9. února 2011

Aolian: O televizním předpovídání a jiné


Česká klimateroristická stragetie: hlavně zatloukat

Včera večer (8.2.) jsem koukal na předpověď počasí a musel jsem se smát. Napřed byly za paní moderátorkou vidět rozhaarpované mraky jako vyšité a najednou začali ukazovat snímky ze tří českých webkamer a na všech obloha bez viditelného haarpingu a chemtrails. Moderátorka ještě nenápadně zdůraznila, aby si diváci prohlédli to pěkné nebe… 
Vypadá to tedy, že politická lobby sleduje antiklimateroristické aktivity občanů a zvolila klasickou strategii „zatloukat, zatloukat, zatloukat“. Dobře placené PR agentury se určitě dávají do pohybu, aby vyplodily co nejvíce mediálních zpráv v tomto duchu, jimiž bude posléze krmena široká veřejnost. Uvidíme, ale mám takové tůšo, že veřejné zatloukání bude zatím prováděno především mírumilovnou cestou s maximálním využitím líbezně se usmívajících moderátorek. A celé naší pokřivené mediální sféře úspěšně roste Kolektivní Karma za překrucování faktů. Určitě nebudou chybět ani „pozitivní“ závěry opírající se o vědecké výzkumy. Vědci nejspíš budou mlčet nebo tvrdit, že je vše v pořádku. Mají totiž strach, že by jim vláda nepřiklepla finance na další výzkumné granty, bez kterých by to mohli v dnešní době rovnou zabalit. A politická lobby samozřejmě přednostně podpoří projekty, jejichž výsledky vyznívají ku prospěchu její vládnoucí strategii.

Fotky z Českého Krumlova jsou víc než výmluvné, ty se v předpovědích počasí určitě neobjeví. Mám radost, že přibývá aktivních pozorovatelů a také jsem rád za všechny technické informace (technika – to je pro mne španělská vesnice, musím se aktivně učit). 
Co se týče dalších meteozpráviček, naše pozorovatelská základna ze západních Čech se v dnešní noci těšila nádherně hvězdnou oblohou. Zaznamenali jsme četné přelety sprejovacích letadel a občasný přelet slabě světélkujícího bezhlučného monitorovacího? letadla (UFO to nebylo na 100%, ti mají svůj styl, tenhle bobánek si ale vyloženě lítal cik cak po obloze). Jinak to ale byla velice klidná a harmonická noc nabitá energií, vůbec se mi nechtělo spát. Cítil jsem nádherné přívaly kosmického záření; cítím je po nocích velmi často a výrazně zesilují právě při hvězdné obloze. Často jsou nabity rentgenovým zářením – ovšem v mnohem jemnější podobě než jaké známe z klasických lékařských vyšetření. A před tímto transformačním typem záření se neschová ani ta nejzatvrzelejší lobby a nepomůže jí ani milión hliníkových obalů…

Před ranním rozbřeskem jsem energeticky přečistil Venuši. Je to druhá planeta po naší Matičce Zemi, která si zaslouží pořádnou transformaci od A až do Z, proč, to jsem psal už minule. Když se mluví a píše o Velké Transformaci, týká se to vlastně celé naší sluneční soustavy. Naše sluneční soustava LION HOI jako jeden Velký Celek připravující se na svou velkou životní proměnu. K této velkolepé proměně je však nutné globální oteplení, aby se mohly aktivně nastartovat všechny potřebné transformační děje. Je to v podstatě shodné s efektem horečky, jež startuje imunitní systém ve fyzickém těle. 

Kam se na tohle všechno hrabou klimateroristé se svým úzkoprsým rozumářským pohledem. Naši planetu Zemi berou jako izolovaný objekt a myslí si, že efekt globálního oteplování jednoduše potlačí tím, když budou uměle vyrábět mraky, snižovat intenzitu slunečního záření hliníkovými štíty a násilně vypouštět teplo z planety propichováním atmosféry. Vysoké bytosti řídící Globální transformaci naší sluneční soustavy o tom všem dobře vědí a sluneční záření, které v důsledku klimateroristických aktivit nedorazí na naši planetu, moudře přerozdělují do ostatních úrovní. Ve Vesmírné Paměti jsou samozřejmě přesné zápisky o tom, kolik slunečního záření mělo v kterém dni na naši planetu přijít, kolik ho skutečně přišlo a kolik ne, jaká je kvalita přicházejícího záření a jak to ovlivní transformační pochody na naší planetě. Současný deficit je tak velký, že kdyby sem bylo naráz posláno všechno sluneční záření, které sem kvůli ochlazovacím klimateroristickým praktikám nedorazilo, celá pozemská fasáda naší planety by během krátké chvilky shořela na popel.

Teď je středa, kolem 10. dopoledne a chemtrailsování oblohy zcela ustalo. Včerejší uměle namodulovaná fronta se zcela rozpadla, rozpadá se i studená fronta severovýchodně od naší republiky. Nad Čechami sedí výrazná tlaková výše, slunko svítí trochu tlumeně přes hliníkový štít, ale žádné mraky se zatím nesrážejí. Cítím, že bude potřeba poslat energetický doping na rozhýbání vzdušných proudů v těch nejvyšších vrstvách atmosféry. Jsou totiž zase násilně zastavované klimateroristy, kteří se tím pokoušejí postupně omezit přísun teplejšího vzduchu od západu a dle možností vpustit do střední Evropy studený vzduch ze severu. Koukám ale, že i tam se spíše mírně otepluje.

Někteří moji známí mi říkají: „Neblázni, vždyť je teprve začátek února, zima se přece ještě musí vrátit.“
V aktuálním transformačně-evolučním programu pro střední Evropu je však zapsáno, že právě touto dobou se má už startovat předjaří. Globální oteplení planety je prostě na pořadu dne a tady má v plné parádě proběhnout tzv. „malé holandské jaro“. Když ho klimateroristé násilím zmrazí v celé střední Evropě, toto území se energeticky dostane do meziprostoru a potřebné transformační děje neproběhnou tak, jak by měly. Přesně tohle udělali v loňském roce a není vyloučeno, že se o to letos pokusí znovu (v rámci svých pseudoaktivit na podporu lyžařských lobby). Cítím, že příroda udělá maximum pro to, aby jim to nevyšlo. Přírodo, držím ti palce a podpořím tě, seč to půjde. A velké díky za krásně rozkvétající sněženky na naší zahrádce!

17 komentářů:

  1. autor se nadřel jako kun,než z nové pseudobolševické VĚRCHUŠKY něco,jako adekvátní odpověd dostal http://fenomen2012.net/akce/dopis-mzp.htm

    OdpovědětVymazat
  2. Aoliane... z jedné strany ok ok, Tvé reporty zní zajímavě. Ale pak.. ,,energeticky jsem přečistil Venuši". Jasně. Venuše čeká na Tebe až jí očistíš žeano. Páč.. Venuše to prostě bez Tebe nedokáže.
    Ego. To naše ego. Achich ouvej...
    Pán na jiném gifterskem forumu "zastavil tornádo co se blížilo k Austrálii". Myslím si, že duchovní schopnosti, které máme, jsou nám dány hlavně ku prospěchu nás samotných. Mají vést k sebepoznání skrze vidění vlastních nedostatků.
    Ale né, lidi zastavujou tornáda a čistěj Venuše.
    Lol.

    OdpovědětVymazat
  3. Od detstva az doteraz mi bolo a je v podstate jedno, ake pocasie je.
    Vzdy je pekne a moc pekne si dovyrabam sama.
    Nie je zle pocasie, len sme zle obleceni, nepripraveni atd.
    Nechcem nic ine, len nech nas nik neoblbuje, a navyse so zlym umyslom. Chcem p r a v d u.

    Dakujem Aolianovi , ze nam odkryva ukryte.
    S laskou Bo.

    OdpovědětVymazat
  4. Podle mě je to docela možné. Znám člověka, který je též ve spojení s druhou stranou (pod "druhou stranou" si představte cokoliv, čemu jste schopni věřit. Já vím dost konkrétně, o co jde.) a zastavil nám v Budějovicích v r. 2002 druhou povodňovou vlnu, která je měla úplně zaplavit a zničit, pořád hlásili, jak se blíží, a najednou se ztratila ... On ji totiž vposlal do jiné dimenze. Vesmír mu to umožnil.
    Tohle vše opravdu jde dělat, i když to netrénovaným zní jako nemožné ...

    OdpovědětVymazat
  5. A už tu máme aktuální výhled od paní Dagmar.

    http://www.novinky.cz/domaci/224863-o-vikendu-se-vrati-zima-tepleji-bude-az-v-breznu.html
    Fuj babo! Takové škodolibosti pro příznivce webu a přirozeného počasí?:)
    Předpověď na 14 dnů je opravdu v kursu. Pokud budeme sledovat dnes v noci oblohu, zřejmě bude plná čar a mřížek a v pátek už bude definitivně zakryto. Někdo má snad škodolibou radost, když se zatáhne nebe vrstvou oblačnosti, ať už to je tvořeno jakkoli. Mnoho lidí si užívá mocného a čistého nebe plného hvězd a slunečního svitu. Nedavno jsem slyšel jak se baví lidé o tom , jak nesmírně jim chybí sluníčko, jak celá rodina stůně dokola.
    Těžké si představit, jaké budou důsledky pro ty, co si stále libují v zakrývání reality ovlivňování klimatu technologiemi.

    OdpovědětVymazat
  6. Dalším krokem v osobním růstu je řekl bych přestat sledovat internet se všemi jeho konspirační weby a blogy a přesto být mentálně pořád v obraze i ve velké duševní pohodě. A do tohoto bodu se velice rychle blížím,řekl bych.

    K Aolianovi: jo to ego je mocnej soupeř proti duchu i pro "osvícené"...he,he. O tom taky něco vím.

    OdpovědětVymazat
  7. http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.phtml?id=690690

    Na jaro zapomeňte, vrací se sníh, ví čerstvá předpověď

    OdpovědětVymazat
  8. za komoušu jsem živil rodinu z jednoho platu,aby byl potomek řádně vychován ,což se podařilo,ale během té doby jsme byli před výplatou na tom bledě...i nacházel jsem bankovku na veřejných místech,kde jí nikdo JINÝ neviděl,nebo někdo přišel,kterého jsme nečekali a vnutil pětistovku,tehdy ranec asi jako dnes tři tisíce za kdysi darovaný plášt...nikdy jsme nebyli v pruseru....

    OdpovědětVymazat
  9. Hezké popoludnie :-)

    přiznám se dobrovolně-článek jsem ještě nestihl přečíst:) Dovolte mi prosím jen pár komentů viz vzkazy výše.

    reakce monach kozma:
    Nezáviďte už! :-)))
    Víte, ego je v podstatě náš přítel, pokud ho člověk dokáže pochopit. Je to součást 3D bytosti :) Ale to jen na okraj.
    Chci veřejně sdělit, že lidé jsou "omezováni" pouze svou "omezenou" představivostí, či pouze svými vlastními zábranami(myšlenkami) které nosí v sobě. :) Čili pokud si někdo pomyslí-aha, to asi nezvládnu...timto si předurčuje "nezvládnutí" situace. Tak to je. Dobrá zpráva - funguje to i opačně :-) viz odkazy na netu-Konstruktivní(pozitivní) myšlení. Kdo chce, najde. Doporučuji všem shlédnout film Secret, možná se vám poté změní celý život :-)

    Možná teď bude třeba přečíst si následující vícekrát a nahlas :)
    Samozřejmě, že lze přečistit Venuši :-) Ano opravdu lze zastavit tornádo - a to jen silou své mysli :-) Lze jej zastavit či přinejmenším zmírnit, nebo změnit jeho směr, otáčení :-)
    Opakuji-člověk může být "limitován" jen sebou samým :-)))

    pro milou Bo: Veru hej, nie je ziadne zle pocasie, len sme veru zle obleceni :-) Motto hádam z V. Tatier či odkial´ :-)

    pro milý Orgonet:
    Cítím to stejně. Zdá se, že s druhou stranou jsme "propojeni" naprosto všichni, dovol mi prosím upřesnit. Záleží na tom, zda jedno- či obousměrně :-) Někdo jen (podvědomě) přijímá, a tuším, že některým z "druhé strany" dá občas velkou "práci" toho člověka "přimět", aby šel správným směrem :-)))
    Při "obousměrném propojení" si je dle mých zkušeností člověk naprosto vědom přítomnosti drahých přátel z "druhého břehu". Lze s nimi poměrně snadno komunikovat, radit se, dělit se o pocity, dojmy.Je to úžasně naplňující pocit, slova zde absolutně nestačí k vyjádření tohoto:-)))
    Naši milí přátelé z druhé strany jsou velice rádi když nám mohou s čímkoliv pomoci, poradit.. stačí jediné -> naslouchat :-)

    viz povodňová vlna v ČB-> ano je to skutečně možné :-) A čím víc přibývá probuzených tím větší "máme" sílu. Sílu změnit k lepšímu tento krásný, bezpečný, láskyplný svět plný dobrých lidí :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  10. Je třeba jenom té "druhé straně" naznačit, že stojíme o to, aby vyčistila oblohu/energeticky přečistila Venuši/uzdravila nás/odeslala do jiné dimenze povodeň/zázračně vyléčila smrtelné poranění.
    Pokud si o to neřekneme, nemohou to pro nás udělat. Jenže říct si o to, v tom je ten problém: znamená to odložit ego a uznat, že je zde něco vyššího než já a moje mysl. Několik lidí, co znám, zemřelo zbytečně na rakovinu, protože jejich ego jim prostě nedovolilo požádat o pomoc "z druhé strany". Zasloužili si ji a byla by jim okamžitě poskytnuta, ale nepožádali...
    Člověk sám nemá moc dělat tyhle zázraky, ale když je na určité vibraci a je si vědom svého spojení s "druhou stranou", pak mu vesmír může dát daleko více, než si dokáže přát a představit.

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, Orgonete.
    Na Vaše stránky jsem se dostal přes O.a jeho Orgon,který jsem chtěl vyzkoušet.Oboje dohromady působí velice blahodárně,za těch pár měsíců mi docvaklo spousta příčin,následků a souvislostí.Sice na mne okolí začíná divně nahlížet, ale každý má tolik informací,kolik si je ochoten sehnat.Několik měsíců fotím letadla a jejich "kondenz.čáry"(mohu poskytnout).Při prohlížení fotek mne trklo cosi do očí. Na Vám určitě známé fotce letadlové základny
    http://2.bp.blogspot.com/_KQG4gmqpsn4/TUHArjYB3kI/AAAAAAAABBE/txuD_Lp6RNE/s1600/Pinal+airpark+ArizonaII.jpg
    mají některá letadla růžové část trupu.Na mých fotkách má většina letadel růžovou část. Pár jich mělo část zelenou (co když je barva podle spektra?)
    Díky hliníkovému oparu se odstíní určitá část sluneč.spektra--asi nejvíce okolo fialové.Za poslední roky to pozoruji čím dál více na rostlinách ve skleníku,proto jim přisvěcuji spec zářivkama FLUORA -má růžovou barvu a TLD--bílá do modra.
    Po přečtení AOLIANOVA příspěvku o prospěšnosti různých spekter záření pro různé druhy bytostí mne napadlo,jestli se Orgonit nedá posílit tou FLUOROU(mimochodem je velice příjemná pro oči) a jestli by se to nedalo blahodárně využít.Nebo se na to AOL. zeptat.Mnohé sice tuším,to co on však nevidím (i když bych si to moc přál).
    Pokud Vás tento nápad zaujal,budu potěšen.Případnou odpověď nechám na Vašem uvážení.
    Každopádně díky a hodně zdaru!
    V.K.
    P.S.přes víkend se spejovalo jako o život,v ne.jsme po dvanácté napočítali 10 letadel na jednom obzoru.

    OdpovědětVymazat
  12. Podívejte se na tohle, třeba to vyjde
    http://probuzeni.blogspot.com/2011/02/pozor-cbs-zada-o-fotografie-chemtrails.html
    Připomíná mi to situaci za komoušů. Tehdy, když bylo pěkné počasí, tak se občas někdo zasnil a pronesl- Dneska by to šlo -Protože tehdy jsme si říkali, že to jednoho krásnýho dne praskne. Dnes je to podobné a tento týden byl velmi povedený...
    Určitě to vyjde!

    OdpovědětVymazat
  13. svetlo-)lej: počti si:

    http://dolezite.sk/Pravda_o_The_secret_13.html



    Guess

    OdpovědětVymazat
  14. NA ČT24 teď pravidelně (tuším každou sobotu) v 17.30 vysílají pořad Turbulence. Zatím, kromě ukázek, jsem pořad ještě neviděla. Ovšem dá se tušit, že nám v něm "odborníci" z ČHMÚ spolu s T. Míkovou bezezbytku vysvětlí a pojmenují veškeré jevy odehrávající se na našem počmáraném a umělooblačném nebíčku a ujistí širokou veřejnost, že je vše v naprostém pořádku, tedy normální. I předpovědi počasí na ČT1 a ČT24 jsou úsměvné při použití zcela nových "meteotermínů".

    OdpovědětVymazat
  15. to Guess

    díky za odkaz, již jsem do tohoto jednou zabrouzdal,leč nedočetl. proi info - The secret ke mě přišel sám, na přepáleném cd, nestál ani korunu. Knížku jsem měl možnost vidět též. To že na tom někdo vydělal velké peníze je zdá se zřejmé, a přeju jim to. :-)

    Mě "tajemství" funguje :-) Mam odzkoušené zhruba rok! :-) KAždý den mám např volné parkovací místo na jinak VŽDY přeplněném parkovišti...před tím, než jsem začal používat vizualizaci, bylo vždy plné... jen příklad. později pisnu víc.

    Hlubší koment holt až po přečtení článku z odkazu :-) I když to jsou negativa, což prostě nekdy jednoduše nečtu a odložím, udělám výjimku a mrknu na to :-)

    Milý Guessi, jsem zvědavý jaký budete jako děděk, jistě ten morousovitý, věčně nabručený nespokojený typ že? Nesoudím, ptám se :-))) Nebo už jím jste? :)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  16. Milý Guessi, početl jsem :-)

    předem předesílám, že zastávám názor o konstruktivním myšlení a jednání. Podobné přitahuje podobné, čili konstruktivní(chcete li pozitivní) myšlenky jakéhokoliv směru -> přitahují přesně to, o čem člověk přemýšlí -> tj samé dobré "věci", skutečnosti, a v případě "zbavení se myšlenkových omezení ve své vlastní mysli" lze říci i zázraky do života toho daného jedince. Tak to je.

    Pokud budu např milý, slušný, o něco (po čem toužím) poprosím a poděkuji, budu myslet a jednat tak, jako bych to již "měl" a budu tomu věřit splní se mi to:-) Vděčnost je zde velmi důležitá! :) Čili pokud něčeho chci dosáhnout, něco získat je třeba myslet a jednak TAK, JAKOBYCH TOHO JIŽ DOSÁHL.

    Nehledejte v tomto prosím logiku, na tu ihned zapomeňte! Platí zde, že čím více absolvovaných "škol", obvykle tím více "vymytý" mozek :-) Nic proti školám:-) Kdo chce, pochopí. Takže je třeba myslet trochu "dopředu". A nebýt NIČÍM LIMITOVANÝ. A být vděčný. V první řadě je třeba naučit se ovládat své myšlenky. Zprvu to chce větší trenink, to jistě pochopíte. Je to snadné.
    Mozek každého člověka je velmi výkonná vysílačka :-) Toliko na začátek. Třeba mě další doplní :-)

    K článku z vašeho odkazu:
    Těžko lze zde teď v tuto chvíli vypsat vše, co jsem za tento život v tomto fyz těle prostudoval, přečetl, porovnal, prohlédl..Je mnoho dat, která jsem musel pochopit, řídil jsem se přitom dle své intuice a podle svého srdce.

    S velikou radostí a láskou v srdci Děkuji svým milým strážným andělům, svým duchovním průvodcům, všem bytostem za pomoc a podporu, která se mi dostává každý den :-) Děkuji, posílám vám lásku.

    The Secret v sobě ukrývá poselství, které se dle mého zakládá na pravdě. Samozřejmě že není nutné kupovat nějaké "divotvorné" sandále za 77,77 USdo-lar,či "džinovu lampu",atd :-))) To je pěkný chyták pro pohodlné lidi, kteří by rádi přečetli např. 121 stran a chtěli být ze dne na den "boháči" :-)))

    Ale zároveň dodávám, že i toto funguje :-)))) a komu? TĚM, KTEŘÍ TOMU VĚŘÍ :-)
    A jinak - pokud si někdo objedná film The Secret s představou, že to není splnitelné, a nepochopí, neuvěří, a bude např kritizovat - nemusí si ho ani objednávat protože mu to fungovat zřejmě nebude -> na základě jeho myšlenky:-)
    Po přečtení obsahu Vašeho odkazu mám pocit, že na začátku je tam spousta informací jednoduše "vytržena z "kontextu" celého smyslu The Secret! :-) Kdo chce psa bít, hůl si najde. V dalších odstavcích již jsou napsána i správná data. Ve skutečnosti je začátek článku z Vašeho odkazu negativní, odrazující a konec je v souznění s The Secret.

    Pravda je v tom, že člověk se zde na naší milé, bezpečné, krásné a bohaté matičce Zemi v "životě" skutečně má "něco" naučit, pochopit. Projít jistými životním lekcemi, uzavřenými ve své smlouvě před příchodem do fyzického těla. Tyto skutečnosti jsou jedním z pravých důvodů, proč jsme zde. Po fyzickém "narození" si ovšem "nepamatujeme" obsah této smlouvy z důvodu, že by tímto pozbyla smyslu. :-) Pokud člověk nedojde poznání a naplnění této drahé smlouvy, vše se opakuje v další inkarnaci. Ve smlouvě jsou uzavřeny též i možnosti "odchodu" :)

    Dále zde uvedu důležitou věc. Je podstatně nezbytné zbavit se všech "svých" strachů, obav ! Ať jsou již jakékoliv a o cokoliv! :-) Jakmile se totiž začnete něčeho obávat, s největší pravděpodobností se to stane, protože na to myslíte a tím si to jednoduše přivoláte :-) Tak zní zákon přitažlivosti .-)
    Opustit "strach", a to dokonce i strach ze smrti (dle mého je to velmi radostná událost) je jedním z osvobození sebe sama :-)

    hezký den, s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  17. Plnia sa vysnivane, vyziadane potreby a sny, ktore su osozne pre vsetkych alebo aspon neidu proti. Ak ci clovek zela take, sily vesmiru mu pridu na pomoc. Pravda, niekedy to nie je v momente, trosicku treba zamakat, obetovat ine.
    Raz sa mi podarilo odohnat huste mraky nad dedinou smerujuce k poriadnemu dazdu.
    Volala som :
    Mracky, prosim chodte nad les, nad hory, polia a ty vetrik pomahaj im prosim. Myslela som, ze nebude nic, no viete, sama som bola vykulena z toho, ze ony odisli.
    Jasne , ze to mohla byt n a h o d a , ale ja nahodu neuznavam, comu uverime sa stava skutocnostou.
    A ked sa nieco vyplni, podakujte. Vdacnost je sila, sila a mozte to urobit aj tak , ze si pustite hudbu a potancujete, ako to robim ja.
    ;-DD - ....nech sa nam dari tvorit lepsiu pritomnost.
    S laskou toto krasne rano, odovzdavam sa vam a
    dakujem za tu moznost, ktoru si volim.
    bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.