13. února 2011

Co riskujeme, když pošleme fotky chemtrails do Ameriky?

Z komentářů mám dojem, že článek o tom, že Americké televize chtějí vaše fotky chemtrails http://orgo-net.blogspot.com/2011/02/americka-media-chteji-vase-fotky.html , byl jaksi nepochopen. Nebo si někteří nepřečetli víc než ten doslova přeložený nadpis, který je myšlen ironicky, a to stačilo, aby  měli  obavy a výhrady... Americké televize samozřejmě žádnou takovou akci nepořádají, to je akce odpůrců chemtrails z webu aircrap.org . Jejich myšlenkou je, že pokud televize od lidí dostanou záplavu dokumentů o chemtrails, budou nuceny se jimi zabývat. Čili chtějí vaše příspěvky, i když o tom ještě nevědí ... 

Tak já radši ještě shrnu jeho obsah článku, kdyby se někdo k němu chtěl vrátit a nechce se mu ho celý číst. Mně se totiž ta celá akce zdá jako docela dobrý nápad a nic mi neudělá, když tam napíšu. Tu trochu času tomu klidně budu věnovat.

Tak tedy: Lokální televize CBS Atlanta uvedla nedávno šot o chemtrails, prezentovala je jako konspirační teorii, a na závěr vyzvala diváky, aby jí poslali své fotky, že je vystaví na svém webu. Mělo to úžasný úspěch (více ve zmiňovaném článku http://orgo-net.blogspot.com/2011/02/americka-media-chteji-vase-fotky.html).

Lidé z webu aircrap.org z toho usoudili, že lidé na celém světě, kteří jsou naštvaní na neustálé chemické sprejování, by mohli mít pochopení pro podobnou akci. A vzhledem k tomu,  že to byli právě Američané, kteří donutili násilím celý svět k chemtrailsování, náprava musí začít v Americe. A v Americe existuje jen to, o čem se mluví v televizi. Když lidé zaplaví svými fotkami a dokumenty o chemtrails americké televizní obry (ABS, CBS, CNN, FOX, ...), a aspoň v jedné z těchto televizí se to provalí, ostatní se budou muset přidat, lidé budou pobouřeni, Amerika a celý svět budou muset sprejování zastavit.

Mnozí z vás tu volají po akci, a tohle se mi zrovna zdá docela dobře vymyšlené. K provedení je to úplně jednoduché. (Samozřejmě můžete posílat fotky i českým médiím, ale naděje na úspěch je minimální. Musí se to provalit tam, kde to začalo, v Americe.)

Strach z nějakého prozrazení, že se zajímáte o chemtrails, je úsměvný. Pohyb na netu není ani trochu anonymní. Každá webová stránka, na kterou jste kdy klikli, má okamžitě vaši IP adresu, včetně jména vaší vesnice, veškerou statistiku vašich napojení ... Všechno se o vás stejně ví, není už čeho dalšího se bát. (Leda zaměstnavatele, kterého by mohlo zajímat, jestli v pracovní době pracujete nebo slídíte po netu.)

P.S. od Aoliana, který to taky špatně pochopil:
Ahoj, díky za připomínku, pořád mi na tom článku něco nesedělo, četl jsem i anglický origoš a hodnou chvíli trvalo, než ten můj natvrdlej mozek pochopil princip celé téhle akce... Takže tu monitorovací akci na informovanost lidí ohledně chemtrails si vlastně udělali druhotně coby reakci na maily od veřejnosti.
Já tomu antiklimateroristickému sdružení AIRCRAP fandím a poslal jsem mu energetickou podporu, ale ta "mediální" kampaň nebyla zrovna moc šťastný nápad. "Bombardujte americká média a ony to budou řešit". Je pravda, že v Americe ty průšvihy začaly, takže Amerika je povinna to řešit, ale tahle bombardovací akce vyvolala v prvé řadě hlavně velkou emoční hysterii. Média se začínají energeticky zapouzdřovat a shromažďovat energii k opoziční kampani. Je to až neuvěřitelné, kolik tahle bombardovací kampaň vyplodila negativních energií, emocí a destrukcí. Docela silně to zahltilo úrovně nejhrubší jemnohmotnosti po celé planetě. Vícekrát jsem požádal o pomoc Vysoké vesmírné bytosti, aby to pomohly zlikvidovat a zatakované úrovně znovu zharmonizovat. Také jsem zkusil poprosit o pomoc řídící bytosti Kolektivního Vědomí Celku, zda by mohly aktivně zasáhnout a všude tam, kde je to možné, energeticky postavit americká média do role aktivních spolupracovníků pro uzavření karmického kruhu na naší planetě. Samozřejmě tak, aby to bylo v souladu s jejich karmickou zátěží. Sám to temno také zkouším čistit, hrozně to atakuje zejména citovou úroveň planety. No, stalo se, doufám jen, že konečný závěr bude pozitivní.

Zdraví

A.



4 komentáře:

  1. Samozřejmě může někoho napadnout, že je to akce zaměřena na lokalizaci lidí, co jsou proti chemtrails.
    Ale ti největší odpůrci mají takovou aktivitu na netu, že už jsou dávno lokalizovaní (pokud vůbec), a o lidi, co jednou pošlou nějaké fotky kvůli nějaké výzvě..., co by si tak na nich vzali :)
    Pokud má někdo extra strach, ať pošle fotky z internetové kavárny a z anonmního účtu, který lze vytvořit za půl minuty třeba na seznamu.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tady mají zajímavá videa z výroby mraků na zemi:

    http://www.osud.biz/priroda/geoinzenyring/


    Guess

    OdpovědětVymazat
  3. Ved vy im pomahate zaktualizovat databazu nespokojencov s rezimom! Preco to asi rozbehli obrie TV spolocnosti? Myslite, ze sa im pohlo svedomie, alebo to zariadili andelickovia? Snazte sa aspon nepouzit adresu so svojim menom a preboha sa im tam nepodpisujte

    OdpovědětVymazat
  4. A co takhle začít ty fotky a snímky z NOAA hromadně posílat do českých televizí?

    Guess

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.