13. června 2011

Fukušimu zničil záměrný zásah nukleární zbraně

Japonsko nebylo zasaženo zemětřesením o síle 9,0? Zpráva tvrdí, že ve skutečnosti zničil Fukušimu záměrně provedený zásah nukleární zbraně.

NaturalNews, Ethan A. Huff, 12. 6. 2011

Zdroj: http://www.naturalnews.com/z032692_Fukushima_earthquake.html
Překlad: OrgoNet

Co kdyby se megazemětřesení o síle 9,0 , které údajně postihlo 11. března 2011 pobřeží Japonska, nikdy nestalo, a výsledná tsunami, která zničila jadernou elektrárnu Fukušima, byla ve skutečnosti záměrným útokem pod falešnou vlajskou za použití nukleárních zbraní? Volný novinář Jim Stone poskytuje přesvědčivé důkazy, že oficální verze o katastrofě, která nám byla sdělena, je falešnou zástěrkou pro intenzívní útok proti Japonsku, zřejmě proto, že poskytovalo Iránu obohacený uran.

Skutečné megazemětřesení o síle 9,0 a více by bylo smetlo celé Japonsko

Představte si nejprve obrovský účinek zemětřesení o magnitudě 9,0 – tj. 100x silnějšího než zemětřesení o síle 6,8 v Great Hanshin v r. 1995, které zničilo většinu města Kobe, ležícího 12,5 míle od epicentra a zabilo více než 6 400 lidí. Kdyby zemětřesení 11. března mělo skutečně sílu 9,0, zničilo by vše v okruhu 1 000 mil od epicentra – a přesto například město Sendai, které je jenom 48 mil od epicentra, nezaznamenalo téměř žádné strukturální škody.

Po pravdě řečeno, jediné oblasti, které byly významně zničeny, byly oblasti zasažené tsunami, kde se nachází i jaderná elektrárna Fukušima. Kromě obrovského poškození, které bylo způsobeno na jaderné elektrárně zasažené tsunami, v městech a místech v blízkosti epicentra, které nebyly zasaženy tsunami, nedošlo vpravdě k žádnému seismickému poškození, což napovídá, že zemětřesení se nemohlo ani blížit k síle 9,0. Podle Stonova přezkoumání skutečně zaznamenaná síla zemětřesení, které zasáhlo japonské pobřeží, byla podle některých údajů asi 6,67, ale tsunami, která z něho vzešla, odpovídala vlně, která by se vytvořila při síle 9,0.

Je divné, že města a místa zasažená tsunami si nebyla vědoma jejího příchodu

Dalším faktorem k úvaze je, že města a místa zasažená tsunami se jeví, jako by si naprosto nebyla vědoma jejího příchodu, až do chvíle, kdy k ní došlo. Kdyby skutečně udeřilo zemětřesení o síle 9,0, jak prohlašují, tato území by nejen zažila předtím monumentální destrukci, ale lidé zde žijící by již opouštěli oblast v době mezi úderem zemětřesení a skutečným příchodem tsunami, což bylo asi o 40 minut později.

Různé videoklipy a fotky z měst a míst, která byla později zasažena tsunami, ukazují, že život probíhal normálně až do chvíle úderu. Je vidět, jak se lidé procházejí, budovy jsou nedotčené, a zdá se, že vše je na svém místě, navzdory faktu, že se mělo právě odehrát megazemětřesení. Podívejte se sami na Stoneovy informace, včetně fotografii a videí, a přemýšlejte sami, zda oficiální verze dává či nedává smysl ve světle toho, co se skutečně odehrává. http://www.abeldanger.net/2011/05/japan-earthquake-registered-only-667.html

K poškození na Fukušimě, a zejména na nefunkčím reaktoru 4, prostě nemohlo dojít pouze zaplavením či zemětřesením

Podle Stoneovy analýzy výsledná škoda, k níž došlo na jaderném zařízení Fukušima, nemohla být pouze výsledkem zaplavení a zemětřesení o síle 9,0, připustíme-li, že k němu skutečně došlo. Letecké obrázky poškozeného řízení ve vysokém rozlišení, pořízené 24. března, ukazují, že kompletně chybí reaktor 3, navzdory prohlášením, že tam stále je, ale také naprosto zničený reaktor 4.

Vzpomínáte si na obrovskou explozi, k níž došlo na reaktoru 3 několik dní po nárazu tsunami? http://www.youtube.com/watch?v=nw2Aw3komgc Tato katastrofická událost sváděná na výbuch nahromaděného vodíku nemohla nastat v důsledku zemětřesení či tsunami, protože na Fukušimě bylo dříve, v době po nehodě v Three Mile Island, instalováno speciální nouzové zařízení, které bylo schopno vypořádat se s tímto vodíkem.  Tato zvláštní nádrž nepotřebuje k provozu elektřinu, takže v době exploze byla plně funkční a byla by zabránila akumulaci vodíku.

A co tajemná exploze reaktoru 4, k niž došlo navzdory faktu, že reaktor byl zbaven paliva a údajně byl nefunkční? Ani v případě nejhoršího scénáře, kdy by se palivové tyče úplně roztavily, typ exploze který by následoval, by nebyl schopen doslova rozbít tlusté betonové zdi reaktoru 4, k čemuž ve skutečnosti došlo. A reaktor 4 byl touto explozí tak těžce poškozen, že se očekával jeho doslovný kolaps.

Co tedy způsobilo masívní exploze v reaktorech 3 a 4? Podle Stona bylo použito nukleárních zbraní, aby nuceně zničily tyto struktury. Bezpečnostní firma Magna BSP údajně instalovala uvnitř reaktorů před katastrofou masívní „bezpečnostní kamery“. Tyto kamery vážily přes 1 000 liber a zdají se být velmi podobné jaderným bombám uranového typu. http://www.jimstonefreelance.com/containment.jpg

Když si dáte dvě a dvě dohromady, jeví se to, jako by k výbuchu reaktorů Fukušimy byly použity jaderné zbraně maskované za bezpečnostní kamer. To možná vysvětluje důvod tajení informací o reaktoru 4, k němuž došlo ve dnech následujících po katastrofě. http://www.jimstonefreelance.com/containment.jpg

K této směsi přidejte jaderně vyvolanou tsunami a odpovídající zemětřesení, a dostanete dokonalý způsob, jak záměrně napadnout jaderné zařízení a svádět to na přirozené příčiny.

Kritická analýza faktů způsobí, že oficiální historka vypadá spíše jako konspirační teorie

Dříve než opustíte tuto informaci jako jednu z dalších potrhlých konspiračních teorií, věnujte trochu času Stoneově analýze, a uvažujte kriticky o základních zákonech fyziky ve světle informací, které nám sdělují média. Zanechalo by zemětřeseni o síle 9,0 blízká města nezasažená tsunami nepoškozená? Proč Tokyo Electric Power Company (TEPCO) tak dlouho zadržovala zásadní informace o reaktoru 4? A proč došlo k tak masívnímu poškození z předpokládaných explozí, které je ve skutečnosti nemohly fyzicky způsobit?

Tyto a další otázky vrhají pochyby na oficiální verzi týkající se japonského zemětřesení a tsunami. Samozřejmě, důvody, proč by někdo schválně chtěl způsobit takovou katastrofu, jsou zcela jiné téma, ale to, že katastrofa byla záměrně způsobena, je možností, o které by měla uvažovat každá kriticky myslící osoba.

18 komentářů:

  1. Je vidět, že Bilderberg dal další rozkazy zabíjet a švýcarským bankám proplácet útoky skutečným teroristům, ničící a zabíjející v americkém potažmo v sionistickém zájmu po celém světě. Evropu to prý ještě čeká (viz víkendová schůzka Bilderbergů ve Švýcarsku)...

    OdpovědětVymazat
  2. Článek, který vyšel před více jak rokem,
    osvětluje potíže, které měli Japonci s Američany.

    Už 9. listopadu 2009 protestovalo proti americkým vojákům a za kapustňáky dvacet tisíc lidí na Okinawě. Foto ANPO
    V Japonsku dosud pobývá zhruba sedmačtyřicet tisíc vojáků, z toho zhruba polovina na jižním ostrově Okinawa. Tamější obyvatelé si už roky stěžují na hluk, znečištění a zločinnost.
    Japonsko a Spojené státy podepsaly v roce 2006 dohodu, která počítá s přeskupením amerických sil a přesunem základny na Okinawě do méně osídlené části ostrova. Nová vláda smlouvu nyní přezkoumává a je při tom v kleštích, neboť z jedné strany na ni tlačí veřejnost, která si americké vojáky v zemi nepřeje, a z druhé strany USA, pro něž je základna na Okinawě mimořádně důležitá.
    Sobotní pochod organizovala aliance odborářů, pacifistů, ekologů a studentů, která pochodovala centrem Tokia, provolávala hesla požadující ukončení americké vojenské přítomnosti v Japonsku.
    Ministerský předseda Jukijo Hatojama rozhodnutí o smlouvě s USA opakovaně odložil, neboť členové jeho kabinetu jsou v otázce dalšího postupu rozděleni. Minulý týden slíbil, že otázku rozetne do května, tedy těsně před volbami.
    Ministryně Mizuho Fukušima vystoupila na demonstraci a jasně jí vyjádřila podporu: „Máme několik měsíců a musíme všechnu svou energii vložit do toho, abychom dosáhli vítězství,“ řekla ministryně aplaudujícímu davu. Fukušima je předsedkyní malé politické strany a požaduje, aby americké základny z Japonska zmizely beze zbytku.
    Hatojamova vláda musí s těmito menšími koaličními partnery vyjít, nemá-li ztratit v parlamentu většinu. A veřejnost své mínění o amerických základnách vyjadřuje čím dál hlasitěji i mimo Okinawu.
    Dohoda s Američany počítá s přesunem základny na ostrově Okinawa z hustě obydlené části ostrova k menšímu městečku Nago. Jenomže před týdnem se zde konaly komunální volby, při nichž starostu, který přesun základny podporoval, vystřídal opoziční kandidát, který zvítězil se slibem, že přesun nepřipustí.
    V listopadu na Okinawě proti plánovanému přesunu základny protestovalo dvacet tisíc lidí. Jedním z důvodů protestů je okolnost, že přesun základny do zátoky Oura by ohrozil s kapustňáky spřízněného vzácného mořského savce dugonga, jehož posledních několik kusů zátoku obývá.
    Na druhé straně se podle Daily Telegraphu stupňuje tlak Spojených států, které vysílají do Japonska jednoho diplomata za druhým ve snaze přimět Tokijo k dodržení dohod, které by umožnily uchovat americké vojáky v Japonsku ve stávajících počtech.
    Velvyslanec John Roos v pátek americké jednotky v Japonsku označil za „první linii“ v případě bezpečnostních hrozeb.
    Zdroj.
    http://denikreferendum.cz/clanek/tisk/1446-v-tokiu-demonstrovaly-tisice-za-zruseni-americkych-zakladen

    P.S.Pravděpodobnost, že s vlnou tsunami Japoncům někdo pomohl a jen si počkal na jedno z mnoha zemětřesení je více jak 99%
    SkaFin

    OdpovědětVymazat
  3. http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/2011/06/11/new-nasa-research-points-to-possible-haarp-connection-in-japan-earthquake-tsunami-and-did-the-dimona-dozen-murder-the-fukushima-50/
    včera jsem to louskal tady... jinak je tam spousta dalsich informaci...

    OdpovědětVymazat
  4. ano...pamatuji si, když jsem viděl výbuch Fukushimi....můj komentář....tam bouchla atomová bomba...zkuste si najít záznam..jestli tedy ještě někde existuje.... .
    A pak, že dávám dětem jodové tablety zbytečně...i v lekárně .-) se na mě dívali podezřele. A přitom 60% populace v ČR trpí nedostatkem jodu... :-)...divný svět... Milan

    OdpovědětVymazat
  5. Není jód jako jód !!! S tím chemickým z lékárny bych si nezahrávala ! Okamžitě bych přestala dětem podávat tablety. Můžete jim nenávratně ublížit. Raději zapátrejte na netu a zjistěte si, v jakých potravinách získat přírodní jód. (rybí olej, atd.)

    OdpovědětVymazat
  6. jód z lékárny poškozuje štítnou žlázi, je to vhodné až PO ozáření /volba mezi leukémií a poškozenou štítnou žlázou je pak jasná/, ale preventivně je dobré podávat 1 tabletu mořské řasy KELP denně spolu s jídlem - mají v lékárnách, drogeriích, prodejnách zdravé výživy - štítná žláza se nasytí přírodním jódem a tudíž "nepřijímá" jód zvenčí ...

    OdpovědětVymazat
  7. Mě jedna paní léčitelka poardila, jíst množství Céčka - pomeranče! a 100% džusy (neředěné...ano neředěné)

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  8. http://aiall.org/modules.php?name=News&file=article&sid=484 POkud nemáte čas shlédnout celý dokument o tunguzských událostech, zkuste si pustit alespoň poslední čtvrtinu druhé část. Upozorňuji, že dokument byl natočen dávno před událostmi v Japonsku a myslím, že celé tohle "zemětřesení" staví do maličko jiného světla. Co se týká motivu, jako jeden z rozhodujících bych viděl snahu Japonska přestat s USA obchodovat v bezcenných dolarech.

    OdpovědětVymazat
  9. Japonci NIKDY nezapomenou, jakého zrádného nepřítele jejich servilní vláda na území Japonska dosud hostí. Cožpak můžete ještě někdy věřit entitě, která na Vás cynicky svrhne atomové bomby ???!!!

    OdpovědětVymazat
  10. jód se hojně vyskytuje v řase Chaluha bublinatá, mám doma sušenou, kterou si připravuji stejně jako čaj...ovšem musím podotknout, že chuť je spíše jako převalovat v puse syrovou rybu se všim všudy...takže chce nějaké úsilí, jak "vyladit" tuto odpornou chuť a pak máte výborný zdroj přírodního jódu v poměrně velkém množství..:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě na doplnění jodu doporučila jedna paní,koupat se v koupeli solí tuším Prešovské /mají ji mít např. v Tetě/, pokud si pamatuji dobře.Tak půl hodiny, že obsahuje jód a tělo si ho z koupele vezme. Zatím jsem nezkoušela.Je to na doplnění štítné žlázy jódem, protože jak jsem to pochopila pokud tam není 100% normálního jodu,doplní se chybějící tím radioaktovním.

    OdpovědětVymazat
  12. Japonci denne demonstruju a pan bezusaty cisar sa blahosklonne usmieva. Holt je to cisar.
    Takze zbyva aby ludia pochopili a nejake dieta zvolalo "Cisar nema usi"
    Bo Andersenova :)

    OdpovědětVymazat
  13. Japonský císař je loutka v rukou sionistů stejně, jako např.celá česká vláda. Copak je normální, aby ČR byla nejvěrnější přítel a spojenec Izraele hned po USA ???!!! To o něčem hodně vypovídá. Takže s určitostí počítám, že sionističtí bratři českým "maršálům" rádi přispěchají na pomoc, i kdyby měli ČR rozmetat do všech koutů světa. Proto si od čtvrteční případně následných stávek příliš mnoho neslibuji. Naopak zavdá to našim vládcům důvod k ještě tužším restrikcím a perzekucím tak, že bude každý, kdo jenom "pípne", okamžitě kriminalizován. To je to nejodpornější svinstvo, jakého se na svých občanech tato vláda dopouští. A to, že politickou, občanskou a právně subjektivní aktivitu překlopila do úrovně kriminálních činů !!!

    OdpovědětVymazat
  14. ...a nebo také Vincentka....Milaan

    OdpovědětVymazat
  15. faktem je, že Merkelová použila Fukushimu jako jinak celkem nepochopitelný důvod pro konec jádra a velkou zelenou všem ekosračkám. ekosračkám, které si tak "oblíbil" Brusel a všechny ty souvislosti kolem se zelenou energií,zelenými daněmi, biopalivy atd. legalizuje tím opatření, která měla být opatřeními proti globálnímu švindlu s GO. jen to potvrzuje, že pravidla v Unii už byla přednastavena pro zelený teror. tak nebo onak, je to svinstvo od Merkelové a s japonci hluboká účast.

    OdpovědětVymazat
  16. Možná, pokud k tomu jadernému útoku na Berlín dojde, že bude s jadernou energií v Unii šmitec na dvě doby !!! Solární elektřinu z Afriky pro Evropu jako náhradu za jádro ? No, nevím, jak nákladné by bylo jen hlídat a udržovat elektrickou přepravní síť !!!

    OdpovědětVymazat
  17. Toto mi pripomína zostrelenie WTC... Ja už fakt neznášam tých hajzlov amerických...

    OdpovědětVymazat
  18. A co ta videa kde se objevilo " UFO "

    http://www.youtube.com/watch?v=hjs9IpV8GTw&feature=related

    Je jich spousta...ostatní si dohledejte

    Taky to může souvyset.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.