4. června 2011

E. coli patří mezi umělé samoreplikující se systémy

Samozřejmě, že při výskytu nové supernákazy nás konspirační teoretiky okamžitě napadá, že se jedná o biologickou zbraň, laboratorně vytvořenou nákazu, podobně jako všechny zvířecí chřipky, AIDS a nevím co ještě.
Když se chvilku počká, vyjde najevo nějaký dokument, který to dokáže ...
A taky ano, už ho tu máme. Díky čtenáři za zaslání odkazu, který dokazuje, že sebereplikace E. coli je zařazena do tajných "vědeckých" projektů. Takže současná šířící se nákaza je opět velmi pravděpodobně umělou, laboratorně vyrobenou biologickou zbraní.
Text je anglicky, jen co budu mít čas, tak to okomentuju. Zatím odkaz pro znalé angličtiny.

8 komentářů:

  1. Jestli mohu navrhnout,měli jsme tu Mexickou chřipku co takhle nazvat tuhle epidemii Německý průjem,dala by se nazvat i hůř,ale tohle je slušnější,mohlo by to projít...

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě dodám k tomuto odkazu co nás může potkat - super červ v počítačích, mykoplazma genitalium... a další, je zajímavé, že laboratoř, ketrá vedla výskum e-coli své stránky uzavřela a převedla jinam. "Vtipně" dodává, že se opět vrátí a stránky otevře... . Tak, že mi "konspirační teoretikové" :-)( se mi líbí Orgo)...nejsme vůbec hloupí hoši...teď jen, více zpráv o tom, jak se bránit....Přeslička je super....doporučuji ještě macerát s ostropetřce(semena nadrcená) pít 3 týdně před spaním, zezačátku se neleknout ranní moči...bude hoodně tmavá. Milan

    OdpovědětVymazat
  3. Mnoho falešných oznámení nám bude skomírajícími médii předkládáno.
    Nenechte se ovlivňovat!
    A jaký je tedy skutečný liv zeleniny na lidské zdraví?

    Zelenina obsahuje mnoho cenných vitamínů a minerálů, například vitamin A (mrkev), beta-karoteny (žlutá a červená zelenina), vápník (brokolice), železo (špenát). Dále je důležitá pro svůj obsah vlákniny, díky které nám správně funguje trávení, střeva pracují tak, jak mají, a my pak netrpíme zácpou. Například brokolice je účinnou prevencí rakoviny, především tlustého střeva. Česnek zase dokáže rozpouštět bílkoviny, které mají na svědomí tvorbu krevních sraženin, snižuje tvorbu krevních destiček a jejich přilnavost ke stěnám cév. Dokáže tak předcházet cévním a srdečním chorobám. Konzumace zeleniny prokazatelně přispívá k očišťování organismu a jeho detoxikaci. Na našem talíři by se měla objevovat několikrát denně. Je totiž báječnou prevencí proti rakovině, srdečním chorobám či mrtvici.

    Hlávkový salát, rajče, paprika, kousek okurky a několik karotek je doporučené denní minimum. Pokud sníme více, tím lépe pro nás. Jezme zeleninu syrovou i tepelně upravovanou. Je jasné, že v zimním období budeme mít chuť spíše na vařenou a zapékanou zeleninu včetně hustých zeleninových polévek. Dokáže nás totiž prohřát. V letním období nás zase budou lákat svěží zeleninové saláty. Kombinujme syrovou zeleninu s vařenou, protože každý způsob úpravy si nese svá pro a proti.

    Syrová zelenina obsahuje více vitamínů, minerálních látek a enzymů, pročistí nás a osvěží, ovšem pro někoho může být hůře stravitelná. Oproti tomu vařená, dušená či pečená ztratí během úpravy nějaké živiny, zato je stravitelnější, zahřeje nás a na žaludek působí doslova jako balzám.

    Zdraví,světlo a sílu vám do vašeho domova posílá, SkaFin

    OdpovědětVymazat
  4. Na překlad jsem fakt moc zvědavá. (lépe řečeno na obsah článku) :))

    OdpovědětVymazat
  5. Nerozumím tomu, ale mám pocit, že by to mohlo být důležité
    http://www.youtube.com/watch?v=dldgQbb1JcE&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  6. Největší paradox na E.coli je ten, že v soukromých testech při sběru spadu po předchozím postřiku chmetrailsy se zjistilo,že kmeny této bakterie byly rozprašovány právě v těchto chemtrails !!! A nejen to, byl zjištěn např. i antrax !!! Takže bych se vůbec nedivil, pokud by "okurkový virus" pocházel z tohoto zdroje !!! "Posprejováno" mohlo být tak cokoli, co mělo být určeno ke konzumaci lidmi. Stále mě leží v hlavě, proč se ta aféra s nákazou objevila těsně po sopkomračných a neobvykle mohutných a jakoby na místě stojících bouřkových přechodech.Zřejmě byla nasprejována tato mračna a s následnými dešti kontaminace dopravena na zem. Pak bylo jen otázkou krátkého času, kdy se někdo nakazí. Jen by mě zajímalo,proč tomuto útoku bylo vystaveno Německo. O Španělsku již víme, že bylo záměrně očerňováno, poněvadž odmítlo sionistickou (anglo-americkou alias atlantickou) politiku GMO (geneticky modifikovaných potravin)pro EU, která se měla uplatňovat i ve španělském zemědělství.Byla zato potrestána újmou mnoha set milionů eur, když se těm hajzlům globalisticko-sionistickým podařilo vlády ve zbylé části EU zmanipulovat natolik, že došlo k zákazům vývozu španělských zemědělských produktů. Co ale provedlo potrestáníhodného Německo ? Na to si asi budeme muset nějaký čas počkat...

    OdpovědětVymazat
  7. Německo odmítá ty GMO a celosvětový tlak na pěstování GMO a hlavně na používání semen z firmy Monsanto přitvrzuje. Semen, která jsou vytvořená k neplodnosti, jsou modifikovaná a každoročně se musí sít nová.
    Největší pěstitel zeleniny v Německu - firma Behr, tak ta vlastní tzv. Zahradu Evropy, což jsou právě ty ohromné zeleninové plantáže ve Španělsku, kde pracují vesměs imigranti z Afriky, a to v nelidských podmínkách. Sídlo firmy Behr je poblíž Hamburku a tam se to svinstvo objevilo. Může to nějak souviset, když právě ta zelenina se velice mnoho práškuje. ta německá firma kolonizovala Španělsko, chudou oblast EU. Zřejmě na to dostala velké dotace od EU, ale Španělové z toho nějak neprofitují.

    OdpovědětVymazat
  8. ...prominte mi mou cestinu,ale nesouhlasim s tvrzenim o okurkach rajcatech hlavkovem salatu a brokolici v zime...Vase babicky take tady tohle v zime nejedli a pochybuji jestli vubec nekdo v nasi zemepisni sirce...clovek ma jist potraviny prirozene se vyskytujici v miste sveho zrodu,a tedy kdyz maji take svou prirozenou sklizen...co rajcata asi na slovensku a v cechach v lednu nemaji...nebudu se tady roztahovat o neskutecnem energetickem potencialu lidskeho tela,pokud je zdrave...a prevence je mnohem snazsi a lehci nez li pak leceni akutniho problemu...a hlavne laska veselost a soucit...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.