14. listopadu 2008

Podnebí v krizi

Ve středu 12. 11. dávali na Z1 japonsko-francouzský dokument Podnebí v krizi, který se ve jménu globálního oteplování "zamýšlí nad dopady klimatických změn na Zemi a nabízí možné scénáře, k nimž může na počátku příštího století dojít." (jak praví resumé z programu).

Pro giftera poměrně poučný film. Byl natočen v r. 2005, tedy v době, kdy už tři roky (od 2002) probíhalo intenzívní letecké sprejování a zasahování do průběhu tryskového proudění klimatickými zbraněmi.

Film poskytuje slušný přehled možných klimatických katastrof tak, jak by si je přáli uskutečnit současní světově vojensko vládní tvůrci počasí.

Pár naivních komentářů:

Jak se uvádí, ke zvláštnímu chování klimatu dochází od r. 2002. (Zajímavé, to je právě rok, kdy bylo zahájeno intenzívní celosvětové letecké sprejování.) Toho roku si např. vědci všimli, že u pobřeží Brazílie se tvoří nevídaný jev, cosi jako cyklón. Pro nás nic divného, tvoření hurikánu (s vydatnou pomocí klimatických zbraní) jsme pozorovali i letos na jaře u Anglie.

V roce 2005 bylo mimořádné sucho ve Španělsku. Tato země má ve filmu vůbec nedobrou prognózu, pokud vše pújde jako dosud, stane se za pár let pouští. Bodejť, když normální proudění ve směru od severní Afriky je uměle zadržováno chemtrails + klimatickými zbraněmi a přesměrováno. Naštěstí se o to již španělští gifteři postarali a poslední zprávy hlásí "hojný a pravidelný déšť ve Španělsku" http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?t=1592
Podobný osud měl stihnout Kalifornii, tomu již zabránili tamní gifteři, kteří tam rovněž přivedli normální klima a přiměřený déšť.

I další oblasti jsou odsouzeny, aby se staly pouští - zejména Afrika a Austrálie, a pak tak různě po světě. Smutně zní zejména prognóza vyschnutí Amazonie... Lék proti tomu je jasný - doufejme, že se pro tyto země najdou dárci orgonitu. V Africe už to vlastně funguje, přečtěte si zde, jaké jsou výsledky: http://www.orgonise-africa.net/
To, co je někde zadržováno, pak jinde spadně jako extrémní srážky, a vytvoří povodně. To už jsme zažili i u nás v roce 2002. To se manipulátorům podařilo tak dlouho tady držet zácpu mraků a pumpovat do ni vodu, že nás to pořádně vyplavilo. To je doufám už minulostí, to už se jim nepovede.

Další část scénáře spočívá v zaplavení některých pobřeží a ostrovů poté, co roztaje antarktický led. Hladina moří prý stoupne o 88 cm. (To ještě jde - některé dokumenty tvrdí, že stoupne o několik metrů). Tady jednu věc nechápu. Možná mi to někdo může vysvětlit. V Antarktidě se jedná o spousty plovoucího ledu. Když si dáte do vany vodu a do ní kus ledu, hladina stoupne. Uděláte si tam čáru a počkáte, až led roztaje. Voda bude pořád po tu čáru, nebo ne?

Další věcí je možnost tsunami (pěkná simulace tsunami v New Yorku!), ohrožující zejména asijský kontinent. Ale: už v r. 2005 se ukázalo, že obrovská vlna tsunami v prosinci 2004, která zabila 150 000 lidí, byla způsobena americkým podmořským jaderným výbuchem. Byl to jeden z největších válečných zločinů, co se kdy staly. Samozřejmě se o tom nesmí psát. Ani o současné radioaktivitě a nemoci z ozáření na zasažených pobřežích, včetně Afriky. (Tedy píše se, ale ne v Česku.) Americký novinář Joe Vialls, který to vše odhalil, zakrátko po zveřejnění informací náhle zemřel na srdeční selhání...všechny jeho texty byly odstraněny z webu, naštěstí si je lidé už stáhli, takže si je můžete přečíst, včetně článků jiných autorů: http://www.whale.to/b/tsunami_h.html

O hurikánech není třeba se zde zmiňovat, o jejich umělosti je toho na tomto blogu již dost.

Manipulace s údaji o vzrůstajícím množství kysličníku uhličitého jsou ve filmu docela drzé. Možno srovnat s údaji ve filmu Lež o globálním oteplování, viz odkaz zde na blogu.

Takže tohle je pár věci ze scénáře, jak by nám chtěli zničit planetu.

Naštěstí dobré zprávy mnoha dárců z různých částí světa (taky Číny!) dávají naději, že se lidé dokáží ubránit.

Je to ještě spousta práce, která však těší, protože je hned vidět. Zkuste to taky, každý kousíček, který vyrobíte a darujete, znamená hodně...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.