27. srpna 2020

Kalifornie opět hoří, záměrně zapalována zbraněmi na řízenou energii

Kalifornie opět hoří, záměrně zapalována zbraněmi na řízenou energii

Podobně jako loni a předloni, obrovské oblasti státu Kalifornie jsou v ohni. Jde o dosud největší "lesní megapožáry" v historii. Shořelo již 1,4 miliónu akrů, tisíce domů, statisíce evakuovaných teprve zjistí, zda přišli o vše, desítky obětí na životech... 
Stejně jako loni, toto ohnivé peklo je dílem klimateroristů/pyroteroristů, kteří takto pracují na realizaci plánů NWO za Jedinou světovou vládu: cílem je vyhnat lidi z jejich pozemkového vlastnictví a převzít nad ním/nimi kontrolu. 
Americká vláda nyní pro lidi v Kalifornii organizuje současně dvě pohromy : požáry a covid-19 ... fakt chudáci...
Přikládám loňský článek, kde je dobře zdokumentováno použití DEW zbraní. Letos to funguje stejně, ale zřejmě intenzívněji... (OrgoNet)



Zbraně na řízenou energii spalují Kalifornii 

http://stateofthenation.co/?p=25803
23. 8. 2020

Proti americkému lidu jsou opět použity zbraně řízené energie a laserové zbraně

By Makia Freeman 
Překlad: OrgoNet

Zbraně řízené energie (DEW zbraně – Directed Energy Weapons) již dávno nejsou žádnou konspirační teorií. V minulých letech bylo v USA nemálo incidentů, kdy byly proti americkému lidu tyto DEW zbraně, laserové zbraně, a zřejmě ještě další high-tech zbraně evidentně použity. Údajné „lesní požáry“ v Santa Rosa (2017) i v Paradise (2018) v Kalifornii nesou jasné stopy použití DEW zbraní. Vidíme tam scenérie, při nichž některé domy, stromy, rostliny i například poštovní schránky jsou zcela nedotčeny, zatímco vedle stojící domy jsou kompletně srovnány se zemí. (Viz snímky níže.) Pro ty, kteří sledují zločiny páchané NWO (New World Order), není použití těchto zbraní překvapením, neboť souvisí s hluboce zlověstnou Agendou 2030 Organizace spojených národů.

Jedním z důvodů, proč manipulátorům NWO procházejí jejich zločiny proti lidstvu, je to, že lidé naprosto neznají skutečný stav technologií, například technologie na ovládání mysli, HAARP/ionosférické ohřívače/Space Fence (Vesmírná brána), technologie 5G, ani nic jiného. Dr. Judy Wood byla jednou z prvních, která si svými informacemi získala posluchače ohledně DEW, když zveřejnila svou excelentní a výborně zdokumentovanou teorii rozprášení dvojčat 9/11 při operaci pod falešnou vlajkou. Woodová poukázala na nevysvětlitelnou nepřítomnost pevných materiálů (beton, ocel, jiné kovy atd.), které by se měly hojně nacházet v ulicích New Yorku kolem WTC, ale nenašlo se tam vůbec nic. Kam se to podělo? Bylo to obráceno v prach.

Požáry jsou způsobeny DEW zbraněmi, nejsou přírodní.

Základním indikátorem toho, že v Santa Rosa a Paradise byly použity DEW zbraně, je to, že mnohé konkrétní domy byly zcela vypáleny, a to přesně podle hranic svých pozemků, zatímco některé sousedící domy zůstaly nedotčeny: zůstaly před nimi svěží zahrádky, na zadních zahradách stojí pomerančovníky a eukalypty, i další vysoce hořlavé věci jsou na jejich pozemku nedotčeny. Některé domy, čtvrti a oblasti však byly přesně a perfektně zaměřeny a zcela zničeny. 

Šlo tedy o nejvybíravější „lesní požáry“ v americké historii? Jak se může stát, že některý dům shoří do základů, zatímco vedlejší zůstane naprosto nedotčen? Tohle by samozřejmě přírodní lesní požár nedokázal. Někteří lidé byli hrůzným způsobem upáleni ve svých autech. Podle údajů tam je 50 000 lidí pohřešovaných nebo mrtvých!

To vše vidíte na fotografiích níže: 









Jak souvisí „přírodní požáry“ v Kalifornii a Agenda 2030 OSN? Jde o zábory pozemkového vlastnictví. 

Agenda 2030 (dříve Agenda 21) je plán prováděný OSN na postupné odebrání pravomocí samostatným národnostním státům světa a na centralizaci vládnoucí moci do Jediné světové vlády.
Vládní orgány navrhují, aby se ve vypálených oblastech v Kalifornii znovu nestavělo, protože nebezpečí požáru je tam příliš velké; rovněž brání lidem, aby se odpovídajícím způsobem starali o tamější lesy (řízené požáry). (Někteří badatelé si povšimli, že „přírodní požáry“ probíhají přesně v oblastech, kde Agenda 2030 plánuje rychlostní železnici…)

Jak se ukazuje, cílem vypálení Kalifornie jsou masívní zábory půdy. NWO chce získat prostor pro vládnoucí a natěsnat lidové masy do městských mikrobytů. „Zelené hnutí“ k péči o životní prostředí už je dávno v v rukou vládců. Jejich snahou je vyhlásit ochranu neživým objektům, jako skálám a řekám, což je nyní trendem na celém světě, od doby, kdy se naplňování plánu NWO ujalo OSN. Podívejte se, jak to probíhá na Novém Zélandu, v Indii a v Ecuaduoru. Tím, že se dle konspiračních plánů NWO dají „lidská práva“ neživým objektům, je ohrožena nezávislost lidí, kteří jsou vyháněni ze svých pozemkových vlastnictví, zbavováni svého přirozeného prostředí a donuceni žít v obřích velkoměstech. 

Podivné jevy v Louisianě a New Yorku 2018

27. prosince 2018 proběhly v Louisianě a New Yorku dvě zvláštní události, které vedou k úvahám, jaké další druhy exotických zbraní vláda vlastní a používá proti svému vlastnímu lidu.

V malém městě Kenner v Louisianě večer 27. 12. za velmi silného větru z oblohy šly záblesky modrého světla; všechny transformátory ve městě explodovaly a shořely, byl velký výpadek energie. Viz video zde. Cílily blesky záměrně? Lidé tam pozorovali i UFO. Čerpalo si tak energii? Nebo to byly DEW zbraně? Plasmové paprsky „boží prsty“? Operace vlády či mimozemšťanů? Rozhodněte se sami. Je to něco, co je normálně k vidění jen ve filmech science fiction.

V New Yorku došlo týž den k podobné událost s modrými světlem, ale ne úplně stejné. Nad čtvrtí Queens se obloha zbarvila zvláštní modrou barvou, která vyzařovala nad celé město. Oficiálové řekli, že to byla exploze transformátoru a elektrické stanice. Rovněž to způsobilo místní výpadek elektrického proudu a zastavilo letecký provoz z letiště LaGuardia. Je toho víc, video ukazuje i zde nejméně 1 UFO nad oblastí. Co se tam skutečně stalo? Viz video zde.

Závěrem

Jak řekl J. Edgar Hoover, neblaze proslulý bývalý ředitel a reformátor FBI, průměrná osoba je handicapována tak, že když se střetne s tak monstrózním spiknutím, nedokáže uvěřit, že to může existovat. I když měl na mysli komunismus, tato myšlenka má hlubší význam. Běžný člověk těžko uvěří, že v Kalifornii jsou evidentně používány zbraně s řízenou energií. On prostě věří masovým médiím, že jde o „lesní požáry“. Nicméně, americká vláda má dlouhou historii experimentů se zbraněmi na vlastních lidech, například ve 30. letech experimenty se syfilidou v Tuskegee, ve 40. letech experimenty se syfilidou v Guatemale, v 60. letech experimenty CIA s LSD. Při těchto záměrně zažíhaných požárech v Kalifornii dosáhlo zlo nových hloubek. Existuje spousta důkazů o tom, že vláda užívá DEW zbraně jak ke zničení celé oblasti, tak ke zničení vybraných cílů, přičemž se dopouští masového vraždění.

Dodatek Orgonet: 
Snímek z letoška: z domu zbyl jen kamenný krb (asi trochu nepřesný zásah, nedošlo ke zprašnění...). Ale jako dramatický snímek je to výborné... Ty zatracené lesní požáry... 
Stromy kolem mají i listí...



(Viz též podobný článek zde na blogu z r. 2018: https://orgo-net.blogspot.com/2018/11/pozary-v-kalifornii-byly-zapaleny.html


5 komentářů:

  1. Viděl jsem ten modrý paprsek v noci na cestě do Orlanda . Byl zřejmě vystřelen z nějakého aircraftu za letu. Měl tvar písmene L nejdříve rovnoběžně se zemí a pak to v pravém úhlu stočil k zemi a zřejmě něco zasáhl. Vše ve zlomku seKundy. Trénink?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co ty "letadla", co na obloze COUVAJÍ ? Viděl to už někdo ?

      Vymazat
  2. https://qactus.fr/2020/09/12/q-infos-connaissez-vous-les-armes-a-energie-dirigee/

    OdpovědětVymazat
  3. Děsí mne informace ,které se tady oběvují

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdybychom znali celou pravdu, strachem bychom umřeli. Je proto možná lepší, že o spoustě věcí, co se ve světě dějí, nevíme, a možná ani vědět nebudeme. Držte se proto osvědčeného hesla : Co tě nezabije, to tě posílí !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.