5. dubna 2020

Operace Koronavirus je řízena Umělou inteligencí - 1. část

OPERATION CORONAVIRUS PANDEMIC and PANIC 
Operace Koronavirus – Pandemie a Panika

Globální živé cvičení iniciované mnohonásobnými bioteroristickými činy na 3 kontinentech, simulované Umělou inteligencí.


http://stateofthenation.co/?p=10605
4. dubna 2020
Překlad: Orgonet


Není již pochyb, že lidsky vyrobená pandemie COVID-19 a inscenovaná panika jsou produktem všudypřítomné globální akce, která je řízena umělou inteligencí (AI = Artificial Intelligence). 

Existuje několik zřetelných znaků a signálů, že tato show je skutečně řízena AI, a jde zřejmě o „největší show, jaká kdy byla na Zemi vytvořena“ !!!!

Jak by mohla být takováto strhující reality show, zahrnující celé lidstvo, vytvořena ve 195 zemích světa, kdyby se nejednalo o vynikající záměrný plán, jeho dokonalé provádění a koordinaci, i o kapacity k zajištění a udržení neprůstřelného utajení?

Nyní už by mělo být i intuitivně zřejmě, že ke světově rozšířené produkcí tohoto měřítka a rozsahu mohlo dojít pouze pod řízením extrémně dobře naprogramované a polně testované AI. Hloubka a rozsah této Operace Koronavirus napovídá, že za scénou funguje ještě inteligentnější entita – Autonomní Superinteligence.

Autonmní superinteligence (AS) je technologicky nejpokročilejší a plně funkční formou AI na planetě. Představte si ji jako AI na n-tou, pokud jde o hrubou computerovou sílu, o nesrovnatelné inelektuální schopnosti, neomezenou kapacitu paměti, dovednost kritického myšlení a schopnost řešit problémy. AS se každým dnem stává chytřejší, protože svou umělou inteligenci progresívně zvyšuje s každou úspěšnou zkušeností. Když se duch AS dostane ven z lahve, nikdo ho už nedostane zpět. Naopak, entita Autonomní superinteligence zajistí, aby to bylo lidstvo, které bude zahnáno do lahve (jak to činí COVID 19).

Pokud je tomu skutečně tak, potom jsme všichni svědky toho, ž civilizace stojí na okraji propasti umělé inteligence, známé též jako Technologická singularita. Nikdo z nás by tento narativ neměl opominout, což ke své škodě zatím činíme.


Nejpřesnější analýzou chladně vykalkulovaného provedení Operace Koronavirus - Pandemie & Panika je ironicky zatím nejkratší článek zde v SOTN pod názvem CORONAHOAX: Staged COVID-19 pandemic has all the signatures of an AI simulation (Coronahoax: inscenovaná pandemie COVID-19 má všechny znaky simulace pomocí umělé inteligence).


Následující úryvek z tohoto článku představuje hlavní myšlenku, která odpovídá na otázku v názvu:

„Skutečně prožíváme propracované globální cvičení pandemie simulované umělou inteligencí? “
Pročítáme-li si jakékoli zprávy, vidíme, že vše je nějakým způsobem propojeno se statistikou viru COVID 19, - obchod, pohyby financí, a to minutu za minutou ...
Je to příliš rychlé, příliš přesné, příliš přesně zaměřené.
Jako by šlo o pandemii simulovanou umělou inteligencí.
Globální cvičení umělé inteligence.
Tuto celou událost řídí umělá inteligence: kontroluje burzu, iniciuje další postup(y), diriguje globální reakce v jednotlivých zemích, a to pomocí chladně kalkulovaných těžkých plánů k dosažení konečného cíle." 
Zdroj:: CORONAHOAX: Staged COVID-19 pandemic has all the signatures of an AI simulation

Jak ubíhají týdny od propuknutí epidemie v čínském Wuhanu v lednu 2020, stává se čím dál jasnějším, že všichni lidé na planetě Zemi nyní prožívají globální živé cvičení simulované umělou inteligencí, v němž jsou skryté bioteroristické akce tajně propojeny s inscenovanými hoaxy.

Nejenže byla globální pandemie COVID-19 detailně naplánována předem, ale tato černá operace a psychooperace Nového světového řádu je denně přizpůsobována v rámci vysoce řízené komplexní simulace pomocí AI, a to dle reakcí cílených populací na celém světě. Viz video: Real World or Simulation? (Video) (Skutečný svět nebo simulace?)

Je nanejvýš důležité správně pochopit, že: pandemie koronaviru byla uměle vyrobena globalistickou kabalou NWO; každou chvíli je dále rozpoutávána celosvětová panika, přičemž se v podstatě jedná o reálné, avšak uměle vytvářené série krizí, které se mazaně prolínají s inscenovanými hoaxy vyráběnými krizovými herci formovanými v Hollywoodu. Viz video: Crisis Actors Behind the COVID-19 PsyOp Exposed (Video) (Odhalení krizových herců v psychooperaci COVID-19)

Například, první bioteroristický útok byl proveden ve Wuhanu pomocí koronaviru - hybridní biologické zbraně vyrobené v americké vojenské laboratoři specializované na biologické zbraně zahajující pandemie. Po této události rychle následovalo několik inscenovaných krizových akcí v provincii Hubei, které byly vhodně nafotografovány a/nebo nafilmovány, aby podstatně předramatizovaly vypuknutí choroby ve Wuhanu.

Neznamená to, že výsledný kolaps veřejného zdravotnictví ve Wuhanu nebyl autentický; byl, ale byl rovněž na místě manipulován agenty Gladio řízenými Umělou inteligencí. Nejdůležitější zde je to, že realita a hoax jsou tam šikovně propojovány, a každá velká metropolitní oblast je postihována dalšími řetězci infekcí koronavirem, které jsou tam dodávány dalšími bioteroristickými útoky. Jakmile byla dokončena tato ústřední součást Operace Koronavirus – Pandemie a panika, bylo v březnu uvedeno do pohybu celé obrovské schéma řízené umělou inteligencí ke zničení a předělání celé planetární civilizace dle hesla Ordo ab Chao.

Několik klíčových bodů ke správnému pochopení, pokud se chceme operaci OCPP úspěšně bránit: Následující odstavce popisují nejevidentnější prvky celého dramatu a černé operace řízené umělou inteligencí.

1. Wuhan byl záměrně zvolen jako místo pro čínský 9/11 – událost s mnoha oběťmi, která byla zahájena několika akty bioterorismu, zahájenými týden před začátekm čínského Nového roku (každoroční rituál svátků, při němž se po celé planetě přesunují velké počty lidí). Tento zjevný biologický útok nebyl ničím jiným nežli nevyprovokovaným aktem holé agrese provedené sionisticko-anglo-americkou osou, a měl nastavit jeviště pro horkou fázi 3. světové války.

2. Po těchto bioútocích začala média pod taktovkou CIA šířit zjevně falešné historky o infikovaných netopýrech a hadech na trhu ve Wuhanu, které měly být příčinou propuknutí nemoci šířené novým virem. V té chvíli byla Čína určena za viníka, takže Nejvyšší Tweetník president Trump mohl označit COVID-19 jako „čínský virus“. Tento diplomatický útok proběhl poté, kdy čínské ministerstvo zahraničí naznačilo, že nový virus byl přinesen do Wuhanu americkou armádou při Vojenských světových hrách v říjnu 2019.

3. Wuhan byl záměrně vybaven jako oficiální demonstrační zóna mobilních sítí 5G, což znamenalo, že v průběhu roku 2019 bylo zde postaveno přes 10 000 základních stanic. Už sám tento fakt je velice vypovídající. Vzhledem k tomu, že je dokázáno, jak škodlivé jsou radiofrekvence a mikrovlny pro lidské zdraví, KDO mohl asi provést tento genocidální rozmach? Dalo by se to nazvat „agresívní válečné rozmístění 5G“, a i to je ještě podceněním situace, protože jakmile zapnou sítě, následuje nevyhnutelná depopulace.

4. Další velkou metropolitní oblastí, která zakusila sérii rychle po sobě následujících koronavirových clusterů, byl Milán v Itálii; díky tomu byla Lombardie označena za epicentrum COVID-19 v Evropě. Opět jde o vysoce průmyslové měst, které bylo v roce 2019 povýšeno na testovací oblast 5G pro Evropu. Italská pandemie koronaviru explodovala ještě rychleji a prudčeji než v původním ground zero ve Wuhanu. Což nás přivádí k jasnému závěru: COVID-19 a 5G jsou přímo spjaty.

5. Třetí megalopolí, která zažila explozi clusterů COVID-19, je New York. I když k prvnímu většímu propuknutí v Severní Americe došlo v širší oblasti Seattlu, a to v Life Care Center v Kirklandu, kde zemřelo 37 lidí. Avšak Big Apple Telecom záměrně zavedl v celé širší oblasti New Yorku v roce 2019 sítě 5G, takže spojení 5G a COVID-19 je nyní nepochybné. I Kirkland, Washington, ležící v srdci Státu Microsoftu, je známý tím, že má dobře rozvinutou energetickou síť 5G.

6. Tyto čtyři rozsáhlé městské oblasti postižené koronavirem – Wuhan, Milán, Seattle a New York City, se nejen staly takto známými, ale byly k tomu předem vybrány. Každé z těchto měst bylo vybráno jako budoucí dějiště plně rozvinutého Internetu věcí (IoT – Internet of Things) – protože tam byly dokončeny požadované 5G sítě. Takže, jsou tam dva obrovské paralelní podniky – 5G a IoT. Tam, kde vede trať 5G, vzápětí dojede „lokomotiva“ IoT. Ale především je nutné pochopit velmi silné energie 5G, aktivující IoT. Viz: Electrical Engineer Whistleblower Exposes 5G Health Hazards, Explains 5G Propagation Into Every Orifice of the Head (Elektrický inženýr – whistleblower odhaluje zdravotní rizika 5G a vysvětluje pronikání radiace 5G do lidského těla)

7. To jsou nejzákladnější kousky skládačky, které řeší záhadu: „Kdo to udělal?“ I když spiknutí dosahuje mnohem a mnohem hlouběji, nežli jsme zde dosud prezentovali, všudypřítomné důkazy ukazují, že probíhá globální živé cvičení simulované umělou inteligencí, s bioteroristickými útoky a reakcemi na ně. Živá cvičení na bioteroristické útoky poskytují krytí pro nyní urychlené vojenské zavádění 5G sítí během uzávěrů jednotlivých států (např. Čína, Itálie, Spojené státy), a globalisté experimentují i s novými biozbraněmi. Každá varianta COVID-19, kterých je více, cílí na určitou krevní skupinu, národnost, rasu, město, společnost či zemi. (Viz níže abstrakt z vědeckého článku, kde se píše, že krevní skupina A je zřetelně náchylnější k onemocnění COVID-19 než jiné krevní skupiny, zatímto nejméně zranitelná je skupina 0. Každé intenzívní zavedení sítě 5G je testováním různých frekvencí a jejich síly na cílové skupině obyvatelstva určené jako oběť. 




18 komentářů:

  1. Zasiahne "vyssia moc" a ochrani nas, alebo nie ? .... Je to len recnicka otazka, na ktoru mi nikto neda odpoved....pretoze to nikto nevie....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už sa na tom pracuje. Bill Gates nie je Bohom.

      Vymazat
    2. Jasně, vše je hotové, na nás je udržet nadhled, klid, protože i toto vše je v plánu završení 3D reality na téhle planetě,lidi zachrání jen jejich osobní duchovní čistota, neutoceni

      Vymazat
    3. Zachrana každého je individuálna záležitosť.Zijeme na planéte kde sa zobrazuje život bez Boha v negatívnom stave pod vládou stvoriteľov ľudskej rasy- Pseudotvorcov.Každý je v pravý čas privedený k vyššej pravde.Viac info tu:http://svetelneinfo.cz/datasystem-ridi-operaci-koronavirus/

      Vymazat
    4. Gates i jemu podobní jsou největší zlo na planetě společně s deep state,však zvítězí světlo!

      Vymazat
    5. Pane Gates, snad asi budetemuset přestat lidstvu pomáhat....vidíte, je to samá sračka! Jó, kdyby tito dementi vymřeli, pak by to snad mělo smysl. Anonymové chcípněte jako první!

      Vymazat
  2. A kdo mel na svedomi nemoci v historii?Mor cholera,spanelska chripka atd.Nektera nemoc zabila az 100 mil.lidi.A nejtarsi se datuje kolem roku 526 n.l

    OdpovědětVymazat
  3. Ze 4.na 5.-tého 4.měs.2020 byla provedena akce na eliminování podzemních vládnoucích struktur na CHrámové hoře se zajetím hlavního operativce,bylo osvobozeno mnoho uvězněných duší s napojených do robotických těl,byly vypnuty či zlikvidovány vysílající generátory s umělou inteligencí, s napojením do myslí lidí a čipů,potlačující pozvednutí síly ducha v těle lidí.Ještě v ten den navečer byla podepsána kapitulace těchto paratizujících sil.VítězslavK.Významný den,vítězství světlých sil na straně Boha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako bychom četli agitku mormonů. To opravdu necháme koňovi, ten má větší hlavu.

      Vymazat
  4. Tak tohle je článek, který je pro mě osobně přímo špičkový. Mluví mi z duše, neboť já na tohle téma, že hodně věcí na planetě je zničehožnic řízeno umělou inteligencí, již hodně dlouho uvažuji. Už v případě chemtrailsu jsem si říkala, že tahle dokonale zkoordinovaná planetární činnost ohledně řízeného počasí je až příliš dokonalá, než aby to řídili pouze lidé. Říkala jsem si, že ta bílá letadélka vysoko v oblacích, co na nás denně rozprašují kdovíco, jsou patrně bezpilotní a jsou řízena z jediného řídícího centra. Proto se nikdy vzájemně nesrazí a nespadnou dolů. Všimli jste si toho, že již asi 10 dnů byl program chemtralsování přerušen? Obloha modrá jako šmolka a nikde jediná chemočára! Počítám, že to není jenom tady v Praze, ale že to zmizelo v celé Evropě naráz.
    Jinak by mne zajímalo, jaké IQ má ta umělá superinteligence, když se postavila na stranu globálních zločinců a psychopatů typu Gatese? Gates je evidentně spokojený s dnešní situací umělého korunaviru (korunavir proto, jelikož tímto virem nasadili naprostou korunu všemu, co se až dosud na světě dělo). Kam se na to hrabala blamáž s WTC 911.

    OdpovědětVymazat
  5. Re: Unknown5. dubna 2020 18:10
    Některé starodávné legendy vyprávějí a po celém světě jsou i důkazy, že např. Dýmějový mor rozprašovala jakási podivná postava v kápi se zvláštním zařízením (odtud smrtka s kosou), která nebyla z tohoto světa. Zabývá se tím i jeden díl záhadologického seriálu Vetřelci dávnověku, který běží již několikátou řadou v naší TV. Také se dnešní koronavirus dostal i do velmi odlehlých míst na naší planetě (Tajga či tichomořské ostrovy), takže je domněnka, že se to šíří vzdušnými proudy a, že s to tam dostalo z nebe.

    https://www.csfd.cz/film/265160-vetrelci-davnoveku/686464-vetrelecke-nakazy-a-epidemie/komentare/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte naprostou pravdu. Ten současný coron se šíří pomocí tryskových proudů v atmosféře nezávisle na hadech a netopýrech, kteří za nic opravdu nemůžou.Tajně vypuštěné vojenské biologické a chemické zbraně naopak ano. A máme tu mezinárodní válečné tribunály : Ty však viníky za tuto pandemii hledat nebudou, neb v té agendě také jedou s nimi, případně jsou to jejich korupčnicky loajální slouhové.

      Vymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=1xwYVluzKWw&fbclid=IwAR2XQBKvMQh6x5X3T9j0AGmH1WpQa6hfiBKdNb-0suvpsV8KO-fCNVrmGBQ

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsem z toho všeho daněk ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ten má pořádně lopatovité parohy, to by jeden neřekl :-)

      Vymazat
  8. Hmm, šamanka mi poslala odpoveď zeme... je na YouTube, kanál Liečivý kaktus... Bo

    OdpovědětVymazat
  9. Halooo.... Spamätajte sa všetci. Celý koronavirus bol a je vyvolaný kvôli jednej jedinej veci a tou je zrušenie Brexitu a vraždy/výmeny zopár nepohodlných ľudí, ktorí sa oficiálne nakazili koronavirom. Už sa tak muselo stať, lebo FBI na oplátku zlikvidovala ďalších dvoch Kennedyovcov...

    OdpovědětVymazat
  10. Hodně zajímavé...
    https://www.facebook.com/dajwpreklady/videos/712637959478216/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.