1. ledna 2017

Obama vyhostil z USA i expertní ruský lékařský tým školící se na pomoc zraněným syrským dětem


Obama vyhostil z USA i expertní ruský lékařský tým školící se na pomoc zraněným syrským dětem

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2196.htm
December 30, 2016
Obama Orders Russian Medical Team Aiding Wounded Syrian Children To Leave US
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.




Velmi smutná zpráva pro vnitřní potřeby Kremlu vydaná 30. 12. Ministerstvem pro civilní obranu, naléhavé situace a eliminaci následků přírodních katastrof (EMERCOM) praví, že president Barack Obama nařídil pod záminkou diplomatického kroku okamžité vyhoštění týmu 15 lékařských expertů, kteří patřili k ruskému státnímu leteckému záchrannému týmu Centrospas (TSCART) a školili se v nemocnici Johna Hopkinse v Baltimoru (JHH) v Marylandu, jak vyrábět na 3D tiskárně protézy pro děti a batolata zraněná v syrské občanské válce. 



Podle této zprávy lékařští experti TSCARTu provozují leteckou záchrannou nemocnici certifikovanou Světovou zdravotnickou organizací (WHO), která patří mezi tři špičkové nemocnice v globálním rejstříku zdravotnických týmů, které mohou pracovat v oblastech katastrof, a od roku 1992 ošetřila více než 37 000 lidí; nedávno dostala ocenění za svou práci při pomoci zraněným dětem ze Sýrie.

Dle zprávy president Putin vyslal leteckou nemocnici TSCART do Sýrie minulý měsíc na naléhavou žádost dr. Elizavety Glinkové (známé a ve světě milované pod názvem "doktorka Líza"), zakladatelky a ředitelky palliativní zdravotnické charity Spravedlivaja pomošč, a na žádost držitele Nobelovy ceny za medicínu dr. Petera Agre z nemocnice Johna Hopkinse. Tito dva lékaři zorganizovali a podepsali dokument zvaný Otevřený dopis: Nechte nás ošetřit pacienty v Sýrii, naléhavě žádající válčící mocnosti, aby umožnily ošetření raněných v této válce. 

Foto: Světoznámá doktorka Líza s presidentem Putinem 

Jak informuje zpráva, jedním z hlavních zranění syrských dětí je ztráta údů způsobená skrytými minami a výbušnými nášlapnými pastmi nastraženými islámskými teroristy. Doktorka Líza a její americký partner dr. Agre vytvořili pro lékařské experty TSCARTu koordinovaný školící program v nemocnici Johna Hopkinse v Baltimoru, aby se naučili vyrábět na 3D tiskárně pro tyto děti protézy, jelikož je to obor, v němž je nemocnice Johna Hopkinse světovým leaderem.

Lékařští experti TSCARTu se tedy školili v užívání nejnovějších metod k léčbě válkou zraněných dětí v Sýrii, a doktorka Líza se 25. prosince vydala do Sýrie, aby tam dohlédla na první transport dětských obětí války do nemocnice Johna Hopkinse, kde měly dostat speciální umělé údy vytvořené pro ně na 3D tiskárně. Na cestě do Sýrie však zahynula spolu se všemi ostatními pasažéry při záhadné katastrofě vojenského letadla, které se zřítilo do Černého moře.

Čtyři dny po záhadné smrti doktorky Lízy, 29. prosince 2016, vykázal president Obama 15členný lékařský tým TSCART školící se v nemocnici Johna Hopkinse ze Spojených států (společně s 20 diplomaty Ruské federace) a zkonfiskoval místo jejich ubytování, rekreační středisko v Marylandu, které patřilo Ruské federaci od roku 1972 a bylo využíváno ruskými pracovníky a diplomaty majícími dlouhodobý pobyt v USA. 


Foto: Tweet Ruské ambasády v UK: "President Obama vyhnal 35 ruských diplomatů, déjà vu ze studené války. Jako každý, včetně amerického lidu, rádi uvidíme konec této nešťastné vlády." Ilustrace: lame = chromý, nemohoucí. Výraz "lame duck president", "president chromé káčátko"je užíván pro presidenta končícího svůj úřad, 


Vyhoštění těchto lékařských expertů TSCARTu presidentem Obamou bylo americkým propagandistickým mainstreamem, šiřitelem lživých zpráv, nečestně vydáváno za odplatu Ruské federaci za domnělý hacking presidentských voleb 2016. O pravdivosti tohoto činu dosud neexistuje naprosto žádný důkaz, a 71% Američanů ví, že je to lež.

Jak uvádí zpráva, ještě horší než to, že president Obama vyhnal z USA ruské lékařské experty školící se na pomoc zraněným dětem ze Sýrie, je to, že jeho čin ukazuje na to, že straní válečnickým neoconům své země, kteří jsou natolik nehorázní a nebezpeční, že je odsuzuje americká pravice i levice. Držitel Oskara, americký režisér Oliver Stone, rozcupoval jak Obamův režim, tak propagandistický mainstream za jejich nečestnou historku o tom, že „Rusové přicházejí“. Bývalý tajemník pravicového presidenta Ronalda Reagana Paul Roberts varuje, že tito neoconové se částečně institucionalizovali do CIA, Ministerstva vnitra a Pentagonu, a nejnebezpečnější je to, že si dosud udržují svůj vliv v médiích.



A ve stejnou dobu, kdy president Obama upřel syrským dětem zraněným ve válce pomoc Ruské federace, jeho neoconská válečnická mašinérie nadále bombarduje nemocnice v Iráku, jak učinili dnes v Mosulu, tento měsíc již podruhé. Barbarskost Obamova režimu ukazuje i to, že dal islámským teroristům souřadnice k ostřelování mobilní ruské nemocnice v Sýrii, která právě ošetřovala děti.

Obamův režim a jeho neoconští spojenci se stali tak odpornými a nechutnými, že už ani nepokládají bombardování civilní nemocnice za válečný zločin, a namísto toho je označují jako „neúmyslnou lidskou chybu a selhání výzbroje“.

V tutéž dobu egyptská policie zatkla „herce“ placené CIA, kteří natáčeli hraná videa pro antiruskou propagandu, v nichž používali malé děti maskované jako raněné syrské oběti války, aby je mohli ukazovat v amerických mainstreamových médiích šířících lživé zprávy.





Pokud jde o to, zda se nový president Trump dokáže vypořádat s těmito barbarskými neocony Obamova režimu, zpráva pochmurně uvádí, že to nemusí být zcela jisté. Jeden z hlavních amerických protiválečných aktivistů, Justin Raimondo, dnes napsal do Los Angeles Times varování před takzvaným syndromem vyšinutosti z Trumpa (SVT), který postihuje všechny americké elity.

„Pokud se zeptáte takové oběti syndromu SVT, co by jí mohlo pomoci, aby se cítila lépe, vysloví slovo „normalizovat“. Rozumí se tím Trumpa. A ve skutečnosti tím říkají, že normální prostředky jednání s ním nejsou dostatečné. Což vyvolává otázku: pokud je, jak říkají, druhým Hitlerem, nebo je spřažen s Putinem, proč by měla být vyloučena jeho vražda? Podrážděte trochu takovou oběť syndromu a zjistíte, že „řešení vraždou“ není pro ni vůbec nepřijatelné. A to je finální stádium epidemie SVT: násilí proti demokraticky zvolenému vůdci. Pokud nebude nalezen lék proti SVT, k tomuto násilí jsme právě dirigováni."


December 30, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Note: Many governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faal strongly disagree with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit us, and others like us, that is exampled in numerous places, including HERE.]

[Note: The WhatDoesItMean.com website was created for and donated to the Sisters of Sorcha Faal in 2003 by a small group of American computer experts led by the late global technology guru Wayne Green (1922-2013) to counter the propaganda being used by the West to promote their illegal 2003 invasion of Iraq.]

[Note: The word Kremlin (fortress inside a city) as used in this report refers to Russian citadels, including in Moscow, having cathedrals wherein female Schema monks (Orthodox nuns) reside, many of whom are devoted to the mission of the Sisters of Sorcha Faal.]



5 komentářů:

  1. To chce očistu, Veľkú očistu tejto Zeme, od všetkých parazitoch na tejto Zemi, len tak bude raz a navždy pokoj! Ale ľudia už toho nie sú schopní, preto Boh zasiahne, už dlho to nepotrvá, oddelenie pliev od zrna!!!


    A verte, že oni to vedia, preto toľko zla, lebo ak vedia, že končia, tak ešte sa snažia, čo najviac zla urobiť, Boh zahalil na krátku chvíľu svoju tvár, ľudstvo to tak chcelo, preto musí si odtrpieť tu hrôzu, lebo nedbala na varovania a upozornenia Boha!!!

    OdpovědětVymazat
  2. To je od vás hezké, že zde zveřejňujete, že se Rusové musí školit v USA. V Rusku by to nejspíše z nějakých důvodů nebylo možné. Ale je to logické, vždyť kde se Rusové od nepaměti inspirovali, odkud legálně či nelegálně přebírali zkušenosti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemelte tu zbytečné hlouposti. Různá know-how si vzájemně kradou mocnosti, co na Zemi vznikly. Takže do toho, proč Rusové stážovali v usa, vidíte asi jako husa do flašky.

      Vymazat
    2. Důkazy vašeho tvrzení?Anonymní2. ledna 2017 12:48

      Vymazat
  3. Jedna z největších psychiatrických léčeben světa v Opavě určitě projeví zájem o Oblbu po ukončeném presidentování......

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.