9. června 2011

Střední Evropa plná blesků

Aktuální situace nad Evropou: Zajímavá hustota blesků nad střední Evropou, i zajímavé uspořádání do kříže.
Vypadá to, že Rusové přitlačili svými technologiemi, takže dlouhodobé jasno nad jejich územím je konečně narušeno pásem oblačnosti zavíjejícím se do pravého úhlu. Šikmý pruh oblačnosti přes střední Evropu a hustota blesků naznačují, že je to linie bránící postupu atlantického vlhkého vzduchu od západu do Ruska.. Případnou přílišnou vlhkost "srazí" klimatické technologie u nás na zem v podobě přívalových srážek. Zajímavý meteoteroristický zápas nejméně dvou soupeřů.

5 komentářů:

  1. Haarpových zařízení je na světě opravdu dost. Mrkněte ne ně v krátkém fotosledu:
    http://www.youtube.com/watch?v=45T_DVfK3rw
    Adam

    OdpovědětVymazat
  2. právě zasedá Bilderberg myslím, ve Schweizu, kam se vrtnou mají hezký počasí
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak se tak koukám, ze kdy ten obrázek je. Dnes v 17:30 odpoledne - někde ale asi bude chyba, protože nad námi na severozápadě Čech dneska odpoledne bouřka rozhodně nebyla, a už vůbec ne tak silná. Takže tu máme 2 možnosti:
    a) nekonspirativní - detekce ukazuje hovadiny
    b) konspirativní - detekce ukazuje něco jiného než bouřky

    OdpovědětVymazat
  4. Skoda, ze to vyhosteni neklaplo:
    http://www.reformy.cz/zpravy/clen-narodni-rady-varuje-pred-bilderbergem-ve-svycarsku/

    Mimo jine se tam taky pise:
    Dominique Baettig proslul v minulém roce především díky jeho zapojení do snahy dostat bývalého prezidenta George Bushe ml. před mezinárodní soud pro zločiny proti lidskosti (schválení mučení). George Bush na základě nebezpečí zatčení na Švýcarské půdě zrušil svojí návštěvu Švýcarska. V Čechách o tom informoval například i server idnes.cz. (trestní oznámení zde, více zde)


    Dominique Baettig
    Další, neméně odvážný krok, bylo vyhlášení deklarace loni v létě, která volala po připojení okolních regionů EU ke Švýcarsku a kterou podepsalo 29 poslanců SVP. Byla to reakce na hlasy, které v té době volaly po připojení Švýcarska k EU. U nás o tom napsal podrobněji tyden.cz.

    rimi

    OdpovědětVymazat
  5. Já se už nedivím, že je voda tak drahá, když obsahuje tolik kovů:)

    Co to jde, piju vodu z jednoho pramene ve VČ, jezdíme tam pro ni se skleněnýma demižonama (jasně, to taky není to pravé, ale lepší než vodovod a hradecká voda), voda v demižonech je i po 14ti dnech stání na místě naprosto čistá, bez jakýchkoliv usazenin!!! Chuť vody se také nemění!!!!! Je plná energie a má velmi "živou" chuť, mám-li to tak napsat.Rozbor této vody nemám, ale o to tak nejde, pramen vytéká z pod kapličky, což je už tak energeticky velmi pozitivní místo, nehledě na to, že za vodu děkuji a projevuji vděk a úctu tomuto prameni stejně tak i Matce Zemi, která ji poskytuje:)

    Pokud budete mít zájem, doporučuju knihu od Paula Bragga - Šokující pravda o vodě.

    Hezký den,

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.