30. března 2010

Manipulace počasí jsou evidentní

Jak právě napsal jeden čtenář, manipulace počasí jsou evidentní. I dnes v noci se letadla činila, viz  noční snímek. (kliknutím zvětšíte). Jsou tam zajímavé kulaté díry nad Plzeňskem, Brdami i jinde - co tam kutili?)

Zvláštní chování tlaku vzduchu je významným signálem manipulací. Např. dnes ráno byl  zde tlak dosti nízký (1007), avšak během dopoledne vznikla velká oblast jasného počasí nad Německem i ČR. Tlak dále klesal (teď zde 1000), nad území ČR přišla od západu (= byla tam uměle tvořena) bílá chumáčovitá oblačnost, která je podle mě letošní novinkou v manipulacích. Kam tím směřují?  Chtějí vyrobit vítr? Déšť? U nás se přitom celodenně vydatně chemtrailsovalo - na jeden mrk nahoru člověk mohl vidět 5 letadel najednou.

V poslední době je běžné, že nízký tlak je spojen s jasným počasím, naopak vysoký tlak se zataženou oblohou a srážkami. Slovenský televizní meteorolog se snaží poctivě vysvětlit nevysvětlitelné tak, že nad tlakovou výši se nasunula "výšková tlaková níže". Což o to, možné by to bylo, výšková tlaková níže je jev, kterého se obávají piloti bezmotorového létání. Ale bývala to anomálie, kdežto teď je to jako houska na krámě...

Nízký tlak způsobí přitažení oblačnosti do dané oblasti, vysoký zase odpuzuje.  Vysoký a nízký tlak se vyrábí ohříváním vzduchových mas pomocí klimatických zbraní, jimiž jsou všudypřítomné "vysílače mobilních operátorů". Tímto způsobem se po Evropě uměle "posunují" oblačné fronty.

Dnešní celoevropské manipulace možno vidět na animacích Eumetsatu nebo sat24 (najdete napře. přes odkazy vpravo nahoře).  Zde aspoň malé ukázky - oblačnost nad Španělskem byla dnes znehybněna "traktorovým" vlněním. Do Francie proudila oblačnost z Atlantiku ve formě "streets" - to jsou mraky uměle seřazené do řad jako vojáci. Ty před sebou tlačí frontu, na niž jsou nastřikovány bouřkové mraky. Nad Britskými ostrovy se vytváří opět kroužení do čtverce ... Prostě evropské počasí je velká kuchyně, kde se to neustále uměle míchá a míchá...

Myslím, že i lokálně rozmístěné klimatické zbraně (všudypřítomné "mobilní vysílače") dostaly letos nové frekvence, které vytvářejí nové typy oblačnosti. Na to se taky někdy podíváme.

6 komentářů:

  1. Tlaková výše neznamená nutně pěkné počasí a naopak. Dnešní pokles tlaku je způsobený především postupem studené fronty od západu, která před sebou tlačí teplejší vzduch, který jak známo má menší hustotu a tím pádem logicky vykonává menší tlak (mj. doporučuji sledovat změny teploty a tlaku při přechodu nějaké výrazné fronty).
    Výšková tlaková výše nebo níže nejsou žádné anomálie, to se jen dřive neprováělo tolik aerologických sondáží a nebyly tak sofistikované satelity - a z povrchu země takové útvary/jevy nezjistíte.

    OdpovědětVymazat
  2. http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/?subset=Europe_2_02.2010088.terra.250m

    Krásný příklad, jak se vyrábí chemtrailsová oblačnost nad mořem nad GB a pak zastiňuje Evropu. BTW pro všechny popírače chemtrails: Není vám divné, že Slunce téměř nevidíme a pokud ano, tak pouze v hliníkovém oparu s kovovým halo efektem? A tak už to trvá několik měsíců!

    OdpovědětVymazat
  3. "Jsou tam zajímavé kulaté díry nad Plzeňskem, Brdami i jinde - co tam kutili?"
    To se dá asi vysvětlit, vojáci mají ve voj. prostoru cvičení, od rána jedna rána za druhou.

    OdpovědětVymazat
  4. Meteorologický ústav spolu s Meteorologickou společností atd...vydali prohlášení,že to je všechno normální a nejedná se o žádný postřik.Ale typicky vychcaně po česku.Je to elaborát bez jediného jména.Prostě až se to provalí tak můžou tvrdit:To ne já,to on!K nahlédnutí na www.chmi.cz/chemtrails.pdf Jinak díky za články a doufám,že se jim satan peklem odmění.On to ani jinak neumí. S pozdravem Honza

    OdpovědětVymazat
  5. Mám chuť napsat meteorologům ať ohlašují oblačnost proužkovatější až proužkovatou, popř. proužkovou a pruhovatější až pruhovatou, popř.pruhovou. Aspoň takové jevy na obloze sleduji jako laik,a to zvl. po ránu. Nevím kam toto své laické pozorování sdělit.Poraďte, prosím.Kupovitá oblačnost naštěstí existuje a neztratila se.

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud jsem si všimnul, nikdo z ČHMÚ nepopírá existenci contrails, popírá mechanismus vzniku chemtrails jak ho vykládáte vy. To, že je kondenzačních sledů takové množství, je způsobené ohromným nárůstem letecké přepravy (a nejenom civilní osobní). Ano, "pruhovaná" oblačnost dříve nebyla v takovém množství a pokud se neomezí letecká doprava, k původnímu stavu (bez letadel) se nebe nevrátí (možná pokud bude vynalezena nějaká nová forma pohonu).

    Verthandi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.