1. prosince 2016

Přepočítávání volebních hlasů v USA: Co vlastně dělá Jill Steinová a proč to dělá? Nikdo neví.

Přepočítávání volebních hlasů v USA: Změna výsledku je silně nepravděpodobná, ale Jill Steinová si namastí kapsu z darů naivních voličů.
Sepsal Orgonet
Zdroje uvedeny v textu (články v angličtině).
1. 12. 2016


Tento článek píšu zejména proto, abych si chaos v této záležitosti pro sebe ujasnil. Pokud tyto souvislosti zaujmou i čtenáře, tím lépe.

(Foto: Dr. Jill Steinová s potěšením ukazuje nárůst sbírky na financování přepočtů.)

Masmédia včetně českých v těchto dnech s gustem přinášejí (zmatené) zprávy o přepočítávání hlasů ve 3 amerických státech, které iniciovala neúspěšná presidentská kandidátka Strany zelených Jill(ary) Steinová, čímž je naznačeno, že volby nebyly fér a že je tu šance to změnit.

Celá ta záležitost je velmi nepřehledná, denně přibývají nové (protichůdné a matoucí) informace, takže jen krátce shrnu to, co z toho mi připadá jako pravděpodobné a důležité. (Zero Hedge k tomu praví, že "většina lidí se stále ještě snaží pochopit, co Jill Steinová vlastně dělá a proč to dělá.") 

1. Proč Jill Steinová iniciuje přepočítávání, když prohlásila, že důkazy o podvodu při volbách nemá? Nějaký důkaz musí být přece základem žaloby/žádosti o přepočet.
2. Jill Steinová nemůže přepočítáním hlasů naprosto nic získat, co se týče její neúspěšné kandidatury. Dělá to tedy snad pro Hillary? - Hillary se však oficiálně od přepočítávání distancovala, až na to, že Clintonova nadace poskytla právníka na dohlížení nad přepočtem.
3. Pokud by to dělala pro Hillary, proč to nedělá ve státech, kde rozdíl hlasů v neprospěch Hillary byl ještě menší než ve Wisconsinu, Michiganu a Pennsylvánii?

4. Stav dle včerejších zprávProcedura žádosti o přepočet v Pennsylvánii je složitá, dle odborníků tam těžko uspěje, zejména nestihla zákonný termín pro podání (23. listopadu), o čemž se mlčí. Nová zpráva: Státní soudce právě zamítl žádost o přepočet pro nedostatek předložených důkazů o podvodu. - Uzávěrka pro Michigan byla včera, rovněž složitá procedura, není zatím jasné, jestli to stihla. Navíc, Michigan má papírové hlasování, takže podvod v elektronickém hlasování je vyloučen, čímž je žádost bezpředmětná. - Ve Wisconsinu soudce rovnou odmítl dát příkaz k přepočítání.

5. Dělá to tedy pro peníze? Jill Steinová vyhlásila celonárodní sbírku na financování poplatků za přepočet hlasů v jednotlivých státech. Původně potřebovala sehnat údajně celkem 7 miliónů dolarů. Sešly se jí takovou rychlostí ("money boom"), že je podezření, že byly převáděny robotem z nějakého účtu (například z Clintonovy nadace? Od Sorose?). Jim Stone pozoroval průběh její sbírky a konstatoval, že peníze přibývaly po dva dny zcela pravidelným tempem 160 tisíc dolarů za hodinu, a to i v nočních hodinách, kdy lidé spí ... což by svědčilo o automatickém převádění robotem. Zajímavé je rovněž, že údaje, kolik má stát přepočet v jednotlivých státech, se byly několikrát navýšeny, řádově o milióny dolarů, a právě teď je cíl sbírky 9,5 miliónu dolarů... - Narůstá otázka, kam ty peníze půjdou, pokud nebudou využity na proklamovaný účel? Protože to by byl podvod, který je ze zákona trestný. Jillary v tom ale umí chodit, najde způsob, jak si je nechat pro sebe... prý je když tak dá na kampaň za změnu volebního zákona v USA... (Podobně v tom uměla chodit Clintonova nadace, která po zemětřesení na Haiti nasbírala mnoho miliónů, či dokonce miliard, na pomoc, která na Haiti nikdy nedorazila... viz např. článek Jak Clintonova nadace zbohatla na chudých Haiťanech; peníze z nadace byly např. použity na svatbu jejich dcerunky Chelsey.)

 Celkově vzato, různí analytikové nedávají této iniciativě Jill Steinové žádné šance, pokud jde o změnu volebních výsledků. I Trump je v klidu a dělá si svoje...

(Dle mého vnímání je Jill Steinová ještě daleko nepříjemnější jedubabou než Hillary, a to nejen činy a vyjadřováním, ale i vzhledem. Hillary může být mnoha lidem aspoň na pohled sympatická, jelikož se stylizuje v médiích jako mladistvá, zachovalá, energická, laskavá mamina či babča, a spousta lidí jí to věří. Bohužel je hodně pravděpodobné, že ta Hillary, která se v současnosti ukazuje médiím, není už pravá Hillary, nýbrž je to její dvojnice (ne-li klon), jak napovídají fotky před pár měsíci a nyní. Před kampaní a na začátku kampaně byla Hillary zachycována jako značně korpulentní stará dáma, přiměřeně sešlá v obličeji, zatímco nyní nám média ukazují fešnou, v obličeji vyhlazenou a mnohem štíhlejší mladici.  Viz snímek níže: pravá obézní Hillary v zeleném, na debatě falešná štíhlá Hillary v bílém kostýmku, (bílá přidává kila). (Obrázek Jim Stone.



Jill Steinová taky asi není moc chytrá, ani nemá takový schopný managerský tým jako Hillary, který by ji 24 hodin denně koučoval, takže je možné, že všechno to dělá z nedostatku rozumu. Viz článek Infowars "Jill Steinová je naprostý idiot a její kampaň je podvod."

Jak praví Zero Hedge: "Jill, dobrá snaha, ale je čas toho nechat."


5 komentářů:

  1. Jill Stein? Podobná fešanda https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

    OdpovědětVymazat
  2. Škaredá vyžilá kreatura ze stejného satanského hnízda jako Killery.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takoví rádoby naaranžovaní zombíci

      Vymazat
  3. Proč to dělá ? Jaký má motiv ? Ženská , která nemá a neměla šanci být zvolena , nechá přepočítávat hlasy !!!

    Jediné vysvětlení je , ŽE! ; Odvádí "černou" práci pro toho kdo to zaplatil :-) ! Vyhozených 7 miliónů dolarů za přepočet hlasů aniž má dotyčná osoba šanci na nějaký ZISK - To je proti logice !!! Jediné možné vysvětlení motivace oné paní je to , že je navedena , placena a podplacena !

    OdpovědětVymazat
  4. No, asi jste ji neslyšeli mluvit. JE chytrá, normální a inteligentní. Tuhle práci nedělá pro sebe ale pro Trumpa. Otázky jsou špatně položeny a proto uniká význam

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.