8. prosince 2016

Hlasy pro Clintonovou započítány v Detroitu šestkrát

Přepočítávání hlasů v Detroitu: krabice označená "306 hlasů" jich obsahovala jen 50.

http://www.prisonplanet.com/detroit-recount-observer-box-marked-306-ballots-only-had-50-inside.html
December 8, 2016
Překlad: Orgonet

Je možné, že přepočítávání, které iniciovala Jill Steinová, ve skutečnosti přistihlo při podvodu volební mašinérii demokratů?
Je zde svědectví z první ruky, od pracovníka přepočítávání hlasů v předměstí Detroitu. Konzervativní aktivista Ken Crider napsal na Facebook: https://m.facebook.com/rick.crider.7/posts/10208302839712897

„Moje žena a já jsme se právě vrátili z  přepočítávání hlasů v Cobo Hall v Detroitu. V den voleb, 8. listopadu, volební úředníci ukončili hlasování v 8 hodin večer, pak porovnali rozdíly mezi strojovým počítáním a voličskými hlasy v počítači. (Pozn. Orgonet: Ve státě Michigan se volí papírovým volebním lístkem, který se naskenuje speciálním scannerem a hlas je zaregistrován počítačem.) Pak byly volební lístky vloženy do krabic, na které bylo napsáno číslo okrsku a počet vložených lístků, byly zapečetěny kovovou pečetí s týmiž čísly a archivovány.

Penny byla ve týmu pro detroitský volební okrsek č. 152, a dostali ke kontrole krabici s číslem 152. Pečeť byla neporušená, údaje na krabici, pečeti i ve volebním záznamu shodně uváděly, že v ní je 306 lístků. Když krabici otevřeli a vyndali lístky, zjistili, že jich je pouze 50! A protože je tam ten rozdíl, platí prý původní počet." 
Já jsem byl u okrsku, číslo si nepamatuji, ale měl nadepsáno 525 hlasů, a také jsme napočítali 525 hlasů. Oficiální úředník děkoval Bohu, že mají jeden počitatelný okrsek..."

Podle zveřejněných oficiálních údajů okresu Wayne County http://www.waynecounty.com/documents/exec/clerk/16GPRDED.pdf#toolbar=1&view=FitH získala Hillary ve volebním okrsku č. 152 250 hlasů, Donald Trump 31. Kandidátka, která požádala o přepočet, Jill Steinová, dostala 11 hlasů. Ostatní kandidáti dostali dohromady 12 hlasů.

Znamená to, že volební lístky pro Clintonovou prošly přes scanner několikrát!!!


Další svědek, Trumpův delegát Meshawn Maddock, vyfotografoval v Detroitu řady krabic s volebními lístky, čekajících na přepočítání (a možná odhalení nepříjemné pravdy) s komentářem:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1509510572398152&set=a.762087130473837.1073741825.100000176705538&type=3



„Velký průšvih. Okres nemá dost pracovníků na počítání. Čekali jsme 1 ¾ hodiny, než zkontrolovali 1. okrsek. Tímto tempem bude počítání trvat tři až čtyři týdny.

Byl jsem se podívat na uložené krabice s lístky. Na tomto obrázku z Cobo Hall je třetina krabic z Detroitu, a další dvě třetiny jsou na cestě.“
American Mirror


Update: 
"Federální soudce nařídil zastavit přepočítávání, vzhledem k tomu, že Steinová neposkytla dostatečné důkazy o manipulacích či chybách, pouze poukázala na možnou zranitelnost volebních přístrojů."


Poznámka Orgonet: Museli to včas zarazit, Clintonová přece nedopustí, aby její podvody s hlasy vyšly takto hloupě najevo, kvůli nějaké Steinové...  (:-))) 





Přepočítávání v Michiganu je ukončeno z důvodu odhalení obrovského volebního podvodu demokratů


Obrovský podvod odhalený ve Wayne County (Detroit) je zajisté spjat s NÁHLÝM rozhodnutím soudce a michiganské komise agitátorů odvolat přepočítávání. Kdyby přepočet pokračoval, Hillary by ztratila Wayne County (Detroit) a sousední Oakland County, jediné dvě její naděje v Michiganu!

I počet lidových hlasů pro Hillary by šel silně dolů ... mnohem níže než ony 2 milióny hlasů, o které, jak prohlašuje, získala víc než Trump - její podvodné voličské/hlasovací aktivity proběhly ve VŠECH významných městech USA!!! A proto byl ve skutečnosti přepočet odvolán!!!

Můžete se vsadit, že tento typ obrovského volebního podvodu proběhl ve všech významných městech USA! Jsem ochoten se i vsadit, že kdyby se přepočítávalo v Kalifornii a New Yorku, odhalila by se pravda, že Trump vyhrál i tam!!

Trump vyhrál s přesvědčivou převahou navzdory všem volebním podvodům demokratů!

USA evidentně potřebují výraznou reformu volebních procedur a vnitřní kontrolu v celém státě!

6 komentářů:

  1. Nedělám si iluze u voleb v příštím roce u nás. Většina bude volit Okamuru, ale v TV nám ukážou vyrovnaný souboj mezi ANO a ČSSD.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kašlite nato, že čo vám ukazujú v TV, pravda je vždy iná, vždy...

      Vymazat
  2. Dopadlo to pro nás jak nejlépe mohlo. Trump je naše lepší budoucnost.

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlas a já chci upozornit ještě jednou na Rakousko, kde rakouský ústavní soud zrušil 1. července 2016 výsledek květnového druhého kola prezidentských voleb z důvodu formálního pochybení - předčasného otevření a sčítání obálek. Ústavní soud přitom zcela opominul, že korespondeční lístky pro kandidáta Alexandera Van der Bellena i několikanásobně převyšovaly počet oprávněných voličů v okrscích. A podvodník Van der Bellen (nebo jeho stoupenci podvodníci) si drze kandidoval i v opravných volbách. Van der Bellenova matka je samozřejmě Chazarka Alma Siebold (1907-1993), místo narození Pskov, Rusko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podvod a predsa sa nakoniec mu to podarilo...Prečo nikto neprotestoval, žeby už viac nemohol kandidovať, to je viac ako zaujímavé, že???

      Vymazat
  4. Před časem tu vyšel článek, dehonestující Jill Steinovou zřejmě coby agentu Clintonů, i komentáře byly proti ní. Postnul jsem, i když nevím jestli to bylo prezentováno, že opak je pravdou, Jill je normální, inteligentní a v důsledku toto gesto pracuje pro Trumpa. Jsem rád, že jsem se nemýlil

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.