24. března 2010

Americký zákon o zdravotní péči nemá nic společného se zdravím

Nevím ani a nechci vědět, jaké jsou ohlasy na nový americký právě Obamou podepsaný "Zákon na ochranu pacientů a dostupnou zdravotní péči" v českém tisku, předpokládám, že je tam silně chválen.  (Pokud ne, tím líp.) My u nás přece máme taky povinné pojištění, a jak to hezky funguje ...
Na první pohled zákon se zákon tváří jako dobro pro lidí. Moje známá žijící v USA byla celkem spokojená, že se konečně dostane k nějakému pojištění.
Na druhý hlubší pohled začne být ovšem jasné, že se při této akci nejedná o lidi a dostupnost zdravotní péče pro všechny, nýbrž nový způsob vymáhání daní ze všech amerických občanů (stejně  tak náš stát tahá tuto daň ze svých občanů, aby ji vzápětí prošustroval a rozkradl).
Jde v podstatě o uzákonění povinné daně na financování zisků farmaceutických společností, které ovládly americkou vládu a jejichž zisky závisí na tom, aby lidé byli co nejvíce nemocní.
Někteří Američané si to uvědomují a snaží se probudit veřejnost.  Jsou i státy (Virginie) , které žalují nový zákon mezi konspiracionisty i jinak zvaný "ObamaCare" jako protiústavní. 
Uvádím překlad jednoho článku z pondělka, od té doby vyšly i lepší, ale aspoň tohle. Myslím, že pokud si všude dosadíme místo Američanů Čechy, bude to i o nás. Jenom ty zisky farmaceutů na našem počtu obyvatel nebudou tak závratné. Ale princip je stejný.Pod článkem jsou odkazy na další články na toto téma (anglicky).

Zákon o reformě zdravotnické péče odsuzuje Ameriku k nemocem a utrpení  pod nadvládou farmaceutických monopolů



Dnes zdravotnická mafie zasadila další zničující ránu zdraví a svobodě všech Američanů. S podporou nepochybně podplaceného Kongresu, který nedbá skutečných potřeb amerického lidu, si vytvořil průmysl péče o nemocné vysoce ziskové schéma založené na nemocech a monopolních cenách léků.

Jak se ukazuje, tato zrada národa, za níž stojí farmaceutický průmysl, byla vedena demokraty. Nový zákon prošel poměrem hlasů 219-212, k čemuž došlo pouze díky tajným schůzkám s posledními oponenty,  konaným v poslední minutě, a uvrhl Ameriku pod nadvládu zdravotnické mafie, aniž má cokoli společného se skutečnou zdravotnickou reformou. V zákoně např. není ani zmínka o vitamínu D, který je  prevencí rakoviny, nebo o orthomolekulární medicíně, která předchází degenerativním nemocem. Není tam ani slovo o ochraně svobody zdraví nebo o ukončení století útlaku, týkajícího se neuropatické léčby, ze strany AMA, FDA a FTC.

Nový zákon však poskytuje miliardy dolarů pro monopolní zisky farmaceutických společností – těch samých společností, které vydaly milióny dolarů, aby prosadily zákon, a jejichž budoucí zisky jsou závislé na tom, aby lidé byli stále nemocní.

Problémem zákona o zdravotní péči je, že zdravotní péči vůbec nereformuje. Nemá s ní téměř nic společného a ve skutečnosti dále prohlubuje její krizi.  Kongres, který měl vyřešit problém nefunkčnosti našeho zdravotnického systému, jej vyřešil tak, že ho rozšířil na všechny lidi.

Nikdo nemá na výběr, všichni Američané nyní musí platit do systému zdravotní péče monopolní farmaceutické medicíny, i když tento úpadkový systém odmítají. Takže zdraví lidé, kteří se chovají zodpovědně  ke svému zdraví, jsou nyní za své zdraví penalizováni a nuceni financovat zisky pro společnosti vyrábějící léky!
Podívejte se na mé poslední video Zdraví bez zdravotního pojištění v Americe.

Amerika se úplně zbláznila?

Mám rád Ameriku. Nebo přesněji, mám rád to, co by měla Amerika představovat. Svobodu, příležitost, hojnost, svobodnou volbu, různorodost …

Ale stále více vidím, že američtí vůdci v tyto ideály vůbec nevěří. Zrazují americký lid tím, že prodali naši budoucnost korporátním monopolům. Mění Ameriku v korporatokracii, a prosazení tohoto zákona o monopolním systému zdravotní péče je dalším dokonalým příkladem toho, jak snadno naši zákonodárci prodají lid, aby vyhověli mocným chemickým průmyslníkům, kteří dnes ovládají medicínu.

Prodali naši budoucnost, aby se udrželi u moci, a to snad není ta nejhorší zrada ze všech? Ve hře jsou životy lidí. Zatímco lidé jako já a bojují za svobodu zdraví a ukončení lidského utrpení mezi svými bližními, naši státní představitelé neustále míří na svůj vlastní lid různými zbraněmi a volají „Pal!“ Prostřednictvím tohoto zákona o reformě vnucují lidem podmínky, které budou stát mnoho životů a mnoho trilionů dolarů na rozsáhlých výdajích a ztrátě ekonomické produktivity.

Náš Kongres nás (opět) zradil. Myslím, že s výjimkou republikána Rona Paula každý senátor a člen sněmovny reprezentantů by měl být vyhozen ze svého úřadu v příštích volbách, zbaven své moci a poslán domů, aby se stýkal ve svém domově s rodinami, které odsoudil k doživotním nemocem, chorobám a farmaceutickým jedům. Naši národní vůdcové prohlašují, že hlasují pro Zdravotní Péči (Health Care), ale ve skutečnosti vytvořili Pekelnou Péči (Hell Care), protože umírat na rakovinu při chemoterapii, když vám žádný lékař nemůže zákonně říci, že vitamín D předejde 4 z 5 případů rakoviny, je vskutku peklem zaživa (nebo pekelným umíráním).

Když už mluvíme o pekle, temné energie, které byly vyvolány během této bitvy za farmaceutickou nadvládu v „managementu nemocí“ americké populace se zdají být naprosto démonickými, jako by se zlé síly z jiného světa sešly ve Washingtonu D. C., aby zajistily prosazení této legislace, která prakticky zajišťuje další generaci bolest a utrpení v rukou konvenční medicíny.

Veškeré léčebné metody, které opravdu fungují – nutricionální medicína, orthomolekulární terapie, chiropraktická medicína, tradiční čínská medicína a tak dále – byly vyloučeny ze systému, a byly v něm uzamčeny terapie zaručující doživotní nemocnost. Tímto způsobem Kongres zajistil, že Amerika, jak ji známe dnes, nepřežije další generaci – žádný stát nemůže totiž dosáhnout velikosti, pokud se jeho občané topí v toxických chemikáliích a degenerativních chorobách.

Musíme zachránit Ameriku, kterou milujeme

Amerika nepotřebuje více léků, více chemoterapie, více mamogramů, více vakcín a více lékařů nevzdělaných v oblasti výživy, kteří prosazují více jedovatých pilulek pro ještě méně informované pacienty.  Tato země potřebuje základní zdravotní revoluci, která se zbaví zničeného a propadlého systému farmaceutické medicíny, který nefunguje, a nahradí ho novým systémem uzdravování, výživy, vzdělávání pacientů a odpovědnosti za osobní zdraví, který by drasticky snížil náklady na zdravotní péči a uvedl náš národ na novou cestu zdraví a prosperity.

Tohoto cíle nelze nikdy dosáhnout, dokud lidé píšící naše zákony budou chránit finanční zájmy právě toho průmyslu, jehož zisky závisí na chorobách a nemocnosti. Když měl Kongres volbu mezi lidem a korporacemi, vybral si korporace!

Mám rád Ameriku, a byl bych rád, aby se její zdraví obnovilo. Ale raději bych viděl, aby americký lid povstal proti svým zrádcům ve Washingtonu, mírumilovně je vymetl z jejich úřadů a v příštích volbách se opravdu pokusil o obnovení práv a svobod, které jsou stanoveny v americké Ústavě – dokumentu, který jakoby byl napsán washingtonskými šakaly, kteří  sami o sobě trpí degenerativními mentálními chorobami a vedlejšími účinky psychotropních léků.

Podívejte se na moje video, kde je více komentářů k tomu, proč náš dosavadní zdravotní systém nefunguje a proč nemám zdravotní pojištění.  http://www.youtube.com/watch?v=DWuX2s7h55A 

Související články (anglicky):
ObamaCare: „Smrt a daně jsou možná nevyhnutelné, ale neměly by spolu souviset.“ Seznam nových daní a poplatků, které nařizuje nový Zákon o ochraně pacientů a nové zdravotní péči. http://www.prisonplanet.com/obamacare-taxing-the-american-people-into-oblivion.html

20 způsobů, jak vám ObamaCare odebere svobodu: http://blogs.investors.com/capitalhill/index.php/home/35-politicsinvesting/1563-20-ways-obamacare-will-take-away-our-freedoms
 
Ron Paul: Nový zákon zhoršuje zdravotní péči http://www.prisonplanet.com/ron-paul-bill-makes-health-care-system-worse.html 

12 amerických států podává žalobu proti povinnému pojištění, které je podle nich protiústavní http://www.prisonplanet.com/12-states-file-lawsuits-against-mandatory-insurance.html

Nová opatření pro vybírání poplatků a pokut, je třeba 16 500 nových agentů: http://www.prisonplanet.com/the-cost-of-defying-obamacare-2250-a-month-and-irs-goons-pointing-guns-at-your-family.html 

Nová policie na vybírání pojištění, která vás může dát do vězení či donutit zbraní, bude stát 10 miliard dolarů:
http://www.prisonplanet.com/obamacare-to-be-enforced-by-armed-thugs.html
 
Virginie prohlásila nový zákon za protiústavní.
http://www.prisonplanet.com/virginia-calls-health-bill-unconstitutional-files-suit.html 

Finanční policie pro vybírání daně: IRS-CID http://www.fraudaid.com/How-to-Deal-With-Having-Been-Conned/Fraud_Report/Jurisdictions/federal/IRS.htm

2 komentáře:

  1. Vždyť podobný systém máme u nás už léta. Přestože se do něj nalijí miliardy, peněz je tak nějak pořád málo. Stát vybírá povinné výpalné - pojištění, ale neumožňuje pacientovi svobodně rozhodovat jakou formu léčby si zvolí. Vše za něj zařídí "smluvní partner pojišťovny", kdysi lékař. Ještě horší je situace u jedů, kterým farmaceutické společnosti říkají léky. V některých případech není moc rozdíl mezi dealery drog a těmito společnostmi, které se nezatěžují zdravím pacientů a zajímá je hlavně zisk za každou cenu.

    OdpovědětVymazat
  2. Lide v CR NIKDY nemeli pripustit, aby se ze zdravotnictvi stal business, jenze to by znamelo volit houfne KSCM, a to jaksi mnohym slo, jak se rika proti srsti. BOHUZEL CHYBA.

    Privatizace zdravotnictvi ve sve podstate znamena zisky za kazdou cenu, tedy pokud by mela vase lecba stat nekoho penize, jednoduse vas nechaji umrit za prispeni doktoru, jejichz platy se odviji od toho, co jim plati pojistovna.....takto to funguje v Americe.

    A jelikoz se v CR VSECHNO, DOSLOVA VSECHNO kopiruje z US of A, tak mate vymalovano.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.