23. prosince 2016

Falešný útok v Berlíně: herci sionisté


Falešné fotky, izraelský Mossad a falešný teroristický útok v Berlíně
Zdroj: http://nodisinfo.com/photoshop-fakes-israeli-mossad-berlin-truck-attack-hoax/
22. 12. 2016
Překlad: Orgonet


Za tímto podvodným útokem v sionisty ovládaném Berlíně stojí prohnilý Mossad. Není tam ani zrnka pravdivého. Vše je pouze inscenováno. Byl to čin spáchaný Izraelci ve spolupráci s jejich evropskými prosionistickými spojenci, zejména  Israeli Secret Intelligence Service – ISIS. Tyto zbabělé kriminální mozky se snaží vyprovokovat lidi ke stále větším vražedným činům, včetně mezinárodních válek.

Sionisté toto provádějí rutinně. Je to jejich motto, o tom není pochyb.

Všichni herci v tomto podvodu jsou sionističtí agenti, zejména špióni Izraele. Kdo by mohl být evidentnějším špiónem Mossadu, nežli údajný „polský“ majitel kamiónu, jímž není nikdo jiný než sionistický žid Ariel Zurawski?


Copak nám tento žid ukazuje? Ta fotka je podvod z fotoshopu, falešný obrázek údajně mrtvého řidiče kamiónu Lukasze Urbana.

Příklad užití fotoshopu arcisionistými špióny: Rozmazané pozadí a divné úpravy ve tváři. Změť digitálních zásahů, vyčnívající brada: absolutně divná tvář. Špatné světlo – odráží se na stole v pozadí, ale ne ve tváři. To je nemožné. Fotka je absolutní podvrh.

I následující obrázek řidiče dodaný Zurawskim je divný a je zjevné, že byl silně digitálně upraven. Oko skoro není vidět, obličej byl totiž úplně rozmazán. Domýšlivý úsměšek. A proč se dívá jinam, ne do kamery?

Byl to falešný útok s neexistujícím řidičem a neexistujícím teroristou. Kdo při něm falešně zemřel? Je to neuvěřitelné, ale sionisté. 


Židovské oběti: 
(Zdroj fotek: http://heavy.com/news/2016/12/berlin-christmas-market-victims-fabrizia-di-lorenzo-lukasz-urban-weihnachtsmarkt-anschlag-opfer-attack-truck-germany-photos-twitter-facebook-pictures/5/)

Podle britského Guardianu: Dalia Elyakim



Mezi oběťmi byla podle izraelského ministerstva zahraničí  též identifikována izraelská žena, Dalia Elyakim. Byla na návštěvě v Berlíně se svým manželem Ramim, který byl těžce raněn, ale jeho stav je stabilní.


Všimněte si, že agent, který za ně vystavuje posty na Facebooku, není nikdo jiný než izraelský agent Moshe Egoz.
Několik lží šířených Mossadem o těchto dvou lidech:
Rami (údajný manžel) musel podstoupit dvě operace boku a nohou, jeho život není ohrožen, ale bude muset na další operace.
Dalia od útoku nikoho nekontaktovala, při něm stála po boku svého manžela, když do nich narazil kamión. Úřady po ní dále pátrají.
To vše jsou pouhé historky, lži. Nikdo z těchto lidí neutrpěl žádné zranění.

Pojmenované oběti jsou tedy izraelští židé, ve snaze získat sympatie světa pro sionistické plány.

Další zcela falešnou obětí je Fabrizia Di Lorenzo, židovka z Morana. Tato špiónka Mossadu se chlubí, že je „studentkou magisterského studia mezinárodních vztahů a diplomatických záležitostí“. Má hezkou tvář, což přitahuje pozornost.


Následující zmatená falešná svědkyně, Finka, údajně pracující v kanceláři na náměstí, řekla mezi množstvím vymyšlených odpovědí mimo jiné: „Nebyl důvod k panice.“ Samozřejmě že nebyl, protože se tam nic nestalo.

https://youtu.be/vI4pWMfJJxI


Hoax index: neměřitelný, zfalšováno nad veškeré představy. Islamofobie opět udeřila.



Dodatek Orgonet:




  • Ještě k videu o "raněných", které bylo zmíněno v předchozích článcích: https://youtu.be/ZJq0-vaynKgUž nemám čas na detaily, ale pokud si budete záměrně rychlé záběry (aby bylo co nejméně vidět, ale něco musí být vidět, že) zastavovat, povšimněte si obvyklých znaků falešné události (žádná krev; tam, kde ji vidíte, můžete zahlédnout i jak ji někdo z hadičky vypouští na ulici; "oběti" leží klidně, bez projevů utrpení; každý ležící herec má svého sekundanta, aby bylo vidět, že je o něj již pečováno a aby se k němu nehnali kolemjdoucí a nezjistili podvod (:-)))

19 komentářů:

  1. Kdyz se dva hadaji, treti se smeje.
    Stare zidovske prislovi. Jestlipak uhodnete, kdo je tim tretim?;-). Ano, spravne, jsou to zide. A ti dva jsou krestani s muslimama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je stare cinske prislovi, ty trotle.

      Vymazat
    2. Zidovske, magore! Vim to lip nez ty!!

      Zdravi Sara

      Vymazat
    3. Správně Sára jen jim to nandej hrdopyšným mastňákům

      Vymazat
  2. Na té fotce údajně zastřeleného polského řidiče je někdo jiný než na té fotce, co je řidič živý. Ten živý má úplně jiný nos a to špičatý, ten "mrtvý" má bambuli. Také ten sloupek, co zůstal zázračně stát je geniální ne tak režisér ,asi ho taková "nepodstatná" maličkost nenapadla. O maličkosti se starají rekvizitáři a jelikož tam sloupek byl, tak mu prostě nevěnovali pozornost, nemuseli ho přinést z rekvizitárny.

    OdpovědětVymazat
  3. Ne nadarmo staří Římané věšeli na krk usvědčených a odsouzených židů tabulku s nápisem "Judae Apella" (lehkověrný žid), a vodili je tak před popravou nebo vyhnanstvím ulicemi města, aby každý toho zlosyna viděl. Je jisté podle Bible, že v židovstvu existují dvě hlavní frakce : pro Hospodinova, a pro sionistická (satanská). Ta první neškodí, ale integruje se do společnosti v zemích, kde žijí. Ta druhá škodí, kam jen vstoupí, a pokrytecky využívá i těch mírných židů ke svým nekalým cílům. Proto ti mírní byli v Evropě zholocaustováni těmi sionistickými, protože odmítli jako celek se podílet na svinstvech sionistů. Sionisté totiž pojali obavy, že by jejich akce a cíle (nové uspořádání světa neboli nwo)mohli ti umírnění zhatit. Proto podporovali a ponoukali nacisty k tzv.konečnému řešení. Žid tedy vyhlazuje žida, a používá k tomu Němce. Tu máš čerte kropáč ! Byla to zcela evidentně falešná vlajka podobného střihu, jaké zažíváme pod režií sionistů i dnes. Pro ty, co budou těmito tvrzeními pohoršeni, protože to nezapadá do obecného konceptu dějin, které zná ze školy nebo z médií, mám jen jedinou radu. Hledejte, pátrejte, a odhalujte Pravdu. Dějiny jsou neustále manipulovány satanovými dětmi (sionisty), a nedají pokoj, dokud jim někdo mocnější neklepne přes prsty. Díky Bohu, ta doba se valem blíží, a oni to moc dobře vědí.Proto zoufale zkouší pomocí teroru, vraždění a strachu strhnout s sebou co nejvíc lidí(duší) do věčného zatracení. Abyste to konečně pochopili, Oni nás chtějí s sebou, aby jejich kontinuita moci nad námi nikdy neskončila, třebas by to bylo v pekle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro získání heilege Vaterland, tedy Palestiny je dovoleno vše, včetně vraždění souvěrců. Prej jim to nakukal jejich zlý, primitivní bůh s omezenou mocí. Do Vesmíru nesměj strčit rypák.
      r.m.

      Vymazat
    2. Oni hlavně dostali trest bloudit do skonání světa po Zemi, nebýt nikde doma,a proto nesmí nikde zakládat svůj stát. To porušili v roce 1948 založením Izraele. Už jen z toho principu bude Izrael nakonec zničen. Uchráněno bude jen svaté město Jeruzalém. Že mu neublíží, na tom se totiž shodli všichni lídři hlavních světových náboženství na Foru 2000 v Praze.

      Vymazat
  4. Nyní zase Sionisté používají muslimy proti Němcům. viz video na You tube : Kardinál Judas.

    OdpovědětVymazat
  5. 6 mužů, 6 žen to jako 12 měsíčků? Morbidní záliba v symbolice ukazuje na pachatele víc než policejní pátrání.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně ! Stačí sledovat sionistickou symboliku a mluvu/tisk. Tam vše podstatné odhalíte, a nemusíte se složitě přehrabovat v prolhaných médiích.

      Vymazat
  6. To je prdel a fake, co? A tohle je taky prdel.https://www.novinky.cz/domaci/424563-u-domu-kde-bydlela-nada-cizmarova-zapaluji-sobeslavsti-smutecni-svicky.html Jste hyena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je třeba zjistit, kdo dal popud k tomu černému dílu v Soběslavi, potažmo v celé ČR. Kdo za tím stojí, kdo tomu pomáhá (jmenovitě!), a jaké zblblíky k tomu získali nebo si je koupili. Pak můžete teprve mudrovat o tom co je, a co není. Co je skutečnost, a co je jen zemní zrcadlo.

      Vymazat
  7. Za takvé lhaní budete příští rok vypnuti novým útvarem MV:

    http://zpravy.idnes.cz/nada-cizmar-obet-teroristicky-utok-v-berline-f3s-/domaci.aspx?c=A161227_135832_domaci_jkk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zeman je proti tomu, kromě pornografie !!!

      Vymazat
  8. Objektivně nevím, co se tam událo, ale po shlédnutí několika kritických článků tady na Orgonetu jsem zapátral na internetu a je mi divné, že neexistuje více videí zachycujících vjetí kamionu na trhy, a to v dnešní době, kde na každém rohu, ve spoustě autech, máme kamery...
    Jedinou jistotu mám v tomto:
    2.1. ve 14:00 má v Táboře má spolužačka ze střední Naďa pohřeb. Byla prohlášena jako oběť tohoto "teroristického?" útoku.
    Milan Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Berlíně je velmi málo pouličních kamer z důvodu tamní silné lobby ochraňující osobní údaje. Ne jako v tom našem policejním banánistánu: kamery na každém rohu, v každém větším obchodě, v autobusech..

      Vymazat
  9. "Špatné světlo – odráží se na stole v pozadí, ale ne ve tváři."

    To světlo je naprosto v pořádku, uprostřed je sloupek, který stíní a vepředu dopadá na tvář světlo z okna, které je blíže, než to zadní...

    OdpovědětVymazat
  10. Je to celé opravdu divné. Neukázali nám žádné zraněné v nemocnicích. Jen jakýsi rodiče na ulici brečeli, že jejich syn je po útoku v kómatu, takže nám také nic říci nemůže. Za peníze si dovedu představit, že i falešný pohřeb se dá udělat, pak nová identita a peníze do konce života.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.