5. března 2010

Kruh nad Belgií - UFO? HAARP?

Díky čtenáři za odkaz na hezké video o podivném kruhu nad Belgií, 28. 2. 2010. Opět haarpová záležitost? Nebo UFO? Technická porucha obrazu?
Je pravda, že 28. 2. proběhly ony velké bouře na pobřeží Atlantiku v Francii (přes 50 obětí, i když ... holt si lidi postavili nízké baráčky v záplavovém území, bylo to tam levnější). Bouře pokračovaly na pobřeží Severního moře, to by byl ten kruh oblačnosti na videu. HAARP tedy určitě onoho dne byl tvrdě v akci, ale jestli způsobil i ten pravidelný kruh? Na jiných satelitech to tak dobře není vidět.
Zajímavé, můžeme spekulovat. Autor videa na youtube stojí o příspěvky, co by to mohlo být.

2 komentáře:

  1. Přikláním se k názoru, že tohle může být sporné. Uprostřed toho kruhu může být meteorologický radar, který může v dané době postkytovat falešná data kvůli špatné kalibraci. Chtělo by to ověřit z nezávislých zdrojů.

    OdpovědětVymazat
  2. Ve středu inkriminovaného kruhu se nachází belgický meteorologický radar u města Wideumont (http://radar.meteo.be/en/1683054-Wideumont.html). Na sloučeném snímku EURAD se žádné rušení v uvedenou dobu navíc nenachází. Takže se na 100% jedná opět o chybu při zpracování signálu / technickou poruchu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.