4. ledna 2017

Islámský stát neměl důvod útočit na turecký noční klub, ale CIA-NATO-MOSSAD ano

Islámský stát neměl důvod útočit na turecký noční klub, ale CIA-NATO-MOSSAD ano

Zdroj: http://stateofthenation2012.com/?p=61981
The Islamic State had no reason to attack the Turkish nightclub…but the CIA-NATO-MOSSAD did
The Future of the World Revolves Around Turkey
The Millennium Report
2. ledna 2017
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.




Budoucnost světa se točí kolem Turecka

Od doby, co angloamerická „Velká osa“ (Anglo-American Axis, AAA) rozhodla, že turecký president Recep Tayim Erdogan není již spolehlivým partnerem pro pokrok v projektu „Velkého Izraele“, jeho země se stala obrovským cílem pro falešné teroristické operace. Několik příkladů: 


Pravidelně tam tedy dochází k teroristickým útokům nesoucím typické znaky černých operací CIA/MI6/MOSSAD. Novoroční masová střelba v nočním klubu v Istanbulu je toho dokonalým a zářivým příkladem. 

Manhunt underway after 39 killed in Istanbul nightclub terrorist attack (GRAPHIC VIDEOS) (Hon na pachatele teoristického útoku, který zabil 39 lidí v istanbulkém nočním klubu)


Turecko je také podrobeno veškerým formám finančního terorismu a ekonomické sabotáže. Není dne, aby mainstreamová média nepřinesla nějakou velmi špatonu zprávu ohledné krachující burzy  či krachující turecké liry.

Toto nejnovější stádium řízené demolice Turecka pod sio-anglo-americkým vedením bylo rozpoutáno po neúspěšném převratu, který sionisté nekompetentně inscenovali 15. července v Ankaře. Kdyby vyšlo najevo, že tato operace CIA-NATO-USA byla bezostyšným pokusem o násilný převrat Erdoganovy vlády, došlo by k totální válce.

Většinou je ale tato válka vedena západními mocnostmi jako tajná, a tyto mocnosti tahají za každou páku a mačkají každý knoflík, který mohou, aby způsobily pád turecké ekonomiky. A to je vždy preferovanou metodou států sio-anglo-americké osy: zničit ekonomiku státu, a pak cynicky použít jeho vlastních občanů ke svržení vlády.

Mezitím samozřejmě tito zahraniční spiklenci organizují jednu falešnou teroristickou operaci za druhou, za účelem získání místního obyvatelstva pomocí strachu. Všudypřítomný strach a úzkost, které nyní vládnou v celém Turecku, by se daly nahmatat. A zintenzívňování strachu vytváří podmínky pro další převrat a/nebo barevnou revoluci.

Západní mocnosti nechtějí/nemohou pustit Turecko ze spárů

Je třeba chápat roli, kterou hrálo Turecko v historii na Středním východě vzhledem k Evropě, a potom nám budou dávat tahy na šachovnici v roce 2017 nějaký smysl.

Turecko je bránou do Evropy pro Střední východ, a pro velkou část Asie. Po vládě otomanského císaře Suleimana vedly „hedvábné stezky“ přes Turecko. Jeho dlouhá vláda znamenala, že Turecko se stalo hlavním mocnostním hráčem v záležitostech Evropy, ať už se to monarchům na kontinentě líbilo či ne.

Turkey’s “Long Arm” in Europe (Turecká „dlouhá ruka“ v Evropě.)

Tato mimořádně velká moc a vliv je vidět v roli, kterou hrálo Turecko při vytvoření současné evropské imigrační krize. Hlavní ventil, který reguluje přiliv válečných uprchlíků a ekonomických imigrantů ze Středního východu i odjinud, je ovládán v Ankaře. Tak významně, že mnozí geopolitičtí analytikové si kladou otázku, zda Erdogan skutečně nechce vytvořit kalifát, do nějž by patřila významná území na celém evropském kontinentě. Přelidnění země muslimskými přistěhovalci bylo tradičně užíváno islámskými vládci a dobyvateli, když ji chtěli převzít pod svou moc.

Existuje obrovský tajný plán na infiltraci do Evropské unie. Tento plán byl formulován v Londýně, Tel Avivu a Washingtonu D. C. a podstatně rozvíjí historický projekt „Velkého Izraele“. Tvrdí křesťané a židovští sionisté se nezastaví před ničím, aby naplnili svůj sen o Velkém Izraeli, a použijí jakoukoli strategii a taktiku, aby ho dosáhli. Turecko má tu smůlu, že se nachází právě v průsečíku zájmů.

Erdoganovi byl původně slíben jeho kalifát, pokud bude úzkostlivě dbát rozkazů od NATO a Washingtonu. Což nedělá. Turci se natolik obohacují a tolik vydělávají na současné fázi války, že se kořistí ze syrské a irácké války nevzdají. Obchod s lidmi, s drogami a zbraněmi jsou extrémně výnosné a probíhají všude v západním Levantu. Obchod se starožitnými památkami je rovněž nesmírně výnosný. A turečtí obchodníci jsou v něm většinou prostředníky a zprostředkovateli,

A co je důležitější, geostrategická poloha Turecka z něj činí stát absolutně nepostradatelný pro dobytí celého středního východu Anglo-americkou osou. Proto nabídli Erdoganovi tak mnoho, avšak když prosazovali vstup Turecka do Evropské unie, byli rázně odmítnuti. Rolí Turecka v této studené fázi 3. světové války je stejně jen to, aby posílalo do Evropské unie tolik trojských koní, kolik je možno. Turecko nemělo nikdy být součástí Evropské unie, jak daly jasně najevo Německo a další členské státy.

Muslimský stát může posílat muslimů kolik se mu zachce, ale ti nemohou být vpuštěni o Evropské unie, pokud bude uzavřena jako komunistický totalitární superstát. Pouze tímto způsobem může skrytě probíhat invaze uprchlíků do Evropy probíhat. Pouze tímto způsobem mohou kapitály Angloamerické osy pokračovat v manipulaci Erdogana, aby nevědomky naplňoval jejich agendu Velkého Izraele.

Pak do toho vstoupilo Rusko
Putinovo Rusko se v tom objevilo jako obrovský medvěd u rybářské díry v ledu. Ani Erdogan ani Obama, Cameron ani Netanyahu neočekávali, že ruská armáda zaujme v Sýrii tak bojovný postoj. Nejenže Rusko dobylo Sýrii zpět od Islámského státu podporovaného Anglo-americkou osou, ale rozbilo projekt Velkého Izraele na prach a trosky. A s pomocí Turecka vyautovalo ISIS jako sio-anglo-americký teroristický podnik.


Turkey’s Erdogan: ‘Confirmed evidence’ US-led coalition supports ISIS & other terrorists in Syria (Erdoganovo Turecko: Potvrzující důkazy, že koalice vedená USA podporuje ISIS i jiné teroristy v Sýrii)

Od doby, co NATO donutilo Erdogana, aby sestřelil ruský bojový letoun legálně letící přes Sýrii, Erdogan ví, že je mezi dvěma mlýnskými kameny. Ale teprve převrat, který provedlo NATO v Ankaře, ho vehnal na Putinovu stranu. Tento válečný akt nejen vyvolal jeho bezprecedentní model odporu vůči příkazům NATO, ale přivodil i hněv sionistů vůči tureckému presidentu. Proto Erdogan neměl jinou volbu než vytvořit mírovou alianci s Putinem, navzdory obrovskému válečnému kšeftaření, které podporovalo tureckou ekonomiku.

Turkey’s New Relationship With Russia – And Assad (Nový vztah Turecka s Ruskem – a Assad)

Týž Erdogan pak šel ještě dále a pomohl dojednat nejnovější dohody o příměří v Sýrii, což je pro válečné štváče Západu naprosto nepřijatelné. Jsou nyní zuřivostí doslova bez sebe a pevně odhodláni se svému bývalému tureckému partneru ve zločinech pomstít. Proto svět zaznamenává významný vzestup teroristických útoků na měkké cíle v celém Turecku.

Každá z těchto teroristických operací je dovršena kuriózním falešným prohlášením, že k odpovědnosti za něj se hlásí ISIS. Samozřejmě hlavní hráči vědí, že ve skutečnosti je to CIA, MI6 a MOSSAD, které tam provádějí svou nejnovější verzi Operace Gladio (to jest, oni jsou ISIS). Jenom tímto způsobem má Angloamerická osa jakousi naději, že dostaně hlavního geopolitického hráče – TURECKO – zpět na svou stranu regionální šachovnice.

*Operation Gladio: CIA Network of “Stay Behind” Secret Armies „Operace Gladio: Za tajnými armádami stojí síŤ CIA)

Putin to ví, a Erdoganovi všemožně pomáhá. Avšak Turecko je velký stát, který byl po desítky let prošpikován agenty NATO. Na každém tureckém rohu stojí teď domácí i zahraniční nepřátelští špióni. Vzhledem k rozšířenosti Internetu, zejména v Ankaře, istanbulu, Izmiru a Burse, je CIA pravděpodobně jen krůček od rozpoutání další barevné revoluce.

Putinovo Rusko v úzké spolupráci s Erdoganovým Tureckem a Íránem Aliho Khameiniho udělalo vše pro to, aby projekt Velkého Izraele byl zničen a nemohl dále pokračovat. Ale kdyby se podařilo obrátit Turecko, válečné zločince sio-anglo-americké osy by to podpořilo. Proto nyní vidíme jeden teroristický útok za druhým, v Turecku, Iráku, Sýrii atd… Neoconští globalisté jsou prostě zoufalejší než kdy dříve.


The Millennium Report
January 2, 2017

Recommended Reading

ISTANBUL: This Is Why They Staged and Blamed the False Flag Bombing On ISIS

The Islamic State had no reason to attack the Turkish nightclub…but the CIA-NATO-MOSSAD did




References

US Denies It Created ISIS, Accuses Turkey Of Spreading “Fake News”

Source

[1] Anglo-American Axis
“The Anglo-American Axis is represented, first and foremost, by the major English-speaking countries of the world: USA, UK, Canada, Australia, New Zealand and Israel. The European member nations of NATO, such as Germany, France, Italy, Spain, Portugal, Belgium, Luxembourg and the Netherlands are also closely aligned with the AAA as are all the Scandinavian countries. So are the Asian Pacific Rim nations of Japan, South Korea, Taiwan and the Philippines. Saudi Arabia, Turkey, Egypt, Pakistan, Kuwait, Jordan, Bahrain, United Arab Emirates, and Qatar also owe their allegiance to the AAA but some of these may be changing (shown in RED). The World Shadow Government is an ultra-secret, supranational organization which completely controls the Anglo-American Axis, as well as the European Union, NATO, among many other institutional entities which constitute the Global Control Matrix.”
(Source: Vladimir Putin’s Russia: Perfect Foil To The Anglo-American Axis And Their New World ‘Order’)

___
http://themillenniumreport.com/2017/01/the-islamic-state-had-no-reason-to-attack-the-turkish-nightclub-but-the-cia-nato-mossad-did/





11 komentářů:

  1. Jen divadlo s herci pro media, nikdo nezemřel! Vše bude dobré.

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdo dobrá práce, dekuji Üetr

    OdpovědětVymazat
  3. Chce to vzít rýče a vypnout internet jako babí aby se agenti nemohli domluvit.
    Taky se citite rozpolcení ? Turci nebyli k nám nejlepší v minulosti

    OdpovědětVymazat
  4. Fake, hoax, bullshit.. Krizoví herci.. Orgonet nic nepozná..

    OdpovědětVymazat
  5. Alternativní informace od kontrolované opozice těžšího kalibru.. LOL

    OdpovědětVymazat
  6. To jsem zvědavá, jestli je Trump nechá dál řádit nebo proti těm válečným štváčům vyrukuje.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem zvědavá, jestli Trump zamezí řádění těch neoconů nebo je nechá být. Doufám, že mezi ně nepatří, když teď tak kopou, tak snad nepatří.

    OdpovědětVymazat
  8. Bude zajímavé pozorovat bankovní sektor. Asi se budou přesouvat veliký peníze. A určitě se bude hejbat s komoditama. Tak schválně, jaký má Soros informace. Bylo by prima vědět to co on. Budou se vydělávat miliardy, ale kdo pak asi bude příjemcem? Možna ten Israel, aby ještě chvilku vydržel. Těžko říct, nechám se překvapit.

    OdpovědětVymazat
  9. Dobry clanok,len opomenul ulohu Merkelovej a jej statisicovu armadu moslimskej opozicie v Europe. Kde asi skonci bojove komando vycvicene sionistami?

    OdpovědětVymazat
  10. A nezapomeňme na plynovod který dojednalo Rusko s Tureckem, a které také znamenalo hřebíček do rakve Turecku.....
    To že o Aleppo bude boj, bylo jasné v moment kdy se dohodli s Putinem na stavbě, a bez ohledu na posr** EU a Ameriku

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.