1. dubna 2020

Jon Rappoport: připomenutí historie nedávných hysterií s "pandemickými viry"



Ohledně dle plánu elit probíhající "pandemie koronáče" je u nás v tuto chvíli spousta rozumných názorů a výborných článků. Doporučuji vše, co se píše na Zvědavci, Aeronetu, Protiproudu, Hoppneru, Šifře ..., i Václav Klaus do toho dobře vidí... (Samozřejmě články anglicky na SOTN, Global Research...)
Takže pro ty, co se zajímají o alternativní zprávy, už není moc co dodat, ale není od věci něco zopakovat. Tak přispěji aspoň shrnutím nedávných virových historií/hysterií od Jona Rappoporta, mého oblíbeného autora (viz štítek pod článkem.)
Kdo ho nezná, tak je to americký investigativní novinář a spisovatel známý mimo jiné svou vysokou erudovaností v oboru zdraví, očkování, epidemií atd.. Napsal už 13. února trefný článek, abychom si připomněli, jakou pandemickou propagandu do nás prali nedávno.
 (Ten článek už má update 30. března, to slibuju přeložit taky.) 
S pozdravem Orgonet





Každá smrt člověka rovná se koronavirus?
(Tak to vypadá dle mediální hysterie.)

Jon Rappoport
https://blog.nomorefakenews.com/2020/02/13/people-dying-equals-coronavirus/
13. února 2020
Překlad: OrgoNet

Lidé jsou nemocní, lidé umírají. Kolik lidí? Neznámo. Čínská města jsou uzavřena. Lidé se snaží uniknout. Pro globální světovou veřejnost to vše znamená KORONAVIRUS. Ne že by lidé věděli, co je skutečně příčinou – důkazy nepotřebují. Příčinou JE prostě virus, protože CO BY TO MOHLO BÝT JINÉHO?

Když těsně po startu vybuchne letadlo plné lidí a spadne do oceánu, příčinou MUSÍ být vadný motor. CO BY TO MĚLO BÝT JINÉHO? Že sestřeleno raketou? Směšné.


Ředitel CIA je nalezen mrtev tváří v bahně močálu u řeky. Zemřel prý na infarkt. CO JINÉHO BY TO MĚLO BÝT?

Brutální znečištění vzduchu ve Wuhanu zjevně vyvolalo onemocnění plic; a protože primárním symptomem koronaviru je údajně onemocnění plic, a i když plicní onemocnění ve Wuhanu postihovalo občany a umírali na ně dávno před tím, než byl objeven virus, co na tom záleží?

SAMOZŘEJMĚ NEZÁLEŽÍ. MUSÍ TO BÝT VIRUS.

Vlády a korporace využívají VIRUS jako krycí historku pro zatemnění a vysvětlení jakýchkoli zločinů proti populaci, a to po mnohá desetiletí. CO NA TOM ZÁLEŽÍ?

I když se prokázalo, že předchozí takzvané epidemie, například západonilská horečka, SARS, Zika a prasečí chřipka byly naprosto neprokázanými smyšlenkami, ZÁLEŽÍ NA TOM?

SAMOZŘEJMĚ ŽE NEZÁLEŽÍ, BYL TO URČITĚ VIRUS. CO JINÉHO BY TO MĚLO BÝT?

Stačí, že jakýsi obličej na televizní obrazovce, sledovaný milióny lidí, řekne KORONAVIRUS. A je jasno.

V roce 2009 v La Gloria v Mexiku na obří komerční prasečí farmě nechali prasečí výkaly a moč vařit, pařit a bublat na slunci. Těmto depozitům se říká laguny. Jsou tak obrovské, že je lze vidět i z vesmíru. Na tyto laguny jsou jako šlehačka běžně stříkány toxické chemikálie. Pracovníci jsou z toho nemocní. Jsou nabráni noví, a ti nastříkají ještě více toxických chemikálií. Pracovníci umírají. Potom tam americké Centrum pro kontrolu nemocí (CDC) vyslalo své obrněné lovce virů, aby našli mikroorganismus vyvolávající tuto „záhadnou“ nemoc. Ti prohlásili, že našli virus prasečí chřipky. MUSÍ TO BÝT VIRUS, CO JINÉHO BY TO MĚLO BÝT? ŽE BY HNIJÍCÍ PRASEČÍ VÝKALY A MOČ? Vrstvy jedovatých chemikálií? Ale prosím vás, nebuďte směšní.

Později v létě 2009 investigativní reportérka CBS Sharyl Attkisson zjistila, že převažující procento vzorků tkání od amerických pacientů s prasečí chřipkou se vrací z laboratoří s tím, že nenesou ŽÁDNÉ ZNÁMKY CHŘIPKY. Virus v nich prostě není.

A v létě 2009 bylo napsáno i toto (z healthywyze.org):

„Americký úřad pro patenty a ochranné známky má patent na virus chřipky vyrobený genetickým inženýrstvím a na jeho využití (patent #8124101). Ke schválení byl předán v roce 2005. Výrobci lidské varianty viru prasečí chřipky pak čekali až do ledna 2009, než byl patent konečně schválen, aby vypustili virus do terénu. Výrobci vakcíny proti prasečí chřipce započali zdlouhavý patentovací proces dávno předtím, než údajně začala existovat prasečí chřipka, což znamená, že její propuknutí nebylo žádnou náhodou, a že virus v žádném případě není přirozený. Patenty se vztahují pouze na lidmi vyrobené věci, přírodní věci nelze patentovat. Virus vhodně vyšel na veřejnost teprve tehdy, kdy byl schválen patent na vakcínu, což trvalo 3 roky. Pět měsíců po schválení patentu byla vyhlášena pandemie, a to v červnu 2009. Obrovská hysterie následující po propuknutí byla podněcována týmiž skupinami, které tento genetickým inženýrstvím vytvořený virus vynalezly. Slovo „vynalezly“ bylo v žádosti o patent skutečně k popisu použito.“

Víte o tom? I tenkrát byly zprávy, že virus prasečí chřipky (který se u převážného počtu amerických pacientů ani nenašel) je biologickou válečnou zbraní. Zní to jako známá věc? A přesto byla prasečí chřipka VÝMYSLEM.

Další epidemie, která měla zachvátit svět, byl západonilský virus. Další smyšlenka. Ale zde je jeden tehdejší článek:

„Žádná z těchto teorií (o západonilské horečnce) neodstrašila senátora Patricka Leahy z Vermontu, aby nenaléhal na federální úřady za účelem zjištění, zda západonilský virus je teroristický útok. Leahy prohlásil v září 2012: „Myslím, že se musíme sami sebe ptát: je to náhoda, že jsme svědky takového nárůstu viru západonilské horečky, anebo je to něco, co je testováno jako biologická zbraň proti nám?“ Zní to opět jako známá věc?

A zde je starý článek z rediff.com, o jiné smyšlené epidemii, SARS 2003 (kdy zemřelo 800 lidí ze 7 miliard lidí na světě).

„Virus atypické pneumonie, známý jako SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome – těžký akutní respirační syndrom) byl vytvořen uměle, možná jako bakteriologická zbraň. Řekl Sergej Kolesnikov, akademik Ruské akademie lékařských věd, na tiskové konferenci v Irkutsku ve čtvrtek, jak oznámila ruská agentura RIA Novosti.“

„Podle Kolesnikova virus atypické pneumonie je syntézou virů spalniček a infekčních příušnic či zarděnek, což je v přírodě nemožné. To lze udělat pouze v laboratoři.“

„Dále dodal, že při výrobě bakteriologických zbraní je zpravidla současně vytvářena ochranná antivirální vakcína, takže lék na tuto atypickou pneumonii se zřejmě brzy objeví.“

„Avšak nevyloučil možnost, že virus se rozšířil náhodně jako důsledek „nepovoleného úniku z laboratoře“.

Opět to zní známě? A přesto i tato epidemie byla vylhaná.


V roce 1987, když jsem psal svou první knihu AIDS INC., zavolal mi jeden lékař, a řekl, že si postavil malou kliniku pro chudé pacienty, kde mohou odpočívat v čistém prostředí, jíst výživnou stravu, pěstovat fazole pro sebe a k drobnému prodeji. Tento doktor je normální doktor. Nedával svým pacientům žádnou léčbu. Věděl jako každý normální člověk, že virus HIV je nemilosrdný zabiják. Ale řekl mi, že všichni jeho pacienti se uzdravili; nemají už žádné symptomy. Takže byl teď zmatený a silně rozrušený, a ptal se mě: „Co mám dělat dál?“ Věděl, že léky na AIDS jsou vysoce toxické. Cítil, že kdyby je teď dal svým nyní zdravým pacientům, byla by to katastrofa. A vidíte: MUSÍ TO BÝT VIRUS, PROTOŽE CO JINÉHO BY MOHLO ZPŮSOBIT TĚM LIDEM NEMOC? Že by to, že pijí ve svých vesnicích vodu se splašky? Hlad? Podvýživa? Ale jděte, nenechte se vysmát.

V jednom interview mi řekl známý lékař z New Yorku, že všichni vědci se shodují, že příčinou AIDS je virus HIV, protože ti vědci, kteří s tím nesouhlasí, nesmějí svá zjištění publikovat. Řekl mi tedy, že souhlasí všichni VIDITELNÍ vědci.

Před několika lety, během hysterie s virem Zika (další vymyšlená epidemie - mikrocefalie, která zcela jistě „zdecimuje populaci“) vědci v epicentru v Brazílii podávali zprávy, že nějakou stopu viru má pouhých 10-15% pacientů Zika – u jiných pacientů se nenachází. To vede k prostému závěru, že virus Zika jako příčina postižení plodu přenosem od těhotných žen je vyloučen. Ale nikdo to neposlouchal. MUSÍ TO BÝT VIRUS. CO JINÉHO BY TO MOHLO BÝT?

Takže se ukázalo, že menší hlavu a poškození mozku novorozence, takzvanou mikrocefalii, může způsobovat JAKÉKOLI POŠKOZENÍ MATKY V TĚHOTENSTVÍ.

V thesleuthjournal.com v článku z roku 2016 se dočteme toto:

„(Zika virus) je šířen geneticky upravenými komáry. Je to nejnovější příklad americké biologické zbraně? Nechutná historie Ameriky tomu naznačuje.“ - Pokud byl virus šířen tímto způsobem, pak to na vyvolání nemoci nefungovalo. Byl to neúspěch. ALE MUSEL TO BÝT JEDINĚ VIRUS. CO JINÉHO BY TO MĚLO BÝT?

Ale Světová zdravotnická organizace WHO tehdy samozřejmě stiskla knoflík šíření hysterie. Z marketwatch.com, 28. ledna 2016:

„WHO svolává na pondělí do Ženevy krizový výbor, který bude diskutovat o viru Zika šířeném komáry; jak říkají organizátoři, tento virus se šíří „explozívně“, a mnozí lékaři a úředníci z oboru zdravotní péče se domnívají, že je spjat s bezprecedentním propuknutím nemoci malých hlav u novorozenců v Brazílii…“ „Stupeň alarmu je extrémně vysoký.“ řekla generální ředitelka WHO Margaret Chan v poznámkách pro výkonnou komisi agentury pro veřejné zdraví… . Prohlášení WHO zdůrazňuje rychlost, s jakou se virus, který započal jako nejasná tropická nemoc postihující Afriku a poté několik odlehlých ostrovů v západním Pacifiku, přeměnil ve významnou mezinárodní zdravotní hrozbu, zejména v Amerikách.“

Zase lež. Kdyby WHO mohla vymáčknout ještě nyní v roce 2020 více strachu ze stále se šířící krize s virem zika, myslíte, že by to nedělala? Tuhle strašidelnou zika kampaň už tenkrát vzdali.


ALE MUSÍ TO BÝT VIRUS. CO JINÉHO BY TO MOHLO BÝT?


Mohla by to být kolosální lež, jako všechny ty předchozí.



5 komentářů:

  1. Dnes je APRIL, ale lze uvažovat o konečném řešení lidské otázky. https://www.youtube.com/watch?v=WGlG6IjEGVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. korendore, kdyby to nečetla Staníková, tak to nesleduji, ale když ona, tak jo! Beru!

      Vymazat
    2. Hm, mne prá ve Staníková drásá uši, je to robotka ? Hovorí čo jej podstrčia? Veď vibrácia jej hlasu až otriasa. A prečo všaqde vytrča práve ona ? Nebuďte naivní. Bo

      Vymazat
    3. Naivní jsou proto, že to bylo v TV, říkali to v rádiu, a psalo se o tom v tisku, takže to musí být pravda. Takových mezi námi chodí 80 - 90%.

      Vymazat
  2. https://youtu.be/5pIMD1enwd4

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.