na vhodnou chvíli zaútočit na Putina a provést v Rusku puč podobný tomu v roce 1917. I ten pád Alexandrovců umožnili tajným nepřátelským službám provést, aby byli další krok k dělení moci v Rusku. Rusko jako stát je nezajímá, jen co z toho budou mít za kořist a prebendy. Putin o nich ví, a čeká, až se začnou proviňovat, pak skončí ve vyhnanství nebo před popravčí četou. Mají ještě jednu možnost, podrobit se a spolupracovat s Putinem na obnovení silného Ruska. Pak jim možná odpustí všechny dosud vykonané zrady a podrazy.

      Vymazat
    3. Zapomínáte, že v tom letadle byla jedna světově významná ruská doktorka, spcializující se na lékařskou pomoc ve válečných zónách. Směřovala totiž do Sýrie vybavená vysokými pravomocemi od OSN, a to Obamovi zřejmě vadilo natolik, že to letadlo nechal sundat i s Alexandrovci. Ti byli produktem vedlejších ztrát, nebo se to pro pomstu proti Rusku hodilo více, když už se ta příležitost naskytla.

      Vymazat
  2. Nojo, no. Jak líp zabránit útoku na Moskvu, než si tam podržet významné americké občany :) Začal bych být nervózní, až si je amíci stáhnou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte, Rusové byli vždy o několik tahů napřed před mikimausovskými kašpárky z usa. Oni převzali tahy na světové šachovnici, a jen tak lehce se jich nevzdají.

      Vymazat
    2. Putin je ako skorpion... vpredu su klepeta, ale ked si myslis, ze uz ho mas, zozadu pride chvost zo smrtelnym bodcom...
      Nerypte do neho...Neviete co ma v zalohe...

      Vymazat
    3. To si pište, že má v záloze ten pověstný bodec. A když to bude nutné, vůbec se nebude rozpakovat ho použít. Ostatně ti hlupáci ze Západu už ta žahadla Putinova okusila, a vůbec, ale vůbec jim to nebylo po chuti.

      Vymazat
  3. Amícům na lidech nezáleží. Jenom by toho zase využili a vymysleli nějakou lež na Rusko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte na to, že čím víc se ho.no maže, tím víc taky smrdí. Anebo je taky známo, že ryba smrdí od hlavy.

      Vymazat
    2. No už ten ruský hackink CIA udělalo.

      Vymazat
  4. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2878-10-podivnych-katastrof-postihly-usa-vzdy-pote-kdyz-nechaly-na-holickach-izrael-koleduje-si-obama-o-dalsi-ma-to-byt-soucast-jeho-zbesileho-odkazu-pocka-osud-na-trumpa-nebo-uderi.htm

    OdpovědětVymazat
  5. Jak to dopadlo s tím velkým útokem?

    OdpovědětVymazat
  6. WP se za tento hoax omluvil:
    http://nypost.com/2017/01/01/washington-post-retracts-story-about-russian-hack-at-vermont-utility/
    Omluvíš se taky?

    OdpovědětVymazat
  7. Zvláštní bezpečnostní opatření pro Donalda Trumpa byla přijata s ruskými žoldáky ze speciálních jednotek (SPECNAZ) vyslaných deaktivovat a zneškodnit jaderné nálože pod New Yorkem a v blízkosti Bílého domu, říkají zdroje z Pentagonu. Jedna jaderná zbraň pod Washingtonem již byla demontována, dodávají.
    USA v čele s Obamou pořád v panice dělají nesmyslné kroky, aby jejich stokrát opakovaná lež byla podle nich pravdou. Stejně jako napadli Irák, zničili Libyii. Než se ujme Trump prezidentského úřadu se snaží provokovat jak se dá. Prostě a jednoduše jim ujíždí vlak.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.