10. února 2011

Hybridní vzducholodě a vzdušné platformy budou pumpovat chemikálie do atmosféry

Zdá se, že k tajným chemtrails brzo přibudou veřejné geoinženýrské aktivity rozptylování chemikálií do atmosféry za účelem zabránění ohřevu Země slunečními paprsky. Jak to vím? Sledujte.

Několik čtenářů mi poslalo odkaz na článek o chemtrails zveřejněný na blogu Probuzení. Můžete si ho tam přečíst, pokud ho ještě neznáte. Článek obsahuje domněnku (na základě nejasného blábolení opilého pilota), že na rozptylování chemtrails se podílí velká letecká firma Evergreen, specializovaná na hašení lesních požárů a vlastnící největší letecký supertanker na světě - na hašení požárů, samozřejmě (viz snímek.)

To by se mi nezdálo až tak zásadní a překvapivé, věřím již dávno, že v podstatě všechny velké letecké společnosti v mají v chemtrailsování prsty. 

Postupem času mi došel odkaz na původní zdroj článku (díky!), a ten by vás mohl zajímat. Je to  čiperný americký web "monitorující otravování lidstva jedy - chemtrails" http://aircrap.org/ (do duchovna se nepletou, aircrap - výmluvný název, najděte si ve slovníku.).
(Mají zájem o fotky chemtrails odkudkoli, můžete jim poslat své reportáže.) Zmíněný článek je tam v originále: http://aircrap.org/loose-lips-sink-ships-and-747s-too/33516/

Pár dní po článku s opilým pilotem tam vyšel další článek, odhalující další leteckou firmu přistiženou při rozptylování chemtrails. Tentokrát tak, že jeden člen newyorské chemtrailsové hlídky nafilmoval tři sprejující letadla, a přiblížením na jednom z nich přečetl logo společnosti Cargolux. http://aircrap.org/cargolux-identified-as-another-chemtrail-fleet/33693/

A to jsme u jádra věci: když webáci z aircrapu zjišťovali informace o Cargoluxu, vyplul na povrch dokument pdf s názvem Aurora Geoengineering Cost Analysis - Final Report, zpracovaný na Univerzitě Calgary pro firmu Aurora Flight Sciences a vydaný na podzim r. 2010. http://people.ucalgary.ca/~keith/Misc/AuroraGeoReport.pdf.
(Má to 86 stran, takže překládat to nemíním.)
Tento dokument mě dosti šokoval (a to snesu hodně) ale taky poučil.


Pár myšlenek z dokumentu  
Analýza nákladů na geoinženýrský program Aurora 
- závěrečná zpráva:
  • Geoinženýrství je způsob ochrany Země před nadměrným ohříváním sluncem.
  • Proti tomuto ohřívání ochrání clona nejlépe ze sloučenin síry (možno i jiné chemikálie), rozptylovaných letecky do atmosféry.
  • Ročně je třeba rozptýlit do vzduchu nejméně 1 milión tun.
  • Analýza zjišťuje, jaké budou náklady na tuto operaci, kolik letadel jaké velikosti bude třeba, kde je možno umístit jejich základny, kolik stojí rozptylování v různých výškách.
  • Analýza hodnotí vhodnost existujících letadel, na nichž byly provedeny zkoušky ohledně rozptylování chemikálií, a náklady na jejich příslušné úpravy.
  • Je hodnoceno několik leteckých společností, které prováděly rozptylovací zkoušky (mezi nimi Cargolux).
  • Byly srovávány náklady na rozptylování velkými i malými letadly.
  • Kromě existujících letadel byla zkoušena i speciální letadla, ve spolupráci s armádou a NASA.
  • Kromě letadel byly zkoušeny i hybridní vzducholodě.
  • Byly zkoušeny i rakety a střelné zbraně.
  • Uvažuje se o použití flotačních plošin, které by pumpovaly chemikálie potrubím do atmosféry. do výše 21 km (výš je to moc drahé). (Zatím nechápu, jestli by se ty plošiny měly samy vznášet - snad i jo, nemám to dočteno.) Update: Opravdu se vznášejí ve výší 21 km.
  • Sečteno a podtrženo: Američané už vědí, že roční náklady na geoinženýrství budou mnoho miliard dolarů.
Můj spekulativní závěr: 
Opět se pár věcí vyjasnilo. Už se tu kolikrát psalo, že jsme viděli na obloze chemtrailsovat cosi, co určitě nemělo křídla. Nebo něco, co bylo schopno letět i stát ve vzduchu. Už víme, co to mohlo být: hybridní vzducholoď. Když už o ní uvažuje i civilní výzkum, tak musí být už pěkných pár desítek let ve vojenském provozu.

A samozřejmě že při zkouškách nákladů "cvičně" rozptylovala chemikálie spousta leteckých společností, takže jsme se nepletli, když jsme si mysleli, že v chemtrailsování mají prsty nejen vojenská, ale i dopravní letadla.

A ještě se kouknu, jak je to myšleno s těmi plošinami.
Update: Tak už to vím, viz odkaz:http://orgo-net.blogspot.com/2011/02/vzdusne-platformy-jsou-heliove-koule-o.html Jsou to koule vznášející se ve vzduchu, nesoucí systém pump a potrubí, pumpující ze země tekutinu nebo plyn.

Co ještě dodat .... takže Cargolux jenom lítá, ale ten, kdo to lítání za státní peníze organizuje, je Aurora Flight Science. Kromě toho vyrábějí různé hnusné potvory lítací, normální člověk přece nic takového k ničemu nemůže potřebovat... Viz  http://www.aurora.aero/

16 komentářů:

  1. skvělá práce, díky tobě i ostatním

    když lidé vzájemně spolupracují, lze dosáhnout úspěchů, které by nikdo nepředpokládal

    nepatrný čin k nepatrnému činu, a najednou se něco sesype jako lavina

    OdpovědětVymazat
  2. Jde o to, ze zeme se blizi do fotonoveho pasu pozitivni energie, kdy ma dojit k vetsi aktivizaci DNA a posunu lidstva do vyssi meze chapani (jakehosi probuzeni, ktereho si pomalu muzeme vsimat uz dnes). Lide budou mit vetsi telepaticke a intuitivni schopnosti a budou podobne jako zvirata v tesnejsim vztahu se Zemi, ktera napr. predpovidaji prirodni katstrofy apod. Po zaktivovani kyselin jejich ucel je neznami v DNA bude vyuzito i vetsi procento mozku apod. Chemtrails jsou jako na ovlivneni pocasi, ale ve skutecnosti maji behem let vytvaret vrstvy, ktere odrazi svetelne zareni vyse zminene pozitivni nenergie, kterou projde cela nase slunecni soustava.

    OdpovědětVymazat
  3. ...poručíme větru,dešti...že by i malými letadýlky?
    http://www.sandylandwater.com/ops.htm
    (translate,kdo nechce luštit- http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fwww.sandylandwater.com%2Fops.htm

    -..a sypat se dá cokoliv......i lokálně.
    http://www.just-clouds.com/
    http://www.just-clouds.com/research_aircraft_instrumentation.asp

    Tuareg

    OdpovědětVymazat
  4. A co je tohle?

    http://blanklyflock.rajce.idnes.cz/Obloha_v_roce_2010/#P1000368.JPG

    OdpovědětVymazat
  5. hodil jsem to do diskuze na Zvědavec.org tam je hezkých pár tisíc čtenářu

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je síla, rozesílám všem, kdo ještě pochybují ... díky. Dana

    OdpovědětVymazat
  7. K těm plošinám, strana 72... plovoucí na moři. "Figure 39: The Cajun Express deep water drilling rig. At
    106x70m and with up to 10.6 km (35kft) of pipe down to a pocket
    of high pressure oil and natural gas, these off shore rigs are
    analogous to a floating geoengineering platform (Transocean
    image, http://www.deepwater.com/fw/main/Cajun-Express-52C17.html)."

    OdpovědětVymazat
  8. zdravim orgonet ta kamera co som tu dal link ta na plzen je uz prestelovana uz nekuka tym smerom na tu ciernu vec.nvm ci ta to zaujima lae uz to zmenili a zmizli mi i otky s pc co som si stiahol s tade,nvm ked som tak rozmyslal nad tym tak to muze byt cirna diera a niekomu to vadilo ked sa to objavilo.nechcem pid paraoidny ale do vtedy mi utocili na pc do kym mi nezmizli tie fotky,a stale mi utocia na pc.) snad si to stihol bvidiet a pspravit si na to nazor cs.
    333

    OdpovědětVymazat
  9. ...jo, ale to by se to musela dovedet kriticka masa lidi...

    Kdyby to ovsem Treba jen 10 z nas zaclo denne psat do ruznych diskusii v mainstreamu... Tak jako v dobe radarove krize... ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Když se člověk podívá na ty jejich stránky s lítacíma potvorama, co vyrábejí, tak se pak ani nediví, když mají v názvu ORION. Toto souhvězdí je negativní a máme od nich finační systém aj. ..., takže asi spolupracují o Orioňákama.

    Zajímavé je, jak se všechny informace postupně skládají do mozaiky a dávají tím širší smysl, který dříve nebyl znát.

    OdpovědětVymazat
  11. Len aby to nedopadlo tak že to budú ľudia akceptovať ako niečo dobré.Ako záchrana planéty pred oteplovaním alebo neviem čím.
    Zem ani my takéto zásahy nepotrebujeme.Vždy sa budú hrať na "lekárov" našej zemi pritom ona to určite nepotrebuje ba naopak škodí to jej aj nám.
    Dnes opäť namiešali oblačnosť po päť dňovom bláznivom sprejovaní.Kryt z hliníku je hotový.A hlavu mám ako keby mi niekto do nej búšil celý deň.Ničia životný ritmus planéty ľudí aj zvierat.

    OdpovědětVymazat
  12. http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2011020008

    OdpovědětVymazat
  13. ja uz som to tu raz daval, ale nikto nic, takze znova

    http://www.youtube.com/watch?v=IRHA9W-zExQ

    co poviete na donalda sutherlanda ako bojuje s oblakmi a meni pocasie cloudbusterom? 1985 pani :)

    OdpovědětVymazat
  14. Pro 11.2.2011 13.02
    Mám tu pěkný odkaz na článek o hnědém trpaslíkovi,
    je to jedna z možností, jak vysvětlit to, co se teď děje ve Sluneční soustavě. Ale je to anglicky, tak se omlouvám
    http://vaticproject.blogspot.com/2011/02/destroyer-our-binary-partner-and-why.html

    OdpovědětVymazat
  15. No tedy! To se strhla vichřice reakcí! Ale HAARP ji nenamíchal, to inteligentní lidé, kteří ještě nezapomněli myslet vlastní hlavou.

    OdpovědětVymazat
  16. Co povíte na toto? nová technologie? http://www.osud.biz/priroda/geoinzenyring/ http://www.youtube.com/watch?v=ILeEeoUE4Ho&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.