30. března 2010

Australský cyklón Paul a další umělé kruhy

Cyklón Paul a další tajemné kruhy


Na severní pobřeží Austrálie dopadl 29. 3 tropický cyklón Paul, který způsobil velké škody. Těsně předtím se opět objevily na státním radarovém systému tajemné kruhy.

Na webu australské meteorologické služby je stále poznámka:
"Zpozorujete-li nad umístěním radaru kruhový vzor, jedná se o interferenci. Meteorologická služba hledá způsob, jak odstranit tyto poruchy."


(Pozn. Orgonet: Při zvětšení obrázku jsou tam jasně vidět známé umělé vláknité struktury, šlehací díry a komíny, vlnění a "streets" - řady oblaků. Možno si stáhnout vysoké rozlišení. Je jasné, o co jde. Je jasné, že tam nemají dost orgonitu.) 

Někteří vědci, s nimiž jsem se radil o těchto efektech, se domnívají, že by za ně mohl být odpovědný tajný projekt HAARP, jiný než společný projekt kontroly počasí, v němž je vědomě angažována australská vláda společně s americkou armádou, anebo stát zkouší na svém území novou válečnou zbraň. Poslední varianta se jeví jako málo pravděpodobná, ale dokud Meteorologický úřad nepodá dokonalé vysvětlení oněch podivných vzorů, můžeme jenom spekulovat, co se děje. A nyní se nepochybně něco děje.

Přečetl jsem velmi rozsáhlý výzkumný dokument NATO, který podepsala australská vláda, a který by mohl skutečně odhalit kouřící  zbraň - důkaz zločinu. Můj názor je, že za veškerými podivnými meteorologickými jevy na celém kontinentě a možná na celém světě stojí HAARP, ale nevylučuji,  že za těžké následky pro moderní armádní a civilní infrastrukturu mohou i rozsáhlé sluneční výboje.

V posledních 12 týdnech se tak vytvořil jedinečný projekt k výzkumu, který začal nejhorším suchem za 1000 let a skončil vytvořením 3 cyklónů a nejprudšímí bouřemi za sto let, ve městech, která jsou od sebe značně vzdálena, v Perthu a Melbourne.

V tomto okamžiku se zdá, že pokrok a pravda přijdou od "We the People", protože média se příliš obávají, že by byla označena za protivládní nebo něco podobného.

Rád bych požádal ty z vás, kteří se cítí dostatečně podníceni podivnými radarovými symboly a právě tak podivným počasím, abyste zaslali email Meteorologickému ústavu přes jejich web, anebo abyste kontaktovali svého vládního zástupce a žádali o vysvětlení.

Rád bych věděl, co je třeba udělat, aby se toto vyšetřování pohnulo kupředu. Co řekl Meteorologický ústav a jeho experti k jednotlivým událostem zaznamenaným na tomto webu? Přestali odpovídat na moje otázky i otázky jiných lidí. Jsem si jist, že mnoho radarových efektů nám uniklo, ale to, co jsme zaznamenali, je dosti obsáhlé a odhaluje jev, který si žádá vysvětlení. 


(V originálním článku následuje zpráva NATO z r. 2009 o výzkumu ionosféry.)

2 komentáře:

  1. sami meteorlogove popisuji jev jako interferenci, a ze hledaji moznost, jak to odstranit

    z toho vyplyva, ze se jedna o neco nahle noveho, o interferenci (ruseni) z nejakeho zdroje,

    nikoli o nejaky vnitrni jev meteorologickeho radaroveho systemu, ktery by byl bezny i predtim

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím všechny,
    další vzor z dnešního rána (1. dubna 2010), u radaru Perth, nafocený na http://picasaweb.google.cz/101511496986713185830/Australie1Dubna#
    odkaz na internatu na radar Perth je:
    http://www.theweatherchaser.com/radar-loop/IDR121-perth/2010-03-31-06/2010-04-01-06
    obrázek:
    http://www.theweatherchaser.com/radar-thumb/IDR121/2010-03-31-06/2010-04-01-06/300.s.png
    obrázek o chvilku předtím je ještě výmluvnější, nejde mi zkopírovat

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.