9. dubna 2020

Ozařování atmosféry radiací v současných dnech superjasné oblohy

Manipulace atmosféry od 4. 4. dosud. Update 11. 4.
Orgonet 9. 4. 2020



Od zahájení klimateroristické akce "Superjasno nad Evropou" - od 4. dubna 2020 - lze pozorovat na nočních satelitních snímcích DENNĚ tuto obzvláště výraznou manipulaci: po 23. hodině je část severní polokoule asi po půl hodiny ozařována jakousi silnou radiací, jejíž zdroj leží asi někde v Arktidě, na sever od Evropy. Ozáření se zobrazuje na oblačnosti jako výrazná zlatá barva (já tomu říkám "zlatý třesk"). Nejsilnější ozáření je ve 23.30. Po půlnoci - 0.15 - pak následuje druhé kolo ozáření.

Video ukazuje postup ozařování. Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html - tam se můžete přesvědčit, že tento vzorec ozařování se pravidelně od 4. 4. opakuje vždy ve stejný čas.



(Jistě vidíte i to, jak jsou oblačnosti/sektory počasí uspořádány do geometrických tvarů - kružnice, rovné linie, čtverce... ani kousek atmosféry nenechají klimateroristé na pokoji.)

Update 11. 4. 2020: 

I včera ve 23.00 až dnes 0.30 jsme byli v noci ogrilováni, jak se můžete přesvědčit na http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html.

Grilování probíhá od 4. 4. 2020 denně v tuto noční dobu. (Možná že i v jinou dobu, ale na denním zobrazení to tak není vidět.)

.

Ještě jsem si vzpomněl, že udržování jasna a sucha nad Evropou bývá zřejmé z radarového kruhu z pobřeží Holandska, který vydává "suché frekvence" odpuzující oblačnost. Ukazuje to jedině tato moje mobilní aplikace, ostatní počítačová a mobilní zoborazení mají tyhle kruhové věci vyretušované, ale tady na tu asi nějak zapomněli (:-))) Je to tam denodenně, intenzita kruhu se mění.



Stejně odpudivě zajisté působí i nějaký radar z pobřeží Bretaně, jak ukazuje pravý úhel oblačnosti nad Atlantikem nedaleko, viz noční snímek výše. Ale tam mé mobilní zobrazení bohužel nedosahuje.

Klimateroristé zřejmě nezůstanou pozadu za bioteroristy... (sucho!!!!)




21 komentářů:

  1. To je ten výstižný výraz pro toto podivné """"krásné počasí"""". Superjasno. Bohužel, když jsem na to upozorňoval své známé, měl jsem pocit, že jejich mozky, snad vysušené tím superjasnem byly zcela zatažené... a ten blb na rádiu Blaník / a všech dalších / do zblbnutí buší do nebohých posluchačů, jak je to nádherný...

    A tady si kladu otázku, jsou rozhlasoví hlasatelé opravdu takoví debilové, nebo dobře ví, co žvaní ?

    Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to jejich zaměstnáni, pane, jsou placeni za to, že přečtou napsané

      Vymazat
  2. Zdravim, ano ano, muzu potvrdit, ze je tahle manipulace temer denni chleb, obcas obdelniky, ctvercove viry a letadla nam tu stale cimsi delaji (sic v mensim mnozstvi nez driv) prubezne obstriky, s dlouhymi ocasy, na obloze se to nekondenzuje, ale pada to dolu a dela to zamlzenou atmosferu nad kraji..zpetne muzeme dohledat kazdy predchozi den nad EU a to na Sat24 Youtube, starsi klimaakce napriklad Sat24 video impression for Saturday, June 8, 2019, Sat24 video impression for Saturday, March 2, 2019, https://www.youtube.com/channel/UCeyqQTFYCUM2hn1zavsrdaw/videos atd...v tuhle dobu nas jiste mikrovlnne grilujou, v moji drevene chate se posledni dny ozyva nekolikrat denne praskani ve dreve, sisky v lese jsou po nedavnem snehu uplne otevrene a uz se o tom vysychani zacina mluvithttps://www.seznamzpravy.cz/clanek/po-koronaviru-prislo-sucho-nejspis-nejhorsi-v-historii-zni-z-polska-99084

    OdpovědětVymazat
  3. Už týden vylízám kolem půlnoci z domu a pokaždý cítím zápach močůvky jakoby, z pole to být nemůže, to je cítit max. den a ne týden!

    OdpovědětVymazat
  4. Dobry den,zajimavy clanek,mohla bych Vas pozadat o nazev aplikace na ti pocasi? Zajimam se o to trosku,a tahle apka by byla vazne super.
    Hezky vecer preji.
    Veru N.

    OdpovědětVymazat
  5. 28. prosince 2012
    SaLuSa: Vzestup proběhl
    Dobré zprávy. SaLuSa ze Síria se ozval dnes jako první z Galaktiků po Vzestupu. Vše je v pohodě, Vzestup proběhl, nebojte se, účinky se zakrátko projeví.

    Asi to fakt probíhá, mně už se taky něco projevuje:
    Mé tělo odmítlo maso (trávicí potíže), takže jsem od předvánoc opět vegetarián (nic nového, v době jógové aktivity bylo mé tělo asi 10 let bez masa). Potíže zmizely.
    Dosahuji už pár dní bez námahy "mistrovského dechu" savitrí pranajámy, to se mi dříve nikdy nepodařilo ani při největším jógovém snažení.
    V noci dobře spím, na 2x i na 1x, nikoliv na 5x jako předtím!
    Takže se asi opravdu zjemňuji (:-))). Někteří píšete v komentářích něco podobného (:-)))


    OVCE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jem hovädzie mäso každý deň asi 10 rokov, a denne si dávam 2x po 20 minút jógové dýchanie "Anuloma Viloma" o pomere (nádych : zatavenie dychu : výdych : zastavenie dychu) 1:4:2:2 (v sekundách 5:20:10:10) ..... Mäso ti zle trávi preto, pretože máš málo žalúdočnej kyseliny z dôvodu stresu, hnevu, strachu (vyber niečo z toho). Zlé emócie brzdia produkciu žalúdočnej kyseliny. Nepoužívanie soli tak isto brzdí produkcii kyseliny chlorovodíkovej.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  6. Take zdravim, obavam se, ze svinstva proti lidskosti a prirode, ktera se dlouhodobe deji a za penize nas, danovych poplatniku, jsou takoveho druhu a rozsahu, ze lidi tomu ani nechteji verit.. prece neco takoveho by nikdo nedelal a co by z toho mel, ze? Co se prece rekne v televizi a v radiu, napise v novinach - to je pravda, ne?
    Nevim, co proti tomu delat. Tak se alespon snazim byt pozitivni, sirit to kolem a obcas nekoho naťuknout, poslat odkaz na web, ale lidi zatim zrejme nechteji vedet.
    Preji hodne sily vsem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechtějí vědět = pohodlnost (sezení, čumění, žravost, opilství, drogy apod.). Vždyť je to tak pohodlné svěřit někomu naši odpovědnost někomu cizímu. Pak čumte na drát, ovce nevděčné !

      Vymazat
    2. Nic si z toho nedělejte. To známe taky. Jediné co můžeme je vnitřní pocit, mít takový jaký nám stojí za to žít, i kdyby nám mířili na hlavu. Ale je to trochu trénink. Někdy to jde líp, jindy hůř. Zdravím.

      Vymazat
  7. Zdravíčko, evedentně máte plno času, tak si zkuste dát do korelace přelety satelitů starlink s Vašimi poznatky. Po rychlém proklikání mi připadá, že se Vámi zmíněná "radiace" objevuje ve stejné době jako satelity Starlink nad daným územím. Evidentně máte potřebu vyvolávat senzace, když zmiňujete radiaci. Raději si prosím přečtěte, jaké mapy z MSG družič používáte. Jedná se o barevnou reprezentaci IR záření (infračervené - tepelné), což s trochou fantazie mohou být ony 5G mikrovlnky instalované na Muskových satelitech globálního blaha.

    https://www.satflare.com/track.asp?q=StarLink5#TOP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že veškeré elektromagnetické pulzy vysílají jako škodlivý produkt také radiaci ... A o tu se jedná v první linii za nás lidi !

      Vymazat
  8. Ví někdo něco o tomto, co se teď nad našimi hlavami děje? Možná to souvisí s tím, co píšete, nebo s tím co tam píší.

    https://aeronet.cz/news/nad-celou-evropou-letaji-stovky-malych-letadel-a-provadi-kobercove-prelety-tam-a-zpatky-a-porad-dokola-jako-kdyby-neco-hledaly-nebo-neco-nasavaly-ze-vzduchu-nad-presne-vymezenou-oblasti/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste pátrat: adrenochrom, světová pedofilní síť, satanisté, DEEP STATE, podzemní základny, tunely a laboratoře a likvidace všech těchto zařízení, jenom v USA se ročně ztratí na 800 000 dětí

      Vymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=w9g9W9G4G3g

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsem se - trochu naivně - radoval,že Covid uťal tento hrůzný zločin proti lidstvu..marně! Od minulé středy opět špinění oblohy,včera úplně bezostyšné..Komerční lety nelétají - je tedy jasné,že jde o něj.vojenský tajný program. Je to k uzoufání..Proč mlčí Rusové? Podílí se taky na tomto spiknutí? Co se to tu vlastně děje dnes a denně nad našimi hlavami??

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes 16.4. opět naplno kropení oblohy /Brno/. Je to absolutní hnus, přiznám se, že už nečekám na nic jiného, než všechno tohle skončí. Jakkoliv, ale skončí.

    OdpovědětVymazat
  12. Jo pozoruji oblohou už cca 8 let každý den,od rána do večera.tak to vše vidím,hodně věcí si složím v hlavě sám, pak nějaké odborné články a je to vše jasné,akorát že lidé vás mají za pomatence s nevěří tomu prostě.jiste je,jak jsem četl práci italského vědce,kde popisuje že rozptýlením jistých částic na obloze se snížil dopad IČ a UV záření cca o 40-50 %.to jsem zjistil v r.2015kdyz jsem po celodenním pobytu na slunci nebyl vůbec opálený!to trvalo až do roku 2019,kdy začlo podivně opalovat spíš spalovat,ale to je na dlouhé psaní,ale ca měsíc jasná obloha, ale slunce vůbec nehřálo,až kdy začli létat před ca třemi dny,ty dlouhé stopy,tak najednou začlo připalovat.oni to musí prostě prohřívat ,no bude to tady ještě zajímavé.dole virus, nahoře chemtrals od klimateroristů,a mezi tím 5G síť.zhebneme tady,to je jisté.

    OdpovědětVymazat
  13. "A nyní to nejdůležitější – CHEMTRAILS

    Vynikající zpráva pro Vás. Ano, opět chemtrails, ale z jiného soudku.
    Jak jsem hned v úvodu napsal, hovořil jsem dnes s lidmi ze soukromé laboratoře a bavili jsme se o chemtrailech. Konstatovali jsme, že zvěrstvo, které bylo na lidech pomocí chemtrailů způsobené, je do nebe volající. Lidé si konečně mohli všimnout nádherné modré oblohy a přirozených mraků asi tak 3 týdny a najednou konec…..

    Pár dní píšete, že se zase odehrává brutální chemtrailování na obloze. Máte pravdu, ale dnes je všemu zase úplně jinak. Vím, je to těžké k pochopení, ale je to tak. Voda není voda a chemtrailování není chemtrailování, i když to vypadá úplně stejně. Asi jste si stačili všimnout, že pruhy za letadly „údajných chemtrailů“ byly tmavší a úplně jinak se rozpadaly. Máte pravdu. Jiná doba, jiná látka. Dříve jedovatá, dnes už nikoliv. Naopak…

    Experti z laboratoře tady ve Švýcarsku mně sdělili, že z rozborů vzduchu půdy a vody, které provedli, našli nyní látku zvanou germanium. Nevím, jestli víte o co se jedná, ale je to prvek z Mendělejevovi tabulky, který má zvláštní vlastnosti. Používá se na léčení rakoviny (lékaři ji zamítají), cirhózy jater, vysokého krevního tlaku, slinivky a při otravě nějakých jedů či také požití rtuti. Zajímavé, že ano?
    Byly naměřeny ve vzorcích (vzduchu, půdy, vody) z Německa, Rakouska a Švýcarska. Z česka jsem nemohl vzorky dovézt, jasné proč. Jinak je pravidelně vozím. Ale bude to v ČR stejné, dle jejich slov.

    Je nutné poopravit nejen lidské bytosti, ale také celou přírodu. Eliminuje právě jedy v přírodě, zejména v půdě. A to byl ten důvod, proč nyní mohutně sypou Germánium z letadel. Je to malá satisfakce? Nebo jistá pomoc Spojených států za zvěrstva, která zde napáchaly????? Asi obojí.

    Takže nyní klid, přečtěte si, co vše se dá tímto prvkem léčit a Zde si můžete přečíst co germánium umí.

    Mimo jiné, germánium likviduje viry, bakterie a jiné patogeny. Právě na likvidaci jakýchkoliv virů ve vzduchu nyní použili jmenovanou látku. Je to totální desinfekce vzduchu, obrazně řečeno."

    https://tadesco.org/marneho-okenko-17-04-2020-veci-vypadaji-jinak-nez-jak-je-vidite/#comments

    OdpovědětVymazat
  14. od 4.4.2020 to jede každou noc od 23-00 do 00-15...Ten den začal hořet les okolo Pripjatě,co to je ku..a?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.