30. listopadu 2008

Rádio Vatikán a jeho vysílače smrti


Asi 40 km od Říma v blízkosti městečka Cesano je na soukromém pozemku státu Vatikán obrovské seskupení vysílačů Rádia Vatikán. Celkem čítá asi 60 věží o výšce kolem 100 m.  Je možno vidět různé sestavy, viz značky na mapě: vysílač ve tvaru kříže, ke kterému se sbíhá ze tří stran asi 30 vysílačů; dvojice a čtveřice propojené anténami.

(Fotka zde je z Googlu, moje fotky vysílačů bohužel nekvalitní, pořízené z jedoucího vlaku i s komentářem si můžete prohlédnout zde.)

(Podrobně možno vidět celou lokalitu na Google Earth, hledejte Cesano Italy.)

Proč nás zajímá Rádio Vatikán? V roce 2001 bylo zjištěno, že v blízkosti vysílačů se vyskytuje značně zvýšený počet případů dětské leukémie a rakoviny dospělých. Italská vláda a Vatikán vstoupily do sporu a Vatikánu bylo nařízeno snížit výkon vysílačů podle italských norem. Vatikán na to nepřistoupil, dále vysílal hlas papežské stolice ve 40 jazycích bez ohledu na životy místních obyvatel. Teprve v roce 2005 bylo dosaženo jakési dohody o snížení výkonu.

Tento příklad starostlivosti státu (ovšem v rámci předvolební kampaně) o zdraví občanů ohrožených zářením vysílačů byl zřejmě jediný na světě. Od té doby byly ve všech státech světa v těsné blízkosti lidí postaveny milióny vysílačů zhoubného záření, tvářících se jako mobilní, rozhlasové či televizní věže. Jejich utajovaným cílem je však ovlivňovat myšlení, zdraví a životy lidí. Občan, který má ve své blízkosti stálý zdroj elektromagnetického či jiného záření, je unavený, netečný, nemocný, stěží si udržuje práceschopnost ... nemá sílu zajímat se o nezákonné praktiky svých vládců, natož se jim postavit...   

Ochránit před tímto ovlivňováním nás může pouze rozmísťování orgonitu v blízkosti podobných zařízení. 
V navazujícím příspěvku najdete překlad článku o sporu italské vlády a občanů s Vatikánem z roku 2001.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.