25. června 2009

Kde se vezmou ty další bouřky?

Meteorologové opět varují, že máme dnes očekávat další silné bouřky nad celým územím. (Nad celým územím znamená, že jim jejich informátoři nedodali přesné zprávy, kde co chystají. V minulých dnech věděli, že zájem se soustředí na Novohradské Hory, Šumavu, Severní Moravu a já nevím co ještě, což se splnilo.)

Může mi nějaký meteorolog vysvětlit, odkud se ty bouřky vezmou? Jak je vidět na snímku, oblačnost nad ČR je již celkem prořídlá, zelená barva znamená, že je vidět zemský povrch... (Všimněte si dvojice díra nad Plzní - vyvýšenína nad asi tak Pardubicemi. Vlastně ta vyvýšenina je možná začátek bouřky, takže ta druhá díra je ta nad Lipnem. Typické pro výrobu umělé oblačnosti.)

Jaké meteorologické podmínky dnes mají způsobit, že se z této oblačnosti vyvinou silné bouřky? Z horka? Z průchodu fronty? To žádný meteorolog nemůže vysvětlit, a pokud to někdo ví, nepoví.

Klimavýrobci prostě nahodí svoje agregáty vyrábějící vlnění, zaměří nad patřičnou oblast a budou šlehat. V atmosféře k tomu mají potřebné chemikálie, hydrogely zadržující velké množství vody atd., a s jejich pomocí vytvoří bouřkové mraky. Něco jako když kápnete do vany koupelovou pěnu a začnete šlehat... Nebo když z drobečku pěny na holení svám hnací plyn udělá celou hrst ...
Tak budem zvědaví.

Dodatek 1: Je 15.00 našeho času a už na těch jednotlivých bouřkách makají, viz snímek. Zajímavá je také přesná linie oddělující Česko a Německo. Pozorujte, jak se takovéhle bouřky jeví odspoda.






Dodatek 2: všimněte si dvou rozdílných technologií: kobercové pokrytí Německa a jednotlivé bouřky stříkané do čtverce nad Českem (roh je už v Německu). Tady u mě bouřka dnes ještě nebyla, ale na Jihlavsku prý bylo hodně blesků. Tak to mají asi být speciální elektrické bouřky (zatím dělali blesky a hromy takové ucourané..) A už to tu taky huhlá...

9 komentářů:

  1. at je to jak chce,, a jakoze je to nejspis a vlastne urcite takhle, tak ja bych si prosim objednal trochu slunce, potrebuju nabit kristaly do HHG...diky.. :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto umělé bouřky jsem si také všiml na sat snímcích.
    např v Rakousku se vyskytují stále na stejném místě-sem tam.
    Přede několika dny jsem vyfotil téměř bílý mrak, ostatní byly šedé.Mrak měl tvar obdelníka-téměř čtverec.
    Za poslední cca 2 měsíce po bouřce u které mraky mají 2 a někdy 3 směry vesměs 90 stupnů navzájem kolmé /mraky se sráží do sebe/, tak po ní černé kusy nízko letící od severu k jihu prolétají větší rychlostí než výše posazené mraky a jiným směrem.
    Před 2 dny jsem si všiml že tyto chuchvalce dorazí na kraj výše posazeného mraku a tam se hned v několika vteřinác rozpouští.

    Toto není normální počasí.
    Na konec cca týden a tady projeli 4 bouřky v jednom dnu sice bez blesků, ale byly to bouřky mezi nima se vyjasnilo toto jsem nezažil.
    Od 70 let letní bořka přišla a odešla nepamatuji např v dubnu letní bořku.

    OdpovědětVymazat
  3. S objednávkou slunce se musíš obrátit jinam, já tu jenom kibicuju :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla bych poděkovat všem gifterům a zvlášť Orgonetovi za tyto stránky.
    Chemtrails už sleduju asi tři roky a vždycky to ve mně vyvolávalo pocit naprosté bezmoci a zoufalství. Jsem ráda, že existuje něco, co nám všem může pomoct, a že jsou lidé, kteří to vemou na sebe a giftují. Je to jediná optimistická zpráva, naděje, v době všeobecných hrůz a šílenství.Viděli jste dnes Zprávy na ČT? Všichni byli zděšení, ale já bych nedala ruku do ohně za to, že to nevěděli. Byli otřesení tou hrůzou, ale jsou to profíci, udrželi dekorum....
    Taky jsem si všimla, že poslední měsíc se tvůrci počasí velmi zlepšili, asi od té doby, co objevili ten nový mrak. Téměř neustále se ho snaží vyrobit i u nás, aby nám ho mohli ukázat v TV. Taky čáry po letadlech už nedělají(alespoň většinou) andělské vlasy, ale během asi 20 minut se z nich udělají malincí roztomilí beránci, kteří se sráží s většími beránky a cucají vodu, kde se dá...
    Je mi líto všech, kteří trpí touto povodní, bestiální hříčkou na Boha.

    OdpovědětVymazat
  5. Dneska jsem se dival na dokument [na satelitu] o tornadech a cyklonech.
    Byla tam zajimava informace o kterou se chci podelit.
    Vedci dosli k zaveru ze se ma svet a hlavne USA pripravyt na ,,super tornado,, ktere bude mnohonasobne silnejsi nez to nejsilnejsi co zname dnes.
    Neco jako mimo tabulku.
    Sledovali stav tornad za poslednich 100let a na zaklade toho dosli k tomuto zjisteni.
    Rikaji ze se to bude silne zhorsovat.

    Uz jsem to nekde psal..., takze si myslim ze ovlivnovani pocasi se dela proto aby se vyvolala obrovska klimaticka katastrofa ktera zasahne cely svet a silne ho zdevastuje.
    Proto to delaji jen nad pevninou.
    Tim splni to co si stanovila skupina Bilderberg v roce 2008-2009 a to je snizeni populace mezi rokem 2010 a 2012 o 3mld.

    Mozna je to trochu radikalni nazor, jen mam pocit ze k tomu to vsechno smneruje.
    THX Richelieu

    OdpovědětVymazat
  6. Já ti to úplně věřím, šílenost lidská je bezmezná.

    OdpovědětVymazat
  7. Vydeli jste novi film ,,dokument,, doporucuju se na neho podivat je to obrazovy pohled na vyvoj planety a tam rikali ze 2% vladne celemu svetu, 20% tahne civilizacni technologicky vyvoj a zbytek je proste zbytek se kterym se nepocita.
    Stredni a nizsi trida, 3 a 4 svet.

    OdpovědětVymazat
  8. "Za poslední cca 2 měsíce po bouřce u které mraky mají 2 a někdy 3 směry vesměs 90 stupnů navzájem kolmé /mraky se sráží do sebe/, tak po ní černé kusy nízko letící od severu k jihu prolétají větší rychlostí než výše posazené mraky a jiným směrem."
    Njn... Tomu sa hovorí strih vetra v praxi... (zmena rýchlosti a smeru vetra s výškou) ;)

    btw... obdivujem Vašu fantazmagorickú zábavu, a rád by som videl grafika,ktorý údajne upravuje družicové snímky... Len pre informáciu... tá "přesná linie oddělující Česko a Německo." nie je línia búrok ale iba vrstevnatá oblačnosť...

    OdpovědětVymazat
  9. Není nic snadnějšího než pustit ven jen ty družicové snímky, na kterých je vidět jen jedna vrstva oblačnosti. Není třeba nic upravovat. Když jsou snímky z velké vzdálenosti od povrchu, není prakticky nic vidět. Proto v USA prakticky nikdo nic na satelitech nemůže rozpoznat, není vidět nám dobře známé vlnění. V ČR máme super snímky NOAA, a všimněte si jednotlivých produktů, každý ukazuje jinou vrstvu oblačnosti. Naše televize třeba ČT1 je neskutečná v tom, že ukazuje detailní snímky umělé bouřkové oblačnosti z NOAA, to nikde na světě nedělají. A Češi nic nevidí...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.