3. června 2011

Levašov: V Moskvě se měly v létě 2010 udusit milióny lidí 2.

Pokračování překladu článku. 
1. část zde: http://orgo-net.blogspot.com/2011/05/levasov-v-moskve-se-v-lete-2010-mely.html

Akce byla určena jen pro Moskvu. Její následky by byly vskutku hrůzné. Přehřátí, otrava, obtížné dýchání z důvodu smrtících složek ve vzduchu v důsledku chemické reakce mezi smogem a plynem, který plánovali vypustit (a byl vypuštěn!) do horkého bezvětří. Myslím, že připravovali rozsáhlou státní katastrofu se všemi z toho plynoucími důsledky, musela to být velmi komplikovaná operace. Připravovali ji velmi dlouho a hodně pečlivě. Museli vytypovat záškodníky, dát jim instrukce, připravit je, informovat je od ni X, atd. Jistě byla tato pečlivě plánovaná operace rozdělena do několika stádií. Popel a smog z hořících rašelinišť byl pro ni dokonalým krytím.
Jak vime, lidé většinou zemřou na otravu. A v tomto případě byly použity speciální jedy, které se velmi rychle rozkládají, reaguje s produkty spalování, a vytvářejí smrtící kombinaci. Lidé v metru a v budovách by byli první, kdo by byl zasažen. Absence větru by způsobila obrovský nehybný mrak, který by mohl enormně zvýšit počet obětí. I ti, kteří by se pokusili opustit Moskvu v autech, by neunikli hroznému osudu, protože by museli být od Moskvy na vzdálenost několika desítek kilometrů. Na to by neměli čas. Zajisté někteří lidé byla varováni o akcích a opustili předem hlavní město. Jak jsem již řekl, v Rusku je mocná Pátá kolona.

-To vše se stalo v létní sezóně dovolených. Mimochodem, i média se zmínila o nepřítomnosti většiny vysokých představitelů v hořících oblastech, které byly ve stavu nouze!

-Já nemyslím, že to byla shoda náhod, protože v podobných případech nedochází ke zraněním vysoce postavených osob. Například 11. září, kdy byly vyhozeny do vzduchu mrakodrapy, tam měl být starosta města San Francisco, ale evidentně mu řekli, aby tam nechodil!

-V předchozím rozhovoru jste řekl: „Země je náš společný domov. Jaký význam má zapálit sousedův „byt“ s následky v planetárním měřítku a vytvořením deště v Kalifornii?“

-Pokud jde o vytvoření deště, mohou to dělat jenom rozptýlením aerosolů do vzdušných mas nesoucích vlhkost. Aby začalo pršet, masy musí přijít od oceánu a nést v sobě vodu. Když není ve vzdušných masách voda, můžete dělat co chcete, ale pršet nebude, protože oni nemohou ovládat vzduchové masy nad oceánem. Mohou vyvolávat hurikány a dělat to opakovaně, včetně jejich vlastního území v rámci experimentů. Vůbec je nezajímá, co to udělá s jejich vlastními lidmi. Avšak jedna věc je vyvolat hurikány a druhá věc je zastavit je a ovládat je.

-Minule jste se zmínil o r. 1972. Tehdy bylo v moskevské oblasti zaregistrováno více než 3 000 lesních a rašeliništních požárů. Situace se opakovala o 20 let později, v r. 1992. V r. 2002 bylo léto také extrémně horké. Co bylo tehdy příčinou požárů rašelinišť?

-Jedna věc je, když požáry jsou způsobeny přirozeně, a jiná, když jsou založeny. Mimochodem, klimatická zbraň se používá od r. 2000. Pokud jde o rok 1972, je vysoce pravděpodobné, že šlo také o žhářství, ale nemohu to říci se 100% jistotou. Tuto otázku jsem nestudoval. Horké léto může způsobit požáry v rašeliništích, ale tento rok bylo horko a ohně vytvořeny uměle. Půda byla zahřívána zevnitř, tak, že jezera a řeky náhle mizely v puklinách na dně. To se předtím nikdy nestalo.

-Nedlouho po našem rozhovoru jsem potkala lidi ze Samary a ptala jsem se jich na jezera, která zmizela. Mohu přidat několik podrobností od očitých svědků. Téměř všechny malé řeky v samarské oblasti v půli července vyschly, množství vody ve velkých řekách se snížilo o 50% a všude, kde byly vysychající řeky, byl příšerný zápach, protože říční fauna shnila. Mnozí viděli, jak bylo v řádu minut absorbováno celé jezero.
Tyto události byly hlavním námětem rozhovorů místních lidí, ale masmédia o nich informovala pouze jednou v místní televizi a rádiu. Horko bylo neuvěřitelné. Média říkají, že teploty byly 38-39°. Ve skutečnosti bylo ve stínu nad 45° a nikdo neví, kolik bylo na slunci, protože teploměry to nemohly vydržet a praskaly. Teplota půdy byla více než 70°C. Tráva byla spálená, zvířata umírala. Bylo zvláštní pozorovat, jak stromy usychají: žloutly odspoda a nahoře zůstávaly zelené.

-Nevidím v tom nic divného. Kořeny stromů jdou hluboko do půdy, aby dosáhly vody. Když tam voda nebyla, stromy začaly usychat odspoda. Je vysoce pravděpodobné, že samarská oblast byla jedním z epicenter použití geofyzkální zbraně. Fakt, že jezera zmizela v trhlinách na dně, dokazuje, že tyto trhliny vznikly v důsledku zahřívání horní části zemské kůry. Fakt, že teplota vzduchu byla nižší než teplota půdy, je pochopitelný. Půda se vždy ohřívá silněji než vzduch. Ale zmizení jezer podzemí dokazuje nepopiratelný fakt, že byla použita geofyzikální zbraň! Mimochodem, 8. září oznámily noviny Vedomosti, že předseda veřejné sněmovny moskevského kraje Nikita Čaplin řekl na tiskové konferenci, že v kraji bylo propuštěno začátkem července 500 lesních strážců, právě předtím, než začaly lesní požáry.
Pro srovnání: pamatujete si všeobecnou hysterii o prasečí chřipce?

-Když mluvíte o prasečí chřipce a blíží se zima: mají nejvyšší čas, aby zase vypustili nejaké viry. Co myslíte?

-V Rusku se pokusili vyvolat pandemii prasečí chřipky, ale nepodařilo se. Bylo několik případů, kdy lidé byli nakaženi, zejména ti, kteří byli v zahraničí a přinesli virus do Ruska. Lidé byli také nakaženi očkováním

-Zima je na dohled. Opět začnou epidemie chřipky a jako obvykle lidé se budou muset uchýlit k vakcínám.

-Vakcína proti chřipce je speciální a zvláštní téma. Vakcíny údajně mají zachraňovat lidi před prasečí chřipkou, která nikdy neexistovala, ale ve skutečnosti infikují lidi virem. Obsahují velmi silné reagenty, které mohou způsobi závažné patologie. Jsou o tom důkazy. Plán je prostý: nejprve vytvoří hysterii, aby donutili lidi nechat se očkovat, a pak jim nabízejí „léčbu“. Byly případy úmrtí lidí po vakcínách. Krátce poté se zjistilo, že tyto vakcíny obsahují velmi agresívní aktivní reagenty, které mohou způsobit mnoho závažných onemocnění a vůbec by tam neměly být! Takže, kdo nejhlasitěji křičel hystericky o nebezpečí prasečí chřipky na celém světě? Mimochodem, hysterie kolem ptačí chřipky se vyvíjela podle přesně stejného scénáře. Na to už lidé zapomněli. Takže, odpověď je následující: nejhlasitěji křičeli ti, kteří zorganizovali celou kampaň kolem prasečí a ptačí chřipky, vytvořili a rozšířili její viry.

- V Moskvě byl po 5. srpnu masový exodus zaměstnanců z cizích ambasád . Pročpak? Proč neodešli z Moskvy dříve? V červnu bylo horko a smog mnohem silnější.

-Plánovaná katastrofa v Moskvě byla očekávána a známa předem. Evakuace byla provedena také předem, ale nic hrozného se nestalo. Opět, aby bylo možno zorganizovat evakuaci, bylo třeba času a jistých přípravných akcí.

-Některá západní média informovala o evakuaci cizích velvyslanectví v Moskvě. Obzvláště německý deník Die Welt oznámil 7. srpna, že naléhavá evakuace německých diplomatů z Moskvy byla způsobena radiací blížící se do Moskvy. „Neoficiálně se rovněž obávali moru, ale zejména byl ve městě prudký nárůst radiace z důvodu explozí atomových bomb, držených v jaderných skladech blízko Moskvy, z důvodu požárů. Podle neoficiální informace shořely i sklady chemických a bakteriologických zbraní.“

(Pokračování.) 

4 komentáře:

  1. super, jen nevím, proč to překládáte podruhé, když už to jednou je na mých stránkách :)

    OdpovědětVymazat
  2. jinak tady je taky spousta zajímavých článků:

    http://ru-an.info

    OdpovědětVymazat
  3. Hoxi, máš fajn stránky, ale z toho překladače to nějak není ono, leckde tomu nerozumím. Mně nevadí překládat, píšu skoro stejně rychle jako čtu, a aspoň si to pořádně přečtu (:-))))

    OdpovědětVymazat
  4. aha, nevšiml jsem si že u prvního dílu je zdůvodnění...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.